Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 14:52 Katowicach?:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gooska Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 22:02 obawiam sie ze nie znajdziesz takiego w katowicach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy 30 latek : Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:08 Prawie wszedzie, wystarczy dobrze poszukać :) Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 17.05.06, 12:18 czyzby ? :-))))jakos chyba mam pecha....:-( Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 17.05.06, 13:21 podstawa to miec oczy szeroko otwatre, a gdy trzeba- zamkniete ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 17.05.06, 13:34 settembrini napisał: > podstawa to miec oczy szeroko otwatre, a gdy trzeba- zamkniete ;) no staram sie i.....nic :-( ale nic na sile, zatem czekam na ksiecia z bajki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 18.05.06, 12:03 chyba bedziesz musiala zejsc z oczekiwaniami nieco w dol. ksiazeta z bajki tylko na bialych rumakach jezdza, a tu co najwyzej na kasztance taki jeden siedzi, przy placu sejmu slaskiego ;) no chyba ze straz parkowa tez jest w zakresie twoich zainteresowan? Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 18.05.06, 12:34 widzisz w tej materii mam taka zasade,ze polsrodki mnie nie interesuja,jesli mam byc z byle kim to wole odpuscic, wiec moich wymagan nie zmienie, a z czasem niestety one rosna :-) ale zapewniam Cie, ze sa realne :-) p.s. mundurowi sa poza moim kregiem zainteresowan :-) Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 18.05.06, 13:01 wiec podziel sie swoimi oczekiwaniami, moze zabawie sie w swatke? Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 18.05.06, 17:19 oj kusisz kusisz....:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wafel Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.crowley.pl 21.05.06, 17:50 Mam rozumiec ze settembrini to psiur ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 18:46 Ja sama jestem ciekawa i tez chcialabym wiedziec. Czy jeszcze w ogóle są gdzies tacy. Jestem fajną dziewczyną , ładną , lubianą , a nie mam szczęscia spotkac kogos , kto bedzie odpowiedni , nie jestem jakos szczególnie wybredna , musi byc to cos , a tego wciąż nie moge znalezc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 18:52 jest nas wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin_76 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.orange.pl 22.05.06, 20:50 więcej, hmmm... to ciekawe gdzie się pochowałyście :) zapewne krążycie gdzieś po mieście sobie znanymi ścieżkami, a mnie pozostaje natykać się ciągle na pozostałe 90% bezwartościowej większości; cóż, pech Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 22.05.06, 21:14 hmmm przyznam sie bez bicia....odkad jestem zmotoryzowana to centrum K-c omijam szerokim lukiem i jest mi poki co wybitnie nie po drodze :-)ale moze...kto wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska no jak to gdzie?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 17:26 raz tu, raz tam :) raz na stawowej, raz w longmanie, raz na koszutce :) MIEJ OCZY SZEROKO OTWARTE :) ALE JAK TAK SOBIE MYSLE to jestem przekonana, ze macie idenetyczne klopoty jak my w znalezieniu kogos ciekawego :) moze pora na forum ludzi ciekawych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin_76 Re: no jak to gdzie?:) IP: *.orange.pl 23.05.06, 21:29 taka gradacja mi się nasuwa: stawowa - nie; longman - może być; koszutka - tak! tak! tak! a od otwierania oczu szeroko w celu wypatrzenia ciekawej osoby robi mi sie zapalenie spojowek :) ...i nie dam sobie wmowic, ze to od komputera Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: no jak to gdzie?:) 23.05.06, 23:18 No no bo jeszcze zmienię trasę dojazdu do pracy i będę jeździć baaaardzo naokolo przez Koszutkę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin_76 Re: no jak to gdzie?:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 08:57 zapraszam, tylko mnie nie przejedź, bo szkoda by było :-) Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: no jak to gdzie?:) 24.05.06, 09:35 hmmmmm:-))) a jakiś znak rozpoznawczy?No wiesz nie będę przecież uważać na wszystkich:-))) A na alergię polecam loratadynę/loratan-na mnie dziala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: no jak to gdzie?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 23:20 katowiczanin_76 to zapalenie spojowek to pewno od komputera :))) koszutka? sasiad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin_76 Re: no jak to gdzie?:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 09:13 1. raczej od pyłków tych okropnych traw 2. powiedzmy krajan w obrębie dzielnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;))) Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:41 Niestety nigdzie ;( Wymarli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 14:27 Najciekawsi to chyba w sieci.Bo w realu rozumiem ciezko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambusska Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.mmj.pl 17.05.06, 15:16 Jezeli chodzi o siec to zapraszam na forum gazety Najlepsi76 30 latki niestety zagineli w tłumie ale nie wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 02.06.06, 21:51 > Jezeli chodzi o siec to zapraszam na forum gazety Najlepsi76 > 30 latki niestety zagineli w tłumie ale nie wszyscy... Moje pokolenie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
darkuss co za pytanie 18.05.06, 11:56 Może lepiej nie szukać... Jeśli jednak jesteś zdesperowana, to może poszukaj w Bibliotece Śląskiej - tam jest non-stop tłok - szczególnie w czytelni głównej... Mozesz zahaczyć o któregoś.. a noż coś z tego wyjdzie.... Pozdrawiam P.S. Księcia z bajki nie znajdzie nikt - to jest UTOPIA.... moze w tym jest problem, że oprócz niego (księcia oczywiście) dla Ciebie wszyscy są nieciekawi... Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: co za pytanie 18.05.06, 12:35 z tym przyslowiowym ksieciem tudziez ksiezniczka nie masz racji, moze Ty potrafisz byc z kims kto Ci nie odpowiada, ale nie kazdy tak ma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;))) Re: co za pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:46 Poza samymi bywalcami B.Śląskiej są jeszcze jej pracownicy ;)))) Niestety, tam jest nadprodukcja babek. Idąc tym tropem - są jeszcze bibloteki miejskie, no i uczelniane ... Odpowiedz Link Zgłoś
darkuss Re: co za pytanie 18.05.06, 18:36 NIepotrzebnie się unosisz... NIe zrozumiałaś mnie (sorry, moja wina). Mówiłem o tym, że trzeba się zastanowić nad tym, czy aby nie jest tak, że ma się zbyt duże wymagania... Wiem, wiem... nikt ich nie ma - ale jak się dobrze na siebie popatrzy, to zobaczyć można wiele wad, których wcześniej się nie widziało. W tym spoglądaniu na siebie obiektywnie mogą pomóc przyjaciele (prawdziwi), którzy potrafią zwrócić uwagę bez konsekwencji utracenia przyjaźni. jeśli jednak ktoś się obraża i mówi "nie wasza sprawa", znaczy, że nie zasługuje na przyjaźń. Druga sprawa, to jest to, że każdy ma wady... Moja Kochana ŻONKA również (i ja też), mimo tego tolerujemy je i bardzo się kochamy. Nie powiem - ciężko było z tą tolerancją, ale teraz... pfhiii... pikuś... dajemy spoko radę. Nie mogę przyznać że bez kłótni. Kochamy się i to się liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: co za pytanie 18.05.06, 18:54 Wcale sie nie unosze:-), Ty chyba tez mnie nie do konca zrozumiales. Nie jestem zdesperowana i to nie ja zalozylam ten watek;-) TO, ze ktos ma duze wymaganie nie oznacza, ze szuka osoby IDEALNEJ bo jak wiadomo takowych nie ma, moje wymagania sa wysokie ale realne, duzo wymagam od innych ale przede wszystkim od siebie :-).I albo pojawi sie taka osoba na jaka czekam albo...tutaj nie ma polsrodkow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
darkuss Re: co za pytanie 19.05.06, 09:15 Albo sie poprostu zakochasz... I gdy będzie Ci z tym dobrze nie będzie problemu. Racja - również się zgadzam, że nie można byc z kimś tylko dlatego, żeby nie być samemu, bo i tak później się samotnym zostanie - bo taki związek z góry jest skazany na niepowodzenie... Serdecznie Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: założycielka wątku Re: co za pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:54 no więc czy tylko BŚ?:))) moze jakis klub fitnes? od razu można zrobic ocenę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
darkuss Re: co za pytanie 19.05.06, 12:28 Wszystko zależy od tego kgo szukasz... :) Inteligenta, czy mięśniaka... hihihi. Jak będziesz miała farta, to spotkasz dwa w jednym w BŚ lub w fitness club... POzdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: co za pytanie 23.05.06, 14:14 na fitness nie chadzam, ale czasem jestem w parku ;) w bibliotece zreszta rowniez sie zdarza. tylko ze do 30 jeszcze mi nieco brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marot Re: co za pytanie 23.05.06, 13:41 Co do Biblioteki Śląskiej, to ostatnio jak korzystałem z szatni na dole, w szafce znalazłem pudełko po prezerwatywach i kawałek opakowania. Ciekawe miejsce ktoś sobie znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy 30-latek Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: 193.109.212.* 24.05.06, 11:38 A ja mam inną teorię!! Prawda jest taka że fajni 30-latkowie zostali juz odnalezieni przez fajne 27-30 latki. Zatem na placu boju pozostali juz sami nie fajni (i oni i one)!!!!!! Buhahaha!!! PS. Ja juz mam swoją fajną 27-latkę która mnie (lub ja ją - jak kto woli) odnalazłem - od 3 miesięcy jesteśmy małźeństwem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 24.05.06, 12:06 Gość portalu: ciekawy 30-latek napisał(a): > A ja mam inną teorię!! Prawda jest taka że fajni 30-latkowie zostali juz > odnalezieni przez fajne 27-30 latki. Zatem na placu boju pozostali juz sami nie fajni bzdura jakich mało :-), poza tym czemu generalizujesz? > (i oni i one kolejna bzdura, ale TY zapewne wiesz lepiej, prawda? >)!!!!!! Buhahaha!!! też tak uważam :-DDDD > PS. Ja juz mam swoją fajną 27-latkę która mnie (lub ja ją - jak kto woli) > odnalazłem - od 3 miesięcy jesteśmy małźeństwem!!!!!! Zatem wszystkiego naj na nowej drodze życia :-) i pamiętaj, że akt własności niczego nie gwarantuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 15:23 no to jeszcze inna teoria...podobno sa fajni 30 latkowie ale z odzysku....podobno kiedys znalezli te fajne 27 latki i zaraz musieli sie rozwodzic...takei to one fajne byly :) i zeby nie bylo...nikomu tego nie zycze Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz A ciekawy to jaki???? 24.05.06, 15:41 Tak tylko pytam zaczepnie, bo w sumie za niedługo bede się nadawał na trzydziestolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 dobre pytanie:-) 24.05.06, 17:39 Choć ile zainteresowanych pewnie tyle odpowiedzi:-) Jak dla mnie to przede wszystkim taki, z którym można porozmawiać na każdy temat:-), mający podobne poczucie humoru i podobne podejście do życia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin_76 Re: dobre pytanie:-) IP: *.orange.pl 24.05.06, 19:02 ciekawym tego podejścia do życia tylko nie mów, że liczą się wypady na 'dyski' <co za okropne słowo> i 'impry' <jeszcze gorsze słowo> jak tak napiszesz, to się załamię i zmienię forum na Regionalne>Podlaskie>Białystok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 19:20 pieknie to napisales :) Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: dobre pytanie:-) 24.05.06, 19:33 Gość portalu: katowiczanin_76 napisał(a): > ciekawym tego podejścia do życia > > tylko nie mów, że liczą się wypady na 'dyski' <co za okropne słowo> i ' > impry' > <jeszcze gorsze słowo> > Oj, bo się na kolegę obrażę:-))))), takiej nowomowy nie ma w moim slowniku:-), owszem raz na jakiś czas wyjście do lokalu na imprezę chętnie, ale wiesz ja to jestem z tych, co to się już wyszalaly :-)))))))) > jak tak napiszesz, to się załamię i zmienię forum na > Regionalne>Podlaskie>Białystok No mam nadzieję, że Cię nie zawiodlam :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
falco76 Re: dobre pytanie:-) 24.05.06, 19:55 ufff... no to kamień z serca a swoją drogą w tak słusznym wieku to już się trzeba oszczędzać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambusska Re::) IP: *.mmj.pl 24.05.06, 21:11 Jakie tu burzliwe rozmowy sie prowadzi hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin_76 Re::) IP: *.orange.pl 24.05.06, 21:36 oczywiście, burzliwe i na poziomie :-) swoją drogą chyba lepszy byłby jakiś czat, bo fora do częstej wymiany krótkich tekstów są jakieś takie średnio udane Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re::) 24.05.06, 21:39 Gość portalu: katowiczanin_76 napisał(a): > oczywiście, burzliwe i na poziomie :-) dokladnie :-)))))aż jestem pod wrażeniem:-)) > > swoją drogą chyba lepszy byłby jakiś czat, bo fora do częstej wymiany krótkich tekstów są jakieś takie średnio udane dobrze gada-polać Mu :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin_76 Re::) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 09:48 to ja poproszę wodę mineralną (średnio gazowaną) albo dobre wino (wytrawne) Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re::) 25.05.06, 10:05 Gość portalu: katowiczanin_76 napisał(a): > to ja poproszę wodę mineralną (średnio gazowaną) albo dobre wino (wytrawne) Czerwone?Jakiś ulubiony rocznik albo winnica?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin_76 Re::) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:30 czerwone, valencia, rocznik 1985, winnica pana juana, południowy stok, na lewo od dróżki, bo na prawo to kozy zwykły sikać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark_chocolate Re::) IP: *.pbsz.com.pl / 83.238.19.* 25.05.06, 10:35 ale tak od rana rozmarzyć się o winie:)?? to jak dalej pracować? no ale może ja nie rozumiem pewnych rzeczy, bo jeszcze jestem z tej półki, która ma lat 27:p Odpowiedz Link Zgłoś
bambusska Re::) 25.05.06, 10:42 kolego jest wszystko ok, jestes jeszcze w tym przedziale wiekowym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark_chocolate Re::) IP: *.pbsz.com.pl / 83.238.19.* 25.05.06, 11:00 bambusska- ja jestem dziewczynką:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin_76 Re::) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:29 aha, jeszcze jedno: z wody mineralnej, to oczywiście miejscowa, czyli 'katowiczanka', rocznik > 1975 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 27.05.06, 09:19 Podnoszę, bo coś nam wątek uciekl:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: 198.36.86.* 27.05.06, 12:02 Skoro rocznik 76 i nie znalazłas nikogo odpowiedniego to moze nalezało by wyciagnac wnioski i poszukac winy ewentualnie wad w swoim chrakterze badz postepowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 27.05.06, 13:00 Gość portalu: taki jeden napisał(a): > Skoro rocznik 76 i nie znalazłas nikogo odpowiedniego to moze nalezało by > wyciagnac wnioski i poszukac winy ewentualnie wad w swoim chrakterze badz > postepowaniu. Slucham????? Czy ja Cię pytalam o radę?A nie pomyślales, że mam po prostu duże( lecz realne) wymagania i w tej kwestii nie uznaję pólśrodków? Wybacz, ale nie zamierzam spędzić życia z peirwszym lepszym, który się napatoczy i który wykaże zainteresowanie moją osobą. Na drugi raz jak masz glupio gadać to może zamilcz? Życzę udanego weekendu:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin_76 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.orange.pl 27.05.06, 14:35 ale zgasiłaś takiego jednego... a co do półśrodków, to jakbym czytał samego siebie; przy wyborze najbliższego towarzystwa jestem równie wybredny jak w jedzeniu :-| Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 27.05.06, 15:32 Gość portalu: katowiczanin_76 napisał(a): > ale zgasiłaś takiego jednego... Drażnią mnie tacy ludzie. > > a co do półśrodków, to jakbym czytał samego siebie; przy wyborze najbliższego > towarzystwa jestem równie wybredny jak w jedzeniu :-| Cieszy mnie, że mamy podobne zdanie w tej materii:-), co do jedzenia to...jestem baaaardzo wybredna :-/ale wbrew pozorom lubię jeść :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin_76 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.orange.pl 27.05.06, 16:17 > ...ale wbrew pozorom lubię jeść :-). mam nadzieję, że tego po Tobie specjalnie nie widać ;-) a wybredna jesteś, bo lubisz; mam to samo - to dotyczy nie tylko jedzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bambusska Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 27.05.06, 16:31 a kto nie lubi dobrze amciać?:) słyszałam ze w Gugalandrze mozna spotkać ciekawych ludzi ale czy 30 latkow? Ja obecnie szleje na forum gazety tam to dopiero są jaja..... Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 27.05.06, 17:45 Nie mnie oceniać , choć na razie nie zauważylam abym byla szersza niż dluższa:-), lustro na mój widok póki co nie pęka:-DDDDD Co do dobrego jedzenia to....od jakiegoś czasu "chodzi za mną" dobre papu z mojej ulubionej wloskiej Sicilii:-), mam nadzieję, że wkrótce moje podniebienie zazna rozkoszy tamtejszej kuchni:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin_76 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.orange.pl 27.05.06, 21:00 akurat tam mnie jeszcze nie było napisz, co tam mają najlepszego, przechodzę czasem obok tego przybytku i stamtąd zawsze tak pięknie pachnie pizzą (a konkretnie to chyba oregano) Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 28.05.06, 11:20 Hmmmm, nie będę oryginalna jak powiem, że jeśli chodzi o pizzę to jestem monotematyczna i jadam tylko margeritę albo serową (tutto formaggi). Na przystwakę polecam:bruschetta albo wloskie pieczywo czosnkowe:-). Jako danie glówne:penne matriciana(sos śmietanowy+boczek+czosnek+parmezan), albo lazania, albo penne w sosie pesto z krewetkami:-), spagetti tarantina(z malżami,pikantną papryką w sosie czosnkowym i bialym winem:-). Smacznego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin_76 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.orange.pl 28.05.06, 14:03 brzmi apetycznie... ale czy aby te wszystkie morskie stworzonka są tam naprawdę świeże? zjadłem kiedyś pizzę frutti di mare z małżami, małymi ośmiorniczkami i mackami 'pełnowymiarowej' ośmiornicy i pamiętam, że trochę zalatywała rybą, a chyba nie powinna była :-| Katowice są dość daleko od najbliższego morza zawierającego te cuda, a o poławianie ich z Rawy nikogo nie podejrzewam ;-) a może biorą je ze słoików? Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 29.05.06, 17:47 Gość portalu: katowiczanin_76 napisał(a): > brzmi apetycznie... zgadza sie:-) > ale czy aby te wszystkie morskie stworzonka są tam naprawdę świeże? > zjadłem kiedyś pizzę frutti di mare z małżami, małymi ośmiorniczkami i > mackami 'pełnowymiarowej' ośmiornicy i pamiętam, że trochę zalatywała rybą, a > chyba nie powinna była :-| Nie raz i nie dwa jadlam u nich potrawy z frutii di mare i zawsze bylo swieże, znajomi też sie nie uskarżali:-) > Katowice są dość daleko od najbliższego morza zawierającego te cuda, a o > poławianie ich z Rawy nikogo nie podejrzewam ;-) Racja :-) > a może biorą je ze słoików? Któż to wie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambusska Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.mmj.pl 30.05.06, 19:58 podnosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
roy_x Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 09.06.06, 15:42 Przyłaczam się do szacownych katowickich trzydziestolatków. :-)) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 30.05.06, 20:07 katowiczanka_1976 napisała: > Gość portalu: taki jeden napisał(a): > > > Skoro rocznik 76 i nie znalazłas nikogo odpowiedniego to moze nalezało > by wyciagnac wnioski i poszukac winy ewentualnie wad w swoim chrakterze bad > z postepowaniu. > > Slucham????? > Czy ja Cię pytalam o radę?A nie pomyślales, że mam po prostu duże( lecz > realne) wymagania i w tej kwestii nie uznaję pólśrodków? E to pan chyba szuka pani i myśli, że powody jego niepowodzeń, to jest przyczyna u wszystkich 30latków/latek :-) Udanych łowów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 02.06.06, 16:23 UP, bo nam się trochę dyskusja urwala :-),mimo nieciekawej pogody za oknem milego weekendu życzę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin_76 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.orange.pl 02.06.06, 21:34 dołączam się do życzeń, 3majcie się ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 02.06.06, 21:56 Niestety weekend zapowiada się deszczowo... Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 07.06.06, 19:01 Coś nam wątek umarl a szkoda... Slońce się pokazalo więc wszyscy wyruszyli na lowy?Hmmmm może mnie ktoś upoluje:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin_76 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.orange.pl 07.06.06, 21:04 wyruszyli, ale już wrócili niestety, wszędzie na wolności same nieciekawe okazy Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 07.06.06, 21:06 No nie mogę powiedzieć żeby mnie to zmartwilo, iż nic nie upolowales bo to oznacza, że może jakiś % szansy mam :-)), żart taki.A ja wyjątkowo też dziś na chwilę bylam w centrum:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin_76 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... IP: *.orange.pl 07.06.06, 21:28 a ja dziś jak na złość byłem daleko od centrum i pewnie dlatego nie zostałem oczarowany ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 07.06.06, 21:37 Nie wiem czy powinnam cokolwiek...ale powiem tyle, a piątek znów sie wybieram na krótki rekonesans po centrum:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::) [...] IP: *.cable.satra.pl 07.06.06, 20:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: ...................Ja wiem ! ! .............. 07.06.06, 20:54 Hmmm desperat, naprawde...nic innego nie przychodzi mi do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin_76 Re: ...................Ja wiem ! ! .............. IP: *.orange.pl 07.06.06, 21:15 taaa... a udzielenia gwarancji też oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 09.06.06, 17:30 Biorąc pod uwagę mundialowe szaleństwo to albo przed tv albo w klubie:-), dziś zostaję w domku ale mam nadzieję, że może nastepny mecz obejrzę w szerszym gronie?Może spotkamy się w jakims lokalu na meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
roy_x Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 09.06.06, 21:58 oj cóś chyba nie bardzo !! :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 10.06.06, 10:51 roy_x napisał: > oj cóś chyba nie bardzo !! :-((( A to niby dlaczemu???? Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanin_76 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 11.06.06, 20:05 ha! a ja już nie jestem tu tylko gościem! Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 11.06.06, 20:47 No proszę proszę, widzę, że się kolega w końcu zdecydowal i wreszcie się zalogowal:-) Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanin_76 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 13.06.06, 20:24 hmmm... koniec dyskusji? wątek wziął i zdechł? może wszyscy/wszystkie??? mecze oglądają? Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 13.06.06, 20:49 katowiczanin_76 napisał: > hmmm... koniec dyskusji? wątek wziął i zdechł? Na to wygląda, a szkoda...:-((( > może wszyscy/wszystkie??? mecze oglądają? No ja się staram:-)co prawda w domku przed tv ....ale jak się nie ma co się lubi to ...:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
bambusska Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 13.06.06, 23:02 mecze i nawet pifffffko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_wawa Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 15.06.06, 17:37 Cluby, resteuracje, przystanki wszędzie co za róznica kwestia podejscia i zaczęcia rozmowy no chyba że sie wstydzisz/ Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 15.06.06, 18:47 Gość portalu: gość napisał(a): > Katowicach?:)pozdrawiam We haźlu. Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanin_76 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 21.06.06, 08:37 jakby ktoś chciał jeszcze napisać to się proszę nie krępować ;-) ale uwaga - wkrótce idę na urlop i będę away from keyboard ...nie wiem jak to zniosę, chyba będzie mną rzucało Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 21.06.06, 08:54 A zdradzisz nam gdzie będziesz się urlopował:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanin_76 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 21.06.06, 13:18 szczegółów nie zdradzę, bo muszę pozostać trochę tajemniczy ;-) a tak na serio to wybieram się na zachód, gdzie mam zamiar pozwiedzać [okolice] i poodwiedzać [znajomych] Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka_1976 Re: a gdzie mozna spotkać ciekawego 30 latka w... 21.06.06, 21:06 katowiczanin_76 napisał: > szczegółów nie zdradzę, bo muszę pozostać trochę tajemniczy ;-) Na razie Ci się udaje :-)). > a tak na serio to wybieram się na zachód, gdzie mam zamiar pozwiedzać [okolice]i poodwiedzać [znajomych] Zatem życzę udanego urlopu :-)i czekam na kartkę :-DDDDDDDDD p.s.żart taki z tą kartką :-))) Odpowiedz Link Zgłoś