Gość: enkelii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:04 Po tych egzaminach z pewnością radykalnie zwiększy się liczba samobójstw nastolaktów w Polsce... [*] :|. Ale cóż to znaczy? Dirt... we are just a dirt:|. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KaTRin Re: Desperaminy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:05 hehe...... nio chyba :D 4 allll :* [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Desperaminy... IP: *.futuro.kielce.msk.pl 27.04.06, 14:09 hahhahahaahha :D ja myslke ze wzrosnie wkaznik morderstw na tych co ukladali testy... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kath Re: Desperaminy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:01 Mhm. Ja idę na pierwszy ogień. Dziękuję ci OKE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAaaaaa Re: Desperaminy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:24 No np JA !!!!!!!!!! z humana bede miala 45 pkt a z matmy jak obliczylam 15 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CO TO MIALOO Byc????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz_wrz Re: Desperaminy... 27.04.06, 15:27 W sumie 60 pkt. nie tak tragicznie+oceny itp. ponad stówke masz. Do wymarzonej szkoły się nie dostaniesz, ale nie będzięsz też chodzić, do jakiegoś ścierwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yessy Re: Desperaminy... IP: *.gorzow.mm.pl 27.04.06, 17:02 z wielką chcęcią rzucę się z mostu.. ale kuźwa remontują jeden u mnie w mieście a nie skoczę z innego.. może pod pociąg.. te egzaminy to porażka!!!! OKE dziękuję za zmarnowanie mi reszty mojego życia!! Odpowiedz Link Zgłoś