Dodaj do ulubionych

meble kuchenne na wymiar

17.05.06, 13:27
czy ktoś może polecic jakąś firmę, salon, który robi meble kuchenne na
wymiar, ale w rozsądnej cenie?? a jeśli macie jakieś to podajcie namiary,mile
widziane też przybliżone ceny
Obserwuj wątek
    • basiorra Re: meble kuchenne na wymiar 17.05.06, 15:07
      Sama niedawno zadałam to pytanie. Nast. razem użyj najpierw wyszukiwarki ;-)

Podaję linka do zapytania:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=40008838&a=40008838

Nie skorzystałam jeszcze z podanych adresów. Kiedy Ty już się zdecydujesz, może ponowisz wątek i opiszesz, jak przebiegła współpraca?
    • Gość: kasia Re: meble kuchenne na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:11
      mam nowe meble zrobione na wymiar super! :)tak jak chcialam:)) a zamawialam u firmy z kalwarii zebrzydowskiej:)na targu w Mysłowiach maja foldery itp swoich prac,zreszta multum!! jest tam firm ktore sie ogłaszaja:)pozdrawiam
      • Gość: margo Re: meble kuchenne na wymiar IP: *.crowley.pl 17.05.06, 16:43
        Też mam tego typu meble, też z targu w Mysłowicach tylko że meble są z
        Radomska. Jestem bardzo zadowolona ;)
        • Gość: margo Re: meble kuchenne na wymiar IP: *.crowley.pl 17.05.06, 16:44
          Chcialam tylko dodać że czas oczekiwania w moim przypadku wyniósł 5 dni :). W
          sobotę przyjevchał pan wymierzyc wszystko i zrobić projekt a w czwartek juz
          mebelki miałam ;)
          • agulz Re: meble kuchenne na wymiar 17.05.06, 18:28
            a jeśli mogę spytać to ile zapłaciłaś za swoje meble, pytam tak orientacyjnie...bo to chyba zależy od metrów.
            • Gość: margo Re: meble kuchenne na wymiar IP: *.crowley.pl 17.05.06, 21:46
              Moja kuchnia jest bardzo niewymiarowa więc trudno stwierdzić ile rzeczywiście
              jest w niej metrów zabudowanych. Koszt całych mebli łącznie z montażem wyniósł
              ok 3000zł. Montaż to 10% wartości mebli. Jeżeli nie chcesz to nie musisz
              zamawiać z montażem ale ja wolalam troszkę dołożyć bo chciałam żeby to zrobili
              fachowcy. Kuchnię robiłam w listopadzie i koszt za metr (czyli góra + dół)
              wynosił 650zł. Był to jeden z droższych producentów ale ja wybrałam go ze
              względu na to że meble bardzo mi się podobały oraz zależało mi na czasie. Na
              targu możesz także zamówić sprzęt AGD. Ja tak zrobiłam i nie żałuję. Wszystkie
              gwarancje mam podbite a i w cenie jest duża różnica. Przy zakupie pieca i
              zmywarki pod zabudowę okap dostalam gratis a łączny koszt wyszedł mnie o ok
              1000zł taniej niż w Media Markt czy Saturnie ;) Zapomnialam dodać ze gwarancja
              na meble wynosi 2 lata ;) Póki co nie musialam z niej korzystac ;)
      • 4sharma Re: meble kuchenne na wymiar 30.05.13, 12:04
        ja kupowałam meble z Kalwarii od firmy Meblosław-może i były trochę tańsze-ale to trochę wyszło w jakości.jakość straszna mebli, producent próbował oszukać mnie na grubości blatu, na obrzeżach blat miał 4 cm a poza już tylko 2-powycinany.szuflady miały być firmy Blum, założył jakiejśc innej firmy-bo cytuję "miał dostęp".Finał taki że producent przestał reagować na moje reklamacje-korpus szafki pod kuchnią popękał a mebli używam kilka miesięcy....
    • Gość: Kasia Sargon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 19:13
      Zamówiłam w firmie Sargon, fachowa obsługa cena mojej wyniosła 5500 ale ze
      zlewem, bateria, okapem... robiona w literę "L", montażw piątek. Są tu www.sargon.pl
      • Gość: Kaskada Re: Sargon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:03
        matko tyle za meble bym nie dala.... ja dalam 2000zl super blaty,szafki dopasowane tak jak chcialam by nie bylo miejsc miedzy innymi.polecam targ myslowice!
        • Gość: Kasia Re: Sargon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:12
          MDF za 2 tys? To musi być sklejka... Nie stać mnie na wymianę mebli co dwa lata
          dlatego kupuję drożej.
          • Gość: kasia Re: Sargon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 08:03
            akurat nie sklejka nie widzialas wiec ..:)zreszta co sie bede klocic lubisz pewnie poszpanowac;)
    • moniakucinska Re: meble kuchenne na wymiar 18.05.06, 23:11
      Hej! W dąbrowie górniczej koło kładki (przystanek przed centrum) robią bardzo
      ładne i nawet nie drogie meble. Moja siostra u nich zamawiała i jest bardzo
      zadowolona. oni ci doradzą, zaprojektują, naprawdę warto
      • Gość: Eyszard Re: meble kuchenne na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 08:15
        kasiu targ myslowice tam sie zamawia a nie kupuje ,lepsze 1000%niz jakies agaty sargony inne ktore kasy w cholere chca za 2 poleczki jeszcze najtansze,a ja mam robione kolo Krakowa nie dosc ze szybko robia to jak sobie wymarzylem tak mam.polecam.
    • Gość: Malutka Re: meble kuchenne na wymiar IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:36
      Ja zamówiłam meble w sklepie meblowym Kaśka na ul. Wiosny Ludów 17 w Katowicach
      Szopienicach. Projekt miałam swój, bo wcześniej wiedziałam co chce mieć. Meble
      były z Kalwarii Zebrzydowskiej. Meble w "L" około 5,5 m (góra i dół),
      zamówilismy z montażem bo mają specjalistyczny sprzet i wszystkie akcesoria -
      3500,-. Przyjechała dziewczyna, pomierzyła i wyceniła na miejscu, po tygodniu
      mieliśmy mebelki. Polecam
    • Gość: adam Re: meble kuchenne na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 16:00
      polecam stolarzy ze świętochłowic
      ich stronka
      www.kuchnianawymiar.republika.pl/kontakt
    • tiktaktou Re: meble kuchenne na wymiar 19.09.21, 14:18
      Bardzo dobry stosunek ceny do jakości mają w firmie Eterno kuchnie na wymiar w Katowicach. Ciężko podać dokładne ceny bo to zależy od zbyt wielu czynników, ale z pewnością nie zawiodą. Świetnie projektują i z wszelkimi nowinkami są na bieżąco. Terminy też całki em spoko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka