Gość: mash IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 10:39 dopiero setny post ... chyba do Bedzina nie dotarl Internet.. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mash Re: setny post IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 10:40 nawet licznik "zardzewial" :) Odpowiedz Link Zgłoś
jzi Re: setny post 16.01.03, 08:48 Niestety, internet w Będzinie jest czymś zupełnie nieznanym... Sam parę razy próbowałem na forum będzińskim poruszać różne sprawy, niestety, z reguły bez odpowiedzi lub otrzymywałem odpowiedź typu "odp... się", pewnie od jakiegoś uczonego scyzoryka. Mam niestety wątpliwą przyjemność mieszkania w tym mieście, liczyłem więc, że będzie z kim powymieniać uwagi i poglądy na temat miasta. Niestety, mieszkańców - głównie przyjezdnych budowniczych Huty Katowice i ich potomków - sprawy miasta nic nie obchodzą, co np. wspaniale widać po frekwencji wyborczej. Stąd też odpuściłem sobie to forum, piszę ten post jedynie dlatego, że w pewnym sensie czuję się wywołany do tablicy. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mash Re: setny post IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 13:33 za kazdym razem gdy odwiedzam Bedzin robi mi sie zle od patrzenia na to jak to miasto niszczeje. Odkad sie wyprowadzilem nie zmienilo sie nic. Przyklad forum, brak dzialajacej strony internetowej I L.O. itd... Nie wiem czemu tak sie dzieje ?? ale jest to smutne (post nr 106) Odpowiedz Link Zgłoś