Gość: bendek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:54 przerzuca mój wątek do forum "po godzinach", na które mało kto zagląda? Dzięki niemu nie uzyskam informacji na nurtującą mnie kwestię... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ?? Re: co za złośliwiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:54 O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bendek Re: co za złośliwiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 14:56 Szukam w Katowicach lokalu na wesele, otwarłem wczoraj wątek w celu podpytania forumowiczów, ale jakiś moderator przerzucił mi go do "po godzinach" powtórzyłem manewr dziś pod innym tytułem i sytuacja się powtórzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: co za złośliwiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 15:02 Faktycznie, tam pies z kulawą nogą nie zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: co za złośliwiec 25.05.06, 15:48 Gość portalu: bendek napisał(a): > Szukam w Katowicach lokalu na wesele, otwarłem wczoraj wątek w celu podpytania Lepij pewnie poszukać na forum dot ślubów i wesel. A jak szukasz lokalu to faktycznie bardziej sie nadaje na forum "po godzinach" Odpowiedz Link Zgłoś