Dodaj do ulubionych

to forum to szambo

IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.01.03, 00:11
sami zobaczcie o czym tu sie pisze.
Obserwuj wątek
    • Gość: katowiczanka Re: to forum to szambo IP: trupek:* / 192.168.1.* 13.01.03, 00:24
      Gość portalu: arnold napisał(a):

> sami zobaczcie o czym tu sie pisze.

O co Ci chodzi ,o ten jeden wpis ordynarnego psychopaty ,ktorego admin nie
      wysyła zaraz na oślą ławkę ,czy o coś innego ,nie bój się ,mów.

• willi2 Re: to forum to szambo 13.01.03, 00:37

Mnie sie podoba :) Chodz troche to forum wyglada jakby przeszlo przez nie co
      najmiej dwie dywizje :)
      Pozatym bez tego psychopaty bylo by = cool
    • Gość: nicsieniedzieje Re: to forum to szambo IP: *.blueyonder.co.uk 13.01.03, 00:51
      Szambo sie zrobilo przez kilku biednych , opuszczonych krojcokow, ktorzy tu
      pisza od niedawna, dojdzie jeszcze kilku i bedzie super szambo!
    • hugon Re: to forum to szambo 13.01.03, 12:39
      arnold każdy sądzi po sobie
      ale w szambie to ty się czujesz jak w rodzinnym domu więc o co chodzi?
      czyżbyś wreszcie zrozumiał zdradę swoich przodków krzywdę jaką ci wyrządzili
      wychowując w duchu nienawiści do Polaków i Polskości
      Jeżeli tak to ci pomogę wygrzebać się z tej zgnilizny moralnej lepiej później
      niz wcale.
      zacznij od spalenia w piecu Main Kampf i broszur wydawanych przez organizacje
      ziomkowskie następnie przestaw w odbiorniku radiowym zakres odbioru fal na
      jakąś Polska rozglośnie może być RMF lub Flasch udaj sie do najbliższej
      księgarni i kup kilka wydawnictw o Polsce ,Śląsku ,Europie ,
      demokracji,higienie,tolerancji
      To na początek jak byś miał problemy i pytania to wal śmiało pomogę ci się
      wyprostować wyciągne cię z tego dołka:-)
      hugon
      • slezan Re: to forum to szambo 13.01.03, 12:48
        hugon napisał:

> arnold każdy sądzi po sobie
        > ale w szambie to ty się czujesz jak w rodzinnym domu więc o co chodzi?
        > czyżbyś wreszcie zrozumiał zdradę swoich przodków krzywdę jaką ci wyrządzili
        > wychowując w duchu nienawiści do Polaków i Polskości
        > Jeżeli tak to ci pomogę wygrzebać się z tej zgnilizny moralnej lepiej później
        > niz wcale.
        > zacznij od spalenia w piecu Main Kampf i broszur wydawanych przez organizacje
        > ziomkowskie następnie przestaw w odbiorniku radiowym zakres odbioru fal na
        > jakąś Polska rozglośnie może być RMF lub Flasch udaj sie do najbliższej
        > księgarni i kup kilka wydawnictw o Polsce ,Śląsku ,Europie ,
        > demokracji,higienie,tolerancji
        > To na początek jak byś miał problemy i pytania to wal śmiało pomogę ci się
        > wyprostować wyciągne cię z tego dołka:-)
        > hugon

Nie znam rozgłośni radiowej o nazwie Flasch, ale nazwa Falsch pasowałaby do
        wielu polskich mediów, zwłaszcza tzw. publicznych. Arnoldowi polecałbym
        natomiast nieocenione Radio Maryja - po kilu dniach uważnego wśłuchiwania się w
        głoszone tam treści nawet najgorszy "folksdojcz" i śląski zaprzaniec zapała
        miłością do polskości - miłością bezgraniczną, której nie da się porównać z
        żadnym innym uczuciem. Duma z przynależności do tak wspaniałej wspólnoty,
        jedynej w swym rodzaju, bo wybranej przez Boga, rozleje się po całym ciele,
        wypełniając je przyjemnym ciepłem.
        • arnold7 Jaki Arnold? 13.01.03, 13:12
          Ostatnio namnozylo sie tu tych Arnoldow.

Pyrsk - Arnold
          • hugon Re: Jaki Arnold? 13.01.03, 13:37
            "arnoldy wszystkich landów łączcie się"
            zainteresowany terapią arnold sam wie gdzie co i jak ;-)
            hugon
            slezan a ty jak zwykle dziad swoje a baba swoje
            ale i tak cie lubie zabawny z ciebie gościu
            • slezan Re: Jaki Arnold? 13.01.03, 13:53
              hugon napisał:

> "arnoldy wszystkich landów łączcie się"
              > zainteresowany terapią arnold sam wie gdzie co i jak ;-)
              > hugon
              > slezan a ty jak zwykle dziad swoje a baba swoje
              > ale i tak cie lubie zabawny z ciebie gościu

Ooo, wypraszam sobie. Moje uwagi były jak najbardziej na temat. A Twoje uczucie
              do mnie rozumiem - też się lubię.
              • Gość: Karlik Kto robi szambo? IP: *.cpe.quickclic.net 13.01.03, 18:48
                No wto je robi jeszcze gorsze,Arnold?,lodpowiydz mosz na Gliwicach i dobrze
                wiysz wto chce nos powadzic.
                • Gość: mrW Re: Kto robi szambo? IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 13.01.03, 20:03
                  Gość portalu: Karlik napisał(a):

> No wto je robi jeszcze gorsze,Arnold?,lodpowiydz mosz na Gliwicach i dobrze
                  > wiysz wto chce nos powadzic.

-ja!.., tam sie dzieja ciekawe rzeczy, podejrzewom ze doszlo do klutni
                  pomiedzy... - i oto je pytanie, pomiedzy kim?
                  -ciekawy jestem co na to koledzy z bliskich nam Niemiec?
        • Gość: Dejavu cieplo od denaturatu? IP: 213.171.64.* 16.01.03, 13:07
          slezan napisał:

Nie znam rozgłośni radiowej o nazwie Flasch, ale nazwa Falsch pasowałaby do
          > wielu polskich mediów, zwłaszcza tzw. publicznych. Arnoldowi polecałbym
          > natomiast nieocenione Radio Maryja - po kilu dniach uważnego wśłuchiwania się
          w głoszone tam treści nawet najgorszy "folksdojcz" i śląski zaprzaniec zapała
          > miłością do polskości - miłością bezgraniczną, której nie da się porównać z
          > żadnym innym uczuciem. Duma z przynależności do tak wspaniałej wspólnoty,
          > jedynej w swym rodzaju, bo wybranej przez Boga, rozleje się po całym ciele,
          > wypełniając je przyjemnym ciepłem.

Gdybys byl chociaz szczatkowo doedukowany,to wiedzialbys ,ze tzw."polskie"
          media w 90% od dawna znajduja sie w szponach konsorcjum Passau Presse.A to jest
          zapewne twor ...eskimoski,co?
          Tak wiec wracaj sofort do tego Flash,a moze i flaszki sznapsa zaprawionej
          pewnie denaturatem,bo inaczej nie mozna sobie wytlumaczyc ciepla bzdur
          wypelniajacegow w/w post.
          • slezan Re: cieplo od denaturatu? 16.01.03, 13:59
            Gość portalu: Dejavu napisał(a):

> slezan napisał:
            >
            > Nie znam rozgłośni radiowej o nazwie Flasch, ale nazwa Falsch pasowałaby do
            > > wielu polskich mediów, zwłaszcza tzw. publicznych. Arnoldowi polecałbym
            > > natomiast nieocenione Radio Maryja - po kilu dniach uważnego wśłuchiwania
            > się
            > w głoszone tam treści nawet najgorszy "folksdojcz" i śląski zaprzaniec zapała
            > > miłością do polskości - miłością bezgraniczną, której nie da się porównać
            > z
            > > żadnym innym uczuciem. Duma z przynależności do tak wspaniałej wspólnoty,
            > > jedynej w swym rodzaju, bo wybranej przez Boga, rozleje się po całym ciele
            > ,
            > > wypełniając je przyjemnym ciepłem.
            >

> Gdybys byl chociaz szczatkowo doedukowany,to wiedzialbys ,ze tzw."polskie"
            > media w 90% od dawna znajduja sie w szponach konsorcjum Passau Presse.A to
            jest
            >
            > zapewne twor ...eskimoski,co?

Gdybyś była chociaż szczątkowo doedukowany to wiedziałbyś, że konsorcjum to
            nazywa się nieco inaczej. Ale oczywiście Neue Passauer Presse jest właścicielem
            TVP oraz "GW" i "rzeczpospolitej" - o tym wie kazde dziecko. Jak również o tym,
            że za NPP stoją panowie Frey i Priepke oraz sam Martin Bormann.

> Tak wiec wracaj sofort do tego Flash,a moze i flaszki sznapsa zaprawionej
            > pewnie denaturatem,bo inaczej nie mozna sobie wytlumaczyc ciepla bzdur
            > wypelniajacegow w/w post.

Preferuję śląski zwyczaj spożywania piwa. Sądząc po Twoich postach Ty raczysz
            się specjałami z "Moskwa-Pietuszki" nieocenionego Wienedikta Jerofiejewa.
            Smacznego!
            • Gość: Dejavu slaski czyli polski.... IP: 213.171.64.* 16.01.03, 14:49
              slezan napisał:

nazywa się nieco inaczej. Ale oczywiście Neue Passauer Presse jest właścicielem
              TVP oraz "GW" i "rzeczpospolitej" - o tym wie kazde dziecko. Jak również o tym,
              że za NPP stoją panowie Frey i Priepke oraz sam Martin Bormann.

-"neue" czy "alte" nie ma tu znaczenia i tak robie im laske,ze mniej wiecej
              wiem gdzie dzwoni.Wymienione TVP(olskojezyczna)i "Rzeczpospolita" ma tyle
              wspolnego z Rzeczpospolita Polska ,co Völkischer Beobachter z NYT.Oblales tez
              bratku egzamin ze znajomosci herrenvolku!Chodzi tu o SS Sturmbannfúhrera
              Priebke,(a nie Priepke)tego od glosnej egzekucji we Wloszech,co?

> Preferuję śląski zwyczaj spożywania piwa. Sądząc po Twoich postach Ty raczysz
              > się specjałami z "Moskwa-Pietuszki" nieocenionego Wienedikta Jerofiejewa.
              > Smacznego!

-piwo to preferencje typowo polskie ,brac szlachecka wypijala je na
              hektolitry.Natomiast zaskakujaca jest znajomosc ruskich delikatesow,czyzby
              wykolejony kresowiak?W koncu repatriowano ich miliony na Ziemie Odzyskane.
              -
              • slezan Re: slaski czyli polski.... 16.01.03, 15:02
                Gość portalu: Dejavu napisał(a):

> -"neue" czy "alte" nie ma tu znaczenia i tak robie im laske,ze mniej wiecej
                > wiem gdzie dzwoni.Wymienione TVP(olskojezyczna)i "Rzeczpospolita" ma tyle
                > wspolnego z Rzeczpospolita Polska ,co Völkischer Beobachter z NYT.

Oczywiście, wszystkie te media są w rękach tajnego sanhedrynu, który gnieździ
                się w podziemiach Pałacu Kultury i Nauki.

Oblales tez
                > bratku egzamin ze znajomosci herrenvolku!Chodzi tu o SS Sturmbannfúhrera
                > Priebke,(a nie Priepke)tego od glosnej egzekucji we Wloszech,co?
                >

To fakt - nie jestem entuzjastą NS. Nazwiska podrzędnych funkcjonariuszy mi
                umykają. Ale zaintrygowało mnie, że organizujesz podobne egzaminy. Ho, ho - Ty
                musisz być prawdziwym fascynatem brunatnych towarzyszy.

> > Preferuję śląski zwyczaj spożywania piwa. Sądząc po Twoich postach Ty racz
                > ysz
                > > się specjałami z "Moskwa-Pietuszki" nieocenionego Wienedikta Jerofiejewa.
                > > Smacznego!
                >
                > -piwo to preferencje typowo polskie ,brac szlachecka wypijala je na
                > hektolitry.

Widzę, że wiedzę historyczną czerpiesz z reklam bezalkoholowej "Warki Strong".
                To przełom w metodologii badań historycznych. Jestem pod wrażeniem.

> Natomiast zaskakujaca jest znajomosc ruskich delikatesow,czyzby
                > wykolejony kresowiak?W koncu repatriowano ich miliony na Ziemie Odzyskane.
                > -

To znajomość dobrej literatury - i rozumiem, że może to zaskakiwać kogoś, kto
                nie wyszedl poza "Katechizm dziecięcia polskiego" i "Nasz Dziennik".
                • Gość: Dejavu slyszalem nawet stuk obcasow... IP: 213.171.64.* 16.01.03, 16:32
                  slezan napisał:

> Gość portalu: Dejavu napisał(a):
                  >
                  >
                  Oblales tez bratku egzamin ze znajomosci herrenvolku!Chodzi tu o SS
                  Sturmbannfúhrera
                  > > Priebke,(a nie Priepke)tego od glosnej egzekucji we Wloszech,co?
                  > >
                  >
                  > To fakt - nie jestem entuzjastą NS. Nazwiska podrzędnych funkcjonariuszy mi
                  > umykają.

Czyzby? nazwisko osobistego sekretarza Hitlera napisales bezblednie,no tak ,ale
                  to nie byl podrzedny funkcjonariusz,co?
                  >
    • hugon Re: to forum to szambo 14.01.03, 08:50
      slezan cieszy mnie że się sam lubisz ale uważej to tylko krok od
      samouwielbienia i narcyzmu ! ale chyba w twoim przypadku juz zapuźno na taka
      refleksję i opamietanie. Najwiekszym fanem myśli zawartych w twoich postach
      jesteś ty sam .
      hugon
      • slezan Re: to forum to szambo 14.01.03, 10:40
        hugon napisał:

> slezan cieszy mnie że się sam lubisz ale uważej to tylko krok od
        > samouwielbienia i narcyzmu ! ale chyba w twoim przypadku juz zapuźno na taka
        > refleksję i opamietanie. Najwiekszym fanem myśli zawartych w twoich postach
        > jesteś ty sam .
        > hugon

Z Twojego posta można wnioskować, ze Ty sam siebie nei lubisz. Uważaj, bo od
        takie braku samoakceptacji już tylko krok do depresji i prób samobójczych - mam
        nadzieję, że niejest jeszcze "zapuźno". Co do myśli zawartych w moich postach,
        naturalnie zgadzam się z nimi - to dość komfortowa sytuacja kiedy człowiek
        zgadza się ze swoimi poglądami. Rozumiem, że w Twoim przypadku jest inaczej. To
        naturalne - z Twoimi poglądami nie możesz identyfikować się nawet Ty sam.
        • hugon Re: to forum to szambo 14.01.03, 14:44
          Coś chyba nie tak drogi slezanie z twoja dedukcją albo jesteś takim oportunistą
          że fakty dla ciebie nic nie znaczą Człowiek o twoim ilorazie inteligencji
          powinien umieć wyciągać wnioski z otaczającej go rzeczywistości a ty nic więc
          może z tym twoim IQ cos nie do końca prawda może to kolejna mistyfikacja i
          propaganda w stylu Gebelsa.
          No tak szczerze jak samopoczucie po klęsce wyborów samorządowych ilu to
          slawetnych kandytatów tej kanapowej partyjki jest u steru władzy no chba nie
          powiesz że wybory były nie domokratyczne. A moż eco ludzie poznali sie na tej
          waszej megalomani i wilczym pędzie do władzy dla swoich wyłącznie kożyści a z
          polecenia ziomkowskich mocodawców .
          hugon
          • slezan Re: to forum to szambo 14.01.03, 18:46
            Hugonku, te wybory to dla Ciebie ostatnia deska ratunku (w stylu: "A u was
            Murzynów biją"). Tymczasem na mnie, jak widzisz, nie zrobiły większego
            wrażenia. Samopoczucie mam dobre, bo jak zwykle, kiedy nam dyletantom coś nie
            wychodzi, władze w Warszawie przychodzą z pomocą, kolejnym posunięciem
            przekonując ludzi do naszych poglądów. Czasami zastanawiam się czy nie
            przyglądać się temu po prostu z założonymi rękami, bo nikt nie walczy
            skuteczniej o autonomię Górnego Śląska niż polski rząd.
            • Gość: QCZ Re: to forum to szambo IP: *.proxy.aol.com 14.01.03, 20:52
              Czy Wy obydwoje musisie robic to wlasnie " Szambo "
              Hugon a Ty zastanow sie troche nad soba!Dlaczego? To Ty sam powinienies wiedziec
              Raz grasz role wielce inteligeta a raz role ...? ,
              Z poszanowaniem QCZ
    • hugon Re: to forum to szambo 15.01.03, 13:09
      Cześć
      Dlaczego myslisz że gram ?
      Jestem tu i teraz żyję w tej rzeczywistości i jest mi ona bliska i oczywista
      i to z tego powodu jak czytam takie głupoty niedowartościowanych
      intelektualistów co sa gotowi w imię swoich niespełnionych ambicji rozpętać
      kolejna zawieruche czasami zbyt ostro reaguję ale ale to nie dlatego żebym to
      traktował poważnie oddzwięk tych pomysłów o narodowości sląskim i autonomi jest
      praktycznie znikomy zajmuja się tylko tym volksdojcze jako mocodawcy i ci
      Ślazacy którzy myśla na tym porobic kariery polityczne . ( hehehe ale takich
      gupieloków nas szczęscie mało oj maluśko)
      Wiekszość nas na Sląsku ciężko pracuje aby ta ziemia i jej mieszkańcy żyli
      coraz to dostatniej
      hugon
      • slezan Re: to forum to szambo 15.01.03, 18:33
        hugon napisał:

> Cześć
        > Dlaczego myslisz że gram ?
        > Jestem tu i teraz żyję w tej rzeczywistości i jest mi ona bliska i oczywista
        > i to z tego powodu jak czytam takie głupoty niedowartościowanych
        > intelektualistów co sa gotowi w imię swoich niespełnionych ambicji rozpętać
        > kolejna zawieruche czasami zbyt ostro reaguję ale ale to nie dlatego żebym to
        > traktował poważnie oddzwięk tych pomysłów o narodowości sląskim i autonomi
        jest
        > praktycznie znikomy zajmuja się tylko tym volksdojcze jako mocodawcy i ci
        > Ślazacy którzy myśla na tym porobic kariery polityczne . ( hehehe ale takich
        > gupieloków nas szczęscie mało oj maluśko)
        > Wiekszość nas na Sląsku ciężko pracuje aby ta ziemia i jej mieszkańcy żyli
        > coraz to dostatniej
        > hugon

No tym razem udało Ci się połączyć retorykę Gomułki i Gierka. Nieźle, nieźle.
        • Gość: Arnold Re: to forum to szambo IP: 213.186.78.* 15.01.03, 18:53
          On to wyssal z mlekiem matki.

Hugon, a ten wybitny itegrysta Wódz to tez twoja rodzina?
    • hugon Re: to forum to szambo 16.01.03, 10:53
      Arnold przegiołeś !!!
      ssaniem to pewnie zarabia twoja żona w niemieckim burdelu zabawiając Turka
      a i tobie to nie jest obce bo starziki z ziomkostw dla których się wysługujesz
      wolą ciebie od viagry. trudno ale jesteś pulok i nic na to nie poradzę że
      pewne rzeczy i ludzi trzeba nazywać po imieniu .

slezan cikawe co ty zrobiles dla tej ziemi poza rozdrapywaniem jej
      zabliżnionych ran ?
      hugon
      • arnold7 Re: to forum to szambo 16.01.03, 12:05
        hugon napisał:

> Arnold przegiołeś !!!

Zabolalo gorolu z Zaglebia? Czyli rodzinka albo i sam wielki Wódz!

> ssaniem to pewnie zarabia twoja żona w niemieckim burdelu zabawiając Turka

Dopadne cie gnoju.

> a i tobie to nie jest obce bo starziki z ziomkostw dla których się
        wysługujesz
        > wolą ciebie od viagry. trudno ale jesteś pulok i nic na to nie poradzę że
        > pewne rzeczy i ludzi trzeba nazywać po imieniu .

> slezan cikawe co ty zrobiles dla tej ziemi poza rozdrapywaniem jej
        > zabliżnionych ran ?
        > hugon
        • hugon Re: to forum to szambo 17.01.03, 09:34
          synku lepiej byn wolał oddać Córkę za Zagłębiaka niż mieć takiego glizdojada
          jak ty za sąsida :-)
          hugon
    • Gość: zdziwienie Re: to forum to szambo IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 19:51
      to po co wsadzasz nos w to, jak powiadasz, gowno?
    • willi2 forum zrobilo sie szambem =bo hugon Pólok 17.01.03, 20:08
      Postuje tu w sposob obrazliwy i obraza Slazakow = wstretny bobek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka