Gość: arnold IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.01.03, 00:11 sami zobaczcie o czym tu sie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katowiczanka Re: to forum to szambo IP: trupek:* / 192.168.1.* 13.01.03, 00:24 Gość portalu: arnold napisał(a): > sami zobaczcie o czym tu sie pisze. O co Ci chodzi ,o ten jeden wpis ordynarnego psychopaty ,ktorego admin nie wysyła zaraz na oślą ławkę ,czy o coś innego ,nie bój się ,mów. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to forum to szambo 13.01.03, 00:37 Mnie sie podoba :) Chodz troche to forum wyglada jakby przeszlo przez nie co najmiej dwie dywizje :) Pozatym bez tego psychopaty bylo by = cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicsieniedzieje Re: to forum to szambo IP: *.blueyonder.co.uk 13.01.03, 00:51 Szambo sie zrobilo przez kilku biednych , opuszczonych krojcokow, ktorzy tu pisza od niedawna, dojdzie jeszcze kilku i bedzie super szambo! Odpowiedz Link Zgłoś
hugon Re: to forum to szambo 13.01.03, 12:39 arnold każdy sądzi po sobie ale w szambie to ty się czujesz jak w rodzinnym domu więc o co chodzi? czyżbyś wreszcie zrozumiał zdradę swoich przodków krzywdę jaką ci wyrządzili wychowując w duchu nienawiści do Polaków i Polskości Jeżeli tak to ci pomogę wygrzebać się z tej zgnilizny moralnej lepiej później niz wcale. zacznij od spalenia w piecu Main Kampf i broszur wydawanych przez organizacje ziomkowskie następnie przestaw w odbiorniku radiowym zakres odbioru fal na jakąś Polska rozglośnie może być RMF lub Flasch udaj sie do najbliższej księgarni i kup kilka wydawnictw o Polsce ,Śląsku ,Europie , demokracji,higienie,tolerancji To na początek jak byś miał problemy i pytania to wal śmiało pomogę ci się wyprostować wyciągne cię z tego dołka:-) hugon Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: to forum to szambo 13.01.03, 12:48 hugon napisał: > arnold każdy sądzi po sobie > ale w szambie to ty się czujesz jak w rodzinnym domu więc o co chodzi? > czyżbyś wreszcie zrozumiał zdradę swoich przodków krzywdę jaką ci wyrządzili > wychowując w duchu nienawiści do Polaków i Polskości > Jeżeli tak to ci pomogę wygrzebać się z tej zgnilizny moralnej lepiej później > niz wcale. > zacznij od spalenia w piecu Main Kampf i broszur wydawanych przez organizacje > ziomkowskie następnie przestaw w odbiorniku radiowym zakres odbioru fal na > jakąś Polska rozglośnie może być RMF lub Flasch udaj sie do najbliższej > księgarni i kup kilka wydawnictw o Polsce ,Śląsku ,Europie , > demokracji,higienie,tolerancji > To na początek jak byś miał problemy i pytania to wal śmiało pomogę ci się > wyprostować wyciągne cię z tego dołka:-) > hugon Nie znam rozgłośni radiowej o nazwie Flasch, ale nazwa Falsch pasowałaby do wielu polskich mediów, zwłaszcza tzw. publicznych. Arnoldowi polecałbym natomiast nieocenione Radio Maryja - po kilu dniach uważnego wśłuchiwania się w głoszone tam treści nawet najgorszy "folksdojcz" i śląski zaprzaniec zapała miłością do polskości - miłością bezgraniczną, której nie da się porównać z żadnym innym uczuciem. Duma z przynależności do tak wspaniałej wspólnoty, jedynej w swym rodzaju, bo wybranej przez Boga, rozleje się po całym ciele, wypełniając je przyjemnym ciepłem. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Jaki Arnold? 13.01.03, 13:12 Ostatnio namnozylo sie tu tych Arnoldow. Pyrsk - Arnold Odpowiedz Link Zgłoś
hugon Re: Jaki Arnold? 13.01.03, 13:37 "arnoldy wszystkich landów łączcie się" zainteresowany terapią arnold sam wie gdzie co i jak ;-) hugon slezan a ty jak zwykle dziad swoje a baba swoje ale i tak cie lubie zabawny z ciebie gościu Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Jaki Arnold? 13.01.03, 13:53 hugon napisał: > "arnoldy wszystkich landów łączcie się" > zainteresowany terapią arnold sam wie gdzie co i jak ;-) > hugon > slezan a ty jak zwykle dziad swoje a baba swoje > ale i tak cie lubie zabawny z ciebie gościu Ooo, wypraszam sobie. Moje uwagi były jak najbardziej na temat. A Twoje uczucie do mnie rozumiem - też się lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Kto robi szambo? IP: *.cpe.quickclic.net 13.01.03, 18:48 No wto je robi jeszcze gorsze,Arnold?,lodpowiydz mosz na Gliwicach i dobrze wiysz wto chce nos powadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Kto robi szambo? IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 13.01.03, 20:03 Gość portalu: Karlik napisał(a): > No wto je robi jeszcze gorsze,Arnold?,lodpowiydz mosz na Gliwicach i dobrze > wiysz wto chce nos powadzic. -ja!.., tam sie dzieja ciekawe rzeczy, podejrzewom ze doszlo do klutni pomiedzy... - i oto je pytanie, pomiedzy kim? -ciekawy jestem co na to koledzy z bliskich nam Niemiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejavu cieplo od denaturatu? IP: 213.171.64.* 16.01.03, 13:07 slezan napisał: Nie znam rozgłośni radiowej o nazwie Flasch, ale nazwa Falsch pasowałaby do > wielu polskich mediów, zwłaszcza tzw. publicznych. Arnoldowi polecałbym > natomiast nieocenione Radio Maryja - po kilu dniach uważnego wśłuchiwania się w głoszone tam treści nawet najgorszy "folksdojcz" i śląski zaprzaniec zapała > miłością do polskości - miłością bezgraniczną, której nie da się porównać z > żadnym innym uczuciem. Duma z przynależności do tak wspaniałej wspólnoty, > jedynej w swym rodzaju, bo wybranej przez Boga, rozleje się po całym ciele, > wypełniając je przyjemnym ciepłem. Gdybys byl chociaz szczatkowo doedukowany,to wiedzialbys ,ze tzw."polskie" media w 90% od dawna znajduja sie w szponach konsorcjum Passau Presse.A to jest zapewne twor ...eskimoski,co? Tak wiec wracaj sofort do tego Flash,a moze i flaszki sznapsa zaprawionej pewnie denaturatem,bo inaczej nie mozna sobie wytlumaczyc ciepla bzdur wypelniajacegow w/w post. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: cieplo od denaturatu? 16.01.03, 13:59 Gość portalu: Dejavu napisał(a): > slezan napisał: > > Nie znam rozgłośni radiowej o nazwie Flasch, ale nazwa Falsch pasowałaby do > > wielu polskich mediów, zwłaszcza tzw. publicznych. Arnoldowi polecałbym > > natomiast nieocenione Radio Maryja - po kilu dniach uważnego wśłuchiwania > się > w głoszone tam treści nawet najgorszy "folksdojcz" i śląski zaprzaniec zapała > > miłością do polskości - miłością bezgraniczną, której nie da się porównać > z > > żadnym innym uczuciem. Duma z przynależności do tak wspaniałej wspólnoty, > > jedynej w swym rodzaju, bo wybranej przez Boga, rozleje się po całym ciele > , > > wypełniając je przyjemnym ciepłem. > > Gdybys byl chociaz szczatkowo doedukowany,to wiedzialbys ,ze tzw."polskie" > media w 90% od dawna znajduja sie w szponach konsorcjum Passau Presse.A to jest > > zapewne twor ...eskimoski,co? Gdybyś była chociaż szczątkowo doedukowany to wiedziałbyś, że konsorcjum to nazywa się nieco inaczej. Ale oczywiście Neue Passauer Presse jest właścicielem TVP oraz "GW" i "rzeczpospolitej" - o tym wie kazde dziecko. Jak również o tym, że za NPP stoją panowie Frey i Priepke oraz sam Martin Bormann. > Tak wiec wracaj sofort do tego Flash,a moze i flaszki sznapsa zaprawionej > pewnie denaturatem,bo inaczej nie mozna sobie wytlumaczyc ciepla bzdur > wypelniajacegow w/w post. Preferuję śląski zwyczaj spożywania piwa. Sądząc po Twoich postach Ty raczysz się specjałami z "Moskwa-Pietuszki" nieocenionego Wienedikta Jerofiejewa. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejavu slaski czyli polski.... IP: 213.171.64.* 16.01.03, 14:49 slezan napisał: nazywa się nieco inaczej. Ale oczywiście Neue Passauer Presse jest właścicielem TVP oraz "GW" i "rzeczpospolitej" - o tym wie kazde dziecko. Jak również o tym, że za NPP stoją panowie Frey i Priepke oraz sam Martin Bormann. -"neue" czy "alte" nie ma tu znaczenia i tak robie im laske,ze mniej wiecej wiem gdzie dzwoni.Wymienione TVP(olskojezyczna)i "Rzeczpospolita" ma tyle wspolnego z Rzeczpospolita Polska ,co Völkischer Beobachter z NYT.Oblales tez bratku egzamin ze znajomosci herrenvolku!Chodzi tu o SS Sturmbannfúhrera Priebke,(a nie Priepke)tego od glosnej egzekucji we Wloszech,co? > Preferuję śląski zwyczaj spożywania piwa. Sądząc po Twoich postach Ty raczysz > się specjałami z "Moskwa-Pietuszki" nieocenionego Wienedikta Jerofiejewa. > Smacznego! -piwo to preferencje typowo polskie ,brac szlachecka wypijala je na hektolitry.Natomiast zaskakujaca jest znajomosc ruskich delikatesow,czyzby wykolejony kresowiak?W koncu repatriowano ich miliony na Ziemie Odzyskane. - Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: slaski czyli polski.... 16.01.03, 15:02 Gość portalu: Dejavu napisał(a): > -"neue" czy "alte" nie ma tu znaczenia i tak robie im laske,ze mniej wiecej > wiem gdzie dzwoni.Wymienione TVP(olskojezyczna)i "Rzeczpospolita" ma tyle > wspolnego z Rzeczpospolita Polska ,co Völkischer Beobachter z NYT. Oczywiście, wszystkie te media są w rękach tajnego sanhedrynu, który gnieździ się w podziemiach Pałacu Kultury i Nauki. Oblales tez > bratku egzamin ze znajomosci herrenvolku!Chodzi tu o SS Sturmbannfúhrera > Priebke,(a nie Priepke)tego od glosnej egzekucji we Wloszech,co? > To fakt - nie jestem entuzjastą NS. Nazwiska podrzędnych funkcjonariuszy mi umykają. Ale zaintrygowało mnie, że organizujesz podobne egzaminy. Ho, ho - Ty musisz być prawdziwym fascynatem brunatnych towarzyszy. > > Preferuję śląski zwyczaj spożywania piwa. Sądząc po Twoich postach Ty racz > ysz > > się specjałami z "Moskwa-Pietuszki" nieocenionego Wienedikta Jerofiejewa. > > Smacznego! > > -piwo to preferencje typowo polskie ,brac szlachecka wypijala je na > hektolitry. Widzę, że wiedzę historyczną czerpiesz z reklam bezalkoholowej "Warki Strong". To przełom w metodologii badań historycznych. Jestem pod wrażeniem. > Natomiast zaskakujaca jest znajomosc ruskich delikatesow,czyzby > wykolejony kresowiak?W koncu repatriowano ich miliony na Ziemie Odzyskane. > - To znajomość dobrej literatury - i rozumiem, że może to zaskakiwać kogoś, kto nie wyszedl poza "Katechizm dziecięcia polskiego" i "Nasz Dziennik". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejavu slyszalem nawet stuk obcasow... IP: 213.171.64.* 16.01.03, 16:32 slezan napisał: > Gość portalu: Dejavu napisał(a): > > Oblales tez bratku egzamin ze znajomosci herrenvolku!Chodzi tu o SS Sturmbannfúhrera > > Priebke,(a nie Priepke)tego od glosnej egzekucji we Wloszech,co? > > > > To fakt - nie jestem entuzjastą NS. Nazwiska podrzędnych funkcjonariuszy mi > umykają. Czyzby? nazwisko osobistego sekretarza Hitlera napisales bezblednie,no tak ,ale to nie byl podrzedny funkcjonariusz,co? > Odpowiedz Link Zgłoś
hugon Re: to forum to szambo 14.01.03, 08:50 slezan cieszy mnie że się sam lubisz ale uważej to tylko krok od samouwielbienia i narcyzmu ! ale chyba w twoim przypadku juz zapuźno na taka refleksję i opamietanie. Najwiekszym fanem myśli zawartych w twoich postach jesteś ty sam . hugon Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: to forum to szambo 14.01.03, 10:40 hugon napisał: > slezan cieszy mnie że się sam lubisz ale uważej to tylko krok od > samouwielbienia i narcyzmu ! ale chyba w twoim przypadku juz zapuźno na taka > refleksję i opamietanie. Najwiekszym fanem myśli zawartych w twoich postach > jesteś ty sam . > hugon Z Twojego posta można wnioskować, ze Ty sam siebie nei lubisz. Uważaj, bo od takie braku samoakceptacji już tylko krok do depresji i prób samobójczych - mam nadzieję, że niejest jeszcze "zapuźno". Co do myśli zawartych w moich postach, naturalnie zgadzam się z nimi - to dość komfortowa sytuacja kiedy człowiek zgadza się ze swoimi poglądami. Rozumiem, że w Twoim przypadku jest inaczej. To naturalne - z Twoimi poglądami nie możesz identyfikować się nawet Ty sam. Odpowiedz Link Zgłoś
hugon Re: to forum to szambo 14.01.03, 14:44 Coś chyba nie tak drogi slezanie z twoja dedukcją albo jesteś takim oportunistą że fakty dla ciebie nic nie znaczą Człowiek o twoim ilorazie inteligencji powinien umieć wyciągać wnioski z otaczającej go rzeczywistości a ty nic więc może z tym twoim IQ cos nie do końca prawda może to kolejna mistyfikacja i propaganda w stylu Gebelsa. No tak szczerze jak samopoczucie po klęsce wyborów samorządowych ilu to slawetnych kandytatów tej kanapowej partyjki jest u steru władzy no chba nie powiesz że wybory były nie domokratyczne. A moż eco ludzie poznali sie na tej waszej megalomani i wilczym pędzie do władzy dla swoich wyłącznie kożyści a z polecenia ziomkowskich mocodawców . hugon Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: to forum to szambo 14.01.03, 18:46 Hugonku, te wybory to dla Ciebie ostatnia deska ratunku (w stylu: "A u was Murzynów biją"). Tymczasem na mnie, jak widzisz, nie zrobiły większego wrażenia. Samopoczucie mam dobre, bo jak zwykle, kiedy nam dyletantom coś nie wychodzi, władze w Warszawie przychodzą z pomocą, kolejnym posunięciem przekonując ludzi do naszych poglądów. Czasami zastanawiam się czy nie przyglądać się temu po prostu z założonymi rękami, bo nikt nie walczy skuteczniej o autonomię Górnego Śląska niż polski rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QCZ Re: to forum to szambo IP: *.proxy.aol.com 14.01.03, 20:52 Czy Wy obydwoje musisie robic to wlasnie " Szambo " Hugon a Ty zastanow sie troche nad soba!Dlaczego? To Ty sam powinienies wiedziec Raz grasz role wielce inteligeta a raz role ...? , Z poszanowaniem QCZ Odpowiedz Link Zgłoś
hugon Re: to forum to szambo 15.01.03, 13:09 Cześć Dlaczego myslisz że gram ? Jestem tu i teraz żyję w tej rzeczywistości i jest mi ona bliska i oczywista i to z tego powodu jak czytam takie głupoty niedowartościowanych intelektualistów co sa gotowi w imię swoich niespełnionych ambicji rozpętać kolejna zawieruche czasami zbyt ostro reaguję ale ale to nie dlatego żebym to traktował poważnie oddzwięk tych pomysłów o narodowości sląskim i autonomi jest praktycznie znikomy zajmuja się tylko tym volksdojcze jako mocodawcy i ci Ślazacy którzy myśla na tym porobic kariery polityczne . ( hehehe ale takich gupieloków nas szczęscie mało oj maluśko) Wiekszość nas na Sląsku ciężko pracuje aby ta ziemia i jej mieszkańcy żyli coraz to dostatniej hugon Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: to forum to szambo 15.01.03, 18:33 hugon napisał: > Cześć > Dlaczego myslisz że gram ? > Jestem tu i teraz żyję w tej rzeczywistości i jest mi ona bliska i oczywista > i to z tego powodu jak czytam takie głupoty niedowartościowanych > intelektualistów co sa gotowi w imię swoich niespełnionych ambicji rozpętać > kolejna zawieruche czasami zbyt ostro reaguję ale ale to nie dlatego żebym to > traktował poważnie oddzwięk tych pomysłów o narodowości sląskim i autonomi jest > praktycznie znikomy zajmuja się tylko tym volksdojcze jako mocodawcy i ci > Ślazacy którzy myśla na tym porobic kariery polityczne . ( hehehe ale takich > gupieloków nas szczęscie mało oj maluśko) > Wiekszość nas na Sląsku ciężko pracuje aby ta ziemia i jej mieszkańcy żyli > coraz to dostatniej > hugon No tym razem udało Ci się połączyć retorykę Gomułki i Gierka. Nieźle, nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: to forum to szambo IP: 213.186.78.* 15.01.03, 18:53 On to wyssal z mlekiem matki. Hugon, a ten wybitny itegrysta Wódz to tez twoja rodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
hugon Re: to forum to szambo 16.01.03, 10:53 Arnold przegiołeś !!! ssaniem to pewnie zarabia twoja żona w niemieckim burdelu zabawiając Turka a i tobie to nie jest obce bo starziki z ziomkostw dla których się wysługujesz wolą ciebie od viagry. trudno ale jesteś pulok i nic na to nie poradzę że pewne rzeczy i ludzi trzeba nazywać po imieniu . slezan cikawe co ty zrobiles dla tej ziemi poza rozdrapywaniem jej zabliżnionych ran ? hugon Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: to forum to szambo 16.01.03, 12:05 hugon napisał: > Arnold przegiołeś !!! Zabolalo gorolu z Zaglebia? Czyli rodzinka albo i sam wielki Wódz! > ssaniem to pewnie zarabia twoja żona w niemieckim burdelu zabawiając Turka Dopadne cie gnoju. > a i tobie to nie jest obce bo starziki z ziomkostw dla których się wysługujesz > wolą ciebie od viagry. trudno ale jesteś pulok i nic na to nie poradzę że > pewne rzeczy i ludzi trzeba nazywać po imieniu . > slezan cikawe co ty zrobiles dla tej ziemi poza rozdrapywaniem jej > zabliżnionych ran ? > hugon Odpowiedz Link Zgłoś
hugon Re: to forum to szambo 17.01.03, 09:34 synku lepiej byn wolał oddać Córkę za Zagłębiaka niż mieć takiego glizdojada jak ty za sąsida :-) hugon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwienie Re: to forum to szambo IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 19:51 to po co wsadzasz nos w to, jak powiadasz, gowno? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 forum zrobilo sie szambem =bo hugon Pólok 17.01.03, 20:08 Postuje tu w sposob obrazliwy i obraza Slazakow = wstretny bobek Odpowiedz Link Zgłoś