Dodaj do ulubionych

Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:29
Artur Boruc: Z takimi kibicami to nawet nie jest żal się żegnać. W ogóle nie
wiem, czy powinniśmy się żegnać. Odstawili lekką wieś.
Obserwuj wątek
    • mysliwy72 Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek 30.05.06, 23:33
      zaczerwienić to się powinni piłkarze, z czym do ludzi
      • a_s_i_m_o Kibole ze Stadionu Śląskiego. Zostancie w domu. 31.05.06, 09:14
        Nie jedżcie na Mistrzostwa! Z takim dopingiem to możecie iść na dyskotekę do
        remizy, ale nie na mecz Repry.

Wiocha^2.
        • Gość: wiocha Re: Kibole ze Stadionu Śląskiego. Zostancie w dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:54
          Za to ty ubierz strój łowicki i zasuwaj do Gelsenkirchen
          • Gość: Blau Weiss Re: pajace ze stolicy obgwizdali a jest na Nas:/ IP: *.chello.pl 02.06.06, 17:43
            przyjechali wsioki ze stolicy sosnowca itp bydła narobili i na Nas zwalili bo nie chcą żeby mecze były na Śląskim to prowokacja może listek ze swoim cyrkiem im kazał wzamian za mP :) PzPN+legia ZAWSZE RAZEM
    • Gość: dziad dr Jerzy Gorzelik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:34
      dr Jerzy Gorzelik - czy nie jest Pan dr Jerzy Gorzelik powiazany z osobami
      ktore wspieraja dzialnosc na rzecz oderwania Slaska do Polski? pytam z
      ciekawosci - mam nadzieje ze GW szybko wyjasni moje watpliwosci.

(wg moich informacji dr Jerzy Gorzelik to szef Zwiazku Ludnosci Narodowosci
      SLaskiej, organizacji zaprzyjaznionej z Ruchem Autonomii Slaska)

(Przypomninam rowniez o tym ze wg orzecznictwa Polskich sadow nie ma czegos
      takiego jak "narodowosc Slaska", przypominam ze wszystkie dzialania na rzecz
      naruszenia spojnosci terytorialnej kraju uwazane sa za zdrade stanu).
      • Gość: dziad poprawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:45
        Pan dr Jerzy Gorzelik jest przewodniczacym RUCH'u AUTONOMII ŚLĄSKA
        raslaska.aremedia.net/pol/organizacja/03/Wladze.html ...
        gratuluje GW objecia patronatu nad pomyslami dr Jerzego Gorzelika.
        • Gość: Paulek Re: poprawka IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 31.05.06, 00:08
          Aż sie dzadu (to po nicku - bez obrazy) aby zacytować obecnego prezydenta tego
          śmiesznego kraju Polska co to kiedyś wygarnął starszemu człekowi: spadaj
          dziadu...:)))
          Wolny Gorny Ślonsk!!!
          To My Naród Ślonski!!!
          • Gość: dziad jestes zalosny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 01:54
            ale mam propozycje - zdaj paszport - nie musisz byc obywatelem RP - napisz
            podanie i oddaj u siebie... mysle ze obecny prezydent przychyli sie do twojego
            wniosku i moze nawet dostaniesz od Niego depesze - spieprzaj ciulu...
            btw
            nie wiem co to jest slonsk - wiem co to jest Sląsk.
            sad wyraznie okreslil ze nie ma czegos takiego jak narodowosc slaska...
            mozesz w protescie zjesc kilo mialu weglowego i popic to litrem alkoholu
            metylowego ukradzionego z cysterny na bocznicy
            • Gość: JCK Re: jestes zalosny IP: *.biol.us.edu.pl 31.05.06, 10:58
              Nie "spadaj" tyko "spieprzaj" jak juz kogos cytujemy to dokladnie.
              A co do Dziada to najpierw przeczytaj cos sam nabazgrolil a potem poprawiaj
              innych
            • Gość: heniek debil jestes dziad IP: *.chello.pl 31.05.06, 12:38
              jw.
              • Gość: dziad Henio... jesli o mnie chodzi to.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:51
                ntg.bocznica.org/
                :D

so long sucker...
            • amoremio Re: jestes zalosny 31.05.06, 17:14
              > zdaj paszport

Chetnie oddam Ci mój polski paszport,

tylko oddajcie mi mój Slask,
              mój Slonski Hajmat !!!!
              • Gość: dziad buehehehe... no wlasnie o tym mowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:31
                a co do inwektyw - uslyszec od hanysa wyzwisko wlascwie jest komplementem... i
                cieszy mnie postawa moderatorow Waszego forum - daja Oni klasyczny popis tego o
                czym mowie...
                a dosc czesto widze ze hanysi sie wkurzaja jak sie im mowi ze Sosnowiec jest
                stolica Slaska... zapominaja ze wiekszosc swojego skoku cywilizacyjnego
                zawdzieczaja ekipie Gierka - ktory jak wiemy byl przedstyawicielem Zaglebia
                Sosnowieckiego... hehe bawi mnie szczegolnie Wasze napinanie dotyczace stadionu
                w Chorzowie - gdyby nie Sosnowiec z Gierkiem to byscie mieli w tym pewnie
                kurniki z golebiami... i ogolnie Polska ma z Was i Waszych wydumanych pretensji
                ubaw po pachy.
                Ubaw mam z Wami slaskie towarzystwo... - pocieszni jestescie jak mumia Lenina...
                <rotfl>
                fedrujcie, fedrujcie... (w biedaszybach)
                • Gość: tygrysica2208 Re: buehehehe... no wlasnie o tym mowie... IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.06, 11:31
                  Ożesz dziadu, to ty jesteś ze Sosnowca? To juz nic nie musisz mówić ;) wszystko
                  się wszystkim rozjaśniło ;)))

• Gość: dziad hehehe - zmartwie Cie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:14
                    Nie "ze" Sosnowca (tak pewnie byloby Wam latwiej) - niestety - jestem z regionu
                    ktory dostawal w dupe kiedy bogacila sie warszawka i Slask... No i tyle w
                    temacie kto skad jest bo to nie bylo wazne w tym co mowie tylko patron akcji
                    czerownych kartek i to o to mi chodzilo - no ale widac czytanie ze zrozumieniem
                    jest obce mieszkancom Slaska...
                    Ruchy "autonomii" Slaska moim zdaniem (ale nie tylko moim) nie maja podstaw
                    historycznych...co wiecej w obecnych realiach geopolitycznych nalezy traktowac
                    je jako ruchy ktore moga potencjalnie naruszyc spojnosc terytorialna Polski co
                    jest zdrada stanu...
                    Tedy tygrysico wroc do karmienia cycem i modlenia sie do sw Kingi o zdrowie i
                    pomyslnosc dla mieszkancow Slaska...
      • nylonbojtel Re: dr Jerzy Gorzelik 31.05.06, 00:34
        pomijajac inne kwestie brak ci dziadzie ( dziadu ? ) elementarnej wiedzy.
        czym innym jest separacja o której piszesz a czym innym autonomia w ramach PAŃSTWA POLSKIEGO o którą walczy dr Gorzelik. autonomia istniała już za II Rp. i w zaden sposób nie naruszała integralności granic Rzeczpospolitej.

Wiedza to potęga

pzdr.

• Gość: dziad dziwne... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 01:49
          to znaczy ze mapy na ktorych Slask przedstawiony jest w granicach Niemiec a nie
          Polski i gdzie wyraznie umieszcza sie jako organizacje łacznikowa RAS to jest
          "autonomia" - nie no fajnie wiedziec...
          Gratuluje...
          Wiedza nie boli - probujesz porownywac Polske przedwojenna do Polski w 2000
          roku... no to gratuluje wiedzy selektywnej...
          Wybiorczosc nie boli... jest wygodna i elastyczna...bez watpienia "wiedza
          elastyczna" na uslugach polityki jest potega... tu sie zgodze
          • Gość: m Re: dziwne... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:29

pl.wikipedia.org/wiki/Wojew%C3%B3dztwo_%C5%9Bl%C4%85skie_%28historyczne%29
            • Gość: dziad A czytales Ty sam te notke? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:45
              "Autonomia

Obszar ten posiadał szeroką autonomię z własnym parlamentem (Sejm Śląski) oraz z
              własnym skarbem narodowym (Skarb Śląski). Było to wynikiem stosowania się przez
              II RP do "małego traktatu wersalskiego" (o ochronie mniejszości) oraz Konwencji
              Genewskiej z 1922 roku - bowiem na polskim skrawku Śląska żyła liczna ludność
              niemiecka. Do kompetencji Sejmu Śląskiego należały wszystkie ustawy związane z
              tym obszarem, oprócz polityki zagranicznej i wojskowości. Pierwszym marszałkiem
              Sejmu Śląskiego został Konstanty Wolny."
              A wiesz co to byl Wersal? A jest ta mniejszosc niemiecka obecnie? - Pisze ze
              realia po II wojnie ulegly zmianie - autonomia Slaska jest tyle samo warta co
              Wolne Miasto Gdansk... powstawala w tym samym czasie i pod presja tych samych
              sil - Slask historycznie jest czescia Polski a to ze Polska w roznych zakretach
              historii tracila Slaska to inna para kaloszy - wskrzeszania trupa autonomii i
              powolywanie sie na stan sprzed II wojny swiatowej jest bezsensem - tylko
              probvlem z Wami hanysy ze Wy tego nie rozumiecie - ubzduraliscie sobie ze bedzie
              Wam lepiej przy cycku Berlina... tylko ze w Polsce jestescie u Siebie a w
              Niemczech u Siebie nie bedziecie nigdy - zalosne podkreslanie zwiazkow z
              Niemcami pokazuje jak skuteczna byla polityka germanizacji Prus... Wielkopolska
              sie nie dala zniemczyc ale Slask tak i co najgorsze jestescie z tego dumni - to
              co moze Wam zaproponowac BDR to status volksdeutscha i cala Wasza "autonomia" ma
              dokladnie te sama wartosc... tyle w temacie strzelania sie po oczach realiami
              historycznymi...
              • Gość: niypolok Re: A czytales Ty sam te notke? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.05.06, 21:53
                autonomia bylapotrzebnol polokom do uporania sie integracjom zagarnientich
                Niemcom silom terenow przemyslowich - gdyz do tygo momyntu byla nic
                nieznaczoncym krajym rolniczym. chodziylo yno i wyloncznie o niymiecki przymysl!
                • Gość: dzad No mos rocje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:02
                  Cobys ino pierona nie zapomniol kaj mas galoty lobesrolku... bo widzol ja zech ty
                  ino gownoprawda gados...

ino luzno dywagacja na temot gwara i hanysy
          • Gość: mukroko jak czytam takich dziadow to az chce separacji... IP: *.chello.pl 31.05.06, 12:39
            jw..
            • Gość: dziad Zacznij od glowy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:50
              odseparuj ja od reszty ciala - zoabczysz jak ci sie lzej zrobi - nie bedziesz
              musial udawac ze myslisz...
        • Gość: k-ce Re: dr Jerzy Gorzelik IP: *.chello.pl 31.05.06, 17:27
          Święta prawda wiele państw w Europie działa na zasadzie federacji ( np.Niemcy).
          Z kolei w Hiszpanii, UK regiony posiadają autonomię i jakoś nie zagraża to ich
          integralości. Z resztą każdy region Polski powinnien byc autonomiczny. Precz z
          centralizmem. Europa Regionów to jest hasło Unii Europejskiej.
      • Gość: k-ce Re: dr Jerzy Gorzelik IP: *.chello.pl 31.05.06, 17:20
        Też jestem za autonomią Śląska i co podasz mnie do sądu za zdradę Stanu?????
        • Gość: dziad Hehe - problem ze Wasza "autonomia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:36
          ze na mapach wyglada jak kolejny land w BDR ale powiem Ci inaczej - prezydent
          bierze za to kase i niech On sie martwi - ja pochodze z regionu ktory ma z
          Polska jeszcze mniej wspolnego niz Slask, bylismy czescia Polski baaaaaardzo
          dawno temu, mielismy autonomie ale nie nawolujemy do separacji... a kto wie moze
          wyszlibysmy na tym lepiej...
          I ogolnie jak sie tak pchacie do "macierzy" to zycze Wam zeby Was ta "macierz"
          przygarnela, podpisujcie volkslisty - gospodarka Niemiec prawdopodobnie zalamie
          sie pod ciezarem Slaska - wtedy poczujecie co to znaczy byc "narodowym niemcem"...
          • slezan Re: Hehe - problem ze Wasza "autonomia" 01.06.06, 08:32
            Niektóre dziady mają omamy. Omamy są przeszkodą w prawidłowym odczytaniu mapy.
            A może po prostu tak jak niektórym dziadom wszystko ponoć kojarzy się z d...pą,
            tak innym z BRD.
            • Gość: dziad No masz... przylapales mnie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:19
              szok - zamienilem kolejnosc liter w skrocie nazwy panstwa... szok...
              przepraszam, masz rzecz jasna racje. Ale poza tym prosilbym o jakies argumenty
              bo jesli nie to troche to za malo co napisales bym mogl sie odniesc...
              Mapy sa rozne... sa takie na ktorych Slask jest poza granicami RP, mapy z 2000
              roku, mapy do ktorych przyznaje sie RAŚ... to znacznie bardziej wazne niz
              zamieniona kolejnosc literek w BDR(BRD)...
              • slezan Re: No masz... przylapales mnie... 01.06.06, 23:34
                Tjaaa, najlepszy argument to Twoje kartograficzne urojenia. Ciekaw jestem owych
                map "do których przyznaje się RAŚ". Może chodzi o tego posła z Krakowa, co się
                Raś nazywa?
                • Gość: dziad Jestes psychiatra? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 00:10
                  stawiasz diagnozy... to chyba jestes wybitnym specjalista od urojen? Rece ktore
                  wiedza... dotykasz monitora? i juz? wiesz? mzoe dotykasz innych rzeczy albo
                  czesci ciala? i to stad Twoja wiedza o urojeniach... no no... wybitni
                  specjalisci na Slasku sa od urojen... czesc z nich narabana w trzy dupy pewnei
                  przyejdzie do Warszawy w czerwcu zebym manifestowac skutecznosc w identyfikacji
                  urojen... znow bedzie wroga Slaskowi Polska mowic o pijanych bojowkach gornikow
                  demolujacych stolice - no coz pewnie znowu cala Polska bedzie miala urojenia...
                  • slezan Ciebie zdiagnozować mógłby i amator 02.06.06, 06:22
                    Patologiczna niechęć do myślących niezaleznie - to często spotykana w
                    społeczeństwie jednostka chorobowa. Zamiast się pienić wrzuć lepiej linka do
                    tej mapy, "z którą się RAŚ identyfikuje".
    • Gość: mk Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:34
      no cóż, kibice stadionowi się nie przysłużyli, ale trudno się dziwić - piłkarze
      grali padakę.
      • Gość: katowiczanin Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:42
        Oj długo, bardzo długo nie obejrzymy na Śląsku reprezentacji Polski. Już się
        PZPN o to po wtorkowym meczu postara. Ale, jesliby mieli dalej odwalać taką
        kaszankę, lepiej niech nie przyjeżdżają. Liga Mistrzów czeka na GKS Katowice (za
        jakieś sto lat):-)
        • Gość: k-ce Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.chello.pl 31.05.06, 17:30
          Teraz lepsze mecze ogląda się na GKS`sie niż ten na Śląskim z udziałem polskiej
          reprezentacji.
    • Gość: Janas Gdyby Górski żył... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:56
      to na pewno by umarł po bramce Kuszczaka
      Dzięki Ci o Panie,że umarł i nie doczekał
      • Gość: Ślonzok Re: Gdyby Górski żył... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 00:14
        Bydymy mieli swoj ślonski manszaft!
        • Gość: Docent Zimny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 00:47
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: gość w pluciu na odległość! IP: *.chello.pl 31.05.06, 06:12
          a trenerem będzie Gorzelik! w tym jest dobry
          • amoremio Re: w pluciu na odległość! 31.05.06, 17:18
            Baran!
            Repr.slonska istniala (przed i po wojnie).
            I reg. rozwalala repr.polska.
    • Gość: qq [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 02:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • noltychy Prawie reprezentacja 31.05.06, 07:43
        polska się boi dlatego nie zarejestruje mniejszości! Chodzi m.in. o
        odszkodowania o jakie mógłby walczyć region Śląska! I z tego warszawa doskonale
        zdaje sobie sprawę! Co do Kibiców trudno wyobrazić sobie innej reakcji po takim
        meczu! Całe szczeście że dodali jeszcze 3 min. Należy też wspomnieć, że kibice
        reprezentowali cały kraj nie tylko Śląsk. Kibice ze Śląska stanowili tak samo
        część społeczeństwa jak kibice z innych regionów. Piłkarze po prostu swoją
        postawą sprawili taki doping a nie inny. Żeby na takim meczu się do piłki nie
        chciało wracać to już jest hańba!

Co do stadionu! Jest to jedyny taki obiekt w kraju. A przy takiej grze i
        wyborach nie tylko stadionów ale i kadry to lepiej aby Euro u nas nie było
        wcale. Nie nadajemy się na taką impreze. A jedyny stadion jaki był i będzie to
        dalej Śląski!
        --------------------------------------------------------------
        Prawie jak Reprezentacja :) Janasowi - "dziękujemy" ole

koszulka - 90, bilet - 30, dojazd -10,
        zobaczyc bramka strzeloną z 90 metrów ! - bezcenne
        --------------------------------------------------------------
    • Gość: Raul Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 02:57
      Polska zaczerwieniła się ze wstydu widząc zachowanie tych buraków (bo trudno
      takich nazwać kibicami) na stadionie. Macie pewne, że reprezentacja dłuuugo nie
      zagra na Śląskim. Żenada.
      • Gość: Darek Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 03:53
        Żenadą można nazwać gre naszej reprezentacji, a nie postawę kibiców. Sam byłem
        na meczu i musze przyznać, że graliśmy żałośnie co prawda wślizgi do piłki
        mieliśmy świetne - tylko szkoda, że tak mało celne i mijające sie z piłką:/
        • Gość: m Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:34
          a gdzie niby ma grać jak nie na Sląskim?
          Na razie nie ma gdzie.
          I faktem jest, że na Śląski zjeżdżają kibice z całego kraju.
          Na Legii jest 11000 miejsc w milionowym mieście, niewielkie są szanse, że spoza
          Warszawy ktoś się keszcze zmieści, bo 11 000 to przychodziło kiedyś na mecze
          ligowe w moim, 120 000 mieście.
      • Gość: k-ce Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.chello.pl 31.05.06, 17:38
        Takich piłkarzy to my tutaj nie potrzebujemy. pa pa. To ile tych meczy
        rozegracie na MŚ? Jak dobrze liczę to chyba tyle co ostatnio: trzy. No może
        cztery. I do domciu. Przyjdzie kibicować śląskim piłkarzom: Klose, Podolski i
        Borowski.
    • Gość: oberschlesier ale jaja - polski cyrk! buahhhaaaaaahhaaaa! IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.06, 05:25
      najlepsze haslo to: Spóźnialscy wchodzili na stadion już dawno po hymnach i
      pierwszym gwizdku sędziego.- to tak na msze w niedziele, polowa przychodzi na
      ostatni "gwizdek" na rozgrzeszenie, a ksiadz pluje sie 60 lat zeby sie
      niespozniali - nadaremnie - buahhhahhaaaa!

abo to: "Złodzieje! Złodzieje!".
      albo jak gorol ponizo slonzoka: Po meczu piłkarze mieli żal do śląskich
      kibiców. - To była lekka wiocha - zrugał fanów bramkarz Artur Boruc.

lekka wiocha - buahhhahhahhaaaaa!
      • ziut7 Re: ale jaja - polski cyrk! buahhhaaaaaahhaaaa! 31.05.06, 08:30
        zal to moga miec sami do siebie , a wioch jest tam gdzie sie urodzili.
    • Gość: kibic Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.prv / *.bielsko.dialog.net.pl 31.05.06, 07:53
      NIE DLA EURO 2012 na SLASKIM !!!!!!!!!!! Jak zwykle kibice na Slaskim stworzyli
      "wspaniala" atmosfere...
      • Gość: k-ce Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.chello.pl 31.05.06, 17:41
        TAk dla EURO 2012 na stadionie BKS Bielsko Biała.
    • Gość: bolo Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.12.1411N-CUD12K-01.ish.de 31.05.06, 08:44
      To Boruc powinien sie cieszyc mial atmosfere jak w domu napewno przypomnialy
      mu sie rodzinne strony .Jak ja bym tak pracowal jak oni grali to bez dyskusji
      lece na bruk , a Granie to ich praca .Jezeli ludzie placom to majom prawo
      wymagac ,a nie oglondac anty futbolu w wykonaniu Boruca i jeszcze mu sie
      kibice nie podobajom za to granie to powinien kibicom jeszcze doplacic .Boruc
      wez sie za Granie a nie klapanie mordom bo zo to ci nikt nie placi Gwiazda od
      siedmiu bolesci !!!!!!
    • Gość: POLSKA WAS NIECHCE Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:46
      Mac B(or)UC , Puszczak , Rasialdo i Janas = GAME OVER MIERNOTY
    • Gość: TRENER Z 1 LIGI Mac B(or)UC i Puszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:48
      wynocha z kadry !!!!!!!!!
      JUREK DUDEK , JUREK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • a_s_i_m_o Kibole ze Stadionu Śląskiego. Nie jedźcie na MŚ. 31.05.06, 09:13
        Z takim dopingiem to możecie iść na dyskotekę do remizy, ale nie na mecz Repry.

Wiocha wiocha wiocha.
        • Gość: Polska to MY wyborcza=stadion śląski=dno i trzoda IP: *.chello.pl 31.05.06, 09:56
    • Gość: sqro jaka gra takie kibicowanie IP: *.iinf.polsl.gliwice.pl 31.05.06, 10:25
      panie boruc kiche odstawiliście i kibice wam to docenili.

"Piłka nożna nie ciul i od głaskania się nie podniesie!"

szkoda że nie było 5:1 moze Boruc mniej by pyskował tylko nauczył sie pokory dla
      kibiców bo to za ich pieniądze gra
    • Gość: michrock Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: 213.25.48.* 31.05.06, 10:46
      sami sobie daliście czerwoną kartkę , WIELKIE NIE DLA ŚLĄSKIEGO!!!!
      • Gość: DD Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:38
        supergigant.blox.pl/2006/05/Tako-rzecze-Tomasz-Kuszczak.html Bez
        Komentarza ..... brawo Mirek Szymkowiak przynajmniej on zachwał twarz ... z tego
        całego gospodarstwa rolnego, któremu przewodzi Mc Boruc ....
        • Gość: AJK Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.altec.pl 31.05.06, 12:56
          Nie rozumiem tych regionalnych animozji w kontekscie ego marnego widowiska ale
          jesli w reszcie polski taka gra by zostala nagrodzona oklaskami to chyba znaja
          jakies inne reguly gry w pilke :). Popieram to co zrobili kibice bo niby wynik
          wynik nie byl najgorszy ale serca to nasi reprezentanci nie zostawili na
          murawie, a przynajmniej nie bylo tego widac, wynik to juz inny temat. CZERWONA
          KARTKA DLA OLEWANIA I MIERNEJ POSTAWY NA BOISKU DLA GRACZY !!!!
      • Gość: slaski Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.chello.pl 31.05.06, 17:46
        Wielkie TAK dla najnowocześciejszego, największego i najlepeszego stadionu w
        Polsce czyli dla walsiawskiej legii. hura najlepsi kibice sa w walsiawie co
        pokazali po ostatniej kolejce w I lidze.
    • Gość: misza Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.centertel.pl 31.05.06, 13:37
      niestety Ślązacy - PiS was wydmuchał bez mydła, niestety Krakusów też
    • Gość: FRED Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: 83.16.104.* 31.05.06, 14:14
      Jak Śląscy parlamentarzyści nie dbają o swój region i wyborców nalezy
      natychmiast zrobic wybory i odwołać ich
    • Gość: k-ce Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.chello.pl 31.05.06, 17:19
      Boruc wieś to ty pokazałeś.
    • amoremio Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek 31.05.06, 17:21
      Wlasnie! - o RESPEKT do Slonska idzie!!!!!!!!!!!
    • Gość: donpetre Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:28
      Panie boruc wiochę to masz pan w domu!! jakby pan siedział w tym deszczu i
      zdzierał gardło dopingując a na bosiku była odstawiana taka żenada to też by pan
      zaczął gwizdać
    • Gość: niypolok polsky ciuly!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.05.06, 20:52
      "Po meczu piłkarze mieli żal do śląskich kibiców. - To była lekka wiocha -
      zrugał fanów bramkarz Artur Boruc. - To nie sprawka Ślązaków, na trybunach byli
      przecież kibice z całej Polski - przytomnie zauważył Mirosław Szymkowiak,
      pomocnik naszej drużyny."

"przytomnie zauważył Mirosław Szymkowiak"!!!!!!!
      co to za ciula z tygo szymkowiaka?!!! czyzby on miol na mysli, ze jakby niy bylo
      tich przijezdnich z caly polski, to zdaniy boruca byloby prawdziwy?!!!!!
      polski ciula!!!
      • dziad_borowy Re: polsky ciuly!!!! 01.06.06, 08:22
        Jestes tak zaslepiony swoja nienawiscia, ze nie zauwazyles, ze wlasnioe
        Szymkowiak mowi, ze nawet jesli jakas wiocha byla, to nie nalezy obwiniac o to
        Ślązaków, bo na stadionie byli ludzie z calego kraju. Opanuj sie czlowieku.
        A zadnej wiochy nie bylo, bo zostala przekroczona granica przyzwoitosci, tak
        ochydnie grali, a kibice umieja ocenic dobrze nasza tragiczna sytuacje przed
        mundialem, bo nie ludza sie jakims 10:0 z bylejaka druzyna ze Szwajcarii.
        Dzierżżżż!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka