Gość: kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:29 Artur Boruc: Z takimi kibicami to nawet nie jest żal się żegnać. W ogóle nie wiem, czy powinniśmy się żegnać. Odstawili lekką wieś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysliwy72 Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek 30.05.06, 23:33 zaczerwienić to się powinni piłkarze, z czym do ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o Kibole ze Stadionu Śląskiego. Zostancie w domu. 31.05.06, 09:14 Nie jedżcie na Mistrzostwa! Z takim dopingiem to możecie iść na dyskotekę do remizy, ale nie na mecz Repry. Wiocha^2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiocha Re: Kibole ze Stadionu Śląskiego. Zostancie w dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:54 Za to ty ubierz strój łowicki i zasuwaj do Gelsenkirchen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blau Weiss Re: pajace ze stolicy obgwizdali a jest na Nas:/ IP: *.chello.pl 02.06.06, 17:43 przyjechali wsioki ze stolicy sosnowca itp bydła narobili i na Nas zwalili bo nie chcą żeby mecze były na Śląskim to prowokacja może listek ze swoim cyrkiem im kazał wzamian za mP :) PzPN+legia ZAWSZE RAZEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad dr Jerzy Gorzelik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:34 dr Jerzy Gorzelik - czy nie jest Pan dr Jerzy Gorzelik powiazany z osobami ktore wspieraja dzialnosc na rzecz oderwania Slaska do Polski? pytam z ciekawosci - mam nadzieje ze GW szybko wyjasni moje watpliwosci. (wg moich informacji dr Jerzy Gorzelik to szef Zwiazku Ludnosci Narodowosci SLaskiej, organizacji zaprzyjaznionej z Ruchem Autonomii Slaska) (Przypomninam rowniez o tym ze wg orzecznictwa Polskich sadow nie ma czegos takiego jak "narodowosc Slaska", przypominam ze wszystkie dzialania na rzecz naruszenia spojnosci terytorialnej kraju uwazane sa za zdrade stanu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad poprawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:45 Pan dr Jerzy Gorzelik jest przewodniczacym RUCH'u AUTONOMII ŚLĄSKA raslaska.aremedia.net/pol/organizacja/03/Wladze.html ... gratuluje GW objecia patronatu nad pomyslami dr Jerzego Gorzelika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulek Re: poprawka IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 31.05.06, 00:08 Aż sie dzadu (to po nicku - bez obrazy) aby zacytować obecnego prezydenta tego śmiesznego kraju Polska co to kiedyś wygarnął starszemu człekowi: spadaj dziadu...:))) Wolny Gorny Ślonsk!!! To My Naród Ślonski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad jestes zalosny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 01:54 ale mam propozycje - zdaj paszport - nie musisz byc obywatelem RP - napisz podanie i oddaj u siebie... mysle ze obecny prezydent przychyli sie do twojego wniosku i moze nawet dostaniesz od Niego depesze - spieprzaj ciulu... btw nie wiem co to jest slonsk - wiem co to jest Sląsk. sad wyraznie okreslil ze nie ma czegos takiego jak narodowosc slaska... mozesz w protescie zjesc kilo mialu weglowego i popic to litrem alkoholu metylowego ukradzionego z cysterny na bocznicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JCK Re: jestes zalosny IP: *.biol.us.edu.pl 31.05.06, 10:58 Nie "spadaj" tyko "spieprzaj" jak juz kogos cytujemy to dokladnie. A co do Dziada to najpierw przeczytaj cos sam nabazgrolil a potem poprawiaj innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Henio... jesli o mnie chodzi to.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:51 ntg.bocznica.org/ :D so long sucker... Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: jestes zalosny 31.05.06, 17:14 > zdaj paszport Chetnie oddam Ci mój polski paszport, tylko oddajcie mi mój Slask, mój Slonski Hajmat !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad buehehehe... no wlasnie o tym mowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:31 a co do inwektyw - uslyszec od hanysa wyzwisko wlascwie jest komplementem... i cieszy mnie postawa moderatorow Waszego forum - daja Oni klasyczny popis tego o czym mowie... a dosc czesto widze ze hanysi sie wkurzaja jak sie im mowi ze Sosnowiec jest stolica Slaska... zapominaja ze wiekszosc swojego skoku cywilizacyjnego zawdzieczaja ekipie Gierka - ktory jak wiemy byl przedstyawicielem Zaglebia Sosnowieckiego... hehe bawi mnie szczegolnie Wasze napinanie dotyczace stadionu w Chorzowie - gdyby nie Sosnowiec z Gierkiem to byscie mieli w tym pewnie kurniki z golebiami... i ogolnie Polska ma z Was i Waszych wydumanych pretensji ubaw po pachy. Ubaw mam z Wami slaskie towarzystwo... - pocieszni jestescie jak mumia Lenina... <rotfl> fedrujcie, fedrujcie... (w biedaszybach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysica2208 Re: buehehehe... no wlasnie o tym mowie... IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.06, 11:31 Ożesz dziadu, to ty jesteś ze Sosnowca? To juz nic nie musisz mówić ;) wszystko się wszystkim rozjaśniło ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad hehehe - zmartwie Cie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:14 Nie "ze" Sosnowca (tak pewnie byloby Wam latwiej) - niestety - jestem z regionu ktory dostawal w dupe kiedy bogacila sie warszawka i Slask... No i tyle w temacie kto skad jest bo to nie bylo wazne w tym co mowie tylko patron akcji czerownych kartek i to o to mi chodzilo - no ale widac czytanie ze zrozumieniem jest obce mieszkancom Slaska... Ruchy "autonomii" Slaska moim zdaniem (ale nie tylko moim) nie maja podstaw historycznych...co wiecej w obecnych realiach geopolitycznych nalezy traktowac je jako ruchy ktore moga potencjalnie naruszyc spojnosc terytorialna Polski co jest zdrada stanu... Tedy tygrysico wroc do karmienia cycem i modlenia sie do sw Kingi o zdrowie i pomyslnosc dla mieszkancow Slaska... Odpowiedz Link Zgłoś
nylonbojtel Re: dr Jerzy Gorzelik 31.05.06, 00:34 pomijajac inne kwestie brak ci dziadzie ( dziadu ? ) elementarnej wiedzy. czym innym jest separacja o której piszesz a czym innym autonomia w ramach PAŃSTWA POLSKIEGO o którą walczy dr Gorzelik. autonomia istniała już za II Rp. i w zaden sposób nie naruszała integralności granic Rzeczpospolitej. Wiedza to potęga pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad dziwne... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 01:49 to znaczy ze mapy na ktorych Slask przedstawiony jest w granicach Niemiec a nie Polski i gdzie wyraznie umieszcza sie jako organizacje łacznikowa RAS to jest "autonomia" - nie no fajnie wiedziec... Gratuluje... Wiedza nie boli - probujesz porownywac Polske przedwojenna do Polski w 2000 roku... no to gratuluje wiedzy selektywnej... Wybiorczosc nie boli... jest wygodna i elastyczna...bez watpienia "wiedza elastyczna" na uslugach polityki jest potega... tu sie zgodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: dziwne... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:29 pl.wikipedia.org/wiki/Wojew%C3%B3dztwo_%C5%9Bl%C4%85skie_%28historyczne%29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad A czytales Ty sam te notke? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:45 "Autonomia Obszar ten posiadał szeroką autonomię z własnym parlamentem (Sejm Śląski) oraz z własnym skarbem narodowym (Skarb Śląski). Było to wynikiem stosowania się przez II RP do "małego traktatu wersalskiego" (o ochronie mniejszości) oraz Konwencji Genewskiej z 1922 roku - bowiem na polskim skrawku Śląska żyła liczna ludność niemiecka. Do kompetencji Sejmu Śląskiego należały wszystkie ustawy związane z tym obszarem, oprócz polityki zagranicznej i wojskowości. Pierwszym marszałkiem Sejmu Śląskiego został Konstanty Wolny." A wiesz co to byl Wersal? A jest ta mniejszosc niemiecka obecnie? - Pisze ze realia po II wojnie ulegly zmianie - autonomia Slaska jest tyle samo warta co Wolne Miasto Gdansk... powstawala w tym samym czasie i pod presja tych samych sil - Slask historycznie jest czescia Polski a to ze Polska w roznych zakretach historii tracila Slaska to inna para kaloszy - wskrzeszania trupa autonomii i powolywanie sie na stan sprzed II wojny swiatowej jest bezsensem - tylko probvlem z Wami hanysy ze Wy tego nie rozumiecie - ubzduraliscie sobie ze bedzie Wam lepiej przy cycku Berlina... tylko ze w Polsce jestescie u Siebie a w Niemczech u Siebie nie bedziecie nigdy - zalosne podkreslanie zwiazkow z Niemcami pokazuje jak skuteczna byla polityka germanizacji Prus... Wielkopolska sie nie dala zniemczyc ale Slask tak i co najgorsze jestescie z tego dumni - to co moze Wam zaproponowac BDR to status volksdeutscha i cala Wasza "autonomia" ma dokladnie te sama wartosc... tyle w temacie strzelania sie po oczach realiami historycznymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niypolok Re: A czytales Ty sam te notke? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.05.06, 21:53 autonomia bylapotrzebnol polokom do uporania sie integracjom zagarnientich Niemcom silom terenow przemyslowich - gdyz do tygo momyntu byla nic nieznaczoncym krajym rolniczym. chodziylo yno i wyloncznie o niymiecki przymysl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzad No mos rocje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:02 Cobys ino pierona nie zapomniol kaj mas galoty lobesrolku... bo widzol ja zech ty ino gownoprawda gados... ino luzno dywagacja na temot gwara i hanysy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mukroko jak czytam takich dziadow to az chce separacji... IP: *.chello.pl 31.05.06, 12:39 jw.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Zacznij od glowy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:50 odseparuj ja od reszty ciala - zoabczysz jak ci sie lzej zrobi - nie bedziesz musial udawac ze myslisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-ce Re: dr Jerzy Gorzelik IP: *.chello.pl 31.05.06, 17:27 Święta prawda wiele państw w Europie działa na zasadzie federacji ( np.Niemcy). Z kolei w Hiszpanii, UK regiony posiadają autonomię i jakoś nie zagraża to ich integralości. Z resztą każdy region Polski powinnien byc autonomiczny. Precz z centralizmem. Europa Regionów to jest hasło Unii Europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-ce Re: dr Jerzy Gorzelik IP: *.chello.pl 31.05.06, 17:20 Też jestem za autonomią Śląska i co podasz mnie do sądu za zdradę Stanu????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Hehe - problem ze Wasza "autonomia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:36 ze na mapach wyglada jak kolejny land w BDR ale powiem Ci inaczej - prezydent bierze za to kase i niech On sie martwi - ja pochodze z regionu ktory ma z Polska jeszcze mniej wspolnego niz Slask, bylismy czescia Polski baaaaaardzo dawno temu, mielismy autonomie ale nie nawolujemy do separacji... a kto wie moze wyszlibysmy na tym lepiej... I ogolnie jak sie tak pchacie do "macierzy" to zycze Wam zeby Was ta "macierz" przygarnela, podpisujcie volkslisty - gospodarka Niemiec prawdopodobnie zalamie sie pod ciezarem Slaska - wtedy poczujecie co to znaczy byc "narodowym niemcem"... Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Hehe - problem ze Wasza "autonomia" 01.06.06, 08:32 Niektóre dziady mają omamy. Omamy są przeszkodą w prawidłowym odczytaniu mapy. A może po prostu tak jak niektórym dziadom wszystko ponoć kojarzy się z d...pą, tak innym z BRD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad No masz... przylapales mnie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:19 szok - zamienilem kolejnosc liter w skrocie nazwy panstwa... szok... przepraszam, masz rzecz jasna racje. Ale poza tym prosilbym o jakies argumenty bo jesli nie to troche to za malo co napisales bym mogl sie odniesc... Mapy sa rozne... sa takie na ktorych Slask jest poza granicami RP, mapy z 2000 roku, mapy do ktorych przyznaje sie RAŚ... to znacznie bardziej wazne niz zamieniona kolejnosc literek w BDR(BRD)... Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: No masz... przylapales mnie... 01.06.06, 23:34 Tjaaa, najlepszy argument to Twoje kartograficzne urojenia. Ciekaw jestem owych map "do których przyznaje się RAŚ". Może chodzi o tego posła z Krakowa, co się Raś nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Jestes psychiatra? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 00:10 stawiasz diagnozy... to chyba jestes wybitnym specjalista od urojen? Rece ktore wiedza... dotykasz monitora? i juz? wiesz? mzoe dotykasz innych rzeczy albo czesci ciala? i to stad Twoja wiedza o urojeniach... no no... wybitni specjalisci na Slasku sa od urojen... czesc z nich narabana w trzy dupy pewnei przyejdzie do Warszawy w czerwcu zebym manifestowac skutecznosc w identyfikacji urojen... znow bedzie wroga Slaskowi Polska mowic o pijanych bojowkach gornikow demolujacych stolice - no coz pewnie znowu cala Polska bedzie miala urojenia... Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Ciebie zdiagnozować mógłby i amator 02.06.06, 06:22 Patologiczna niechęć do myślących niezaleznie - to często spotykana w społeczeństwie jednostka chorobowa. Zamiast się pienić wrzuć lepiej linka do tej mapy, "z którą się RAŚ identyfikuje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:34 no cóż, kibice stadionowi się nie przysłużyli, ale trudno się dziwić - piłkarze grali padakę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:42 Oj długo, bardzo długo nie obejrzymy na Śląsku reprezentacji Polski. Już się PZPN o to po wtorkowym meczu postara. Ale, jesliby mieli dalej odwalać taką kaszankę, lepiej niech nie przyjeżdżają. Liga Mistrzów czeka na GKS Katowice (za jakieś sto lat):-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-ce Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.chello.pl 31.05.06, 17:30 Teraz lepsze mecze ogląda się na GKS`sie niż ten na Śląskim z udziałem polskiej reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janas Gdyby Górski żył... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:56 to na pewno by umarł po bramce Kuszczaka Dzięki Ci o Panie,że umarł i nie doczekał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślonzok Re: Gdyby Górski żył... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 00:14 Bydymy mieli swoj ślonski manszaft! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Docent Zimny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 00:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość w pluciu na odległość! IP: *.chello.pl 31.05.06, 06:12 a trenerem będzie Gorzelik! w tym jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: w pluciu na odległość! 31.05.06, 17:18 Baran! Repr.slonska istniala (przed i po wojnie). I reg. rozwalala repr.polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 02:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
noltychy Prawie reprezentacja 31.05.06, 07:43 polska się boi dlatego nie zarejestruje mniejszości! Chodzi m.in. o odszkodowania o jakie mógłby walczyć region Śląska! I z tego warszawa doskonale zdaje sobie sprawę! Co do Kibiców trudno wyobrazić sobie innej reakcji po takim meczu! Całe szczeście że dodali jeszcze 3 min. Należy też wspomnieć, że kibice reprezentowali cały kraj nie tylko Śląsk. Kibice ze Śląska stanowili tak samo część społeczeństwa jak kibice z innych regionów. Piłkarze po prostu swoją postawą sprawili taki doping a nie inny. Żeby na takim meczu się do piłki nie chciało wracać to już jest hańba! Co do stadionu! Jest to jedyny taki obiekt w kraju. A przy takiej grze i wyborach nie tylko stadionów ale i kadry to lepiej aby Euro u nas nie było wcale. Nie nadajemy się na taką impreze. A jedyny stadion jaki był i będzie to dalej Śląski! -------------------------------------------------------------- Prawie jak Reprezentacja :) Janasowi - "dziękujemy" ole koszulka - 90, bilet - 30, dojazd -10, zobaczyc bramka strzeloną z 90 metrów ! - bezcenne -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raul Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 02:57 Polska zaczerwieniła się ze wstydu widząc zachowanie tych buraków (bo trudno takich nazwać kibicami) na stadionie. Macie pewne, że reprezentacja dłuuugo nie zagra na Śląskim. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 03:53 Żenadą można nazwać gre naszej reprezentacji, a nie postawę kibiców. Sam byłem na meczu i musze przyznać, że graliśmy żałośnie co prawda wślizgi do piłki mieliśmy świetne - tylko szkoda, że tak mało celne i mijające sie z piłką:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:34 a gdzie niby ma grać jak nie na Sląskim? Na razie nie ma gdzie. I faktem jest, że na Śląski zjeżdżają kibice z całego kraju. Na Legii jest 11000 miejsc w milionowym mieście, niewielkie są szanse, że spoza Warszawy ktoś się keszcze zmieści, bo 11 000 to przychodziło kiedyś na mecze ligowe w moim, 120 000 mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-ce Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.chello.pl 31.05.06, 17:38 Takich piłkarzy to my tutaj nie potrzebujemy. pa pa. To ile tych meczy rozegracie na MŚ? Jak dobrze liczę to chyba tyle co ostatnio: trzy. No może cztery. I do domciu. Przyjdzie kibicować śląskim piłkarzom: Klose, Podolski i Borowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oberschlesier ale jaja - polski cyrk! buahhhaaaaaahhaaaa! IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.06, 05:25 najlepsze haslo to: Spóźnialscy wchodzili na stadion już dawno po hymnach i pierwszym gwizdku sędziego.- to tak na msze w niedziele, polowa przychodzi na ostatni "gwizdek" na rozgrzeszenie, a ksiadz pluje sie 60 lat zeby sie niespozniali - nadaremnie - buahhhahhaaaa! abo to: "Złodzieje! Złodzieje!". albo jak gorol ponizo slonzoka: Po meczu piłkarze mieli żal do śląskich kibiców. - To była lekka wiocha - zrugał fanów bramkarz Artur Boruc. lekka wiocha - buahhhahhahhaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
ziut7 Re: ale jaja - polski cyrk! buahhhaaaaaahhaaaa! 31.05.06, 08:30 zal to moga miec sami do siebie , a wioch jest tam gdzie sie urodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.prv / *.bielsko.dialog.net.pl 31.05.06, 07:53 NIE DLA EURO 2012 na SLASKIM !!!!!!!!!!! Jak zwykle kibice na Slaskim stworzyli "wspaniala" atmosfere... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-ce Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.chello.pl 31.05.06, 17:41 TAk dla EURO 2012 na stadionie BKS Bielsko Biała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.12.1411N-CUD12K-01.ish.de 31.05.06, 08:44 To Boruc powinien sie cieszyc mial atmosfere jak w domu napewno przypomnialy mu sie rodzinne strony .Jak ja bym tak pracowal jak oni grali to bez dyskusji lece na bruk , a Granie to ich praca .Jezeli ludzie placom to majom prawo wymagac ,a nie oglondac anty futbolu w wykonaniu Boruca i jeszcze mu sie kibice nie podobajom za to granie to powinien kibicom jeszcze doplacic .Boruc wez sie za Granie a nie klapanie mordom bo zo to ci nikt nie placi Gwiazda od siedmiu bolesci !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLSKA WAS NIECHCE Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:46 Mac B(or)UC , Puszczak , Rasialdo i Janas = GAME OVER MIERNOTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRENER Z 1 LIGI Mac B(or)UC i Puszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:48 wynocha z kadry !!!!!!!!! JUREK DUDEK , JUREK !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o Kibole ze Stadionu Śląskiego. Nie jedźcie na MŚ. 31.05.06, 09:13 Z takim dopingiem to możecie iść na dyskotekę do remizy, ale nie na mecz Repry. Wiocha wiocha wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska to MY wyborcza=stadion śląski=dno i trzoda IP: *.chello.pl 31.05.06, 09:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqro jaka gra takie kibicowanie IP: *.iinf.polsl.gliwice.pl 31.05.06, 10:25 panie boruc kiche odstawiliście i kibice wam to docenili. "Piłka nożna nie ciul i od głaskania się nie podniesie!" szkoda że nie było 5:1 moze Boruc mniej by pyskował tylko nauczył sie pokory dla kibiców bo to za ich pieniądze gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michrock Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: 213.25.48.* 31.05.06, 10:46 sami sobie daliście czerwoną kartkę , WIELKIE NIE DLA ŚLĄSKIEGO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:38 supergigant.blox.pl/2006/05/Tako-rzecze-Tomasz-Kuszczak.html Bez Komentarza ..... brawo Mirek Szymkowiak przynajmniej on zachwał twarz ... z tego całego gospodarstwa rolnego, któremu przewodzi Mc Boruc .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJK Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.altec.pl 31.05.06, 12:56 Nie rozumiem tych regionalnych animozji w kontekscie ego marnego widowiska ale jesli w reszcie polski taka gra by zostala nagrodzona oklaskami to chyba znaja jakies inne reguly gry w pilke :). Popieram to co zrobili kibice bo niby wynik wynik nie byl najgorszy ale serca to nasi reprezentanci nie zostawili na murawie, a przynajmniej nie bylo tego widac, wynik to juz inny temat. CZERWONA KARTKA DLA OLEWANIA I MIERNEJ POSTAWY NA BOISKU DLA GRACZY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaski Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.chello.pl 31.05.06, 17:46 Wielkie TAK dla najnowocześciejszego, największego i najlepeszego stadionu w Polsce czyli dla walsiawskiej legii. hura najlepsi kibice sa w walsiawie co pokazali po ostatniej kolejce w I lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.centertel.pl 31.05.06, 13:37 niestety Ślązacy - PiS was wydmuchał bez mydła, niestety Krakusów też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRED Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: 83.16.104.* 31.05.06, 14:14 Jak Śląscy parlamentarzyści nie dbają o swój region i wyborców nalezy natychmiast zrobic wybory i odwołać ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-ce Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.chello.pl 31.05.06, 17:19 Boruc wieś to ty pokazałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek 31.05.06, 17:21 Wlasnie! - o RESPEKT do Slonska idzie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donpetre Re: Stadion Śląski zaczerwienił się od kartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:28 Panie boruc wiochę to masz pan w domu!! jakby pan siedział w tym deszczu i zdzierał gardło dopingując a na bosiku była odstawiana taka żenada to też by pan zaczął gwizdać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niypolok polsky ciuly!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.05.06, 20:52 "Po meczu piłkarze mieli żal do śląskich kibiców. - To była lekka wiocha - zrugał fanów bramkarz Artur Boruc. - To nie sprawka Ślązaków, na trybunach byli przecież kibice z całej Polski - przytomnie zauważył Mirosław Szymkowiak, pomocnik naszej drużyny." "przytomnie zauważył Mirosław Szymkowiak"!!!!!!! co to za ciula z tygo szymkowiaka?!!! czyzby on miol na mysli, ze jakby niy bylo tich przijezdnich z caly polski, to zdaniy boruca byloby prawdziwy?!!!!! polski ciula!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: polsky ciuly!!!! 01.06.06, 08:22 Jestes tak zaslepiony swoja nienawiscia, ze nie zauwazyles, ze wlasnioe Szymkowiak mowi, ze nawet jesli jakas wiocha byla, to nie nalezy obwiniac o to Ślązaków, bo na stadionie byli ludzie z calego kraju. Opanuj sie czlowieku. A zadnej wiochy nie bylo, bo zostala przekroczona granica przyzwoitosci, tak ochydnie grali, a kibice umieja ocenic dobrze nasza tragiczna sytuacje przed mundialem, bo nie ludza sie jakims 10:0 z bylejaka druzyna ze Szwajcarii. Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś