Dodaj do ulubionych

Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny?

• Gość: adac Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 21:13
      ??????????????
    • Gość: Bolo Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.03, 11:16
      Nie. Nie jest
      A jaka gazeta jest wiarygodna???
      • karakul165 Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? 23.01.25, 00:38
        No właśnie , ale są gazety wiarygodne, takie, które przedstawiają rzeczywistość zgodnie z prawdą. Tylko trzeba wiedzieć, gdzie jest ta prawda, a o to trzeba się postarać. O prawdę trzeba walczyć, dlatego tak ważne jest teraz to , aby wybrać prezydenta kraju takiego , który będzie pracować dla Polski
    • Gość: Dziki Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 08:57
      Chyba tylko RZEPA jest wiarygodna
    • emce_dwa Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? 20.05.03, 20:48
      Jeden z dziennikarzy z DzZ napisał do mnie maila po moim poscie na
      nieistniejącym już forum na stronach UM MYSŁOWICE.
      • emce_dwa Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? 20.05.03, 20:53
        emce_dwa napisał:

> Jeden z dziennikarzy z DzZ napisał do mnie maila po moim poscie na
        > nieistniejącym już forum na stronach UM MYSŁOWICE.
        Pisałem o plakatach Padlewskiego (prezydent, którego wykończyła jego własna
        partia sld) - wiszą do dziś !!! Gość spytał gdzie - bo chce sie zająć sprawą.
        Po odpisaniu mu na prywatne konto (nie mają w DzZ swoich adresów ?!!!)
        odpowiedzial po dwóch dniach, ze zajmie się sprawą po wyborach - bo cisza
        wyborcza (było do niej 3 dni, zresztą w dniu wyborów Trójka radiowa podawała
        informację o pierwszych w Polsce wyborach uzupełniających na prezydenta
        miasta). Mineło od tego czasu wiele tygodni ... Gość jest spalony dla mnie. A
        imię jego Jarosław ORZEŁ.

POZDR. mysłowicki kognitariusz
        eMCe_dwa

wszystkich zainteresowanych zapraszam na prywatne forum MYSŁOWICE
      • karakul165 Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? 23.01.25, 00:42
        Pomoc naszego państwa Ukrainie była świadczona przez prawie 3 lata. Teraz Polska biednieje i nie może dalej traktować obywateli Ukrainy tak, jak naszych. Chociażby w kwestii 8oo+
    • Gość: zimny3 Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.kat.cdp.pl 21.05.03, 00:18
      Wiarygodny to jest program telewizyjny, wyniki totolotka i humory
      Miklaszewskiego. Reszta to czerwona propaganda. Ciekawe ile mysłowickie SLD
      płaci ORŁOWI za pisanie głupot?
      • emce_dwa gwidon 21.05.03, 09:29
        chyba sie autor rysunków przewraca w grobie - kiedy widzi jak kiepsko
        reprodukuje sie jego rysunki - widziałem kiedyś niesamowice rozciągnięte, bo
        kolumn chyba mniej było ! smutne, kiedy dyletanci bawia się grafiką :(
    • Gość: XXX Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 11:39
      A która gazeta jest wiarygodna i rzetelna ???
      Nie znam. Nawet GW nie jest do końca rzetelna.
      • Gość: hi Re: Czy Tomasz Szymborski jest wiarygodny? IP: *.*.*.* 19.06.03, 00:09
        odpowiedzcie sobie sami
        • Gość: ts [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 14:22
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: GRU Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 09:18
      Nie jest i nie będzie bo reprezentuje określoną grupę interesu
      • Gość: klocekDG UWAGA!!! IP: *.telpol.net.pl / 172.16.7.* 03.07.03, 20:11
        ja osobiscie wielokrotnie spotkałem sie nierzetelnością tej gazety.
        Najbardziej nierzetelnym dziennikarzem jest Marcin Twaróg. Jako przykład podam
        ze w maju byłem na meczu piłki nożnej Zagłebie Sosnowiec-Odra Opole. Na meczu
        było 6 tys. kibiców i wspaniała atmosfera. A po meczu miał miejsce jeden
        incydent, ze 25-letni pijany gosciu przechodził przez płot za stadionem, spadł
        na głowe i karetka odwiozła go w ciezkim stanie do szpitala. A w poniedziałek w
        Trybunie Slaskiej i Dzienniku Zachodnim przeczytałem coś takiego " ...po
        spotkaniu doszło do regularnych burd pseudokibiców, do akcji wkroczyła policja,
        która przypusciła szturm na tłum chuliganów.W wyniku zajsc jeden z
        pseudokibiców w stanie ciezkim został odwieziony do szpitala" a tytuł artykułu
        nosił nazwe " O włos od tragedii" . Po prostu jak to przeczytałem to
        zdębiałem. Autor Marcin Twaróg rozpisywał sie nad rzeczami, które wogóle nie
        miały miejsca.
        • hepik1 Re: UWAGA!!! 03.07.03, 21:02
          To jakaś rozróba między nowymi,dawnymi dziennikarzami DZ i Bóg jeden wie kim.Z
          dzieciństwa pamiętam,że DZ lubiłem z względu na Miklaszewskiego a sport był
          lepszy w Trybunie Rob.Teraz od 3 tygodni kupuję piątkowe wydanie ze względu na
          dodatek lokalny o Rudzie Śląskiej i uważam ,że jest dużo lepszy od tygodnika
          Wiadomości Rudzkie,bo tego wogóle nie da się czytać.A czy DZ jest czy nie jest
          wiarygodny żadne dyskusje nie roztrzygną.Będzie się sprzedawał to znaczy ludzie
          kupują bo jest dla nich wiarygodne,a wy się niepotrzebnie plujecie.Lepiej iść
          na piwo,niż podniecać się nad klawiaturą.Pozdr.
    • Gość: Paweł Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: 62.233.242.* 04.07.03, 12:46
      a czy Wyborcza jest wiarygodna????
      wszystkie gazety zeby wiecej sprzedać szukaja tanich sensacji.....
      jak np. ulotki na rondzie które wypadły jakiemuś pracownikowi..hehehe
      super temat do gazety ..śmietnisk jest tak dużo i tak mało sie o nich pisze,
      beznadziejnych decyzji i przepisów...
      Moze gazety znajdą wreszcie jakies tematy na poziomie i bedą o nich sie
      rozpisywać, anie tanie sensacje.
      pozdrawiam Wszystkich czytelnikow.
      Paweł
      • karakul165 Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? 23.01.25, 00:29
        Polska wymaga pilnej zmiany władzy, która aktualnie niszczy kraj. Trzeba zacząć od wyboru nowego prezydenta i wybrać takiego , który będzie mieć na uwadze interes naszego kraju , nie obcego.
    • Gość: Maly Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 17:57
      Ostatnio drukuje listy osób, które dostały się na studia dzienne. Ciekawe czy
      to jest pomysł DZ czy plagiat?
      • Gość: hepik Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 06:28
        Plagiat czego -list wywieszonych na uczelniach?To co mają być inne-np
        tych ,którzy się nie dostali?W sumie to dobty pomysł.Genialny.
    • Gość: oberschlesier Re: NIE MA WIARYGODNYCH GAZET! IP: *.dip.t-dialin.net 07.07.03, 20:40
      nawet prognoza pogody sie nie zgadza.
      pisza ze beda 20 stopni a sa 19,5 - no i widzisz jak w chuja wala! pol stopnia
      brakuje i wierz tu takim.
    • Gość: Danusia Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 08:09
      Nie jest
    • Gość: Mysławek Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 21:45
      Gazetka ta jak każda goni za tanią sensacją. Wyjątkowym zaś jest to, że
      niektórzy dziennikarze uprawiają wazeliniarstwo w stosunku do swoich drugich
      po gazecie pracodawcom.
      Przykładem jest oczywiście Jareczek Orzeł pupilek Ewelinki dwojga nazwisk,
      chociaż kto wie może niedługo trojga.
      żeby tak dawać dziennikarskiej du.....
      • Gość: mc2 orzeł IP: *.landl.com.pl / 192.168.0.* 17.07.03, 23:59
        biedny ten J.O. - ale ja już nie będę mu dokładał - już to zrobiono ...

• Gość: sęp Re: orzeł IP: *.*.*.* 18.07.03, 01:43
          orzeł jset naprawde biedny
          to porzadny koles i rasowy dziennikarz tyle ze ma pod gore
          • Gość: mc2 Re: orzeł IP: *.landl.com.pl / 192.168.0.* 18.07.03, 09:24
            jarosław miał załatwić pewną sprawę - z któą sam się do mnie zgłosił - jeżeli
            zamknie temat - możemy pogadać

tym tematem są oczywiście nieusunięte plakaty ... zawsze można dać znać, że
            jest pod górkę - i nie jest to do przeskoczenia - gość milczy do dziś

pozdrawiam

mc2
            • Gość: sęp Re: orzeł IP: *.*.*.* 18.07.03, 10:04
              to nie jego wina tylko redakcji w jakiej pracuje
              • Gość: mc2 orzeł IP: *.landl.com.pl / 192.168.0.* 18.07.03, 14:37
                widzisz - mógł to wyjśnić - napisał mi bzdurkę, która zdyskredytowała faceta.
                Na kilka dni przed wyborami pisze coś o ciszy wyborczej - i że tematem plakatów
                nieżyjącego prezydenta , na któego pamięć powoływał się CWANIACZEK OSYRA w
                swojej kampani - zajmie się po wyborach - i co ? i nic - napisałem mu liścik, a
                że pewnie mu było głupio - to nie odpowiedział ...

jak to się mawia - każdy orze(ł) jak może - gorzka prawda (również w mojej
                profesji )

mc2
                • Gość: Mysław Re: orzeł IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 13:38
                  Ostatnio JOR się trochę poprawił w artykułach o bezprawnym zwolnieniu
                  Zajkowskiego. Chyba jako jedyny pisze dość obiektywnie i przedstawia argumenty
                  obu stron. Szmaci się, jak zwykle przy tym Trybuna. Ale o zgrozo!!! Wszelkie
                  rekordy zakłamania pobiła GW, sprawozdając tę okoliczność. Zrobiła przy tej
                  okazji artykuł rodem z gadzinówki.
                  W dalszym cięgu jednak, podejrzewam JORa na pierwszym miejscu, o dorabianie u
                  czerwonej sitwy w Mysłowicach.
                  • Gość: Mysławek Re: orzeł IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 20:30
                    Gość portalu: Mysław napisał(a):

> Ostatnio JOR się trochę poprawił w artykułach o bezprawnym zwolnieniu
                    > Zajkowskiego. Chyba jako jedyny pisze dość obiektywnie i przedstawia
                    argumenty
                    > obu stron. Szmaci się, jak zwykle przy tym Trybuna. Ale o zgrozo!!! Wszelkie
                    > rekordy zakłamania pobiła GW, sprawozdając tę okoliczność. Zrobiła przy tej
                    > okazji artykuł rodem z gadzinówki.
                    > W dalszym cięgu jednak, podejrzewam JORa na pierwszym miejscu, o dorabianie
                    u
                    > czerwonej sitwy w Mysłowicach.

I masz chłopie racje! Zdarzyło się, ze Orzeł opisywał zdarzenia, których nie
                    miał szans pozyskać w normalnym trybie,a nawet zdarzyło się, że wyprzedził
                    fakt. Sitwa coś nakręciła i zanim zrobiła nadała Jareczeńkowi informację, a
                    ten bez skrzywienia posłał dalej. I tak narodził się prorok.
                    • Gość: mysławiński Re: orzeł IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 12:46
                      Czy macie wrażenie, że JOR robi się obiektywniejszy? Albo dostał zjob od
                      szefów (za przesadyzm) albo się kapnął, że go Goebbelsiara w konia robi. Bo
                      wątpię, żeby sitwie w Mysłowicach zabrakło kasy na łapówki. To chyba jednak
                      nie brał?
    • Gość: Jack Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 10:44
      Dziennik Zachodni nie może być wiarygodny, jak pisze artykuły na zamówienie !!!

Jack
      • Gość: Ludzik Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: DHCP.dz.com.pl:* / 172.16.3.* 08.09.03, 18:31
        Kochani Forumowicze!
        Jest mi smutno kiedy czytam powyzsze posty! W jakim swiecie wy zyjecie? W
        ciesniutkiej malutkiej klateczce z napisem Myslowice, ktora wydaje wam sie
        centrum wszechswiata i jadrem wydarzen. Z takiej pozycji rzeczywiscie wydaje
        sie ze wszyscy wszystkim za wszystko placa, wszyscy przeciwko wszystkim knuja
        itd. Myszki kochane. Troche przestrzeni! Rozejrzyjcie sie dookola! Sprobujcie
        zrobic cos ciekawego i pozytecznego w swoim zyciu.
        Wtedy naprawde poczujecie sie dobrze. O wieeele lepiej niz po napisaniu
        superjadowitego "posta" demaskujacego wszechswiatowa mafie, ktora zagniezdzila
        sie nie wiedziec czemu w Myslowicach.
        Buziaki :))
        • spiga Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? 09.09.03, 08:33
          Duo?
          • Gość: my Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 21:59
          • Gość: Mysławek Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 22:00
            Myślę, że to był Jareczek
        • Gość: dudek Re: Do Ludzik IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 22:02
          nie czytasz uważnie.
    • Gość: Fani Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 13:14
      GW też nie jest wiarygodna. Też jest zakłamana i nieobiektywna.

• Gość: lujekq Bo w GW nie pracuje wieli Szymbor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 20:34
        gdbyy w GW p[raocowal mistrz Tomasz Szymborski wszytsko bylo by cacy
        afera rywina zostalalby wyjasniona w 5 minut
        Adam MIchnik nie musial by calowac w dupe Millera i Jakubowskiej
        a Piotr Uszok buodwal by 2 razy wiecej dróg niz buduje
        no i marszlaek Czarski - na pewno stylem dzialania przypominalby bardzij
        Czarzastego
        • Gość: zimny3 Re: Bo w GW nie pracuje wieli Szymbor IP: *.crowley.pl 18.09.03, 20:58
          DZ wiarygodna? Hahahaha

cytat z forum Mysłowice, autor postu Blajsztift

Na JORa z DZ

Ile ci sitwa pismaku płaci,
          Że brednie durś wypisujesz,
          Że sie tak gibko za modu szmacisz?
          No powiydz ile kasujesz?
        • Gość: tosz Re: Bo w GW nie pracuje wieli Szymbor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 22:08
          Mam prosbe kolego/koleżanko - wiem, ze masz kompleksy, ale nie musisz wycierac
          sobie ryja moim nazwiskiem, bardzo prosze. Twoj pech polega na tym, że
          Internet, czyli rowniez Forum GW, nie jest anonimowe... Mam juz twój IP,
          korzystasz z neostrady, i za chwile zwróce sie do TPSA o ustalenie, do jakiego
          nr telefonu należy.
          A jeżeli chodzi o moja opinie na temat "Czy DZ jest wiarygodny..." to raczej
          wole sie nie wypowiadać.
          Tomasz Szymborski
    • Gość: czytelnik prasy Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: 62.233.241.* 18.09.03, 23:09
      Zadałem sobie trud i przeczytałem 91 wypowiedzi na temat wiarygodności
      Dziennika Zachodniego. Odnoszę wrażenie, że ten dość prowokacyjny temat FORUM,
      stał się dla wielu osób ze środowiska dziennikarskiego, wymarzoną okazją
      do "dokopania" niektórym kolegom i koleżankom z branży. Zakotłowało się!
      Myślałem, że zamiast wyrafinowanych inwektyw i błota, będzie rzeczowa i
      konkretna dyskusja o jakości i stylu dziennikarskiej pracy, na przykładzie DZ.
      Z której odniosą korzyść zarówno wydawcy tej gazety jak również dziennikarze
      oraz... my, zwykli czytelnicy. Trochę się na Was, żurnaliści, zawiodłem. Jednak
      uważam, że taki temat jest b. dobry i powinien być na FORUM kontynuowany - ale
      inaczej, spokojnie i konstruktywnie. Pytanie o wiarygodność można postawić
      każdej gazecie. PRAWDZIWA CNOTA KRYTYK SIĘ NIE BOI...
      • Gość: Marek Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 14:46
        Dziennik zachodni nie może być wiarygdony gdyż jest oragnem prasowym PZPR.
        Trudno żeby dyspozycyjni dziennikarze byli rzetelni i wiarygodni.
    • Gość: FAN Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 12:36
      Dziennik to najlepsza gazeta na śląsku. Pisze zawsze prawdę i to dobrze. Nie
      kłamią. Jak napisali, że u naszej sąsiadki mieszkanie spłonęło bo się schlała i
      i zapomniała zgasić peta to to jest prawda. A jak napisal, że gdyby nie Gierek
      to by nie było fabryk i dróg. Też napisali prawdę bo tak jest.
      To jest jedyna gazeta na śląsku która pisze o Gierku, Jaruzleskim, Bierucie a
      nawet Breżniewie dobrze. Tam pracują sami dobrzy komuniści.
      Nawet napisali jaka to dobra pani z tej Jakubowskiej. A prezydentowa to już
      odlot. I to jest prawda.
      Dobrze że dziennikarze którzy za Jaruzelskiego dobrze pisali o stanie wojenym
      dalej mogą pisać w Dzienniku Zachodnim. Oni są tacy mądrzy i tacy dobrzy
    • Gość: Cover Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: 80.48.246.* 22.10.03, 21:17
      A kto od brukowca wymaga wiarygodności ? ? ? bez przesady...
      • tabaka1 Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? 30.10.03, 16:13
        Po stokroć DZ jest wiarygodny!
    • Gość: Solo Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 17:02
      Nie obrażaj brukowców. DZ jest poniżej tego. Brukowcem można nazwać FAKT.
      Ale żeby tak zaszczycać DZ. TO JEST SZMIRA
    • Gość: Ania Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 09:14
      Ja uważam DZ za szmirę. A trwa tylko dlatego, że emerycie się do niej
      przyzwyczaili i nie weryfikują zamiszczanych w DZ info. Sądzę, że DZ padnie w
      ciągu najbliższych 3 lat.
      • spiga Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? 27.10.03, 09:27
        Zauważ jednak, że DZ zamieścił obszerne informacje o fałszerstwie podpisów,
        dokonanych przez z-cę prezydenta Mysłowic, podobnie jak TŚ. GW - nie.
        • Gość: Bolo Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 15:02
          Jaskółka wiosny nie czyni
          • tabaka1 Z okazji 100 wejścia 30.10.03, 15:17
            To już setny głos w tej jałowej dyskusji. Oczywiście, że "Dziennik Zachodni"
            jest wiarygodny.
    • Gość: Bolo Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 18:45
      Nie uważam dyskusji za jałową, skoro wzieło w niej udział już ponad
      kilkadziesiąt osób. Temat jest dobry. Mój głos: DZ nie jest wiarygodny i długo
      nie będzie - gdyż rządzą nim czerwoni, a oni nigdy nie byli wiarygodni,
      prawdomówni i uczciwi.
      • Gość: kce Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 18:53
        już pisałem o pewnym dziennikarzu z DZ - musze jednak przyznać, że co prawda
        sensacyjne - ale prawdziwe fakty z Mysłowic znalazły się na łamach DZ - podczas
        gdy Wyborcza, której jestem stałym czytaczem - milczy

sprawy kilku urzedujących w mieście osób - budzi niepokój mieszkańców
        buta, chamstwo, kłamstwo - i na dodatek łajdactwo nieodłącznie towarzyszy
        prezydentowi, nowym personom w urzedzie i pana, który pomimo zmian ma się
        bardzo dobrze /w przeciwieństwie do rodziny, którą opuścił ... zostawiając do
        spłacenia kredyt /

to nie jest głos popierający dziennikarzy - czy może bardziej właścicieli DZ !!!
    • Gość: Jack Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 09:25
      Nie sądziłem, że tyle osób zabierze głos w dyskusji. Jestem pod wrażeniem.
      Dziękuję wszystkim.
    • Gość: Marta Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 14:56
      Tak jak i Gazeta Wyborcza DZ nie jest wiarygodny. Dziennikarze z GW są
      bardziej dyspozycyjni niż z DZ
      • Gość: van basten Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.magma / *.magma-net.pl 11.01.04, 00:32
        Powiem tak, GW "mniejszą wagę przykłada do faktów" niż to ma miejsce w DZ. W
        wyborczej znalazłem tyle błędów merytorycznych w różnych artykułach, że nie
        ufam już dziannikarzom z GW.
        • Gość: Adam Michnik Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 22:42
          proszę o przykłady. winnych zaniedbań natychmiast zwolnię
    • Gość: Jack Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 00:08
      Nie zmieniBem zdania. Jest maBo wiarygodny
    • Gość: Jack Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 00:10
      Nie zmienilem zdania. Jest taki jaki byl. Malo wiarygodny
    • Gość: Bolo Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.coig.pl 22.07.04, 10:06
      Nierzetelna i dla mnie osobiście zupełnie niewiarygodna gazeta.
      • Gość: kola Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 10:16
        najgorsza gazeta jaka może być, lokalna gw tez nie lepsza
        • Gość: Jack Re: Czy Dziennik Zachodni jest wiarygodny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 11:16
          W ostatnim czasie uważnie studiowałem prasę regionalną i musze z przykrością
          stwiedzić, że DZ utrzymał swoją pozycje lidera w kategorii "niewiargdony".
          Punkty też zaczyna zbierać dodatek regionalny GW.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka