Gość: J.B. IP: *.devs.futuro.pl 03.06.06, 01:53 Czy znacie taki bank? Jesli tak to jakie macie o nim zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prof Re: Santander Consumer Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 08:17 Mam tam kredyt hipoteczny i sobie chwalę. Nie wpowiadam się n atmat atrakcyjniości bo warunki się zmieniają w zależności od promocji. Ja mam na korzystnych warunkach a firma solidna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.B. Re: Santander Consumer Bank IP: *.devs.futuro.pl 03.06.06, 13:05 Dziekuje za odpowiedz. Moze jeszcze ktos? Gdzie w Katowicach maja filie? Czy kredyt hipoteczny jest mozliwy w zlotowkach? Co z dochodami? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Santander Consumer Bank 04.06.06, 19:22 mój mąż wziął tam kredyt na samochód, urzekły go formalności, a raczej ich brak, no i warunki. Mamy porównanie, bo mamy już kredyt wzięty na inny samochód w PDK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.B. Re: Santander Consumer Bank IP: *.devs.futuro.pl 04.06.06, 21:33 Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś