Gość: kminek IP: 83.230.127.* 23.06.06, 13:26 witam-poszukuję ekipy do budowy domu w Katowicach-Mikołowie.Dom parterowy z poddaszem użytkowym,ściany z porothermu,strop monolityczny,schody betonowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
griszka113 Re: ekipa do budowy domu 23.06.06, 16:54 DZIEŃ DOBRY. JESTEM ZAINTERESOWANY PANA OFERTĄ JEDNAK TYLKO NA FUNDAMENTY,SCHODY,STROPY,DACH(KOMPLETNY) I ELEWACJĘ.MOJA EKIPA TO 3 DO 4 OSÓB. JEŻELI JEST PAN ZAINTERESOWANY PROSZĘ PODAĆ WARUNKI. JESTEŚMY OTWARCI NA WSZELKIE PROPOZYCJE. JESTEŚMY Z RUDY ŚL I POSIADAMY DOŚWIADCZENIE W TYM CZYM SIĘ OFERUJEMY.MÓJ MEIL TO GRISZKA113@WP.PL POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODPOWIEŹ Odpowiedz Link Zgłoś
ankawt Re: ekipa do budowy domu 23.06.06, 21:58 witam posiadam małą firmę remontowo-budowlaną, mogę wykonać całość- od fundamentów po dach.Wykonuję także instalacje wod-kan, C.O. gaz, robimy również wykończenia typu płytki, panele, sufity podwieszane. Prosze o wiadomość na maila jeśli jest pan zainteresowany, lub na telefon 607 327 423 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś