Dodaj do ulubionych

Produktów wniesionych do kina nie spożywaj

• pitbul48 W kinie żrą tylko świnie 08.08.06, 21:25
    • Gość: maly Ludzie - czy musicie zrec w kinie jak ci powaleni IP: *.nist.gov 08.08.06, 21:26
      jankesi??? za pare lat bedziecie populacja dup ktore nie mieszcza sie w
      fotelach, nie tylko kinowych, tak jak ci tutaj. smacznego
    • Gość: polskie ciule bo to zarobek dla kina bucu IP: *.hsd1.wa.comcast.net 08.08.06, 21:43
      beda przynosic kielbase i zrec, popkorn i kola to zarobek dla kina bucu jeden z
      drugim, dlaczego masz zrec tani popkorn, zryj go w domu,
      • Gość: gosc Re: bo to zarobek dla kina bucu IP: *.hrl.com 08.08.06, 21:54
        niestety tak jest ze kina nie zarabiaja nic ze sprzedazy biletow, jedyny zysk
        jest ze sprzedazy popcorn i cocal coli . tak jest przynajmniej w USA, i
        rzeczywiscie nie wolno wniesc do kin zadnego jedzenia
    • slav_ Nalezy wprowdzic ZAKAZ 08.08.06, 22:29
      ŻARCIA w kinie czegokolwiek a w szczegolności smierdzącego popkornu oraz
      siorbania napojów. Jesli ktos chce sobie pojeśc to niech idzie do baru a jesli
      chce żreć przed ekranem niech sobie kupi DVD i siedzi przed telewizorem !
    • Gość: ALX Re: Produktów wniesionych do kina nie spożywaj IP: *.eranet.pl 08.08.06, 22:58
      Dlatego najlepiej byloby wprowadzic calkowity zakaz spozywania posilków na sali
      kinowej (podobnie jak z paleniem), malo, ze cuchnie popkornem to jeszcze
      balagan i halas w czasie ogladania. Kino nie jest do jedzenia, jak ktos chce
      cos zjesc to prosze bardzo przed kinem byle nie chinszczyzne. Z tego powodu nie
      chodze do Multikin, tylko do mniejszych, gdzie ambitniejsze filmy sa
      wyswietlane (nie bede wskazywal ktore to by nie robic reklamy). Kraków.
    • Gość: mimo Re: Produktów wniesionych do kina nie spożywaj IP: *.aster.pl 08.08.06, 23:09
      Albo oglądanie filmu, albo jedzenie. Powinno się zakazać jedzenia w kinie.
    • ekslibris Re: Produktów wniesionych do kina nie spożywaj 08.08.06, 23:10
      Chcieli zachęcić do odwiedzenia bufetu a zniechęcili do odwiedzenia multikina...
    • Gość: Arek Re: Produktów wniesionych do kina nie spożywaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 23:29
      Popieram pomysł multiplexów. Gawiedz tak zaciekle broni prawa do żarcia w kinie
      ponieważ dla większości z nich multiplex to taka świątynia jak supermarket. A
      jak się idzie do świątyni to trzeba coś rzucić na tacę, co nie? Kulturalny
      człowiek nie potrzebuje się opychać popkornem podcza seansu, bo to i niezdrowe i
      świadczy o niewychowaniu.
    • Gość: bigos Re: Produktów wniesionych do kina nie spożywaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 23:38
      uruchomcie grilla, kiełasa z grilla, kukurydza i inne będą bez konkurencji, i,
      albo pomidorową, żurek, biała z chrzanem, może kurczak ? Dacie rade....
    • Gość: zs belgia Re: Produktów wniesionych do kina nie spożywaj IP: 212.79.78.* 08.08.06, 23:45
      to sprawa kultury, bowiem do restauracji mozna tez przyniesc wlasna flaszke
      wina bo miejscowa za droga, tylko czy to oto chodzi. Dla wiesniaka niech
      wystarczy telewizor pod grusza i popcorn w gazecie nawet, ale niech zachowa sie
      sie jak czlowiek z zasadami w kinie. Zreszta nie moga sobie pojesc przed
      filmem????
    • leku Silesia City Center 09.08.06, 00:41
      trzeba przejsc cale sielsia city center zeby dojsc z tesco do kina, ale za to
      mozna sie raczyc tyskaczem na seansie :)
    • Gość: kinołaz Re: Produktów wniesionych do kina nie spożywaj IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.06, 13:12
      Niższe ceny, większy wybór i możecie zakazywać. W przeciwnym razie nie
      ograniczajcie mnie bo znajdę inne kino bez ograniczeń.
    • Gość: przekorna Re: Produktów wniesionych do kina nie spożywaj IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 22:52
      Jakim prawem ktoś z obsługi w kinie chce coś zabrać do depozytu? Nie lubię podjadania w kinie , ale wiem jedno ......właśnie przestałam chodzić do Multikina.Mam awersję do głupich zakazów.Zrozumiałabym zakaz jedzenia w kinie , bo to może przeszkadzać.Ale tak prymitywne naganianie ludzi do własnego niezdrowego wyrobu , to kpina i brak szacunku dla klienta.
    • mietowe_loczki Re: Produktów wniesionych do kina nie spożywaj 11.08.06, 19:59
      A kiedyś w ogóle nie jedzono w kinie. I czy komuś to wtedy przeszkadzało? :(
      • taziuta Słuchałem dziś w TOK FM rozmowy z Prezesem... 11.08.06, 20:37
        Prezes Multikina próbował coś wytłumaczyć dziennikarzowi, ale trafił na
        trepa... Na populistycznego trepa, dodajmy. Dziennikarz nie słuchał, a więc i
        nie zrozumiał prostego wykładu z podstaw ekonomii, którego prezes łaskawie
        próbował jemu i słuchaczom udzielić. A sprowadza się on (ten wykład) do tego,
        że jak ktoś inwestuje kasiorkę w jakiś biznes, to zwykle dla zysku. A na pewno
        nie po to aby dokładać do interesu. A dochód z barów w kinach też dokłada się
        do kalkulacji zyskowności przedsięwzięcia. W skrajnym przypadku, brak takiego
        dochodu (bo ludzie, zamiast kupować przekąski w kinie, wcinaliby przyniesione
        przez siebie wiktuały) mógłby spowodować brak "domknięcia" bilansu i
        konieczność zamknięcia kina, innymi słowy plajtę. I gdzie wówczas by nasz
        mądrala dziennikarz wcinał swoje kanapki? :-)
        A poza tym rzeczywiście, kiedyś do kina chodziło się na film, a nie na wyżerkę.

mietowe_loczki napisała:

> A kiedyś w ogóle nie jedzono w kinie. I czy komuś to wtedy przeszkadzało? :(
        • mietowe_loczki Re: Słuchałem dziś w TOK FM rozmowy z Prezesem... 11.08.06, 22:11
          Ależ ja to doskonale rozumiem. I dlatego do multikina ani do innych imaxów nie
          chodzę. Na szczęście są jeszcze normalne kina, w obrębie dwóch ulic mam takie
          aż dwa. Dam radę.
    • Gość: Cubzas Co za bulshit!!!!???? IP: *.70.171.66.subscriber.vzavenue.net 11.08.06, 20:19
      "Dla większości kinomanów seans filmowy to oprócz strawy duchowej również
      nieodłączny kubełek z prażoną kukurydzą i cola."

Wiekszosc kinomanow nie musi zapychac sie fast foodami i sodami. Tylko prosiaki
      wzorujace sie na amerykanskiej modzie nie moga wytrzymac 2 godzin bez
      wypelniania sie chemia!!!
    • Gość: wawa Re: Produktów wniesionych do kina nie spożywaj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.08.06, 20:34
      z powodu wszechogarniającego smrodu popkornu
      bekania po koli namietnego biegania na siusiu
      zrezygnowałem całkowicie z odwiedzania
      tzw multipleksów
      popieram:tylko świnie żrą w kinie
    • hehenio A co mam jeść we filcharmonii? 11.08.06, 20:35
      Nie chcem wyjść na wsioka, wienc sie pytam grzecznie -
      co państwo jedzom we filcharmonii?
      Bo że w kinie żera sie popcorn i chamburger a w teatrze cukierki w celofanie -
      to już wiem...
    • Gość: zuza Precz ze żrącymi "kinomanami" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:39
    • kapitan_stopczyk Jedzą w kinie a potem pierdzą !!!!!! 11.08.06, 21:04
      Nowe zwyczaje cholera.
    • Gość: siaraX Re: Produktów wniesionych do kina nie spożywaj IP: *.bulldogdsl.com 11.08.06, 21:07
      W Londynie, takie postepowanie jest na porzadku dziennym. Nie znam ani jednego
      kina ktore robilo by inaczej. w mysl zasady ogladasz film u nas kupujesz
      jedzenie u nas. Co prawda jak ktos nie chce to moze w torbie wniesc jedzenie,
      nie ma szczegolowych kontroli (przynajmniej narazie dopuki nie bedzie zagrozenia
      bombami)
      Wydaje mi sie ze to jest jeden z pomyslow kin jak podreperowac swoj budrzet, nie
      najlepszy i nie najgorszy za razem.
    • Gość: ja ;] Re: Produktów wniesionych do kina nie spożywaj IP: *.bater.net.pl / *.bater.net.pl 11.08.06, 21:25
      oczywiście warto wspomnieć o tym,że łatwo wnieść do kina własny prowiant i nie
      jest to wcale trudne...
    • Gość: witeck Re: Produktów wniesionych do kina nie spożywaj IP: *.wroclaw.mm.pl 11.08.06, 21:32
      nie żryjcie na widowni !! reszta nie ważna
    • Gość: betah Re: Produktów wniesionych do kina nie spożywaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:32
      a ja jestem całkowitym przeciwnikiem jedzenia na seansie filmowym;te chrupania i
      mlaskania...brr
    • Gość: Były kinoman Re: Produktów wniesionych do kina nie spożywaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:49
      TYLKO ŚWINIE JEDZĄ W KINIE!!!!!
      • Gość: affff Re: Produktów wniesionych do kina nie spożywaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 22:07
        a ja lubie sobie pojesc ogladajac film :) a jakby sie tak rozejrzec po sali
        podczas seansu to 3/4 osob cos szamie :) bardziej mnie wkurza jak ktos z tylu
        wali buciorami w moj fotel :/
    • Gość: Marmisie Kino jest do oglàdania filmów, a nie do zarcia IP: *.axelspringer.pl / *.axelspringer.pl 11.08.06, 22:14
      Caly problem zostal postawiony na glowie. Niewazne skad pochodzi popcorn, chipsy
      czy cola. Istotne jest to, ze kino to nie knajpa, kawiarnia czy dworzec pekaesu.
      Tu przychodzi sie ogladac filmy, a nie przezuwac, cmakac, przelykac, szelescic i
      wydawac wszelkie inne odglosy, ktore wiaza sie z konsumpcja i nastepnymi etapami
      przyswajania pokarmow i napojow. Czy naprawde nie da sie obejrzec filmu bez
      zarcia i przeszkadzania - halasem czy zapachem - innym widzom, ktorzy przyszli
      do kina z innego powodu niz chec spozycia kolacji po ciemku???
      Postuluje powstanie specjalnych sal kinowych z zakazem wnoszenia jedzenia i
      napojow - niezaleznie gdzie zostaly kupione. Chetnie wykupie roczny abonament do
      takie sali. A wiem, ze wielu znajomych wybraloby podobnie. Dosc dyktatury
      anarchii na sali kinowej!

• Gość: Lukasz Re: Kino jest do oglàdania filmów, a nie do IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 11.08.06, 23:48
        mam pewien pomysł

tutaj macie link do multikina marketing@multikino.pl

Nie widzę nic prostszego niż napisanie listu np.

Szanowni Państwo

Jestem rozczarowany Państwa podejściem do klienta. Jestem zdania, że po zakupie
        biletu mam pełne prawo spożywać rzeczy niekoniecznie kupione w Multikinie.
        Dlatego też od dziś postaram się wybierać inną markę niż Multikino.

Pozdrawiam

podpis

• Gość: Lukasz Zamiast sie podniecać wyslijcie do nich maila IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 11.08.06, 23:49
          mam pewien pomysł

tutaj macie link do multikina marketing@multikino.pl

Nie widzę nic prostszego niż napisanie listu np.

Szanowni Państwo

Jestem rozczarowany Państwa podejściem do klienta. Jestem zdania, że po zakupie
          biletu mam pełne prawo spożywać rzeczy niekoniecznie kupione w Multikinie.
          Dlatego też od dziś postaram się wybierać inną markę niż Multikino.

Pozdrawiam

podpis

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka