Gość: Maquisard IP: *.telpol.net.pl 13.09.06, 23:54 Oslislo?? A coz to za nazwisko O.O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oślizło Re: Lekarze mogli wysłać psa w paczce IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 14.09.06, 01:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda21 Przecież to wstyd i hańba!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 11:06 Jak można zapakować psa do kartonu i wysłać?? Przecież to niepojęte!! To tak samo, jak spakować niemowlę w karton i odesłać do domu!! Ludzie!! Zastanówcie się nad tym, co robicie... A w ogóle co to za sąd?? Przecież to jawny pokaz sadyzmu!! I my mamy się na to godzić?? Ale czego mamy oczekiwać, skoro mamy taki rząd w Polsce, sądownicto jest nie lepsze - idzie wygrać sprawę za dobry koniak... Szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisq No cóż... lekarze i prawnicy - jeden worek... ;) IP: 83.238.17.* 14.09.06, 12:29 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
jazg1 Danuta Mikusz-Oslislo bredzi 14.09.06, 16:31 Danuta Mikusz-Oslislo, działaczka Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami powinna żądać ścigania pracowników pocty, którzy doprowadzili do śmierci psa, zamiast czepiać się ludzi niewinnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Danuta Mikusz-Oslislo bredzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:12 Lekarze niewinni?? Chyba nie trzeba koniecznie kończyć weterynarii by wiedzieć czym się może zakończyć wysyłanie żywej istoty w kartonowym pudle. Do tego wystarczy zdrowy rozsądek i wyobraźnia. Lekarze są winni tak samo jak poczta. > Danuta Mikusz-Oslislo, działaczka Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami powinna > żądać ścigania pracowników pocty, którzy doprowadzili do śmierci psa, zamiast > czepiać się ludzi niewinnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazg Danuta Mikusz-Oslislo i ty bredzicie IP: *.bmj.net.pl 15.09.06, 16:37 Pies został wysłany w kartonie z jedzeniem i piciem, pracownicy poczty wiedzieli, że jest w kartonie, w wagonie pocztowym biegał sobie po wagoni. Adresat nie chciał odebrać przesyłki z psem, a pracownik poczty nie dał mu picia i dlatego pies zdechł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duino Re: No cóż... lekarze i prawnicy - jeden worek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:54 tak się składa, że wiem, o co w tej sprawie chodzi. Oskarżeni są rodziną wysoko postawionego prokuratora, sąd rejonowy nie bał się wydać sprawiedliwego wyroku, ale wyżej to już wiadomo swoich się chroni, ten wyrok to hańba i jest mi głęboko wstyd za polski wymiar sprawiedliwości, panie ziobro może koniec z gadkami i wreszcie uda się rozbić tę klikę??? Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk A to Polska wlasnie: lekarze wysylaja psa w paczce 14.09.06, 12:15 bo ma zgrubienie na ogonie, prokurztorzy bronia zamiast oskarzac, adwokaci ciesza sie z wyroku uniewinniajacego, ktory jest sprzeczny, w odczuciu wiekszosci, z poczuciem sprawiedliwosci. To, ze mozna kupic w sklepie noz nie oznacza ze ten co zabije nim bez powodu psa jest niewinny. To ze mozna wyslac psa poczta nie oznacza ze wysylajacy jest niewinny bo poczta przyjela przesylke. Pomijajac formalne kwestie wszystko to swiadczy tylko ile warte jest w Polsce tak zwane wyzsze wyksztalcenie: bo przeciez i lekarze i prokurator i adwokat to sa ludzie z "wyzszym wyksztalceniem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: A to Polska wlasnie: lekarze wysylaja psa w p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 12:52 Jakiej większości? Wszystko jest OK, poczta przyjęła tego psa (świadczy takie usługi jak przewóz wierząt!!!) i to ona za niego odpowiadała i to poczta powinna być ukarana. Ponadto porównanie jednego pipipi powyżej byle czego-psa do niemowlaka to jest skandal. BTW.Nienawidzę psów i ich właścicieli (w 99% nieodpowiedzialnych, pies ma prawo mnie gryźć, bo psy gryzą, ma prawo szczekać całą noc, bo psy szczekają...) Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: A to Polska wlasnie: lekarze wysylaja psa w p 14.09.06, 13:13 Gość portalu: manhu napisał(a): > Jakiej większości? > Wszystko jest OK, poczta przyjęła tego psa (świadczy takie usługi jak przewóz w > ierząt!!!) i to ona za niego odpowiadała i to poczta powinna być ukarana. > > Ponadto porównanie jednego pipipi powyżej byle czego-psa do niemowlaka to jest > skandal. BTW.Nienawidzę psów i ich właścicieli (w 99% nieodpowiedzialnych, pies > ma prawo mnie gryźć, bo psy gryzą, ma prawo szczekać całą noc, bo psy szczekaj > ą...) --Jesteś ZŁYM Człowiekiem Irena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzaj Re: A to Polska wlasnie: lekarze wysylaja psa w p IP: *.bmj.net.pl 15.09.06, 16:40 A ty jesteś głupia i zła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazg Poczta wiedziała że w kartonie jest pies IP: *.bmj.net.pl 15.09.06, 16:39 Dlatego to poczta odpowiada za jego śmierć. To nie był zamknięty i zasznurkowany karton, karton otwarli gdy jechał w wagonie pocztowym, więc za co mają lekarze odpowiadać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BERT BOŻE broń przed takimi lekarzami!!! IP: 82.160.22.* 14.09.06, 12:17 ChybA PO LEKARZACH MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ WIĘKSZEJ WRAŻLIWOŚCI I WYOBRAŹNI NIŻ PO PRACOWNIKACH POCZTY, A MOŻE JEDNAK NIE? CZEMU TACY LEKARZE NIE WYJEŻDŻAJĄ ZA GRANICĘ? WON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
util I to sa lekarze?! Przecież zadali śmierć psiakowi! 14.09.06, 01:28 A niech płacą, skoro ani serca, ani wyobraźni nie mają!!! A tam płacą, niech posiedzą trochę!!! I niech już nie leczą nikogo!!! Dzizas, jak mi szkoda tego psiaka... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: I to sa lekarze?! Przecież zadali śmierć psia IP: *.aster.pl 14.09.06, 01:35 to nie lekarze to .................zli ludzie byli.Tak byli poprosze o ich adres. wasz przyjaciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: I to sa lekarze?! Przecież zadali śmierć psia IP: *.arcor-ip.de 14.09.06, 08:51 i to mają być lekarze!!!! Którzy wysyłaja żywe stworzenie pocztą ! Proponuję ich również zapakować w karton i przesłac poczta . Zobaczymy ja to zniosą ! Mordercy w kitlach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris_id Re: I to sa lekarze?! Przecież zadali śmierć psia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 01:36 Na pewno gdybym miał wybór to bym się u Nich nie leczył, Myślę, że wystarczy podać ich namiary. Inna kara nie jest potrzebna.Życie ich ukarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anakonda Re: I to sa lekarze?! Przecież zadali śmierć psia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 08:21 Powinni zostac ukarani , bo wlasnie oni powinni wiedziec ze zabija w ten sposob psa. A skoro nie wiedzieli/?/ to nalezalo ich ukarac, zeby wiecej tego nie robili. Debilow nalezy karac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anakonda Re: I to sa lekarze?! Przecież zadali śmierć psu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 08:22 Powinni zostac ukarani , bo wlasnie oni powinni wiedziec ze zabija w ten sposob psa. A skoro nie wiedzieli/?/ to nalezalo ich ukarac, zeby wiecej tego nie robili. Debilow nalezy karac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingpong To są lekarze a nie weterynarze IP: 217.153.50.* 14.09.06, 09:59 Nie rozróżniasz ? Jesteś po zawodówie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kottblum Hanna Re: To są lekarze a nie weterynarze IP: 217.153.70.* 14.09.06, 10:04 Masz rację, weterynarz mógłby pocztą wysłaś niemowlę i jak by zmarło, też by nie poniósł kary. W końcu to weterynarz, a nie lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: To są lekarze a nie weterynarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 10:48 Dokładnie tak. Weterynarz mógłby wysłać dziecko pocztą do np. Chin. Jakby nie przezyło to jego tłumaczenie byłoby takie, że nie wiedział że niemowlak nie wytrzyma bez jedzenia i picia miesiąc? A żółwie i inne krokodyle przecież wytrzymują. Żenada - głupota nie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lo Granda! IP: 80.50.73.* 14.09.06, 12:32 Zycze wiele cierpienia w zyciu bezdusznej i amoralnej sedzinie, ktora wydala taki wyrok. Podobnie jak tym lekarzom!! Jak taki sadysta moze zajmowac sie leczeniem?? Przeciez maja wrazliwosc na poziomie lowcow skor! Za takie rzeczy powinny byc wysokie wyroki, bo to jest wysoka szkodliwosc spoleczna czynu. Pokazuje sie ludziom, ze w Polsce mozna maltretowac i zabijac zwierzeta i uchodzi to bezkarnie. To wogole skandal, ze taki dziki kraj zostal przyjety do Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez zdziwienia Lekarze mogli wysłać psa w paczce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 01:34 >Profesor Zbigniew Hołda, prawnik Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka, był >natomiast zaskoczony takim obrotem sprawy. Rozumiem, ze byl zdziwiony uniewinnieniem lekarzy. A ja sie dziwie, ze on sie dziwi. Podejrzewac lekarza o wyobraznie?! To duzo za duzo. Polska to kraj cudow, szczegolnie zwiazane sa one z niektorymi srodowiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góśc Re: Lekarze mogli wysłać psa w paczce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 01:37 na stos z takimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zei Re: Lekarze mogli wysłać psa w paczce IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.09.06, 07:40 Chamy bez wyobrażni i bez serca i to mają być lekarze. A wyrok jest zdumiewający. No cóż . Oto polska rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
util No wymiękam normalnie, co za morons... 14.09.06, 01:41 "Trzy tygodnie później stwierdzili, że zwierzę ma zgrubienie na ogonie i nie nadaje się na wystawy." Tacy ludzie powinni mieć zakaz posiadania: zwierząt, dzieci, broni palnej, samochodów... Nie czytaja rzeczywistości!!! Reedukowac ich!!! Jak można być takim czereśniakiem i kupować psa wyłącznie po to, by go wystawiać - co za loserzy, co za mega pozerstwo, zakompleksieni, pretensjonalni drobnomieszczanie! Ujawnić ich dane, niech się spalą ze wstydu!!! Szczeniaka zabili i żadna kara ich nie spotka, no nóż w kieszeni się otwiera... Odpowiedz Link Zgłoś
zolwik Re: No wymiękam normalnie, co za morons... 14.09.06, 07:39 mialo to byc panstwo prawa i sprawiedliwosci a mamy uniewinnionych sadystow i ukaranego piekarza, ktory rozdawal chleb potrzebujacym jak komus moglo przyjsc do glowy wyslanie psa poczta? co za idiota uniewinnil tych lekarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa K. Re: No wymiękam normalnie, co za morons... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 08:27 Popieram. W tym kraju to Kafka wysiada. A jedyny spośobna takich bydlaków-to podawać ich dane : imię, nazwisko i adres zamieszkania. I piętnować! czubów. Niech sąsiedzi wokół wiedzą z jakimi bydlakami maja do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
nike_air_max Re: No wymiękam normalnie, co za morons... 14.09.06, 08:49 Jak można być takim zwyrodnialcem, żeby takie psy hodować, rozmnażać tylko po to żeby potem sprzdawać za dużą kasę? Kto przy zdrowych zmysłach organizuje pokazy psów? Kto normalny na nie chodzi? Trzeba to środowisko prześwietlić, zlustrować i reedukować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamietajacy Jak tam sprawa pogotowia z lodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 01:48 ...i innych miast pewnie tez... Takie pytanie zwiazane z moralnoscia lekarzy. Czy posadzono juz jakiegos za mordowanie ludzi w lodzkim pogotowiu?! Bo w takim wypadku to faktycznie o sczeniaku nie ma nawet co mowic jak ludzie byli mordowani i nic....(bo ja nie wiem o zadnym skazanym w tej sprawie) Odpowiedz Link Zgłoś
nike_air_max Re: Jak tam sprawa pogotowia z lodzi? 14.09.06, 08:58 A czy udowodniono już komuś, że uśmiercał? Kilku lekarzy, na których rzucono podejrzenia przeciw całej kupie dziennikarzy, prokuratorów, sędziów, policjantów, najnowszej technice dochodzeniowej i takich jak ty. I nic. Rozumiem jednak, że nie dopuszczasz do siebie myśli że byli niewinni tych zgonów. Bo przecież w tv powiedzieli.... A niee, sorry pewnie wszyscy są skorumpowani. To się nadaje do telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamietajacy Re: Jak tam sprawa pogotowia z lodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 11:05 Oczywiscie, kilkaset zuzytych ampulek pavulonu (w karetce) to zupelny przypadek. Kilka tysiecy stron zeznan swiadkow to tez fantazje. Jak zwykle: chamstwo i sk..stwo zawsze najglosniej krzyczy ze niewinne - wbrew faktom. A o "sprawnosci" sadow (szczegolnie w sadzeniu lekarzy i politykow) to juz powstaja ksiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Co za ochydne typy !!!!!!!! 14.09.06, 02:11 Pieska na wystawe sobie kupili i mimo ze byli lekarzami nie zdawali sobie sprawy ze zwierze moze zdechnosc w paczce. Przy takiej wiedzy lekarsiej powinno sie im zabrac dyplomy lekarskie bo predzej czy pozniej uszkodza rowniez czlowieka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSTYD Lekarze mogli wysłać psa w paczce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 02:13 Aż się boję o zdrowie pacjentów dwójki wymienionych lekarzy...Niestety po raz kolejny polskie wymiar sprawiedliwości pokazał że działa anachronicznie i jest niedostosowany do realiów życia.Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila lekarska moralnosc IP: 203.247.145.* 14.09.06, 02:21 "Po pierwsze nie szkodzic." O tym wielu lekarzy w Polsce juz nie pamieta i zdazylismy sie juz do tego przyzwyczaic. Nikt przy zdrowych zmyslach nie ufa opinii jednego lekarza. Coraz czesciej sie slyszy, ze w tym srodowisku (no jednak wyksztalconych ludzi) istnieja jednostki w zupelnosci pozbawione moralnosci. To wstrzasajace. Jak duzy procen lekarzy w naszym kraju to degeneraci? Odpowiedz Link Zgłoś
nike_air_max Re: lekarska moralnosc 14.09.06, 09:01 Wg gazet lekko licząc 93,77%. Odpowiedz Link Zgłoś
r-mi Winna TYLKO poczta polska. 14.09.06, 02:57 Całą winę za zaistniałą sprawę ponosi polski monopolista pocztowy. Nie po to ludzie im płacą (z resztą niemało) - żeby przedstawiciele pozty nie wiedzieli jaki towar bądź stworzenie można jak wysyłać. To idealny obraz niekompetencji i ZDURNIENIA panującego w polskim społeczeństwie. "Ja ci zapłacę za wysłanie towaru, a potem odpowiem przed sądem za to - żeś niekompetentny kretyn". To się nazywa sprawiedliwość made in poland. Ciekawe skąd lekarz ma orientować się w sposobach doręczania i transportowania przesyłek. Po co do k** nędzy są ci ludzie w okienkach? Ja myślałem, że po to - żeby swoich KLIENTÓW, którzy IM ZA TO PŁACĄ - POINFORMOWAĆ. Skoro nie - to można ich wywalić z roboty i po prostu umieścić na środku budynku wielkie pudło, jeśli efekt ma być taki sam. Jeśli na przykład wyślę szkło i jakiś IDIOTA z polskiej poczty to rozwali i się potnie to co? Też będzie moja wina. Za chwilę to nawet normalnie nie będzie można wysłać jakiegokolwiek towaru bo pocztowcy sorry za wyrażenie zap***dolą a nadawca będzie odpowiadał! Z resztą reakcja części użytkowników jest idiotyczna i obłudna. Ile rocznie zwierząt zjadacie? Te zwierzęta zabija się w okropnych warunkach z tą różnicą, że nie "przez przypadek" ale specjalnie. Tylko, że to jest dobre bo przecież "trzeba coś żreć". Czy może sami wegetarianie tu siedzą? Świętoszki za dychę! -- rmi.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charlie Brown Re: Winna TYLKO poczta polska. IP: *.toya.net.pl 14.09.06, 07:36 Twoje roumowanie jest OK, tylko w przypadku, w którym przyjmujący usługę WIE, co znajduje się w pudełku - przypuszczałbyś, że w pudełku (zamkniętym!) jest PIES???? Bez informacji zewnętrznej na pewno nie :). Szkoda psiaka i szkoda, że nawet lekarze głupieją, ale nie można się dziwić - przykład zawsze idzie z góry... Odpowiedz Link Zgłoś
nike_air_max Re: Winna TYLKO poczta polska. 14.09.06, 08:45 A skąd wiesz, że na poczcie nie wiedzieli że w paczce jest pies? Myślisz, że tą paczkę przyjęli tak sobie bez oznakowania? Zdaje się, że ci ludzie dowiadywali się czy tak można, ktoś im odpowiedział na poczcie, że jest OK. No to sorry, nie pochwalam wysyłania psów paczkami ale można mieć wątpliwości co do winy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Winna TYLKO poczta polska. IP: *.crowley.pl 14.09.06, 09:45 winni sa ludzie, ktorzy dla kaprysu kupuja zwierze, a pozniej traktuja jak rzecz to ze sa akurat lekarzami jeszcze bardziej ich obciaza skoro mogli pojechac po pieska to powinni byli go rowniez odwiezc a jesli probujesz mi wmowic ze lekarz nie musi wiedziec jak przeslac psa poczta to przykro mi, ale uwazam cie za niespelna rozumu doktorku, bo powinien miec chociaz odrobine wyobrazni Odpowiedz Link Zgłoś
aga.ada.2003 Re: Winna TYLKO poczta polska. 14.09.06, 10:03 A może nadający sczeniaka w paczce kartonowej ZATAILI PRAWDĘ O ZAWARTOŚCI PACZKI WIEDZĄC, ŻE MOŻE NIE BYC PRZYJĘTA PRZEZ POCZTĘ. POWINNI PRZESŁUCHAC PRACOWNIKOW POCZTY, GDZIE BYŁA NADAWANA PACZKA. Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Winna TYLKO poczta polska. 14.09.06, 10:39 > Jeśli na przykład wyślę szkło i jakiś IDIOTA z polskiej poczty to rozwali i > się potnie to co? Też będzie moja wina. Chętnie bym ciebie przygłupie zapakował w karton i nadał na poczcie. A potem zwalił winę na urzędasa, który przyjął przesyłkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarrin Re: Winna TYLKO poczta polska. IP: 212.160.104.* 14.09.06, 14:11 aha... to znaczy, ze jak ja komuś wyślę pocztą bombę, to za to też będzie winna tylko poczta? Gratuluję zdrowego rozsądku. Panu już podzekujemy. ps. Kto nie potrafi szanować zwierzat, nie będzie szanował i ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
damian1264 Re: Winna TYLKO poczta polska. 14.09.06, 14:51 Nie mam pojęcia czy i kiedy mamusia kiedyś Ci współczuczuła lub czy znajomi nie dali Ci do zrozumienia że tolerują Cię tylko z uwagi na umysłowe kalectwo, aby nie zostać uznanymi za ludzi nietolerancyjnych ale Twoja wypowiedź obarczająca winą Pocztę za śmierć szczeniaka jest delikatnie mówiąc bardzo nieroztropna. mój 13 letni syn już od najmłodszych lat był uświadamiany w temacie potzrzeb przestrzennych dla wszystkich istot żywych i podejrzewam, że gdyby miał za zadanie przesłania żywego psa z jednego końca Polski na drugi nie pomyślałby nawet o przesyłaniu go w tekturowym pudełku. A poza tym nieznajomość przepisów nie zwalnia od odpowiedzialności, ta regułę poda Ci każdy, nawet początkuący student prawa> Odpowiedz Link Zgłoś
r-mi Re: Winna TYLKO poczta polska. 14.09.06, 22:12 >Pocztę za śmierć szczeniaka jest delikatnie mówiąc bardzo nieroztropna. Tak. Pracownik poczty przesyłkę odebrał, zważył, a potem wiedząc co tam jest wysłał. Obarczanie poczty jest "w tym wypadku nieroztropne" - no jasne! Pewnie zaraz powiesz, że to ci lekarze włamali się do samochodu poczty i tego psa tam podrzucili. >dali Ci do zrozumienia że tolerują Cię tylko z uwagi na umysłowe kalectwo Czyli wymaganie - żeby firma wykonała dobrze usługę za którą bierze grubą kasę - to według ciebie umysłowe kalectwo. Skąd ty się tutaj wziąłeś? Z komunistycznych Chin? Kuby? >był uświadamiany w temacie potzrzeb >przestrzennych dla wszystkich istot żywych i podejrzewam No właśnie podejrzewasz. Może zatrudni się na poczcie zamiast tych kretynów którzy teraz tam pracują? Na pewno byłoby to z pożytkiem dla wszystkich. >A poza tym nieznajomość przepisów >nie zwalnia od odpowiedzialności, Tak. Wykonawcę usługi a nie klienta. Klient płaci więc znajomości przepisów wymaga się od WYKONAWCY. Jak mi wybudują dom niezgodnie z prawem budowlanym albo w sklepie zoologicznym sprzedadzą zwierzę które jest na liście gatunków zagrożonych wyginięciem to kto będzie winny? Ja mam odpowiadać za głupotę wykonawcy. W żadnym cywilizowanym państwie nie występuje takie chore prawo. Wyrok sądu jest tego najlepszym dowodem. -- rmi.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ debile IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.09.06, 03:29 nic dodac, nic ujac. po prostu debile. Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Lekarze mogli wysłać psa w paczce 14.09.06, 03:55 Brawo Slask ! To wszystko pokazuje praworzadnosc u Was, a przynajmniej próbe szukania tej wlasciwej drogi. Warszawa moze sie tylko uczyc........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerd po pierwsze to podpompuj se lalke, spamerze IP: *.toya.net.pl 14.09.06, 04:18 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Lekarze mogli wysłać psa w paczce IP: *.aster.pl 14.09.06, 04:26 A ja myślę, że zawiniło jak zwykle prawo. Ktoś państwu doktorostwu doradził, że jak wyślą psa pocztą, to będą mieli dowód na to, że hodowca odebrał psa. Tyle tylko, że hodowca psa nie odebrał w terminie i zwierzę zdechło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Lekarze mogli wysłać psa w paczce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 04:48 Taki wyrok Sądu to skandal. A poza tym... lekarze co nie wiedzieli...? TOTALNA BZDURA. Znieczulica dyskredytuje ich jako lekarzy NA ZAWSZE (sędziego zresztą też). Biada tym, co się u nich leczą. Już im współczuję... Obym przypadkiem nie trafił na kogoś im podobnego... Ciekaw też jestem, kto w ich sprawie interweniował. Może minister Ziobro? Albo ten od wanny, jak mu tam... zapomniałem. Zresztą i tak nie warto pamietać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooch To bydlaki, nie lekarze! IP: 72.49.169.* 14.09.06, 05:00 Co za niemyslace bydlaki! I ta cholota ma leczyc ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blizniak Re: Lekarze mogli wysłać psa w paczce IP: *.pools.arcor-ip.net 14.09.06, 10:19 Ten od wanny to Wassermann - po niemiecku wodnik :) Odpowiedz Link Zgłoś
hehenio A jak brzmi godność pp Doktorostwa? 14.09.06, 05:39 Może ktoś i internautów zechce ujawnić nazwiska tych Wrażliwych Ludzi z Wyobraźnią? Po co? 1. Nie chciałbym wpaść w ich łapy. 2. Może kiedyś będzie okazja, daj Boże, zaszkodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: A jak brzmi godność pp Doktorostwa? IP: 217.116.110.* 14.09.06, 05:48 Wyrok Sądu jest skandaliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kormoran21 Re: Lekarze mogli wysłać psa w paczce IP: 89.107.155.* 14.09.06, 05:59 Do cholery co takiego by mogło się zdarzyć żeby te ucznie sądowi skazali tych ofermów lekarskich ci lekarze są psychicznie chorzy oni psują chonor prawdziwym lekarzom fachowcom szczeście się ludzie takich idiotów lekarskich skoro niewinne zwierzę wysłali pocztą wpaczce oni powinni mieć odebrane uprawienia do wykonywania zawodu lekarza bo w przeciwnym razie wyślą na tamten świat sporą grópkę ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokmalpy hm, ciekawe ile trzeba miec "chlopskiego rozumu" IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.09.06, 06:51 aby posylac zwierzeta w kartonach? wyrok to jakies jajo chyba. winne sa obie strony: malzenstwo lekarzy i poczta. czy do sformulowania tak prostego wniosku potrzebne byly az 2 rozprawy? zalosne. a tej parze to mam nadzieje, ze zycie odwdzieczy sie w sposob odpowiedni, czyli pieknym za nadobne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Lekarze mogli wysłać psa w paczce IP: 80.54.171.* 14.09.06, 06:56 Jak by to był zwykły robotnik-to by dostał z 5 lat więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anarcho-emeryt Brawo sad.... IP: *.browseblast.com 14.09.06, 07:00 Na podstawie takiego wyroku mozna pojsc dalej.... to nie SS i NKWD sa winne smierci setek tysiecy (albo i wiecej) ludzi umierajacych w czasie transportow w bydlecych wagonach tylko Deutsche Reisebahn i Sowietskije Zeleznyje Dorogi. Madry wyrok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: Brawo sad.... IP: 217.116.110.* 14.09.06, 07:06 Ciekawe jak sobie Ci lekarze zalatwili taki wyrok.Moze nowopowołane Centrum Antykorupcyjne sie tym zajmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Lekarze mogli wysłać psa w paczce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 07:04 Poczta świadczy taką usługe, tylko jak zwykle bierze się za cos, co nie jest w stanie wykonać. Ja od dwóch tygodni czekam na zwrotne potwierdzenie odbioru z Warszawy. Całe szczęście że to nie pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio broń nas dobry Boże od takich, IP: *.devs.futuro.pl 14.09.06, 07:24 ... że się wyrażę - lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Lekarze mogli wysłać psa w paczce IP: 213.172.178.* 14.09.06, 07:26 Ciekawe czy wysłaliby również pocztą dziecko - bo poczta by je przyjęła.Ponadto nie wiadomo czy / to w końcu lekarze/ nie zaaplikowali szczeniakowi jakiegoś środka nasennego umieszczając go w paczce- bo nie wierzę żeby poczta przyjęła paczkę z " piszczącą" zawartością i widocznym ruchem żywego stworzenia wewnątrz. Ci lekarze to okrutni imbecyle , a teraz z poczty zrobiono głupa.Acha jeszcze jedno poczta przyjmuje zapakowane przesyłki , a na liście przewozowym nie wpisuje się zawartości.Tylko " dobre" układy w Sądzie mogły tym głupim i okrutnym ludziom zapewnił taki wyrok.To hańba i wstyd.Nie chciałabym być leczona przez takich ludzi !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Lekarze mogli wysłać psa w paczce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 07:30 Szkoda że tobie nie można zaaplikować środka nasennego (na stałe). Jednej idiotki byłoby mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Lekarze mogli wysłać psa w paczce IP: *.chello.pl 14.09.06, 07:36 Ciekawe, czy pacjenta na konsultacje np. do innego miasta też wysyłaja pocztą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Lekarze mogli wysłać psa w paczce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 07:41 A może ci lekarze zabili szczeniaka i martwe zwierze wysłali w paczce? Konfabulujmy dalej - przecież nikt z nas nie zna szczegółów tej sprawy i nie przeszkadza nam to komentować i oceniać do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin w tym przypadku nie chodzi już o wyrok, bo w nim IP: 213.17.140.* 14.09.06, 07:31 nie będzie zawarte, że ci lekarze są idiotami pozbawionymi wyobraźni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charlie Brown Lekarze mogli wysłać psa w paczce IP: *.toya.net.pl 14.09.06, 07:32 Dobrze, że nie musze się leczyć u tych konowałów...Oby ich Poczta przesłała... Odpowiedz Link Zgłoś