Gość: Arnold IP: 213.186.78.* 09.03.03, 00:25 I banda niklotowsko-perunowska spadnie w niebyt. Pyrsk - Arnold Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pan Bog Arnoldzie!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.03, 00:30 ....und nehm auch Du Dich in Acht vor der göttlichen Fügung und meiner unvorstellbar grausamen Strafe für Deine Sünden. Sei mein liebevoller Sohn und streue nicht mehr Wut, Hass und Rassismus auf dieser Welt... Sonst trifft Dich die selbe Strafe wie meinen ersten Engel Satan und diesen willi2... on teraz prawda i racja natchniety.... Amen Wasz Pan Bog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perun Łabędzi śpiew IP: *.echostar.pl 09.03.03, 00:34 > I banda niklotowsko-perunowska spadnie w niebyt. > > Pyrsk - Arnold hahah to ...folksdojcze dostaną to na co zasługują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zack de la Rocha COOOOOOOL!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.03, 00:38 czyzby RATM fan miedzy nami????? Odpowiedz Link Zgłoś
niklot_swarozyc Re: COOOOOOOL!!!!!!!!!!!!! 09.03.03, 01:08 zack de la rocha tom morello brad wilk i timmy c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Bog Killing in the name.... IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.03, 01:14 ..of God. Macie moj Segen. Morzecie tych niewierzacych w imieniu boskim killowac. Kto to bohatersko zrobi, ma miejsce u mnie pzy stole w halach valhalla.... So sei's geschrieben und so soll's geschehen!!!! WAsz Pan Bog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Bog Re: COOOOOOOL!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.03, 01:12 Maszb moje boskie blogoslawienie synu moj ukochany.... nie tylko ty sluchasz tej boskiej muzyki, ale nawet u nas w niebie jest to mile sluchana kapela. audioslave np. tylko istnieje bo chrisa tez natchnolem zeby utworzyl ta nastepna boska grupe.... So sei's geschrieben und so soll's geschehen Wasz J E H O W A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Bog dzien.... IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.03, 01:04 ....ktory ja tworze. Jesli wiec Arnoldziku, ty owco czarna miedzy mojymi dziecmi, sie nie opamietasz, to dla Ciebie nie bedzie jutro zadnego nowego rana.... So sei's geschrieben und so soll's geschehen.... Wasz JEHOWA Odpowiedz Link Zgłoś