kavasz 06.10.06, 16:29 Nic dodać, nic ująć. Sosnowiec to przecież takie kulturalne miasto:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mietek Fogg Inauguracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 20:00 Serdecznie witamy napinacxza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Inauguracja IP: *.globalconnect.pl 08.10.06, 20:25 W Szczecinie, w Teatrze Polskim nie dzwonią. Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: Inauguracja 09.10.06, 13:50 Mozart, Beethoven (dwukrotnie; w tym nasz, europejski hymn), Chopin... I Pan narzeka, Panie Michale??? Ja byłem w sobotę na "Naczelniku" Bieniasza w Teatrze Nowym w Zabrzu i nawet Dody ani Stachurskyego nie zagrali :-( No, ale na "Naczelnika" samorządowcy raczej się nie wybierają... Odpowiedz Link Zgłoś
tormann Inauguracja 09.10.06, 13:56 Mmmm... Smolorz zdradza obycie w klasycznym kanonie kultury dramatycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Inauguracja IP: *.dip.t-dialin.net 09.10.06, 14:02 nawet gorzki humor potrafi rozbawic,ah te elity ze sloma w.....hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY Smolorz Panie Smolorz jakze to pan chodzisz do teatru w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 14:33 Sosnowcu?!!! Zenada ten tekst ilekroc bylem na spektaklu w slaskim czy rozrywce prawie zawsze dzwonily kaies telefony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charles Bronson Inauguracja IP: *.ip.gronet.pl 09.10.06, 15:23 Smolorz byl na spektaklu w Sosnowcu??? Nie wierze!!!! W poprzednim sezonie bylem w Teatrze Polskim w Bielsku-Białej. Niestety tam tez takie "sceny" mialy miejsce, zreszta podobnie jest rowniez w innych teatrach. Tu chodzi raczej ze te zdarzenie mialo miejsce w SOSNOWCU a jak wiadomo Mr Pierwszy Napinacz vel Antagonista kryjacy sie pod nazwiskiem Smolorz takiej okazji nie przepusci. Szkoda ze GW nadal korzysta z jego "uslug". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Snapper Inauguracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 19:45 Smolorz to pierwszy antagonista gazety Wyborczej w Katowicach. Wiadomo o tym nie od dzis, nie od wczoraj. Ciekaw jestem czy choc raz Smolorz lub Kutz napisal cos pozytywnego o Zagłębiu. Jezeli ktos z internautow moze mi wskazac taki tekst bede wdzieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Inauguracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 08:30 Niestety nie pamiętam tytułu i czasu, ale tekst dotyczył odnowy dworca kolejowego w Sosnowcu. Odpowiedz Link Zgłoś