Dodaj do ulubionych

Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich policjanta

IP: *.lns5-c12.dsl.pol.co.uk 02.11.06, 23:52
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: nbgh Re: Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich policj IP: 217.153.83.* 03.11.06, 07:24
      Popieram przedmowce. Rozwiazania angielskie prosze wprowadzic ministrze Ziobro, natychmiast.
      • Gość: zenobiusz "...jakimś cudem dowiedzieli się..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:16
        Co to ma znaczyć? Może tym ktoś się zajmie, skoro komórka miała być tajna.
        • Gość: misiek Re: "...jakimś cudem dowiedzieli się..." IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:18
          moze wreszcie ktos zastrzeli tych bandytów?
          • slawekkra Re: "...jakimś cudem dowiedzieli się..." 03.11.06, 12:51
            Łatwo prześladować dzieciaki w szkole za używanie komórek, ale taki łysy szalik może oddać, a to boli...
          • Gość: Kaktus A gdzie Pierwszy Szeryf IV RP - min. Ziobro? IP: 212.160.156.* 03.11.06, 13:05
            Już powinien panią dyrektor do ciupy władować za bagatelizowanie problemu.
          • Gość: kattowitzer Re: "...jakimś cudem dowiedzieli się..." IP: *.welnowiec.net 03.11.06, 16:58
            za zastrzelenie policjanta mozna pojsc siedziec wiec lepiej nie
            probowac ich zabijac....
        • Gość: tesia Re: "...jakimś cudem dowiedzieli się..." IP: 62.69.212.* 03.11.06, 12:41
          Policjanci ja proponuja tobie , ze na jakis czas wyjechała zona z córka nawet
          do małe miejscowosci . Wiem , ze to nie wiele zmieni , ale naprawde szkoda
          dziecka . Ci ludzie to debile nie potrafia inaczej , to niszcza dzieciaka.
          Ty nadal mozesz rozprawac , ale podstawa rodziny jest jej bezpieczeństwo .
        • Gość: divak2 Re: "...jakimś cudem dowiedzieli się..." IP: *.ift.uni.wroc.pl 03.11.06, 13:04
          "W sierpniu pseudokibice Ruchu Chorzów jakimś cudem ustalili jego adres."

Ustalili?
          Ktoś (kto? z jakiego powodu?) im go podał. Jeżeli nie to dokumenty gdzie ten
          adres się pojawia nie były dostatecznie pilnowane, jakiś przesłuchiwany kibol
          mógł do nich zajrzeć, albo dane tego policjanta znajdowały się na jakiejś
          witrynie internetowej i nie zostały usunięte kiedy ten człowiek zaczął pracować
          w taaaajnym zespole.
          Ktoś

• Gość: www Prosze się nie załamywać !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:05
      Trzeba zniszczyć tę bandę wyrostków i czubków chorzowskich !!!
      • Gość: ..kiboli [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:45
    • Gość: ZOMO wiec Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:16
      W reakcji na takie zachowanie,zatrzymałbym przywodcę szalikowca i tyle dostałby
      iż przez rok srałby na czerwono,a przez dwa lata nie usiadlby na dupę.No teraz
      to nie humanitarne i rządzą bandyci.Zemsta rodzi zemstę.
    • Gość: jasiu KIBOLE to menelnia najgorsza IP: 213.227.87.* 03.11.06, 08:21
      takich gnojków należy traktować jak zwyrodniałych kryminalistów !
    • Gość: gleba k...a Rutkowski zaraz by na glebe położył tych kiboli . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:25
      Ale siedzie ,bo polityka to polityka . Tak jak Lew Rywin .
    • Gość: chorzowski ktos kto przesladuje dzieci nie jest juz kibicem IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.06, 08:49
      ruchu. to zwykla menda.
      • Gość: niezwyczajny Przedszkole IP: *.swietochlowice.org 03.11.06, 12:38
        Czytając prawie wszystkie tu wpisy to odnoszenie wrażenie ze dzieci w gimnazjum
        dostali internet i napinają się. Najbardziej rozbawił mnie ten tekst: Trzeba być
        pedałem, żeby znęcać się nad kobietą. :-) Nic dodać nic ująć.
    • Gość: kempes do bandytów trzeba strzelać IP: *.crowley.pl 03.11.06, 09:22
      Przeczytajcie sobie dzisiejszy artykuł w gazecie wyborczej,to co tam jest
      napisane to WSTYD I HANBA dla całego środowiska związanego z RUCHEM .
      bandyci z pod niebieskiej erki zastraszają 8 -letnie dziecko ,córke policjanta.
      jezeli te DEBILE NIE UMIĄ SOBIE DAĆ RADY Z RÓWNORZĘDNYM PRZECIWNIKIEM WYŻYWAJĄ
      SIĘ NA NIEWINNYM DZIECKU.
      Niech prawdziwi chuligani ,zrobią z tymi debilami porządek,bo na RUCHOWSKĄ
      CHULIGANKE PRACOWAŁO KILKA POKOLEŃ i nigdy nie posuwali się do takich
      rozwiązań ,jak wyżywanie się na DZIECKU.
      MY CHULIGANI STAREJ DATY TEŻ MAMY DZIECI I NIE WYOBRAŻAM SOBIE BY KTÓRYŚ Z NAS
      POZWOLIŁ SOBIE NA ZROBIENIU IM KRZYWDY.
      Prawda jest taka że cała polska będzie nas traktowac jak damskich bokserów i
      pedofili ,którzy nie umią się przeciwstawić równorzędnemu przeciwnikowi.
      było kiedyś takie MOTTO .
      "WALCZYSZ ,PADŁEŚ -WSTAŃ WALCZ DALEJ"
      te debile nie mają za grosz honoru żeby tak umic zrobić bo sa ZWYKŁYMI
      TCHÓRZAMI.

POZDRO DLA NORMALNYCH CHULIGANÓW
      kempes, 03.11.2006, 09:11
      • Gość: :O) pozdro dla 'normalnych' chuliganow? IP: 194.46.43.* 03.11.06, 12:32
        Czlowieku, forma i tresc twojej wypowiedzi bylyby dla mnie wystraczajacym
        dowodem na pozbawienie cie praw rodzicielskich. Jest mi szkoda twoich dzieci.
        Jestes takim samym lujem jak ta reszta, moze rozni cie od nich ze nie
        posunalbys sie az tak daleko w swoim chuliganskim dzialaniu, zeby atakowac
        dziecko.
        Jestes jednym z tych chuliganiw z tzw 'zasadami'... okradaj i bij (ale nie np
        dzieci)... Pamietaj ze bicie samo w spobie juz jest zle i zaslugujena totalna
        pogarde, ty prostaku.... ale ty tego nigdy nie zrozumiesz.
        'My chuligani starej daty'... Boze, jaki DEBIL!
        • Gość: kibic [...] IP: *.chello.pl 03.11.06, 13:13
          • Gość: zwykly_szym Re: pozdro dla 'normalnych' chuliganow? IP: *.gb.net.pl 03.11.06, 14:16
            takie jak fizyka kwantowa? pffff. kiedys bedziemy wieszac publicznie wszystkich
            "kibicow".
    • Gość: nikt wazny jaki klub tacy "kibice" IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.06, 09:37
    • Gość: kempes tak nie może być IP: *.crowley.pl 03.11.06, 09:48
      od dzisiaj nie jeżdze na mecze bo wstyd mi przebywać z takimi zwyrodnialcami na

jednym stadionie , niech wreszcie Polski Rząd zrobi porządek z tymi bandytami.
      jako kibicowi RUCHU jest mi wstyd za tych /CIĘŻKO ICH OKRESLIĆ/ale to hańba dla
      byłych chuliganów ,którzy mieli swój honor.
      • mis22 Tolerancja dla przestępczości jest problemem 03.11.06, 13:08
        Gość portalu: kempes napisał(a):
        > niech wreszcie Polski Rząd zrobi porządek z tymi bandytami.

Rząd Polski nie wyłapie bandytów i łobuzów w Rudzie Śląskiej Kochłowicach.
        Problemem jest tolerancja miejscowego społeczeństwa dla przestępczości.
        Problemem jest zachowanie unikowe takie jak dyrektorki szkoły, Gabrieli
        Różackiej. Mieszkańcy tej miejscowości wiedzą najlepiej kto jest bandytą i
        łobuzem. Policja może mieszkańcom pomóc zwalczyć tych bandytów. Ale jeśli
        mieszkańcy uważają, że bandyci to są ich mili sąsiedzi, którzy mają prawo
        czasem zabawić się kosztem ośmioletniej dziewczynki to i święty Boże im nie
        pomoże.
        • Gość: miss23 Re: Tolerancja dla przestępczości jest problemem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:15
          Jak pani moze wyrazac opinie na temat pracy szkoły i nauczycieli tam
          pracujacych? Moje dziecko chodzi obecnie do owej szkoły i jest
          zadowolone .Nigdy nie widziłam zadnego kibola lub obcej osoby kręcacej sie na
          terenie szkoły , wiec opinia ,ze dziecko jest nękane w szkole jest BZDURĄ.....
          • Gość: ŁYSY Z KOCHLOWIC Re: Tolerancja dla przestępczości jest problemem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 15:39
            policmajster jest troche "zielony" bo spisuje swoich sasiadow co ida sobie na
            mecz Ruchu! Wszyscy sa dla niego Przestepcami! Chcialbym mu kupic lustro wiele
            z niego moze wyczytac! Narobil szumu i teraz sie swoim dzieckiem wyciera!
            Chyba nic do niego nie dociera! No sam z wlasnej woli wojne zaczol i wojuje ze
            wszystkimi mieszkancami Rudy Ślaskiej! Umie gosciu wyczuc moment i zaatakowac
            przez media! Przerost formy nad trescia!
    • Gość: mark ale mocarze IP: *.mtvk.pl 03.11.06, 10:12
      średnia wieku kibola ruchu jest naprawdę imponująca a odwaga tylko pozazdrościć
      • Gość: KSG Re: ale mocarze IP: *.stk.vectranet.pl 03.11.06, 12:06
        NO TO BĘDZIECIE MIELI TERAZ SZACUNEK W CAŁEJ POLSCE..... BUHAHAHAHAHAHAHA
    • Gość: bokss do nie(nor)formalnego przywódcy IP: *.mtvk.pl 03.11.06, 10:18
      jesteś napewno bardzo dumny że masz w swoich szeregach ludzi którzy nie boją się stawic czoła nawet 8-latkowi brawo
    • Gość: herman musi się powiesić IP: *.mtvk.pl 03.11.06, 10:26
      jak się dopiero powiesi to dopiero zaczną robić z nimi porządek tak jak w przypadku dziewczyny z gdańska,
    • Gość: NIEBIESKI HANBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:56
      JESTEM I ZAWSZE BYLEM KIBICEM NIEBIESKICH,ALE TO CO TERAZ POKAZALI TO HANBA.
      CALA POLSKA NAS WYSMIEJE. PILKARZE PODNOSZA SIE ZNAKOMICIE PO UPADKU JAKIM BYL
      SPADEK DO II LIGI ALE KIBICE UPADLI NIZEJ I TARZAJA SIE DALEJ W TYM GOWNIE !!!
      NAJSMIESZNIEJSZE JEST TO,ZE KIBOLE NIE POTRAFIA PORADZIC SOBIE Z TA MALA GRUPKA
      MAMLASOW. NO ALE CI "PSEUDOKIBICE RUCHU" ZAWSZE BYLI MOCNI TYLKO W GEBIE. A
      TERAZ TYLKO 8 LATKOW SIE NIE BOJA !!! HAHAHAHA PROPONUJE,ZEBY SOBIE NA STRONIE W
      USTAWKACH NAPISALI,ZE WYGRALI Z TA DZIEWCZYNKA !!!!
      CALA POLSKA Z WAS SIE SMIEJE I SMIAC JUZ BEDZIE ZAWSZE.
      • Gość: kempes Re: HANBA IP: *.crowley.pl 03.11.06, 10:59
        trzeba zrobić porządek
    • Gość: Rfan Re: Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich policj IP: 195.39.217.* 03.11.06, 10:56
      Przeczytałem ten artykuł dokładnie i o żadnym gnębieniu wg mnie nie ma tam
      wzmianki, pisze tylko o jakiś napisach i o wyzywaniu przez uczniów. Takich
      napisów z nazwiskami to wszędzie jest pełno i nikt nie czyni z tego powodu
      jakiś żali. A co do wyzywających dzieci to one maja tak samo po 8-9 lat więc
      nie nazywajmy ich kibolami, bo to paranoja.
      Ten artykuł to kolejny z cyklu mający zakłócić coraz lepsza atmosferę wokół
      Ruchu. Ciekawe, że panowie redaktorzy Marcin Pietraszewski i Przemysław
      Jedlecki nie napisali artykułu jak to gnojki w barwach Górnika Zabrze
      wymalowali różne hasła na plebanii kościoła w Chropaczowie. Może niech się
      panowie redaktorzy określą jakiemu klubowi kibicuja bo mnie to bardzo
      interesuje...
      • Gość: marcy Nie kłam. IP: 62.233.204.* 03.11.06, 11:57
        Gość portalu: Rfan napisał(a):

> Przeczytałem ten artykuł dokładnie i o żadnym gnębieniu wg mnie nie ma tam
        > wzmianki

Dokładnie to na pewno nie przeczytałeś.
        Chyba, że nie kumasz prostego tekstu.
      • adomas Re: Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich policj 03.11.06, 12:02
        A może ci dziennikarze w ogóle nie interesują się piłką nożną? Może uważają że
        to sport dla debili? Nie przyszło ci to do głowy?
    • Gość: GÓRNIK ZABRZE Re: Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich policj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 11:56
      To nie szalikowcy tylko ludzie tego gościa bez HONORU hetmana .A prawdziwi
      szalikowcy RUCHU powinni wywalić goroli z ZAMOŚCIA i to zaraz.wstyd teraz na
      wyjazdach bedzie sie mówić do was zamiast niebieska erka to czarna wołga bo
      tego sie boją dzieciaki.
      • Gość: KSG Re: Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich polic IP: *.stk.vectranet.pl 03.11.06, 12:01
        NO TO KIBICE RUCHU POKAZALI JACY SĄ MOCNI......
    • Gość: rt czegoś tak strasznego dawno nie czytałem IP: *.aster.pl 03.11.06, 12:00
      jw
    • Gość: mimi9930 Re: Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich policj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:01
      JESTEM ZA!!!
      niech się zboki nie wyżywaja na dzieciach
    • Gość: sa ciekawe kto tym chuliganom sprzedał jego adres??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:02
      pewnie inni kumple z policji,
      a szkoła jak zwykle nie widzi żadnego problemu
    • complus co za gnoje 03.11.06, 12:24
      Nie rozumiem tego w ogóle... Robię się coraz bardziej radykalny - takiego gnoja
      co straszy policjanta w jego własnym domu wpakowałbym do pierdla i powiedział
      więźniom, że straszy takiego maluszka... mam nadzieję, że zajęli by się dobrze
      jego du... Naprawdę co za gnój... Jak policja ma mieć szacunek skoro gnoje ich
      straszą? Gnojek dostałby w ryj trzy razy, a policjant pewnie poszedłby siedzieć
      za pobicie. Nie rozumiem tego wszystkiego i nie zrozumiem.

Apeluję do PRAWDZIWYCH KIBICÓW RUCHU - jeśli zależy Wam na honorze -
      znajdziecie tych gnojów i dacie im nauczkę.
      • Gość: Marcin Kiedy się wreszcie wezmą za bandytów???? IP: *.chello.pl 03.11.06, 12:33
        1. Należałoby wreszcie przestać mówić o "pseudokibicach" - wyraźnie oddzielić
        takie zachowania od kibicowania. To są po prostu prymitywni bandyci, dla
        których kwestia "barw" jest znakomitym pretekstem do przemocy.
        2. Z przerażeniem czytam te hasła powyżej - żeby nie walczyć z ośmiolatką,
        tylko "skupić" się na "równorzędnym" przeciwnikiem, albo że "porządni" kibole,
        powinni sami "załatwić" tych "złych" - czyli de facto rozszerzać przemoc.
        3. Zero tolerancji dla przemocy!!! Żadnej przemocy w kibicowaniu!!!
        • Gość: unki przestancie mowic pseudokibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:02
          bo to nie sa pseudokibice - tylko KIBICE. Kibicuja swojemu zespolowi i jest to
          normalne zjawisko, ze jesli ktos kibicuje jakiemus zespolowi pilki noznej -
          zachodza u niego zmiany w mozgu na tyle powazne ze staje sie debilem.
          Nie ma czegos takiego jak "pseudokibice" skonczcie z ta "polityczna
          poprawnoscia".
          kibic zawsze po pewnym czasie = bandyta, zwyrodnialec, debil.
          =
          kiedys - kazde dziecko bylo na wage zlota - wiadomo, bylo, ze starosc i lata
          ktore sie juz nie beda podobaly moglo zagwarantowac jedynie zdrowe prawidlowo
          wychowane potomstwo, wiec nikt dziecka na smietnik nie wyrzucal.
          Dzis w wyniku wymuszonych ubezpieczen spolecznych lepiej maja ci, ktorzy dzieci
          nie maja - choc powinni placic takie same skladki ja rodziny z dziecmi - nie
          placa, placa nizsze. Powinni placic takie same podatki - nie placa - placa
          nizsze.
          Czas zmienic polityke Panstwa. Zlikwidowac przymus ubezpieczen spolecznych,
          wprowadzic rowne podatki dla dzietnych i bezdzietnych i przestac podatkowo
          wspierac bezdzietnych.
          • Gość: sm Re: przestancie mowic pseudokibice IP: *.gb.net.pl 03.11.06, 14:24
            jako pracownik sektora ubezpieczen stwierdzam ze powyzszy komentarz nie ma
            odzwierciedlenia w rzeczywistosci... :/ kurde ale nielogiczny post!
    • Gość: guest Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich policjanta IP: *.profiline.pl 03.11.06, 12:34
      Trzeba być pedałem, żeby znęcać się nad kobietą, a zwłaszcza 8-letnią. To samo
      tyczy się grupowej odwagi kiboli, pierwsza lepsza ciota też jest odważna w
      grupie.
    • rsrh " tajny zespół" - to jakas kpina z policji? No ale 03.11.06, 12:35
      skoro podobną "tajnosc" prezentował min Sobotka-to nie ma się co dziwić a
      nizszych szczeblach !!!
    • Gość: rst ale śmiecie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.11.06, 12:38
      8 letniego dziecka się czepiać ??? to już przesada skur..wyn..y
    • Gość: ddr tchórze, mszczący się na małej dziewczynce. IP: 192.193.245.* 03.11.06, 12:38
      postępują tak jak mój kundel: kiedy spotykamy większego od niego psa, idzie
      spokojnie, patrzy gdzie indziej, właściwie tamtego nie widzi. na małe kundelki
      cięty wściekle.

po prostu jest tchórzem.
    • Gość: emes Co to znaczy "jakimś cudem ustalili jego adres"??? IP: 62.29.248.* 03.11.06, 12:41
      znaczy że jakas szuja w policji sprzedała jego namiary gangsterom!!!
      Tzn. że inni policjanci tez nie mogą czuc sie bezpiecznie!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka