Gość: saint IP: *.lns5-c12.dsl.pol.co.uk 02.11.06, 23:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nbgh Re: Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich policj IP: 217.153.83.* 03.11.06, 07:24 Popieram przedmowce. Rozwiazania angielskie prosze wprowadzic ministrze Ziobro, natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenobiusz "...jakimś cudem dowiedzieli się..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:16 Co to ma znaczyć? Może tym ktoś się zajmie, skoro komórka miała być tajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: "...jakimś cudem dowiedzieli się..." IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:18 moze wreszcie ktos zastrzeli tych bandytów? Odpowiedz Link Zgłoś
slawekkra Re: "...jakimś cudem dowiedzieli się..." 03.11.06, 12:51 Łatwo prześladować dzieciaki w szkole za używanie komórek, ale taki łysy szalik może oddać, a to boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus A gdzie Pierwszy Szeryf IV RP - min. Ziobro? IP: 212.160.156.* 03.11.06, 13:05 Już powinien panią dyrektor do ciupy władować za bagatelizowanie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kattowitzer Re: "...jakimś cudem dowiedzieli się..." IP: *.welnowiec.net 03.11.06, 16:58 za zastrzelenie policjanta mozna pojsc siedziec wiec lepiej nie probowac ich zabijac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tesia Re: "...jakimś cudem dowiedzieli się..." IP: 62.69.212.* 03.11.06, 12:41 Policjanci ja proponuja tobie , ze na jakis czas wyjechała zona z córka nawet do małe miejscowosci . Wiem , ze to nie wiele zmieni , ale naprawde szkoda dziecka . Ci ludzie to debile nie potrafia inaczej , to niszcza dzieciaka. Ty nadal mozesz rozprawac , ale podstawa rodziny jest jej bezpieczeństwo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divak2 Re: "...jakimś cudem dowiedzieli się..." IP: *.ift.uni.wroc.pl 03.11.06, 13:04 "W sierpniu pseudokibice Ruchu Chorzów jakimś cudem ustalili jego adres." Ustalili? Ktoś (kto? z jakiego powodu?) im go podał. Jeżeli nie to dokumenty gdzie ten adres się pojawia nie były dostatecznie pilnowane, jakiś przesłuchiwany kibol mógł do nich zajrzeć, albo dane tego policjanta znajdowały się na jakiejś witrynie internetowej i nie zostały usunięte kiedy ten człowiek zaczął pracować w taaaajnym zespole. Ktoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Prosze się nie załamywać !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:05 Trzeba zniszczyć tę bandę wyrostków i czubków chorzowskich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..kiboli [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOMO wiec Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:16 W reakcji na takie zachowanie,zatrzymałbym przywodcę szalikowca i tyle dostałby iż przez rok srałby na czerwono,a przez dwa lata nie usiadlby na dupę.No teraz to nie humanitarne i rządzą bandyci.Zemsta rodzi zemstę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu KIBOLE to menelnia najgorsza IP: 213.227.87.* 03.11.06, 08:21 takich gnojków należy traktować jak zwyrodniałych kryminalistów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gleba k...a Rutkowski zaraz by na glebe położył tych kiboli . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:25 Ale siedzie ,bo polityka to polityka . Tak jak Lew Rywin . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chorzowski ktos kto przesladuje dzieci nie jest juz kibicem IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.06, 08:49 ruchu. to zwykla menda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezwyczajny Przedszkole IP: *.swietochlowice.org 03.11.06, 12:38 Czytając prawie wszystkie tu wpisy to odnoszenie wrażenie ze dzieci w gimnazjum dostali internet i napinają się. Najbardziej rozbawił mnie ten tekst: Trzeba być pedałem, żeby znęcać się nad kobietą. :-) Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kempes do bandytów trzeba strzelać IP: *.crowley.pl 03.11.06, 09:22 Przeczytajcie sobie dzisiejszy artykuł w gazecie wyborczej,to co tam jest napisane to WSTYD I HANBA dla całego środowiska związanego z RUCHEM . bandyci z pod niebieskiej erki zastraszają 8 -letnie dziecko ,córke policjanta. jezeli te DEBILE NIE UMIĄ SOBIE DAĆ RADY Z RÓWNORZĘDNYM PRZECIWNIKIEM WYŻYWAJĄ SIĘ NA NIEWINNYM DZIECKU. Niech prawdziwi chuligani ,zrobią z tymi debilami porządek,bo na RUCHOWSKĄ CHULIGANKE PRACOWAŁO KILKA POKOLEŃ i nigdy nie posuwali się do takich rozwiązań ,jak wyżywanie się na DZIECKU. MY CHULIGANI STAREJ DATY TEŻ MAMY DZIECI I NIE WYOBRAŻAM SOBIE BY KTÓRYŚ Z NAS POZWOLIŁ SOBIE NA ZROBIENIU IM KRZYWDY. Prawda jest taka że cała polska będzie nas traktowac jak damskich bokserów i pedofili ,którzy nie umią się przeciwstawić równorzędnemu przeciwnikowi. było kiedyś takie MOTTO . "WALCZYSZ ,PADŁEŚ -WSTAŃ WALCZ DALEJ" te debile nie mają za grosz honoru żeby tak umic zrobić bo sa ZWYKŁYMI TCHÓRZAMI. POZDRO DLA NORMALNYCH CHULIGANÓW kempes, 03.11.2006, 09:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) pozdro dla 'normalnych' chuliganow? IP: 194.46.43.* 03.11.06, 12:32 Czlowieku, forma i tresc twojej wypowiedzi bylyby dla mnie wystraczajacym dowodem na pozbawienie cie praw rodzicielskich. Jest mi szkoda twoich dzieci. Jestes takim samym lujem jak ta reszta, moze rozni cie od nich ze nie posunalbys sie az tak daleko w swoim chuliganskim dzialaniu, zeby atakowac dziecko. Jestes jednym z tych chuliganiw z tzw 'zasadami'... okradaj i bij (ale nie np dzieci)... Pamietaj ze bicie samo w spobie juz jest zle i zaslugujena totalna pogarde, ty prostaku.... ale ty tego nigdy nie zrozumiesz. 'My chuligani starej daty'... Boze, jaki DEBIL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic [...] IP: *.chello.pl 03.11.06, 13:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly_szym Re: pozdro dla 'normalnych' chuliganow? IP: *.gb.net.pl 03.11.06, 14:16 takie jak fizyka kwantowa? pffff. kiedys bedziemy wieszac publicznie wszystkich "kibicow". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kempes tak nie może być IP: *.crowley.pl 03.11.06, 09:48 od dzisiaj nie jeżdze na mecze bo wstyd mi przebywać z takimi zwyrodnialcami na jednym stadionie , niech wreszcie Polski Rząd zrobi porządek z tymi bandytami. jako kibicowi RUCHU jest mi wstyd za tych /CIĘŻKO ICH OKRESLIĆ/ale to hańba dla byłych chuliganów ,którzy mieli swój honor. Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Tolerancja dla przestępczości jest problemem 03.11.06, 13:08 Gość portalu: kempes napisał(a): > niech wreszcie Polski Rząd zrobi porządek z tymi bandytami. Rząd Polski nie wyłapie bandytów i łobuzów w Rudzie Śląskiej Kochłowicach. Problemem jest tolerancja miejscowego społeczeństwa dla przestępczości. Problemem jest zachowanie unikowe takie jak dyrektorki szkoły, Gabrieli Różackiej. Mieszkańcy tej miejscowości wiedzą najlepiej kto jest bandytą i łobuzem. Policja może mieszkańcom pomóc zwalczyć tych bandytów. Ale jeśli mieszkańcy uważają, że bandyci to są ich mili sąsiedzi, którzy mają prawo czasem zabawić się kosztem ośmioletniej dziewczynki to i święty Boże im nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss23 Re: Tolerancja dla przestępczości jest problemem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:15 Jak pani moze wyrazac opinie na temat pracy szkoły i nauczycieli tam pracujacych? Moje dziecko chodzi obecnie do owej szkoły i jest zadowolone .Nigdy nie widziłam zadnego kibola lub obcej osoby kręcacej sie na terenie szkoły , wiec opinia ,ze dziecko jest nękane w szkole jest BZDURĄ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁYSY Z KOCHLOWIC Re: Tolerancja dla przestępczości jest problemem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 15:39 policmajster jest troche "zielony" bo spisuje swoich sasiadow co ida sobie na mecz Ruchu! Wszyscy sa dla niego Przestepcami! Chcialbym mu kupic lustro wiele z niego moze wyczytac! Narobil szumu i teraz sie swoim dzieckiem wyciera! Chyba nic do niego nie dociera! No sam z wlasnej woli wojne zaczol i wojuje ze wszystkimi mieszkancami Rudy Ślaskiej! Umie gosciu wyczuc moment i zaatakowac przez media! Przerost formy nad trescia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark ale mocarze IP: *.mtvk.pl 03.11.06, 10:12 średnia wieku kibola ruchu jest naprawdę imponująca a odwaga tylko pozazdrościć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: ale mocarze IP: *.stk.vectranet.pl 03.11.06, 12:06 NO TO BĘDZIECIE MIELI TERAZ SZACUNEK W CAŁEJ POLSCE..... BUHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bokss do nie(nor)formalnego przywódcy IP: *.mtvk.pl 03.11.06, 10:18 jesteś napewno bardzo dumny że masz w swoich szeregach ludzi którzy nie boją się stawic czoła nawet 8-latkowi brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman musi się powiesić IP: *.mtvk.pl 03.11.06, 10:26 jak się dopiero powiesi to dopiero zaczną robić z nimi porządek tak jak w przypadku dziewczyny z gdańska, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEBIESKI HANBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:56 JESTEM I ZAWSZE BYLEM KIBICEM NIEBIESKICH,ALE TO CO TERAZ POKAZALI TO HANBA. CALA POLSKA NAS WYSMIEJE. PILKARZE PODNOSZA SIE ZNAKOMICIE PO UPADKU JAKIM BYL SPADEK DO II LIGI ALE KIBICE UPADLI NIZEJ I TARZAJA SIE DALEJ W TYM GOWNIE !!! NAJSMIESZNIEJSZE JEST TO,ZE KIBOLE NIE POTRAFIA PORADZIC SOBIE Z TA MALA GRUPKA MAMLASOW. NO ALE CI "PSEUDOKIBICE RUCHU" ZAWSZE BYLI MOCNI TYLKO W GEBIE. A TERAZ TYLKO 8 LATKOW SIE NIE BOJA !!! HAHAHAHA PROPONUJE,ZEBY SOBIE NA STRONIE W USTAWKACH NAPISALI,ZE WYGRALI Z TA DZIEWCZYNKA !!!! CALA POLSKA Z WAS SIE SMIEJE I SMIAC JUZ BEDZIE ZAWSZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rfan Re: Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich policj IP: 195.39.217.* 03.11.06, 10:56 Przeczytałem ten artykuł dokładnie i o żadnym gnębieniu wg mnie nie ma tam wzmianki, pisze tylko o jakiś napisach i o wyzywaniu przez uczniów. Takich napisów z nazwiskami to wszędzie jest pełno i nikt nie czyni z tego powodu jakiś żali. A co do wyzywających dzieci to one maja tak samo po 8-9 lat więc nie nazywajmy ich kibolami, bo to paranoja. Ten artykuł to kolejny z cyklu mający zakłócić coraz lepsza atmosferę wokół Ruchu. Ciekawe, że panowie redaktorzy Marcin Pietraszewski i Przemysław Jedlecki nie napisali artykułu jak to gnojki w barwach Górnika Zabrze wymalowali różne hasła na plebanii kościoła w Chropaczowie. Może niech się panowie redaktorzy określą jakiemu klubowi kibicuja bo mnie to bardzo interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Nie kłam. IP: 62.233.204.* 03.11.06, 11:57 Gość portalu: Rfan napisał(a): > Przeczytałem ten artykuł dokładnie i o żadnym gnębieniu wg mnie nie ma tam > wzmianki Dokładnie to na pewno nie przeczytałeś. Chyba, że nie kumasz prostego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
adomas Re: Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich policj 03.11.06, 12:02 A może ci dziennikarze w ogóle nie interesują się piłką nożną? Może uważają że to sport dla debili? Nie przyszło ci to do głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GÓRNIK ZABRZE Re: Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich policj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 11:56 To nie szalikowcy tylko ludzie tego gościa bez HONORU hetmana .A prawdziwi szalikowcy RUCHU powinni wywalić goroli z ZAMOŚCIA i to zaraz.wstyd teraz na wyjazdach bedzie sie mówić do was zamiast niebieska erka to czarna wołga bo tego sie boją dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich polic IP: *.stk.vectranet.pl 03.11.06, 12:01 NO TO KIBICE RUCHU POKAZALI JACY SĄ MOCNI...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt czegoś tak strasznego dawno nie czytałem IP: *.aster.pl 03.11.06, 12:00 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi9930 Re: Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich policj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:01 JESTEM ZA!!! niech się zboki nie wyżywaja na dzieciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa ciekawe kto tym chuliganom sprzedał jego adres??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:02 pewnie inni kumple z policji, a szkoła jak zwykle nie widzi żadnego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
complus co za gnoje 03.11.06, 12:24 Nie rozumiem tego w ogóle... Robię się coraz bardziej radykalny - takiego gnoja co straszy policjanta w jego własnym domu wpakowałbym do pierdla i powiedział więźniom, że straszy takiego maluszka... mam nadzieję, że zajęli by się dobrze jego du... Naprawdę co za gnój... Jak policja ma mieć szacunek skoro gnoje ich straszą? Gnojek dostałby w ryj trzy razy, a policjant pewnie poszedłby siedzieć za pobicie. Nie rozumiem tego wszystkiego i nie zrozumiem. Apeluję do PRAWDZIWYCH KIBICÓW RUCHU - jeśli zależy Wam na honorze - znajdziecie tych gnojów i dacie im nauczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Kiedy się wreszcie wezmą za bandytów???? IP: *.chello.pl 03.11.06, 12:33 1. Należałoby wreszcie przestać mówić o "pseudokibicach" - wyraźnie oddzielić takie zachowania od kibicowania. To są po prostu prymitywni bandyci, dla których kwestia "barw" jest znakomitym pretekstem do przemocy. 2. Z przerażeniem czytam te hasła powyżej - żeby nie walczyć z ośmiolatką, tylko "skupić" się na "równorzędnym" przeciwnikiem, albo że "porządni" kibole, powinni sami "załatwić" tych "złych" - czyli de facto rozszerzać przemoc. 3. Zero tolerancji dla przemocy!!! Żadnej przemocy w kibicowaniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unki przestancie mowic pseudokibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:02 bo to nie sa pseudokibice - tylko KIBICE. Kibicuja swojemu zespolowi i jest to normalne zjawisko, ze jesli ktos kibicuje jakiemus zespolowi pilki noznej - zachodza u niego zmiany w mozgu na tyle powazne ze staje sie debilem. Nie ma czegos takiego jak "pseudokibice" skonczcie z ta "polityczna poprawnoscia". kibic zawsze po pewnym czasie = bandyta, zwyrodnialec, debil. = kiedys - kazde dziecko bylo na wage zlota - wiadomo, bylo, ze starosc i lata ktore sie juz nie beda podobaly moglo zagwarantowac jedynie zdrowe prawidlowo wychowane potomstwo, wiec nikt dziecka na smietnik nie wyrzucal. Dzis w wyniku wymuszonych ubezpieczen spolecznych lepiej maja ci, ktorzy dzieci nie maja - choc powinni placic takie same skladki ja rodziny z dziecmi - nie placa, placa nizsze. Powinni placic takie same podatki - nie placa - placa nizsze. Czas zmienic polityke Panstwa. Zlikwidowac przymus ubezpieczen spolecznych, wprowadzic rowne podatki dla dzietnych i bezdzietnych i przestac podatkowo wspierac bezdzietnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: przestancie mowic pseudokibice IP: *.gb.net.pl 03.11.06, 14:24 jako pracownik sektora ubezpieczen stwierdzam ze powyzszy komentarz nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistosci... :/ kurde ale nielogiczny post! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich policjanta IP: *.profiline.pl 03.11.06, 12:34 Trzeba być pedałem, żeby znęcać się nad kobietą, a zwłaszcza 8-letnią. To samo tyczy się grupowej odwagi kiboli, pierwsza lepsza ciota też jest odważna w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh " tajny zespół" - to jakas kpina z policji? No ale 03.11.06, 12:35 skoro podobną "tajnosc" prezentował min Sobotka-to nie ma się co dziwić a nizszych szczeblach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rst ale śmiecie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.11.06, 12:38 8 letniego dziecka się czepiać ??? to już przesada skur..wyn..y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddr tchórze, mszczący się na małej dziewczynce. IP: 192.193.245.* 03.11.06, 12:38 postępują tak jak mój kundel: kiedy spotykamy większego od niego psa, idzie spokojnie, patrzy gdzie indziej, właściwie tamtego nie widzi. na małe kundelki cięty wściekle. po prostu jest tchórzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Co to znaczy "jakimś cudem ustalili jego adres"??? IP: 62.29.248.* 03.11.06, 12:41 znaczy że jakas szuja w policji sprzedała jego namiary gangsterom!!! Tzn. że inni policjanci tez nie mogą czuc sie bezpiecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś