Dodaj do ulubionych

proszę o pomoc , jak dojechać do Fashion House ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:14
Witam jestem z Zabrza i nie wiem za bardzo jak dojechać do Fashion House.
Oczywiście wiem, że trzeba najpierw pojechać do Katowic, ale z Katowic jak
dojechać do Fashion House nie mam pojęcia. Na stronce tego sklepu pisze,że z
katowic można dojechać autobusem J - Jaworzno Byczyna. Tylko gdzie ten autobus
się znajduje ?!
A to adres sklepu :
Fashion House Outlet Centre
ul. Orląt Lwowskich 138, 41-200 Sosnowiec
Obserwuj wątek
    • malda_80 Re: proszę o pomoc , jak dojechać do Fashion Hous 03.12.06, 17:31
      Ten autobus jeździ spod dworca pkp w Katowicach. Kierunek Jaworzno.
    • iberia30 Re: proszę o pomoc , jak dojechać do Fashion Hous 03.12.06, 17:31
      moze to Ci pomoze:
      www.pkm.jaworzno.pl/rozklady/frame_start.php?kat=00J_20061201
      • Gość: Madziaa87 Re: proszę o pomoc , jak dojechać do Fashion Hous IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:40
        o kurcze z tego co widzę to prawie godzina jazdy :| plus ponad godzina z Zabrza
        do Katowic... trochę daleko :D
        • jasnacholera Re: proszę o pomoc , jak dojechać do Fashion Hous 03.12.06, 17:43
          33 minuty to dla Ciebie "prawie godzina"?
          • iberia30 Re: proszę o pomoc , jak dojechać do Fashion Hous 03.12.06, 17:58
            jasnacholera napisał:

> 33 minuty to dla Ciebie "prawie godzina"?

w godzinach szczytu z tych 33 minut zapewne robi sie znacznie wiecej.
          • Gość: madziaa87 Re: proszę o pomoc , jak dojechać do Fashion Hous IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 20:17
            33 minuty ?? ja myślałam, że 57... to na którym mam przystanku wysiąść ??
    • Gość: a a samochodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 20:07
      a jak najszybciej samochodem (bo przez te kopanki to teraz nie wiadomo ktoredy.
      autostrada raczej nie, bo tam na sosnowiec korki jak jasna cholera.
      • Gość: oila FH IP: 83.238.236.* 03.12.06, 20:59
        Są 2 OPCJE: PROSTSZA samochodem ale jeśli Ciebie interesuje autobus to z Katowic
        zatrzymują się tam autobus J ( pod dworcem PKP jest przystanek drugi od schodów)
        i jedziesz ok. 33 min to jest dokładnie 12 przystanek ale sie nie przerażaj bo w
        Katowicach zaliczysz 5 przystanków po drodze, więc droga jest następująca: z
        Katowic cały czas prosto na Mysłowice , zjazd w lewo pod mostem na Mysłowice,
        tam będzie duży Kościół, potem wysiada się na 4-tym bodajże przystanku, Ty
        wysiadasz po prawej a po lewej wcześniej będziesz widział Fashion House jest
        dobrze oznakowane parking i sieć sklepów, możesz tez popytać ludzi w autobusie
        na pewno Ci powiedzą, ale nie sądzę by Ci było to potrzebne - w autobusie usiądź
        po tej stronie co kierowca to bedziesz dobrze widział bo to jest zaraz przy
        drodze, oprócz J w stronę fashion House jeżdza tzw. linia Z ( tańsza ) prywatne
        autobusy - przystanek do nich jest po przeciwnej stronie schodów;

samochodem można ta samą trasą albo z Katowic zjechać z ronda za Akademią
        Ekonomiczną na Murckowską, potem na drugim zjeździe zjechać na autstradę na
        Kraków, i za Myslowicami wyjechac zjazdem wprost na FH jazda z Katowic ok 25
        min, ale tam często sa teraz korki

pozdrawiam
        • Gość: madziaa87 Re: FH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:25
          dzieki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka