Dodaj do ulubionych

Gość z Sosnowca

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:25
Jestem z Sosnowca pracuję w Katowicach z miłymi ludźmi. Wielu z was pracuje w Sosnowcu. Ale to, co czytam tutaj o nas Zagłębiakach trochę mnie przeraża, czemu tak źle się o nas wyrażacie, przecież w ten sposób wystawiacie opinie o sobie. Przecież wszyscy jesteśmy Polakami. Może ktoś mi to wytłumaczy, czemu tak jest?
Obserwuj wątek
    • reksio.84 Re: Gość z Sosnowca 21.12.06, 22:49
      Nie mysl że wszyscy Ślązacy są tacy. Po każdej stronie znajdzie sie trochę ludu
      nie majacego nic ciekawszego do roboty a nizeli podjudzanie i ubliżanie sobie
      nawzajem. Ja jestem rodowitym Ślązakiem ale nic nie mam do mieszaknców
      Zagłębia. Mam tam kumpli i znajomych i oni nic nie maja do Ślązaków. To samo na
      uczelni, dogadujemy sie bez żadnych problemów. A że są ludzie innego pokroju
      zarówno sród mieszakńcó Śląska i Zagłębia to już inna sprawa.
    • arnold7 Re: Gość z Sosnowca 22.12.06, 08:18
      Polakiem to moze jestes ty.
      • Gość: slonzok Re: Gość z Sosnowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 09:49
        arnold7 a Ty jestes popierdółka. Żenujące jest ta dyskusja.
        • arnold7 Re: Gość z Sosnowca 22.12.06, 16:15
          Gość portalu: slonzok napisał(a):

> arnold7 a Ty jestes popierdółka. Żenujące jest ta dyskusja.

Jakies uzasadnienie?
      • Gość: ken Re: Gość z Sosnowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 11:36
        a ty arni jesteś cioulem.
        :-)
    • fyrlok Re: Gość z Sosnowca 22.12.06, 11:08
      > czemu tak źle się o nas wyrażacie
      Czamu nos tak zle traktowaliscie ?

> Przecież wszyscy jesteśmy Polakami
      A co to mo do rzeczy ? Pomysl trocha.
      I wypowiaderj sie ino za siebie.
    • mr.superlatywny Re: Gość z Sosnowca 22.12.06, 11:54
      Kilka paszportów.
      Ale narodowosc slaska !
    • Gość: tralala Re: Gość z Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 16:34
      > Może ktoś mi to wytłumaczy, czemu tak jest
      > ?

Odpowiedź jest prosta : większość ślązaków to katolicy a to najbardziej przepełniona nienawiścią religia. Zwalczają wszystko co jest inne niż oni i nie są w stanie ścierpieć, że na drugim brzegu brynicy żyje wyższa forma inteligencji.
    • Gość: shadow Re: Gość z Sosnowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 19:16
      tralala - taka wypowiedź świadczy tylko o tobie

Nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka