Dodaj do ulubionych

Provident - potrzebuje gotówki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 09:43
W związku z trudna sytuacja życiowa pilnie potrzebuje gotówki.... Słyszałem o
providencie,ale.... trochę się ich boję. Zna ktoś jakieś inne rozwiązanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Provident - potrzebuje gotówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 09:44
      Zalezy ile Ci potrzeba . Jak do 5000 to masz od razu bez wychodzenia z domu
      .www.kredyt.info.ms/
      Polecam
      • Gość: arek Re: Provident - potrzebuje gotówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 11:39
        Jak jestes z Ligoty, Ochojca< Piotrowic, Panewnik i okolic to daj nr tel albo
        maila to ci dzis kase przywioze :P
        • Gość: kasia Re: Do Andrzej.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 12:24
          Boże człowieku tylko nie Provident ani takie oprychy jak "arek" kase ci pozyczy a później sie go nie pozbędziesz bo będzie cie nachodził przez nastepnych kilka lat bo odestki urosną......... wiem że w eurobanku mozna uzyskac szybki kredyt.....
          • Gość: arek Re: Do Andrzej.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 12:38
            Nie jestem zadnym oprychem, pracuje w Providencie.

Nie bede nachodzil przez kilka lat tylko cotydzien az sie pozyczka splaci do
            zera.

:)))
    • Gość: Andrzej Re: Provident - potrzebuje gotówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 14:29
      Dzieki za rady wypełniłem to na www.kredyt.info.ms Wyglada wiarygodnie i
      juz mam wstępną decyzję. Jutro ma być kasa... Zobaczymy
      • Gość: hahah Re: Provident - potrzebuje gotówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 14:39
        fajnie sie ze soba gada spamerze??
        • sebastian64 racja - co za żałosna autoreklama 08.01.07, 14:44
          Założyć wątek z pytaniem żeby po minucie (słownie jednej minucie) samemu sobie
          odpowiedzieć.

Musi to być rzeczywiście super firma skoro ma taki "fajny" marketing
          • Gość: kasia Re: to chyba też wątek tego samego autora????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:05
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=55112586&a=55112586
            Pewnie na innych też by sie go znalazło............. prowizje za to dostaje czy cóś :)
          • Gość: . gorsze to to od dzieci neostrady:) IP: *.smstv.pl 08.01.07, 16:19
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=55112586&a=55112586
    • Gość: mirka Re: Provident - potrzebuje gotówki IP: *.tpnet.pl 08.01.07, 16:14
      reklama kiepska,ale firma nie jest zła.kredyt naprawde na dobrych warunkach
      • Gość: Olo Re: Provident - potrzebuje gotówki IP: *.kat.3s.pl 08.01.07, 17:44
        jeśli realne oprocentowanie roczne na poziomie 300-400% uważasz za dobre
        warunki, to powiedz mi jakie widziałaś te złe, bo aż boje się pomyśleć.

Provident jest dobry jeśli ktoś potrzebuje kaski na max 7dni. Ekspresowo i bez
        zbędnych ceregieli dostaje kaskę i w myśl ustawy, przy spłacie tej kwoty do
        7dni nie ponosi się żadnych, ale to żadnych kosztów, ani grosza, po prostu
        oddaje się im całą sumę i rezygnuje z kredytu :-)
        • jimmyjazz Provident się opłaca przy małych kwotach 09.01.07, 09:24
          Gość portalu: Olo napisał(a):

> jeśli realne oprocentowanie roczne na poziomie 300-400% uważasz za dobre
          > warunki, to powiedz mi jakie widziałaś te złe, bo aż boje się pomyśleć.

Tylko zastanów się wpierw jak się liczy RRSP - bo dla większości ludzi 300-400%
          oznacza że oddajesz 3-4 razy tyle ile pożyczyłeś - a przecież tak nie jest.

Provident się opłaca przy małych kwotach - kilkaset zł - do 2 tys. zł - wtedy
          koszty są porównywalne z bankami. No i do tego są dużo szybsi od każdego banku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka