Gość: dziewczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 09:31 Chce urzadzic przyjecie na 30 osob i musze wynajac sale,ale zupelnie nie wiem gdzie szukac :( podpowiedzcie cos, jakis adres,namiary, no i zeby nie byla cena wygorowana...dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Gdzie w K-cach tanio wynajac sale na bankiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 16:23 restauracja targowa - na terenie MTK. powinna byc juz czynna. fajne miejsce, parking bez probelmu, salę tez mają super. przedzwoń i popytaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Gdzie w K-cach tanio wynajac sale na bankiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 16:45 Stara Baśń na Dabrówce. Piękna restauracja a jakie jedzenie ...... super zresztą mozesz jechać najpierw i obejrzeć..... w stronę siemianowc ps. Widziałam tam pudzianowskiego i Krystynę Loskę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: Gdzie w K-cach tanio wynajac sale na bankiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:46 Almi cafe kolo SCC super knajpa, super jedzenie wybierasz menu jakie chcesz. Tu masz tel kontaktowy 609223123 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Gdzie w K-cach tanio wynajac sale na bankiet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 08:36 Bardzo dziekuje Wam za podpowiedzi.Wszystkie wskazane przez Was miejsca odwiedze i wybiore najfajniejsze i przystepne cenowo :) Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
hubag Re: Gdzie w K-cach tanio wynajac sale na bankiet? 11.01.07, 11:00 Piec minut autostrada w strone Wrocka, w Rudzie Slaskiej jest urocze miejsce na kameralne i nie tylko bankiety. Super kuchnia, niesamowite wnetrze, zupełnie jak w krakowskich knajpach w podziemiach. www.piwniczka.com.pl - zobacz, na pewno warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Do hubag IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:25 bardzo mi sie tam podoba,czy wiesz moze jak cenowo sie tam ksztaltuje? nie zalezy mi na wydaniu fortuny,ale na milej atmosferze za calkiem przyzwoite pieniadze....Bede wdzieczna za jakas informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubag Re: Do hubag IP: *.eranet.pl 11.01.07, 14:26 Wszystko zalezy od tego jak ta Twoja impreza mialaby wygladac, tzn. co chcialabys zeby Twoi goscie zjedli itd. wazna jest tez data.Jedno jest pewne, to miejsce bije na glowe inne pod wzgledem klimatu, jakosci uslug i mysle, ze ceny tez.Jesli chcesz wiedziec jeszcze wiecej, zadzwon pod nr podany pod haslem katering.wszystko Ci powiedza.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutor Re: Do hubag IP: *.eranet.pl 11.01.07, 14:36 ..to jest mysl! bylismy w piwniczce i jest naprawde czadowo. zupelnie na uboczu, cool po prostu i super robia ciastka w cukierni nad restauracja.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Impreza karnawałowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:06 a może wiesz czy planuja "coś" w karnawale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eureka Re: Impreza karnawałowa? IP: *.eranet.pl 12.01.07, 13:59 27 stycznia ma byc impreza, w cenie ciepla kolacja, cos na zimno, no i ci kelnerzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eureka Re: Impreza karnawałowa? IP: *.eranet.pl 13.01.07, 07:30 calonocna taka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandra Re: Gdzie w K-cach tanio wynajac sale na bankiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 13:11 a masz dj albo zespoł? boge ci polecic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gdzie w K-cach tanio wynajac sale na bankiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 18:16 Sprawdź sobie w City Rock ja robiłam tam impreze firmową na 40 osób i byliśmy super zadowoleni, całe specjalne menu ustaliłam z menagerem , bo mieliśmy specjalne wymagania:-)Telefon do nich: 32-2010505 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olomp Klub olimp IP: 212.106.176.* 19.01.07, 12:25 Klub Olimp na AWFie w katowicach Kontakt 604941889 Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
raffimare Re: Gdzie w K-cach tanio wynajac sale na bankiet? 10.06.19, 11:30 Tu masz dobre miejsce na bankiet - www.uostrowskich.pl/. Organizowałem tam imprezę i jest ok. Bardzo miły właściciel wie jak wszystko ma wyglądać i chętnie doradzi. Do tego serwują smaczne jedzenie i nie żałują na ilościach. Sam lokal przestronny ładnie urządzony i komfortowy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś