Dodaj do ulubionych

Gdzie w K-cach tanio wynajac sale na bankiet?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 09:31
Chce urzadzic przyjecie na 30 osob i musze wynajac sale,ale zupelnie nie wiem
gdzie szukac :( podpowiedzcie cos, jakis adres,namiary, no i zeby nie byla
cena wygorowana...dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Gdzie w K-cach tanio wynajac sale na bankiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 16:23
      restauracja targowa - na terenie MTK. powinna byc juz czynna. fajne miejsce,
      parking bez probelmu, salę tez mają super. przedzwoń i popytaj...
      • Gość: karolina Re: Gdzie w K-cach tanio wynajac sale na bankiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 16:45
        Stara Baśń na Dabrówce. Piękna restauracja a jakie jedzenie ...... super zresztą mozesz jechać najpierw i obejrzeć..... w stronę siemianowc
        ps. Widziałam tam pudzianowskiego i Krystynę Loskę
        • Gość: zip Re: Gdzie w K-cach tanio wynajac sale na bankiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:46
          Almi cafe kolo SCC super knajpa, super jedzenie wybierasz menu jakie chcesz. Tu
          masz tel kontaktowy 609223123
          • Gość: dziewczyna Re: Gdzie w K-cach tanio wynajac sale na bankiet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 08:36
            Bardzo dziekuje Wam za podpowiedzi.Wszystkie wskazane przez Was miejsca
            odwiedze i wybiore najfajniejsze i przystepne cenowo :) Pozdrawiam...
    • hubag Re: Gdzie w K-cach tanio wynajac sale na bankiet? 11.01.07, 11:00
      Piec minut autostrada w strone Wrocka, w Rudzie Slaskiej jest urocze miejsce na
      kameralne i nie tylko bankiety. Super kuchnia, niesamowite wnetrze, zupełnie
      jak w krakowskich knajpach w podziemiach. www.piwniczka.com.pl - zobacz, na
      pewno warto
      • Gość: dziewczyna Re: Do hubag IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:25
        bardzo mi sie tam podoba,czy wiesz moze jak cenowo sie tam ksztaltuje? nie
        zalezy mi na wydaniu fortuny,ale na milej atmosferze za calkiem przyzwoite
        pieniadze....Bede wdzieczna za jakas informacje :)
        • Gość: hubag Re: Do hubag IP: *.eranet.pl 11.01.07, 14:26
          Wszystko zalezy od tego jak ta Twoja impreza mialaby wygladac, tzn. co
          chcialabys zeby Twoi goscie zjedli itd. wazna jest tez data.Jedno jest pewne,
          to miejsce bije na glowe inne pod wzgledem klimatu, jakosci uslug i mysle, ze
          ceny tez.Jesli chcesz wiedziec jeszcze wiecej, zadzwon pod nr podany pod haslem
          katering.wszystko Ci powiedza.pzdr
        • Gość: tutor Re: Do hubag IP: *.eranet.pl 11.01.07, 14:36
          ..to jest mysl! bylismy w piwniczce i jest naprawde czadowo. zupelnie na
          uboczu, cool po prostu i super robia ciastka w cukierni nad restauracja.pzdr
      • Gość: aga Impreza karnawałowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:06
        a może wiesz czy planuja "coś" w karnawale?
        • Gość: eureka Re: Impreza karnawałowa? IP: *.eranet.pl 12.01.07, 13:59
          27 stycznia ma byc impreza, w cenie ciepla kolacja, cos na zimno, no i ci
          kelnerzy....
          • agga12 Re: Impreza karnawałowa? 12.01.07, 14:15
            taka całonocna?:)
            • Gość: eureka Re: Impreza karnawałowa? IP: *.eranet.pl 13.01.07, 07:30
              calonocna taka..
    • Gość: aleksandra Re: Gdzie w K-cach tanio wynajac sale na bankiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 13:11
      a masz dj albo zespoł? boge ci polecic
    • Gość: Gość Re: Gdzie w K-cach tanio wynajac sale na bankiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 18:16
      Sprawdź sobie w City Rock ja robiłam tam impreze firmową na 40 osób i byliśmy
      super zadowoleni, całe specjalne menu ustaliłam z menagerem , bo mieliśmy
      specjalne wymagania:-)Telefon do nich: 32-2010505
    • Gość: Olomp Klub olimp IP: 212.106.176.* 19.01.07, 12:25
      Klub Olimp na AWFie w katowicach
      Kontakt 604941889
      Mikołaj
    • raffimare Re: Gdzie w K-cach tanio wynajac sale na bankiet? 10.06.19, 11:30
      Tu masz dobre miejsce na bankiet - www.uostrowskich.pl/. Organizowałem tam imprezę i jest ok. Bardzo miły właściciel wie jak wszystko ma wyglądać i chętnie doradzi. Do tego serwują smaczne jedzenie i nie żałują na ilościach. Sam lokal przestronny ładnie urządzony i komfortowy. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka