Gość: partyzant-gringo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 17:46 alice in chaince!!!!!!!!!!oni to potrafia !!!!erste klasse!!eins A!!!HEHHEHE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: -Miles- Koncert Alice in Chains w Katowicach - zdjęcia IP: *.petrus.com.pl 22.02.07, 03:53 Na koncercie nie byłem bardzo żałuję, oglądając pierwszą fotkę przeżyłem lekki szok - Obcatwarz komletnie obca :-( Czy bez Layne'a to jest wciąż Alice in Chains. Z jednej strony chciałbym żeby zespół istniał dalej i tworzył a z drugiej ta okropna świadomość "to se nevrati" magia umarła wraz z nim. Nie nie mówię, że Alice in Chains to tylko Layne Staley. AiC to była prawdziwa magia niezwykłe porozumienie Jerry'ego Cantrell'a i Layna Staley'a i mam wrzażenie, że bez żadnego z nich nie może istnieć. Czy ten nowy twór coś znaczy? myślę, że odpowiedzieć na to pytanie mogałaby nam tylko nowa płyta AiC. I tu rodzi się pytanie czy ktoś słyszał cokolwiek o jakichkolwiek planach odnośnie nowych materiałów? www.last.fm/user/-Miles-/ Odpowiedz Link Zgłoś