Dodaj do ulubionych

Kupię ...

08.02.07, 18:17
sznaucera miniaturowego. Czy kupował ktoś te pieski u Pani z Katowic
Kostuchny (podobno są on czyste rasowo, po rodowodowych przodkach, ale same
nie mają rodowodów)?
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: Kupię ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:33
      ja jestem z kostuchny ale żeby ktoś miał tu takiego psa? no w sumie możliwe że gdzieś na górce czy na kątach.
    • lena_zet po pierwsze 09.02.07, 12:46
      skoro nie mają rodowodu to nie są psami rasowymi, ot co.To zwykłe kundelki
      podobne do sznaucerków.Czy jest sens dawać zarabiać pseudohodowlom?Nie lepiej
      wybrać się do schroniska i przygarnać pieska sznaucerowatego?Uratujesz
      przynajmniej jedno psie życie...?
    • carpedijem Re: Kupię ... 11.02.07, 22:53
      Wiem, że na osiedlu pani ma sznaucera pieprz i sól. Wygląda bardzo wzorcowo jak
      na swoją rasę. Najlepiej sprawdzić ceny rodowodowych i porównać czy nie życzy
      sobie za dużo.
      • Gość: aja Re: Kupię ... IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.07, 00:32
        a musisz mieć rodowodowego - bo jak nie to poszukaj na www.dogomania.pl tam
        jest forum
        • Gość: mella6 Re: Kupię ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:12
          Pies nie koniecznie musi posiadać rodowód, ale chciałabym mieć pewność, że
          kupuję sznaucera mini, a nie jakąś dziwną krzyżówkę. Dlatego pytam o
          sprawdzonych hodowców.
          • Gość: aja Re: Kupię ... IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.07, 18:53
            to popytaj na tym forum tam sa spece od psów i miłośnicy głownie
            • Gość: eeeeeeeee Re: Kupię ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 22:37
              dopóki pies nie będzie miała rodowodu NIGDY nie będziesz mieć pewności że ze
              ślicznego szczeniaczka którego Ci wcisną za kupę kasy wyrośnie sznaucerko-
              kundelek. nie mając robowodu kundelkowego wujka czy dziadka nie można
              wykluczyć, a rózne niepożadnae cechy nieraz wychodzą dopiero w którymś
              pokoleniu. PSEUDOHODOWCÓW NIE POLECAM.
              jak chcesz mieć 100% to tylko psiak z rodowodem z dobrej hodowli, czasem nawet
              warto gdzieś dalej podjechać po niego. jeśli zależy Ci na tym żeby psiak nie
              był za drogi pytaj w hodowlach o pieski "niehodowlane" albo "pety" takei są
              tańsze a też mają rodowód. Wielu hodowców godzi się na raty. Pamiętaj o
              podpisaniu umowiy kupna!!!
    • bartoszcze Re: Kupię ... 13.02.07, 23:39
      Jak szukasz rasowego, i to bez cudów z rodowodem, polecam:
      www.leksaland.eu/
      • Gość: mmmmm Re: leksaland. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 08:32
        Gdzie znajduje się ta hodowla "leksaland", może ktoś ma nr telefonu?
      • rico-chorzow Re: Kupię ... 14.02.07, 17:52
        bartoszcze napisał:

> Jak szukasz rasowego, i to bez cudów z rodowodem, polecam:

Gdzie Ty się włóczysz bezpański psie:),poleć mnie,jestem pełnorasowy:)))

> www.leksaland.eu/
    • Gość: witusia Re: Kupię ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 13:53
      Pisze w imieniu suczki sznaucerki - witusi.
      Sznaucerki to cudowne psiaki chociaż swoj charakterek maja, a miniatury chyba
      w szczególnosci bo chociaz sa male to serce chyba maja olbrzyma. Cesto
      obszczekuja wieksze psy i too jest chyba najwiekszym problemem. Pozatym sa tak
      kochane i przyjacielsko nastawione do rodziny ze czesto mozna o nich
      powiedziec "przylepki". My nasza sunie may 7 rok i to chyba nasz najlepszy
      wybor jezeli chodzi o czworonogi. Nie ma co prawda rodowodu ale z drugiej
      strony po co nam on. Na wystawy nie jezdimy , nie ma partnera :) championa ,
      wiec zeby tylko miec papierek w szufladzie???? . Trzeba sie zastanowic dlaczego
      chcemy miec pieska czy zeby byl naszym przyjacielem, dusza serca czy zywym
      okazem do "robienia kasy"
      My nasza witusie kupowalismy bez rodowodu a wzbudza zachwyt wiekszosci ludzi.
      Wszyscy ogladaja sie za nia, jezdi z nami wszedzi i nie ma osoby ktora by cos
      zlego oo niej powiedziala To nasze oczko w glowie
      • Gość: ana Re: do witusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 15:37
        Możesz mi zdradzić, gdzie kupiłaś swoją sunię?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka