gazeta_katowice 18.04.03, 15:41 Zdrowych i pogodnych świąt Wielkiej Nocy. Błogiej bezczynności, spokoju, miłych spotkań z rodziną i wesołego jajka wszystkim Forumowiczom życzy Redakcja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ober Re: Wesołych Świąt IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.03, 17:40 Danke und ich wünsche Euch auch Frohe Ostern....na ja ich hoffe, dass dieses beitrag nicht im Eselbank landet ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigi Re: Wesołych Świąt IP: *.11.15.univie.teleweb.at 18.04.03, 17:47 Gość portalu: ober napisał(a): > Danke und ich wünsche Euch auch Frohe Ostern....na ja ich > hoffe, dass dieses beitrag nicht im Eselbank landet ;-) Serwus-nur zum Teil. Ich bin kein Besserwisser aber man schreibt"...der Beitrag nicht in der Eselbank landet"- zycze rowniez wszystkim dyskutantom ze slaskiego forum wszystkiego dobrego,pogody ducha odprezenia w tych dniach-sigi-Poznan- Wieden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober Re: Wesołych Świąt IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.03, 18:11 ja Du hast recht...sorry...nochmal sorry...ich bin doch doof weisst doch jeder hier oder? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Wesołych Świąt IP: *.blueyonder.co.uk 19.04.03, 02:29 - i Pokoju! - na Wieki Amen!! Odpowiedz Link Zgłoś