IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 21:34
nigdy juz nie pojdziemy do heliosa!
sprzedawczyni w kasie (oszustka wrrrrr)nie wydala nam 20zl reszty,powiedziala ,ze dala i Ja schowalam do torebki !przeszukalismy torebke kieszenie wszystkie i nic!wkur....wyszlismy z kina,zapytalismy czy mozemy na jutro przelozyc ogladanie filmu poniewaz, nie mieslismy po tej sytuacji ochoty na ogladanie,facet obslugujacy powiedzial ,ze nie ma problemu....przychodzimy dzis ,dalismy bilety paragon...i nas nie wpuscili bo szef "dnia"sie nie zgodzil...paranoja!!a co do 20zl...to powiedzieli,ze jakby byla wieksza kwota to reagują...bo to są małe pieniadze!
Obserwuj wątek
    • Gość: asd ale o so chosi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 21:58
      nie patrzysz czy dają ci reszte? do kogo masz pretensje? do siebie chyba tylko mozesz.
      • Gość: ... Re: ale o so chosi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 22:02
        patrzylismy mowie ,ze przy niej torebke sprawdzalam,a zeby nie miala cos to nawet kieszenie.o to chodzi,ze maja w d...ludzi.
        • Gość: asd Re: ale o so chosi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 22:05
          W pierwszym poście piszesz że "wydała nam 20zł"... potem mówisz że sprawdzałaś torebke, a co sie działo na trasie dłoń kasjerki -> Twoja torebka? Ona CI te pieniądze miała wsadzić do torebki? WIem że mozesz być zdenerwowana ale troche niejasno piszesz...
          • Gość: asd Re: ale o so chosi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 22:06
            sorki, piszesz "nie wydała nam" co jednak nie zmienia faktu że nie uważałaś przy kasie?
            • Gość: .. Re: ale o so chosi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 09:35
              nie wydala nam,ona twierdzila ,ze dala i schowalam.a na 100% nie dala. bilety i
              paragon dala tylko.
              • Gość: asd Re: ale o so chosi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 22:39
                No to sytuacja ewidentna, kasjerka-złodziejka. Ja bym na Twoim miejscu narobił hałasu, a na to co "szef dnia" powiedział rada jest jedna - nie ruszajac się od kasy wezwać Policję, wszakże miała miejsce kradzież...
    • Gość: durile Re: helios IP: 195.116.202.* 19.02.07, 11:45
      Zablokowac kase, zawolac szefa, przeliczyc pieniadze w kasie i porownac z z tym
      co wyjdzie jej z dziennego obrotu.
      Trwa to gora 5 min.
    • ibby2 Re: helios 19.02.07, 16:09
      Ja bym też poprosiła kierownika, jeżeli byliście w 100% pewni że wam kasjerka
      nie wydała. Tam na pewno są jakieś kamery przy kasach...
      • Gość: ... Re: helios IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:24
        mowilismy ale tak jak pisałam "szef dnia"...powiedzial ,ze dla 20zl nie bedzie alarmu robił, bo to małe pieniadze...
        • cza_arna Re: helios 19.02.07, 21:52
          > mowilismy ale tak jak pisałam "szef dnia"...powiedzial ,ze dla 20zl nie bedzie
          > alarmu robił, bo to małe pieniadze...

Dla kogo małe, dla tego małe...
          A z drugiej strony jeżeli dla niego były to "małe pieniądze", to mógł z własnej
          kieszeni wyciągnąć i Wam oddać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka