Gość: opt IP: *.tsi.tychy.pl 28.03.07, 01:08 Może za jakieś 500 lat kościół przeprosi za kłamstwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czesław Lipka Ksiądz agent walczył o górników? IP: *.tpgi.com.au 28.03.07, 04:27 Jakoś cicho o agencie Michniku.Czy jemu wolno tylko szczekać ? Przyjdzie czas i na Ciebie AAA-DD-aa siu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: il Re: Ksiądz agent walczył o górników? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 08:24 "Dotarlismy do notatki"... a to dobre! Przyniósl ja w zebach Grajewski, a pani Klich zlecila oczyszczenie biskupa swemu przyd...upasowi Jozefowi K. Istny Kafka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalifaktor Re: Zabić ...bliźniego, miłością! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 09:23 Wcale duszom polskim nie trzeba strażników kotła....sami się upilnują, nie wylazł z niego nikt! A polskim dlatego, że 96 % populacji to skrajni apostołowie, których , nawet ...nie zabijaj..nie powstrzyma przed abortem,pedofilstwem i...pijaństwem . Im trzeba karę śmierci uchwalić, dyby i ścieżkę zdrowia na Golgocie Konopielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazg KW PZPR to nie SB IP: *.bmj.net.pl 28.03.07, 16:39 Wedle mojej wiedzy KW PZPR to nie była komórka SB. Zatem rację mają górnicy, a Zimoń mija się z prawdą twierdząc, że Skworc kontaktował się z milicją, żądając zwolnienia z aresztu górników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro68 A warsztat dziennikarski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 18:17 Nie róbcie sobie jaj z czytelników, którzy kilkanaście lat temu wzięli do ręki Gazetę. Skąd ta notatka, gdzie się znajdowała, dlaczego jej "odkrycie" jest takie istnotne, kto może potwierdzić jest autentyczność? Podstawowa robota krytyczno-historyczna nie wykonana. To nie artykuł, tylko propagandówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Łukaszewicz Re: A warsztat dziennikarski? IP: *.crowley.pl 30.03.07, 01:26 No właśnie co z tym warsztatem dziennikarskim ? Gdyby sprostowanie górników do Metropolity Katowickiego było zamieszczone np. na łamach Gazety to samo swoją treścią odpierałoby wszelkie zarzuty.Oświadczenie Metropolity było publikowane w Gościu Niedzielnym jest na stronie biura prasowego Portalu Archidiecezji Katowickiej a także Katolickiej Agencji Informacyjnej, naszego jak na razie nigdzie nie zauważyłem.Autor sprostowania na oświadczenie Metropolity Katowickiego Leopold Łukaszewicz. Odpowiedz Link Zgłoś