Gość: Mlodyjorg IP: *.client.mchsi.com 14.05.03, 20:50 Kiedys byla wprawdzie komuna, ale byli takze Szymkowiak, Liberda, Jozwiak, pozniej Anczok.....To byly wielkie dni. Moz jescze powroca...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Byly podopieczny Kapica to palant IP: *.nas13.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 14.05.03, 22:30 Kapica jest najgorszym trenerem z jakim mialem okazje pracowac. Nie ma kompletnie podejscia do zawodnikow. Od strony psychologicznej nie jest w stanie przygotowac zadnego zespolu. Jesli chodzi o przygotowanie fizyczne to pewny jestem ze zawodnicy Ci beda gotowi to pobiegniecia maratonu ale nie zdolni do rozegrania meczu na przyzwoitym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Versus Polonia Bytom forever IP: *.bphpbk.pl 15.05.03, 08:29 Mam mieszane uczucia co do faktu objęcia przez Kapicę trenerki w Polonii na 6 kolejek przed końcem i to jeuszcze w sytuacji, gdy przychodzi z klubu, kótry bezpośrednio rywalizuje o utrzymanie. Daj mu jednak Boże szczęście i pewną rękę w jego pracach. Jedno jest pewne: jeśli utrzyma drużynę będzie wielka ulga i zostanie bohaterem jeśli nie - cała, dosłownie cała wina spadnie na jego osobę. Jestem kibicem Polonii od 25 lat, nie pamiętam czasów "złotej drużyny", która jako jedyna w Polsce zdobywała międzynarodowe Puchary w tym Ameryki i Rapana. Ale chcę, żeby mój ukochany klub zagrał jeszcze w 1 lidze. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żur Re: Grzegorz Kapica trenerem Polonii Bytom IP: 213.186.77.* 15.05.03, 10:05 Kapica - chorągiewka- d.... bez własnego zdania - lizał wawocznego a teraz dostał kopa w d.... Odpowiedz Link Zgłoś