Dodaj do ulubionych

Samotny kołek w płocie

IP: *.tsi.tychy.pl 20.04.07, 18:30
Panie Kutz. Masz Pan niemożliwego katz'a. Jeśli ktoś z Panem zechce sę napić piwa w Szopienicach, wstąp Pan do byle biersztuby... i zobaczysz Pan jak Pana wykpią ! Aha ! I skończ Pan pisać wogóle teksty, które ktoś Panu dyktuje bo niggdy nie opędzisz się Pan od
epitetu idioty !
Obserwuj wątek
    • Gość: bufon nie wierzyłem że z Kutzem jest tak żle IP: 62.89.80.* 20.04.07, 19:33
      Znajomy opowiadal mi jakie to glupoty wypisuje w GW Kutz.Nie wierzyłem ,znam
      goscia jako reżysera paru dobrych filmów i jako milosnika czerwonych choć to
      uczucie stara się zakamuflowac.Przeczytałem parę ostatnich jego felietonow i
      szok,znajomy ma racje.Kaczory z kolegami''przekreciły''kutza na amen.Senator
      pisze że dym z fajczacej się koalicji ma dobry zapach i rokuje korzystne
      zmiany,po tym co przeczytalem uwazam że Kutz musi jak najdalelej trzymać się od
      tej fajerki ,bo ten niby dobry dym zaczadzil go kompletnie.Jak fajczyła się
      poprzednia koalicja,koalicja czerwonych przyjacioł Kutza,to dym śmierdzial
      strasznie,smród ten czuć do dzisiaj.
    • Gość: SPOKOJNY Samotny kołek w płocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 00:02
      Kutz ma 100% racji. Odliczanie rozpoczęte, prawica się sypie i toruńska odsiecz
      już nie pomoże. Z planów powrotu do średniowiecza niewiele wyszło i dobrze,
      najwyższy czas skończyć z tą farsą. Sekta Rydzyka traci moc więc porozrzucani po
      parlamencie jego wyznawcy szamoczą się rozpaczliwie... aż miło popatrzeć. Szkoda
      tylko zmarnowanego czasu zatem pozostaje trzymać kciuki za wcześniejsze wybory.
      Polska ma być europejska a nie watykańska, nawet jeśli Marek Jurek miałby się o
      to gniewać:)
    • Gość: Stettiner Samotny kołek w płocie IP: *.globalconnect.pl 21.04.07, 00:03
      Jest mi bardzo przyjemnie, Panie Senatorze, że w naszej RP jest przynajmniej dwóch, co tak samo myśli.Pozdrawiam z Zachodniopomorskiego
      • Gość: Johannes Re: Samotny kołek w płocie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.04.07, 16:54
        Ma pan racje Panie Kazimierzu! w 100%tach kosciul powinien byc oddzielony od
        polityki i rzadzenia Panstwem. Powinno byc tak jak w BRD kto jest wierzacy
        placi podatek na kosciol(Kirchensteuer)i zobaczymy czy beda stawiac te palace.
    • Gość: Hanys Samotny kołek w płocie IP: *.dip.t-dialin.net 21.04.07, 22:48
      Moge się tylko pod tym podpisać.Powoli myślałem że w Polsce już nikt nie
      potrafi logicznie myśleć. Panie Kutz jak Pana spotkam w parku Kościuszki to
      stawiam piwo.
    • Gość: zebek Samotny kołek w płocie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.04.07, 17:45
      Dobrze Pan pisze Panie Kutz.
      postkomuchow nie lubie ale to co kaczki wyprawiaja przechodzi granice nie tylko przyzwoitosci ale takze
      rozsadku. to jest po prostu rzad durniow z paroma wyjatkami. pozostaje mi niestety glosowac na
      mlodych gniewnych z SLD oraz rozmazana PO. obrzydliwy ten brak wyboru i to juz po raz kolejny.
    • Gość: senator zebek czymu ciulosz że nie lubisz czerwonych IP: 62.89.80.* 27.04.07, 20:30
      ty ino tak godosz ,a myslisz[robisz]innaczyj.Jestek przekonany że Ty gdybyś
      miol do wyboru zaglosowac na szlachetnego i madrego czlowieka prawicy albo na
      Szympansa popieranego przez czerwonych to zaglosowalbys na malpa,jestek tego
      pewny.Ciebie komuna wybebeszyla rozum kompletnie,ale ty tego nie wiysz.moje
      wyrazy wspolczucia .Zebek lubia cie.
      • Gość: zebek Re: zebek czymu ciulosz że nie lubisz czerwonych IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.04.07, 13:43
        czerwonych nie lubie wlasnie zato ze przez lata wybebeszyli, jak mowisz, ludziom rozum. Potem ci ludzie
        glusuja na takich tyminskich, lepperow, kaczorow, giertychow i innych populistow. czy to jest rozumny
        elektorat ktory liczy 3 miliony ludzi i glosuje na tyminskiego? ile lat uplynie zanim to spoleczenstwo
        bedzie mialo z czego wybierac i wybierze madrze?
        te twoje gadanie o malpie to takie fanzolenie. chyba mosz cos z gowom jesli tak napawde myslisz.
    • Gość: senator komu rozum wybebeszyli czerwoni IP: 62.89.80.* 28.04.07, 15:08
      Jo myśla że ci co głosowli na giertycha i jemu podobnych mają rozum tylko nie
      maja na kogo glosowac.Na czerwonych jak przez pół wieku psy wieszali i
      stwierdzili że jest to gó.. to teraz nie bedą udawać że to gowno to wlasciwie
      jest cukierek.Tymiński to była inna sprawa.Te głosowania na jakj piszesz
      populistow popieranych przez Rydzyka może też być odpowiredzią ,kontrą na
      populizm z drugiego bieguna ten nakrecany przez michnika i jego gazete.GW od RM
      rożni się tym że Jedni nazywani są oszolomami a drugich
      firmują ''autorytety''ktore n.p. zbrodniarzy nazywaja ludżmim honoru.Obydwa te
      skrajne media jednakowo szkodliwe są dla kraju ,dla ludzi ,ktorzy przecież
      m.in. na nich ksztaltują swe poglady.Ja mysle że tak naprawdę wybebeszony rozum
      mieli ci co już w drugich wyborqach[wolnych]zaglosowali za czerwonymi,a
      komunistycznego aparatczyka zrobili prezydentem.Tyle lat narzekan,protesty,10
      mln. ludzi w solidarnosci,nic to lata tresowani powrocili do czerwonych.To tak
      jak gdyby baba cale lata narzekala na chlopa pijaka i sadysty,ale jak umarl
      biedna placze i opowiada jaki to on dobry byl,.
      • Gość: zebek Re: komu rozum wybebeszyli czerwoni IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.04.07, 18:17
        no a co z tymi co glosowali na czerwonych? nie maja rozumu? moze tez maja ale brak wyboru jak ci od
        giertycha. zgadzam sie co do drugich wyborow. w nastepnych bylo juz tak samo - glosowanie przeciw a
        nie za. zastanawiam sie, czy z pktu widzenia interesow spoleczenstwa nie lepiej wybrac takiego
        zbrodniarza ale co potrafi niz szlachetnego indolenta. moralny dylemat.
        miejsce komuny czy postkomuny jest w pierdlu a co najmniej na tzw smietniku historii ale jesli tacy sa
        bardziej kompetentni to czy nie lepszy taki rzad? choc to niesprawiedliwe.
        tak jak do kadry pilkarskiej benhaker nie bierze za zaslugi i przyzwoitosc.
    • Gość: senator W Smietniku sie nie grzebie IP: 62.89.80.* 29.04.07, 10:50
      Piszesz że miejsce czerwonych jest w pierdlu lub na smietniku i tu się z tobą
      zgadzam,ale dalej już nie.W śmietniku się nie grzebie,można zasmrodzic teren
      lub zarazić się jakimś chorobstwem.Nie uwierzę że nie ma alternatyw dla
      czerwonych i n.p. LPR-u.Tak samo jak trudno bylo uwierzyć że w Polsce nie można
      bylo znalezc innego kandydata na prezydenta niż kogoś z dwojki
      Kwach ,Wałesa.Nie zgodzę się by szukać madrych w piewrdlu lub na smietniku.To
      że zaczeto grzebac w tych zakazanych miejscach to duża zasluga GW najwiekszego
      dziennika w kraju bez poparcia ktorego partyjny aparatczyk nigdy nie bylby
      prezydentem mojego kraju.Michnik lizal sie także z czerwonym rzadem,to zaś
      spowodować musialo radykalizację z drugiej strony sceny politycznej i dzieki
      temu mamy taką a nie inną sytuacje gdzie wielu ludzi[ja w wiekszosci]nie idzie
      glosować za ale przeciw.Ja chodzę przeciw bo na smietnik nigdy NIGDy się nie
      zgodze.Na Michniku ludzie się poznali i to że UW wyleciala z ''obiegu'' to
      jego ''zasługa''bo przez cale lata pchal ją w łapska czerwonych i ludzie się
      odwracali od niej.Teraz UW i czerwoni padli sobie w ramiona ale na szczescie
      zrobili to w okolicach śmietnika .Szkoda tylko wielu naprawdę madrych i
      porzadnych ludzi którym tylko fałszywa duma nie pozwala przyznac sie do tego że
      Michnik poslal ich w okolice kontenerów.
    • Gość: senator W śmietniku się nie grzebie IP: 62.89.80.* 29.04.07, 10:52
      Polecam bardzo dobrą lekturę p.t.Michnikowszczyzna''Ziemkiewicza,autora mozna
      nie lubieć ale w tym co opisuje ma CAŁKOWITA rację.
      • Gość: zebek Re: W śmietniku się nie grzebie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.04.07, 12:57
        cos mi se zdaje ze, tak jak sporo ludzi, przeceniasz opiniotworcza sile tego Michnika. tak jak dawniej
        komunist. propaganda robila z niego diabla tak i teraz mu sie przypisuje wiecej niz moze.
        postaram sie przeczytac. moze zmienie zdanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka