Gość: power katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 09:15 Doda idealnie pasuje do tej wioski ....buchachachacha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S.O.S. Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.ip.gronet.pl 18.05.07, 09:29 Bo nie pasuje do ciebie BRZYDOKU Z HANYSOWA! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:32 popieram popieram Śląsk jest zazdrosny o Zagłębie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Uuuu zazdrość? IP: *.chello.pl 18.05.07, 12:33 Bo u was śpiewają grube baby z kiełbasą sląską w jednej ręce i z bułą w drugiej BUHAAHAHAHAHA Żeby popatrzeć na fajne laski to do Sosnowca trzeba przyjechać co dobitnie widać koło empika jak przyjedzie autobus z sosnowca i jakie fajne laski wysiadają :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Doda na Dni Sosnowca IP: *.itam.zabrze.pl 18.05.07, 15:45 też mi rocznica, żeby jeszcze była okrągła to byłoby o czym pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:33 Doda jest beznadziejna ale przyjechała do sosnowca bo nie wie gdzioe są Katowice hehehehhhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misi Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 19:36 A z jakiego miasta pochodzisz ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
oczako U nas też fajnie 18.05.07, 22:29 Ja tam Sosnowcowi nie zadroszcze. U mnie w Rudzie jest super impreza Techno i Stachursky. Wolę to, niż tam jakąś Dodę Elektrodę. rudaslaska.com.pl/386358_200274_informacje_informacja_ruda_slaska.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: U nas też fajnie IP: *.devs.futuro.pl 19.05.07, 22:22 techno i stachursky?? ku.. dobrze ze nie disco polo,Boys, shaza itd, hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławomir Matusz Daniec - 38 tys. zł IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.07, 01:40 Nie wiem, czy Sosnowiczanie faktycznie wybierali kogo chcą zobaczyć na dniach Sosnowca. Nie wierzę w plebiscyt organizowany przez Urząd Miasta. Poza tym jeśli wybierali, to chyba nie w pełni świadomie. Nie wiem, czy by wybrali kabaret Marcina Dańca gdyby wiedzieli, że Daniec z ekipą zgarną 38.000 złotych!!! Tymczasem kapele sosnowieckie grają za jakieś zupełne grosze, honoraria rzędu 300-400 złotych. To przez takich Dańców, Dody, Łzy na kulturę nie ma pienięzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzeej Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.devs.futuro.pl 19.05.07, 22:20 doda to idiotka, ale nie pisz o sosnowcu ze jest wsia bo w porownaniu do takiego miasta jak katowice dzieje sie tu tak samo malo jak was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.chello.pl 20.05.07, 12:42 jezuuu,kto w urzędzie wymyślił Dode??? ale przynajmniej mozna na żywo usłyszec ten debilny śmiech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani O. Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.netpol.net.pl 23.05.07, 18:20 Naucz się pisać. Mi wystarczy, że porządny reggae będzie <33 Cerekwicka z tego wszystkiego jest naj. Pfff... I tak przyjdę potańczyć i się napić czegoś. A Sosnowiec nie jest wsią, to, że wam się nie podoba Sosnowiec, to wasza prywatna sprawa! I nie krytykujcie naszego miasta! ;/ żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dysanka Doda na Dni Sosnowca IP: *.chello.pl 20.05.07, 21:48 Cieszę się, że Doda ma wystąpić na dniach Sosnowca, uważam iż jesteście zazdrośni, że jej się tak dobrze powodzi - a tak naprawdę jak by ona Was nie obchodziła to nic byscie do niej nie mieli, ale prawda jest taka , że ma tyle samo przeciwników co zwolenników, a bynajmiej umie śpiewać, ma mocny głos - nie to co Mandaryna :-/ ( porażka totalna) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Doda na Dni Sosnowca IP: *.chello.pl 21.05.07, 11:27 sosnowiec duże miasto i stac na wiencej to miasto taka wiesniare do sosnowca sprowadzac to chańba na srodku seny stanie majdan jako jej bramkarz hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:47 coz, zawsze Sosnowieczanie sie szczyca, ze najlepsze imprezy sa w czasie obchodow Dni Sosnowca. Czy Mandaryna, Doda to ma byc ta "smietanka" Polskiej Sceny Muzycznej?? brak slow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu Doda na Dni Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:48 porazka kompletna, ale to sie wytnie. w zeszylm roku byla ira itp i bylo niezle a teraz too ...masakraa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babm esce Doda na Dni Sosnowca IP: *.telpol.net.pl 25.05.07, 12:03 Sam mieszka na wiosce chanysie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariuszSpodBiurka Doda na Dni Sosnowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 01:24 "W plebiscycie zorganizowanym przez magistrat(...)" Jaki plebiscyt? Znaczy ze co babki z urzedu daly ankiety do wypelnienia innym babkom z urzedu? Bo ja zadnego plebiscytu na oczy nie widzialem... Co do samej imprezy, porazka totalna, nie sadzilem ze bede musial sie wstydzic za to, kto bedzie gral na obchodach mojego miasta... a jednak Oby tylko bylo jakies fajne reggae, oprocz konopiansow(ktorzy rok temu byli juz)... jakas niesamowita powtarzalnosc, podczas gdy do wyboru jest wiele lepszych bandow bless Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariuszSpodBiurka Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 01:33 Wlasnie przeczytalem szczegolowy program imprezy... i jestem jeszcze bardziej zawiedziony... czy ludzie w Sosnowcu w ogole wiedza co to jest reggae? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieczara Doda na Dni Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 11:58 ja sie bardzo ciesze ze Doda i Konopians wystapi w Sosnowcu. w koncu doczekalismy sie fajnych dni Sosnowca!tylko po co ta Mandaryna ??? :( Odpowiedz Link Zgłoś
monikadetlaff Re: Doda na Dni Sosnowca 13.06.07, 19:07 a ja nie wiem ... za Dodą nie przepadam, traktuję ją jako zjawisko raczej... ale ten policjant juz chyba przesadził.. zobaczcie sami media.putfile.com/Jazda-z-Dod261---Policja- dostałam od znajomej w ramach "pośmiej się".. a mi się chyba nie chce smiac.. Odpowiedz Link Zgłoś