Dodaj do ulubionych

Doda na Dni Sosnowca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 09:15
Doda idealnie pasuje do tej wioski ....buchachachacha
Obserwuj wątek
    • Gość: S.O.S. Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.ip.gronet.pl 18.05.07, 09:29
      Bo nie pasuje do ciebie BRZYDOKU Z HANYSOWA!
      :-)))
      • Gość: ola Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:32
        popieram popieram Śląsk jest zazdrosny o Zagłębie!!!
    • Gość: hehe Uuuu zazdrość? IP: *.chello.pl 18.05.07, 12:33
      Bo u was śpiewają grube baby z kiełbasą sląską w jednej ręce i z bułą w drugiej
      BUHAAHAHAHAHA Żeby popatrzeć na fajne laski to do Sosnowca trzeba przyjechać co
      dobitnie widać koło empika jak przyjedzie autobus z sosnowca i jakie fajne laski
      wysiadają :-)))))))))
    • Gość: hanys Doda na Dni Sosnowca IP: *.itam.zabrze.pl 18.05.07, 15:45
      też mi rocznica, żeby jeszcze była okrągła to byłoby o czym pisać
    • Gość: Krzychu Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:33
      Doda jest beznadziejna ale przyjechała do sosnowca bo nie wie gdzioe są
      Katowice hehehehhhe
    • Gość: Misi Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 19:36
      A z jakiego miasta pochodzisz ??????
    • oczako U nas też fajnie 18.05.07, 22:29
      Ja tam Sosnowcowi nie zadroszcze. U mnie w Rudzie jest super impreza Techno i Stachursky. Wolę to, niż tam jakąś Dodę Elektrodę.
      rudaslaska.com.pl/386358_200274_informacje_informacja_ruda_slaska.html
      • Gość: andrzej Re: U nas też fajnie IP: *.devs.futuro.pl 19.05.07, 22:22
        techno i stachursky?? ku.. dobrze ze nie disco polo,Boys, shaza itd, hyhyhy
    • Gość: Sławomir Matusz Daniec - 38 tys. zł IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.07, 01:40
      Nie wiem, czy Sosnowiczanie faktycznie wybierali kogo chcą zobaczyć na dniach
      Sosnowca. Nie wierzę w plebiscyt organizowany przez Urząd Miasta. Poza tym
      jeśli wybierali, to chyba nie w pełni świadomie.
      Nie wiem, czy by wybrali kabaret Marcina Dańca gdyby wiedzieli, że Daniec z
      ekipą zgarną 38.000 złotych!!!
      Tymczasem kapele sosnowieckie grają za jakieś zupełne grosze, honoraria rzędu
      300-400 złotych. To przez takich Dańców, Dody, Łzy na kulturę nie ma pienięzy.
    • Gość: andrzeej Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.devs.futuro.pl 19.05.07, 22:20
      doda to idiotka, ale nie pisz o sosnowcu ze jest wsia bo w porownaniu do takiego
      miasta jak katowice dzieje sie tu tak samo malo jak was.
      • Gość: kolo Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.chello.pl 20.05.07, 12:42
        jezuuu,kto w urzędzie wymyślił Dode??? ale przynajmniej mozna na żywo usłyszec
        ten debilny śmiech
      • Gość: Pani O. Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.netpol.net.pl 23.05.07, 18:20
        Naucz się pisać. Mi wystarczy, że porządny reggae będzie <33 Cerekwicka z tego
        wszystkiego jest naj. Pfff... I tak przyjdę potańczyć i się napić czegoś. A
        Sosnowiec nie jest wsią, to, że wam się nie podoba Sosnowiec, to wasza prywatna
        sprawa! I nie krytykujcie naszego miasta! ;/

żal.pl
    • Gość: Dysanka Doda na Dni Sosnowca IP: *.chello.pl 20.05.07, 21:48
      Cieszę się, że Doda ma wystąpić na dniach Sosnowca, uważam iż jesteście
      zazdrośni, że jej się tak dobrze powodzi - a tak naprawdę jak by ona Was nie
      obchodziła to nic byscie do niej nie mieli, ale prawda jest taka , że ma tyle
      samo przeciwników co zwolenników, a bynajmiej umie śpiewać, ma mocny głos - nie
      to co Mandaryna :-/ ( porażka totalna) pozdrawiam
    • Gość: fan Doda na Dni Sosnowca IP: *.chello.pl 21.05.07, 11:27
      sosnowiec duże miasto i stac na wiencej to miasto taka wiesniare do sosnowca
      sprowadzac to chańba na srodku seny stanie majdan jako jej bramkarz hehehehehehe
      • Gość: mati Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:47
        coz, zawsze Sosnowieczanie sie szczyca, ze najlepsze imprezy sa w czasie obchodow Dni Sosnowca. Czy Mandaryna, Doda to ma byc ta "smietanka" Polskiej Sceny Muzycznej?? brak slow....
    • Gość: bu Doda na Dni Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:48
      porazka kompletna, ale to sie wytnie. w zeszylm roku byla ira itp i bylo niezle
      a teraz too ...masakraa
    • Gość: babm esce Doda na Dni Sosnowca IP: *.telpol.net.pl 25.05.07, 12:03
      Sam mieszka na wiosce chanysie
    • Gość: MariuszSpodBiurka Doda na Dni Sosnowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 01:24
      "W plebiscycie zorganizowanym przez magistrat(...)"
      Jaki plebiscyt?
      Znaczy ze co babki z urzedu daly ankiety do wypelnienia innym babkom z urzedu? Bo ja zadnego plebiscytu na oczy nie widzialem...

Co do samej imprezy, porazka totalna, nie sadzilem ze bede musial sie wstydzic za to, kto bedzie gral na obchodach mojego miasta... a jednak
      Oby tylko bylo jakies fajne reggae, oprocz konopiansow(ktorzy rok temu byli juz)... jakas niesamowita powtarzalnosc, podczas gdy do wyboru jest wiele lepszych bandow

bless
      • Gość: MariuszSpodBiurka Re: Doda na Dni Sosnowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 01:33
        Wlasnie przeczytalem szczegolowy program imprezy... i jestem jeszcze bardziej zawiedziony... czy ludzie w Sosnowcu w ogole wiedza co to jest reggae?
    • Gość: Pieczara Doda na Dni Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 11:58
      ja sie bardzo ciesze ze Doda i Konopians wystapi w Sosnowcu. w koncu
      doczekalismy sie fajnych dni Sosnowca!tylko po co ta Mandaryna ??? :(
    • monikadetlaff Re: Doda na Dni Sosnowca 13.06.07, 19:07
      a ja nie wiem ...
      za Dodą nie przepadam, traktuję ją jako zjawisko raczej...
      ale ten policjant juz chyba przesadził.. zobaczcie sami
      media.putfile.com/Jazda-z-Dod261---Policja-
      dostałam od znajomej w ramach "pośmiej się".. a mi się chyba nie chce smiac..
    • amoremio Re: Doda na Dni Sosnowca 13.06.07, 22:26
      to niy Slonsk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka