Dodaj do ulubionych

ul.Piękna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 21:48
ludzie ratunku;-)! z centrum Katowic (pkp)musze dojsc na ul.Piękną wiem wiem, mapa pokazuje...ale ja jestem z łodzi i no wiecie ,moja orientacja w katowicach jest piii:-)takze mapa pokazuje kawałek spory..
pozdrowionka
Tomek
Obserwuj wątek
    • 1oo Re: ul.Piękna 20.06.07, 00:04
      To nie jest tak daleko, spacerkiem około 25-30 minut. Wychodzisz z dworca na
      ulicę Kościuszki i prosto do góry, aż dojdziesz do Parku Kościuszki.
      Przechodzisz prosto przez park i jesteś na Pięknej.
      Możesz pojechać tramwajem - wyjdź z dworca i estakadą zejdziesz na ulicę 3
      maja. Idziesz w prawo, do rynku. Wsiadasz w 16-kę i jedziesz trzy przystanki.
      Przechodzisz na drugą stronę i jesteś w Parku Kościuszki. A dalej już wiesz.
      • bartoszcze Re: ul.Piękna 20.06.07, 01:03
        1oo napisała:

> To nie jest tak daleko, spacerkiem około 25-30 minut. Wychodzisz z dworca na
        > ulicę Kościuszki i prosto do góry, aż dojdziesz do Parku Kościuszki.
        > Przechodzisz prosto przez park i jesteś na Pięknej.
        > Możesz pojechać tramwajem - wyjdź z dworca i estakadą zejdziesz na ulicę 3
        > maja. Idziesz w prawo, do rynku. Wsiadasz w 16-kę i jedziesz trzy przystanki.
        > Przechodzisz na drugą stronę i jesteś w Parku Kościuszki. A dalej już wiesz.

Jak już komunikacją miejską, to wsiadasz w dowolny autobus jadący na Ligotę,
        Brynów itp. i jedziesz 3 przystanki do przystanku Brynów W.Pola.
        www.kzkgop.pl/rozklady/index_przystanki.php?przyst=248
        Przechodzisz na drugą stronę wielopasmówki i Piękna jest równoległa do niej..
    • Gość: TomaszK Re: ul.Piękna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 07:08
      dzieki wielkie:-)jeszcze mam pytanie a jaki numer autobusu jedzie na brynow?
      bo w kzk gop trzeba jak widze wpisac numer...:)
      pozdrawiam
      i dzieki jeszcze raz:-)
      Tomek
      • malaczarna81 Re: ul.Piękna 20.06.07, 08:18
        do W. Pola dojedziesz m.in. :
        9, 10, 11, 12, 46, 48, 296, 297, 653, 912
        • Gość: Tomasz Re: ul.Piękna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 09:43
          dzieki:-)wielkie @-----------------------<------
    • Gość: TomaszK Re: ul.Piękna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:04
      czyli na 3 przystanku wysiasc trzeba:-)?bo to pojecie roznie mozna doebrac:))
      pozdrawiam
      • Gość: jo Re: ul.Piękna IP: *.chello.pl 21.06.07, 00:06
        Tak!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka