wolfenstein21 14.06.03, 12:51 Wydrukuj sobie zdjecie i rzucaj lotkami. www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/190.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wilhelm Podlesny Re: do Arnolda IP: *.nwn.pl / 192.168.3.* 14.06.03, 14:43 Niepowinno się ,aż do takich rzeczy posuwać. W końcu Pan Kroll jest posłem Sejmu RP i reprezentuje naród niemiecki już IV kadencje. A jak się tam Pan Poseł Pażdzior miewa ? Wilhelm Podlesny ze AltReichu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do Arnolda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 14:53 Masz racje Wilhelmie,te forum jest brukowe i nienależy poruszać takich tematów przy obecności młodzieży wszechpolskiej i innej maści goroli Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein21 Re: do Arnolda 14.06.03, 15:50 Gość portalu: ja napisał(a): > Masz racje Wilhelmie,te forum jest brukowe > i nienależy poruszać takich tematów przy obecności > młodzieży wszechpolskiej i innej maści goroli No tak i kolejna sugestia ,ze gorole to cos gorszego mniej inteligentnego.Czy Wy przypadkiem nie chcecie sie w ten sposob dowartosciowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilhelm Podlesny Re: do Arnolda IP: *.nwn.pl / 192.168.3.* 14.06.03, 15:05 Gorol to jest Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein21 Re: do Arnolda 14.06.03, 15:08 Ale chyba nie kazdy Polak,bo mieszkaniec Podhala czy Kaszub to juz nie Gorol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilhelm Duraj Re: do Arnolda IP: *.nwn.pl / 192.168.3.* 14.06.03, 15:12 Ale każdego trzeba szanować nawet gorola. Taka jest nasza Śląska mentalność. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein21 Re: do Arnolda 14.06.03, 15:15 Gość portalu: Wilhelm Duraj napisał(a): > Ale każdego trzeba szanować nawet gorola. > Taka jest nasza Śląska mentalność. Wiec dlaczego nie szanujecie tych z Sosnowca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilhelm Duraj Re: do Arnolda IP: *.nwn.pl / 192.168.3.* 14.06.03, 15:16 Ja szanuje,mów za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein21 Re: do Arnolda 14.06.03, 15:18 Gość portalu: Wilhelm Duraj napisał(a): > Ja szanuje,mów za siebie Na tym forum widac,ze nie szanujecie.Na forum Sosnowca raczej nie wypisuja ,ze nalezy pobudowac mur oddzielajacy Zaglebie od Slaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilhelm Duraj Re: do Arnolda IP: *.nwn.pl / 192.168.3.* 14.06.03, 15:21 Zajmij się swoimi sprawami i przestań mieszać na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein21 Re: do Arnolda 14.06.03, 15:23 Gość portalu: Wilhelm Duraj napisał(a): > Zajmij się swoimi sprawami i przestań mieszać na tym forum Ja tylko grzecznie pytam zreszta jakiej odpowiediz moze mi udzielic czlowiek ,ktory pisze tak "Ale każdego trzeba szanować nawet gorola" to nawet gorola mowi wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilhelm Duraj Re: do Arnolda IP: *.nwn.pl / 192.168.3.* 14.06.03, 15:27 Słuchaj stary,słowo "gorol" spotkasz w każdym słowniku polsko-śląskim. To nie jest ,żadne obrażające określenie. Tylko ludzi w błąd wprowadzają twierdząc ,że "gorol" to tylko znaczy przybysz. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein21 Re: do Arnolda 14.06.03, 15:30 Gość portalu: Wilhelm Duraj napisał(a): > Słuchaj stary,słowo "gorol" spotkasz w każdym słowniku polsko-śląskim. > To nie jest ,żadne obrażające określenie. > Tylko ludzi w błąd wprowadzają twierdząc ,że "gorol" to tylko znaczy przybysz. A gdybym napisal tak "Ale każdego trzeba szanować nawet Żyda" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do Arnolda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 15:38 przestań mieszać już na tym forum są inne fora np:"młodziez wszechpolska" itp Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein21 Re: do Arnolda 14.06.03, 15:42 Gość portalu: ja napisał(a): > przestań mieszać już na tym forum > są inne fora np:"młodziez wszechpolska" itp Niby co ja mam wspolnego z Mlodzieza Wszechpolska? Sugerujesz ,ze kazdy tak zwany "gorol" nalezy do MW. Odpowiedz Link Zgłoś