Dodaj do ulubionych

Prezent...

24.12.11, 11:37
Wczoraj poczułem na własnej skórze co czuł bohater filmu granego przez Arnolda S. (wczoraj na Polsacie leciał). Umówiony byłem w salonie jednego z operatorów telefonii komórkowej na podpisanie umowy (mobilny internet) i odbiór tabletu. Wszystko to dla córki od Gwiazdora. I okazało się że "promesa" którą dostałem w niedzielę ważna była tylko 3 dni (nikt mnie nie poinformował wcześniej że takie mają procedury) i wyszedłem z kwitkiem. Dzisiaj już nic nie zorganizuję, a córcia pod choinką dostanie "promesę" na tablet.
Do tego wszystkiego dzisiaj rano jak wyszedłem z psami na spacer wywinąłem orła pokazowego. W ocenie sędziowskiej na tego aksla dostałem same 6,0smile

Zdrowych i radosnych Świąt 4 All (jakkolwiek One by się nie nazywały)
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: Prezent... 24.12.11, 11:58
      Tobie również, Loczku, wszystkiego najlepszego mimo przeciwności losu. smile))
      • lablenka_x Re: Prezent... 24.12.11, 12:45

Trzymaj sie Loczku , mimo wszystko.Na pocieszenie napisze,że kuzynka ( z Bydgoszczy)załatwiała sobie neta ,też na święta i po otrzymaniu umowy od kuriera ,okazało się,że net będzie w MAJU
        • fedorczyk4 Re: Prezent... 24.12.11, 16:43
          Biedny Loczeksad
          Niemniej orcia na pewno sie i tak ucieszy, a taki orzel to wielkie osiagniecie! Wiem cos o tym, w tej kategorii startuje na poziomie zawodowymsmile
          Wszystkiego najlepszegosmile))))
          • mammaja Re: Prezent... 24.12.11, 23:21
            Loczku, pod choinka dowiedzialam się że nasz "głowny" preznt znajduje sie obecnie w magazynie firmy przewozowej, ktora go uszkodziła w czasie transportu, a synowa wystapiła o zwrot kasy. Mogę więc razem z twoja coreczka cieszyć sie promessą prezentu smile
            A orlow raczej nie wywijaj, bo w w ieku 40+ nie zawsze kończy sie dobrze - vide mój malżonek - pęknął sobie dwa kręgi wywijając orła na zjeżdzie do garazu. Nic smiesznego ! Zmalał !
    • loczek62 Re: Prezent... 27.12.11, 15:27
      Z opóźnieniem, ale dzisiaj się udałosmile
      • mammaja Re: Prezent... 27.12.11, 22:20
        No gratuluję smile Ja niestety muszę poczekać.....
        • fedorczyk4 Re: Prezent... 28.12.11, 09:06
          Biedna Mm, gratulacje dla Twojej Loczku Corci. Do mnie tez dotarla zamowiona i nie dotarta na czas ksiazka od le Meza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka