Dodaj do ulubionych

Śląsk też broni Rospudy

30.07.07, 08:29
cały Śląsk:))))) broni Rozpudy....wszyscy ślązacy wczoraj o tym rozmawiali
przy kluskach i roladzie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: w341 A ja jestem za budową! IP: *.kat.3s.pl 30.07.07, 09:17
      proszę więc nie nadużywać określenia "Śląsk".
      • Gość: hmmm kto mu takich bzdur nawmawial!!!! IP: *.chello.pl 30.07.07, 09:30
        pan Polaczek mowi ze torfowiska da sie odtworzyc!!! to ja proponuje uciac mu
        nogi!!! zawsze moze sobie kupic protezy!!!!!!!!!
      • basiasss Re: A ja jestem za budową! 30.07.07, 10:31
        Ja również.

Tak na marginesie, ciekawe, czy ci wszyscy ekolodzy, którzy protestują, żyją w
        zgodzie z naturą. Wegetarianizm i te sprawy /chociaż z drugiej strony ciekawe,
        co z roślinkami, bo to w końcu też natura/. I ciekawe, jak tam pojadą- powinni
        pieszo albo rowerami, bo chyba inaczej ekologicznie sie nie da.
        • Gość: roro68 GW broni Rospudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 10:50
          Tytuł powinien brzmieć: "Gazeta Wyborcza też broni Rospudy". To by było
          rzetelne, choć z drugiej strony żaden news. W podtytułach i śródtytułach można
          by dać: "A teraz dowalimy rządowi!", "Będzie heca na pół Europy", "Augustowienie
          na Augustę! I tak nie piszemy o waszych problemach", "Jak obronimy, to znowu
          będziemy najbardziej opiniotwórczym dziennikiem w Europie" a w puencie
          "Kwa-śniew-ski - Ge-re-mek!".
    • cirano Re: Śląsk też broni Rospudy 30.07.07, 12:28
      ratm1978 napisał:

> cały Śląsk:))))) broni Rozpudy....wszyscy ślązacy wczoraj o tym rozmawiali
      > przy kluskach i roladzie:)...
      ...i modryj kapuście.
      Ta budowa budzi zbyt wiele emocji by być dopuszczoną, tymbardziej że istnieje
      godziwa i rozsądna alternatywa. Upieranie się przy rozpier...j Rozpudzie to
      idiotyzm. Ale to takie polskie...
      • Gość: black Re: Śląsk też broni Rospudy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 12:46
        a ty czirano dostał jusz ta krowa?
      • Gość: ratm1978 afera z Rospudą mi smierdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 12:49
        jest alternatywa ale równie "szkodliwa" tym razem dla ludzi tam żyjących,
        poprzecinane pola drogą itp. każad budowana droga to jakas śmierc roślin
        zwierząt, uszczerbek dla środowiska. Niech biegnie ta droga tam gdzie biec
        miała..teraz kiedy tyle rejonów NATURA 2000 w Polsce bedzie trudno wytyczyc
        kolejny szlak, Europa zrobiła drogi wcześniej niekoniecznie na
        nieurodzajach ,wprowadziła NATURĘ 2000 i siedzi zadowolona a my...jak zwykle w
        gorszej pozycji. A Wyborcza sie uparła i mów za cały Śląsk ...nieładnie..
        pozdr
        • Gość: hmmm Re: afera z Rospudą mi smierdzi IP: *.chello.pl 30.07.07, 15:47
          ludzie rozumiem ze na slasku to ciezko postawic obwodnice ale ominac taka
          wioche!!!!!! zamiast placic potem milionowe kary moze lepiej przeniec ta
          wioske!!!
    • Gość: roro68 Re: Śląsk też broni Rospudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 18:30
      Szacunek dla redaktora, który poprawił tytuł.
      • Gość: gosc Re: Śląsk też broni Rospudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 19:58
        zapraszam na sianokosy w okolice Beskidow gdzie dzieki ekologom jest pełno żmij
        siano trzeba sprzątną a nie ma kto bo strach zapraszamy ekologów serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka