ratm1978 30.07.07, 08:29 cały Śląsk:))))) broni Rozpudy....wszyscy ślązacy wczoraj o tym rozmawiali przy kluskach i roladzie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w341 A ja jestem za budową! IP: *.kat.3s.pl 30.07.07, 09:17 proszę więc nie nadużywać określenia "Śląsk". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm kto mu takich bzdur nawmawial!!!! IP: *.chello.pl 30.07.07, 09:30 pan Polaczek mowi ze torfowiska da sie odtworzyc!!! to ja proponuje uciac mu nogi!!! zawsze moze sobie kupic protezy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basiasss Re: A ja jestem za budową! 30.07.07, 10:31 Ja również. Tak na marginesie, ciekawe, czy ci wszyscy ekolodzy, którzy protestują, żyją w zgodzie z naturą. Wegetarianizm i te sprawy /chociaż z drugiej strony ciekawe, co z roślinkami, bo to w końcu też natura/. I ciekawe, jak tam pojadą- powinni pieszo albo rowerami, bo chyba inaczej ekologicznie sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro68 GW broni Rospudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 10:50 Tytuł powinien brzmieć: "Gazeta Wyborcza też broni Rospudy". To by było rzetelne, choć z drugiej strony żaden news. W podtytułach i śródtytułach można by dać: "A teraz dowalimy rządowi!", "Będzie heca na pół Europy", "Augustowienie na Augustę! I tak nie piszemy o waszych problemach", "Jak obronimy, to znowu będziemy najbardziej opiniotwórczym dziennikiem w Europie" a w puencie "Kwa-śniew-ski - Ge-re-mek!". Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Śląsk też broni Rospudy 30.07.07, 12:28 ratm1978 napisał: > cały Śląsk:))))) broni Rozpudy....wszyscy ślązacy wczoraj o tym rozmawiali > przy kluskach i roladzie:)... ...i modryj kapuście. Ta budowa budzi zbyt wiele emocji by być dopuszczoną, tymbardziej że istnieje godziwa i rozsądna alternatywa. Upieranie się przy rozpier...j Rozpudzie to idiotyzm. Ale to takie polskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Śląsk też broni Rospudy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 12:46 a ty czirano dostał jusz ta krowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratm1978 afera z Rospudą mi smierdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 12:49 jest alternatywa ale równie "szkodliwa" tym razem dla ludzi tam żyjących, poprzecinane pola drogą itp. każad budowana droga to jakas śmierc roślin zwierząt, uszczerbek dla środowiska. Niech biegnie ta droga tam gdzie biec miała..teraz kiedy tyle rejonów NATURA 2000 w Polsce bedzie trudno wytyczyc kolejny szlak, Europa zrobiła drogi wcześniej niekoniecznie na nieurodzajach ,wprowadziła NATURĘ 2000 i siedzi zadowolona a my...jak zwykle w gorszej pozycji. A Wyborcza sie uparła i mów za cały Śląsk ...nieładnie.. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: afera z Rospudą mi smierdzi IP: *.chello.pl 30.07.07, 15:47 ludzie rozumiem ze na slasku to ciezko postawic obwodnice ale ominac taka wioche!!!!!! zamiast placic potem milionowe kary moze lepiej przeniec ta wioske!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro68 Re: Śląsk też broni Rospudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 18:30 Szacunek dla redaktora, który poprawił tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Śląsk też broni Rospudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 19:58 zapraszam na sianokosy w okolice Beskidow gdzie dzieki ekologom jest pełno żmij siano trzeba sprzątną a nie ma kto bo strach zapraszamy ekologów serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś