Gość: monika IP: *.byt.3s.pl 09.08.07, 20:21 Witam, mam pytanie do mieszkańców Katowic, nie mógłby ktoś może napisać mi gdzie jest w Katowicach Plac Oddziałów Młodzieży Powstańczej? Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_lubie_gazety_pl Re: Pytanie 09.08.07, 20:36 Gość portalu: monika napisał(a): > Witam, mam pytanie do mieszkańców Katowic, nie mógłby ktoś może > napisać mi gdzie jest w Katowicach Plac Oddziałów Młodzieży > Powstańczej? Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź. Tuż ZA dworcem PKP (wchodząc od Estakady/pl. Szewczyka i przechodząc pod peronami wychodzisz na poszukiwanym placu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Pytanie IP: *.byt.3s.pl 09.08.07, 20:46 Serdecznie dziękuję, a czy nie orientujesz się może czy jest to były plac Andrzeja? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_lubie_gazety_pl Re: Pytanie 09.08.07, 20:51 Gość portalu: monika napisał(a): > Serdecznie dziękuję, a czy nie orientujesz się może czy jest to były > plac Andrzeja? Plac Anrzeja jest nieco wyżej, za budką z kebabami ;) Mając dworzec za plecami patrzysz na godzinę 13 albo 14. W zasadzie to pierwszy teren obok zabudowan na wprost wyjścia z dworca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Pytanie IP: *.byt.3s.pl 09.08.07, 21:05 Wielkie dzięki a o co chodzi z tym: Mając dworzec za plecami patrzysz na godzinę 13 albo 14. Może wyjdę na ciężko kapującą ale to szczegół :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_lubie_gazety_pl Re: Pytanie 09.08.07, 21:13 > Wielkie dzięki a o co chodzi z tym: Mając dworzec za plecami > patrzysz na godzinę 13 albo 14. Może wyjdę na ciężko kapującą ale to > szczegół :) Po prostu zachowujesz się jakbyś stała na środku tarczy zegarka, na wprost masz godzinę 12, troszkę w prawo 13 itd itp. Plac Andrzeja będzie pierwszym terenem zielonym (z drzewami) jak będzie widoczny z POMP. Szukaj budki z kebabami, jak ją znajdziesz to jesteś "w domu". Ale pl. Andrzeja jest dosyć spory więc nie wiem czego tam szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Pytanie IP: *.byt.3s.pl 10.08.07, 12:32 Oki dzięki, poprostu słyszałam że Plac Oddziałów Młodzieży Powstańczej to były plac Andrzeja, ale jak widać nie :) Wielkie dzięki jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś