Gość: Agnieszka IP: *.litnet.osi.pl 21.08.07, 22:26 Ma któs jakies namiary. Panienski odbedzie sie w Gliwicach. 30 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iz Re: Szukam striptizera na panieński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 22:44 zadzwoń do Jedleckiego albo Pietraszewskiego. Może jeszcze Kortko sie rozbierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelly Re: Szukam striptizera na panieński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 23:09 Zobacz na stonie Bad Boys, mieszkają w całej Polsce, więc na pewno kogoś znajdziesz, a poza tym na wieczór panieński na którym byłam rok temu, chłopak przyjechal z Gdańska do Warszawy i nie było problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
krztyna Re: Szukam striptizera na panieński 03.09.07, 12:38 Podnoszę wątek, bo mnie temat też interesuje. Pomóżcie drogie Panie, bo zależy mi na kimś sprawdzonym, żeby się przed panną młodą później nie wstydzic "prezentu" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilia77 Re: Szukam striptizera na panieński IP: *.tsi.tychy.pl 03.09.07, 19:05 byłam na takim wieczorze w Tychach było dwóch kolesiów , naprawdę nic szczególnego w sumie szybko ich się pozbyłyśmy i wyjazd do dyskoteki ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.libaj Re: Szukam striptizera na panieński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 09:04 Droga Agnes...! Nie całuj tego,, który może Cię połknąć...!Moja znajoma taką noc panieńska urządziła wraz z innymi cnotkami w jednej ze stadnin ogierów, z huśtaniem i francuskim wydobywaniem końskiego nabiału włącznie...Było superowo,mokro, ślisko i zajebi...cie. Weź i też sobie tak zrób a potem uródź czelodkę takich samych frajerków, jak ty i twój móżdzek.Uważaj, nie połam sobie zębó i przestrzegaj przepisów BHP, bo końskie kopyta twarde są, jeśli obsługa będzie kiepska. Odpowiedz Link Zgłoś