Dodaj do ulubionych

Senator na zamkach

25.08.07, 09:29
koleś buduje zameczek wymyślony niszcząc wpisane w krajobraz ruiny,
a tyle pałaców, dworów, a nawet przerabianych w XIX wieku zamków
jest w ruinie, większość jeszcze przed wojną była cw całości, a
zatem są sfotografowane i wiadomo jak wyglądały.... Idiotyzm.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Re: Senator na zamkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.07, 20:10
      Tak u nas jest, bo brak czegos takiego jak ochrona krajobrazu. Kazdy bogaty
      "burak" moze sobie budowac co chce i gdzie chce. Ten specjalista od butow
      wymyslil sobie, ze bedzie "odbudowywal" zamki, choc nikt nie wie jak wygladaly.
      Slyszalem jeszcze o wyciagu krzeselkowym, lączącym oba zamki. Brakuje jeszcze
      aquaparku z rurami, parku linowego i duzego lunaparku z diabelskim mlynem.
      Bezmyslni nowobogaccy.
    • Gość: turysta Laseccy niszczą klimat Jury,nie chcemy tego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 21:22
      kredyt w banku i kolesie udają biznesmenów a krajobraz niszczeje
      • Gość: atro Re: Laseccy niszczą klimat Jury,nie chcemy tego!! IP: *.centertel.pl 27.08.07, 01:13
        Ale ludzie są zawistni.Ja jedynie mam nadzieję,że chociaż jeden
        zamek zostanie odbudowany.Gorzej jak po pewnym czasie nawet obecne
        ruiny znikną z powierzchni.Skoro można robić dobry użytek
        rewitalizując tereny i budowle poprzemysłowe,czemu nie zrobić
        dobrego użytku z ruin zamków.Życzę powodzenia,a krajobraz nie
        ucierpi.
        • Gość: Mieszkaniec Żarek Re: Laseccy niszczą klimat Jury,nie chcemy tego!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 17:00
          Pochodzę z tamtych terenów i jestem zdecydowanie za odbudowaniem zamku w
          Bobolicach, bo co to jest za atrakcja - ruiny zamku, które mogą zawalić się na
          głowę? Dlatego cieszę się, że krajobraz Jury wzbogaci się o zamek :)) Ruin mamy
          już wystarczająco dużo :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka