skin.polskii 05.09.07, 21:41 no to ciekawe kto zostanie preziem Gliwic.. jakis komuch? czy znów jakiś inny platfus.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm Re: Prezydent Gliwic chce zostać posłem 05.09.07, 22:22 Może marszałek M.? Rozwiązaliby wtedy problem w sejmiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostek Może wreszcie wziałby sie za jakąś solidną robotę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:00 Ten człowiek niczego tak naprawdę w życiu nie zrobił pożytecznego. Jedynie co zrobił bardzo złego, to w Gliwicach sprowadził demokrację do granic przypominających Białoruś i Łukaszenkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erlich Może namówi prezydenta Chorzowa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 12:12 Tutaj też przydałoby się przewietrzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Może wreszcie wziałby sie za jakąś solidną ro IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.09.07, 19:40 Ale ty głupoty piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Może wreszcie wziałby sie za jakąś solidną ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 02:31 Frankiewicz jedyne co zrobil przez 16 lat swoci rzadow (bo tyle rzeadzi, a nie 14 lat), to zniszczyl Gliwice i wprowadzil totalitarna cenzure. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: munio Prezydent Gliwic chce zostać posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:06 Cytat z gazety: "Konflikt zażegnano, ale teraz krytycy Frankiewicza mają pretensje o jego obecność na spotkaniu założycielskim Samorządowej Inicjatywy Obywatelskiej. Szefem tego stowarzyszenia jest wyrzucony z PO marszałek Janusz Moszyński". Skoro krytycy mają pretensję o udział a nie o zorganizowanie tego spotkania, to znaczy że bardzo mało wiedzą albo udają że nie wiedzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roni Prezydent Gliwic chce zostać posłem IP: 62.148.89.* 06.09.07, 08:21 a to ciekawe,b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Ryśka No to już wiecie po co był ten "nadawany TON". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 09:52 To nadawano niby Gliwicom, ale ktokolwiek zainteresował się tematem, wysnuł zapewne kto osobiście ten ton nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Prezydent Gliwic chce zostać posłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 09:47 Uważam to za dobry pomysł.Myślę że gdyby do sejmu kandydowali doświadczeni samorządowcy typu Frankiewicz,Kopel,Fudali,Uszok czy inni znani lokalni działacze to sejm byłby bardziej kompetentny w swoim działaniu i polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Prezydent Gliwic chce zostać posłem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.09.07, 19:47 Najciekawsze w tym wszystkim będzie, jak zachowa się Tomczykiewicz, który jest szefem PO na Śląsku. Nie dziś wiadomo, że za sobą nie przepadają bo Frankiewicz ma w swoich okolicach nieustające wysokie poparcie od wielu lat, a z Tomczykiewicza się większość śmieje w jego okolicach. Tomczykiewicz nie dorasta do pięt Frankiewiczowi. Jestem ciekaw, jak to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Prezydent Gliwic chce zostać posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 02:35 Nikt nie dorasta Frankiewiczowi do piet w jego kretactwach i intrygach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karas Re: Prezydent Gliwic chce zostać posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 02:34 Oczywsicie, ze to dobryu pomysl. Gliwice pozbyly by sie wreszcie Frankiewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Prezydent Gliwic chce zostać posłem IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.09.07, 10:07 Bardzo dobrze! Śląskowi należą się dobrzy i sprawni gospodarze którzy będą potrafili walczyć o swoją ojcowiznę w stolicy. Pan ZF jako Prezydent miasta Gliwice nie tylko że cieszy się nieustającym poparciem od 14 lat (porównajcie sobie to w skali kraju) to jeszcze TWORZYŁ!!! Z tekstu wynika że na razie nie zrzeka się fotela prezydenta więc jeszcze będzie w Gliwicach. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abakus Nieustające poparcie co piątego mieszkańca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 16:09 Jeśli na Frankiewicza- jako prezydenta, głosował co piaty mieszkaniec, i ma to być powód do chwały, to ja z kolei sądzę że winien się zapaść pod ziemię ze wstydu. Wyboru na razie nikt nie zakwestionował, choć można by pogdybać w wielu kwestiach (jak chociażby bilbordy na każdym możliwym najlepszym miejscu, przy jednoczesnym utrudnianiu kampanii innym radnym), ale chwalić się na prawdę nie ma czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasadara Re: Prezydent Gliwic chce zostać posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 02:38 >Bardzo dobrze! Śląskowi należą się dobrzy i sprawni gospodarze >którzy będą >potrafili walczyć o swoją ojcowiznę w stolicy. O swoja wlasna kase, to chiales zapewne powiedziec. >Pan ZF jako Prezydent miasta Gliwice nie tylko że cieszy się nieustającym poparciem od 14 lat >(porównajcie >sobie to w skali kraju) to jeszcze TWORZYŁ!!! Bauahahahah Co tworzyl?! Przeciez to cwiercinteliogent, cwaniaczek. >Z tekstu wynika że na razie nie zrzeka się fotela prezydenta więc >jeszcze będzie >w Gliwicach. Pewnie, ze nie. Jest chytry jak kazdy wsiok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateno Prezydent Gliwic chce zostać posłem IP: *.iitis.gliwice.pl 06.09.07, 10:28 A niech sobie zostaje posłem, nawet na niego zagłosuję, byle przestał rządzić w Gliwicach? Utworzenie strefy i ściągnięcie Opla liczy mu się na plus, ale poza tym trudno jakieś konkretne zasługi wyliczyć. A miasto pod jego rządami się degeneruje, starówka niszczeje, centrum pustoszeje, sklepy się wynoszą, TIRy rozjeżdżają kamienice, a niedługo zaczną rozjeżdżać Politechnikę (ul. Kujawską pójdzie ruch z autostrady A1 i z DTŚ), a ZF zamiast wyprowadzać samochody z centrum z uporem godnym lepszej sprawy walczy o dwupasmówkę w środku miasta. Jestem za tym, żeby został posłem, z Wa-wy będzie mniej szkodził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viel Jaka jest w tym jego zasługa ( chodzi o Opla)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 11:54 Chyba tylko taka, że mógł szkodzić sprawie a nie szkodził. Ale wpływ tego szkodzenia byłby taki, jaki dzisiaj mają chmury, na to że słońce nie świeci. Ale i tak jest dzień a nie noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Prezydent Gliwic chce zostać posłem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.09.07, 19:44 Kolejny, co głupoty i kłamstwa wypisuje. Jeśli nie wiesz jak było to nie wypisuj bzdur. Dowiedz się, z jakiego powodu nie powstała obwodnica, jaka była w tym rola Frankiewicza, a dopiero potem się wypowiadaj. Znam fakty, a nie jak Ty jakieś nieprawdziwe informacje powielane przez niektórych z radnych miejskich, nomen omen z listy PIS. Podejrzewam zresztą, że sam jesteś zwolennikiem PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcyk Re: Prezydent Gliwic chce zostać posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 02:42 Obwodnica nie powstala, bo Moszynski i Kazmeirczak sobie palacyki na jej planowanej trasie wybudowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: członek PO Prezydent Gliwic chce zostać posłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 11:11 T.Tomczykiewicz nie pozwoli Frankiewiczowi startować do sejmu bo się obawia o swoja pozycję. Tam mogą być tylko jego ludzie dla tych co mają swoje zdanie w PO nie ma miejsca ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john adios amigos IP: *.eimperium.pl 06.09.07, 12:12 Unia Wolności, PO i co tam jeszcze to kiszczakowskie konserwanty okrągłego stołu ale jaki oni mają program oprócz bezrefleksyjnej globalizacji i ochrony beneficjentów przemian ustrojowych - żaden. co do prezia - słuchając jego przemówień pod pomnikiem zawsze czułem sie jak w brukseli. moim zdaniem powinien zostać prezydentem od razu usa. podoba mi się jak wsłuchuje sie w głos ludzi z miasta:) - ktoś ostatnio przeszedł sie po ulicach - brud, smród - chociaż jeden pasaż w podwórkach na długości całej zwycięstwa by zrobili - ale gdzie byłby wtedy wc? gdzie jest "virtual boss" tam "real" smierdzi i jest brudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też członek PO Re: Prezydent Gliwic chce zostać posłem IP: *.telpol.net.pl 06.09.07, 20:08 Członku PO. Niestety ale masz rację. Tomczykiewicz jest marionetką a Frankiewicz gość z zasadmi. Dlatego Tomczykiwicz nie zgodzi się na Frankiewicza na liście do sejmu bo koniec z Tomczykiewiczem. Po za tym Frankiwicz nie jest w klice Tomczykiewicza. A po za tym to w PO jest takie bagno, że po wyborach jeżeli PO je przegra to koniec z PO. PO jest podzielona. To już dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działacz Bardzo dobry pomysł. Czas na wielkich ludzi ! IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.07, 15:57 Cieszę się z decyzji prezydenta Frankiewicza. To właściwa osoba na właściwym miejscu. W parlamencie byłby "o niebo" skuteczniejszy niż przewodniczący Tomczykiewicz. Nie zgadzam się jednak że listę powinna otwierać posłanka Więckowska. Ze swojej strony widziałbym na niej w roli lidera pana Jacka Brzezinkę, szefa bytomskiej PO. Dopiero 3 miejsce należałoby rozważać. Swoją drogą szkoda że nie ma już w PO marszałka Moszyńskiego. Taki polityczny "tercet" mógłby moim zdaniem zagwarantować wielki sukces Platformy na Śląsku. Niestety, ludzie z zasadami, kierujący się w swojej działalności uczciwością, mający czyste sumienia i ogromne dokonania, niekoniecznie mogą mieć siłę "partyjnego" przebicia. Życzę im jednak wiele sukcesów i wiary w to że wreszcie w śląskich strukturach zatriumfuje merytoryczna siła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Co Ty bredzisz człowieku o uczciwości! Popatrz sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 16:33 Gość portalu: działacz napisał(a): > ludzie z zasadami, kierujący się w swojej działalności uczciwością, mający > czyste sumienia i ogromne dokonania, niekoniecznie mogą mieć siłę "partyjnego" > przebicia. Co Ty bredzisz człowieku o uczciwości, przy jednoczesnym TIR-owaniu miasta, i robieniu wszystkiego, by tak pozostało jak najdłużej! Tyle tylko że ta reklama dokonuje się kosztem ludzkiego zdrowia. Cudzego zdrowia- ponadto, nie własnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Kto tu bredzi.. Kipisz z wściekłości i zazdrości IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.07, 16:46 Mam wrażenie że ktoś ci pisze to co tutaj wklejasz. Nie podnosisz merytorycznych argumentów, odgrzewasz stare kotlety, ten styl jest wybacz żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Wybaczam, bo nie wiesz skoro się nie sparzyłeś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 19:15 A nam ten człowiek dopiekł do żywego! Sam, nie pytając nas zdecydował o tym, że jest naszym wrogiem, zamiast godnym naszym reprezentantem. A więc pretensje do siebie kolego, do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Co Ty bredzisz człowieku o uczciwości! Popatr IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.09.07, 19:50 waldi - to Ty bredzisz, a poza tym masz zaburzenia osobowości - widzę już chyba trzeci wpis w tej dyskusji i każdy pod innym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Co Ty bredzisz człowieku o uczciwości! Popatr IP: *.adsl.alicedsl.de 08.09.07, 12:10 Waldi piszesz prawde! Dlatego jestes tak wciekle atakowany przez tych wlazidupcow Prezia. Nie trudno zauwazyc i tu, kto jest tym nicko-rozplodowcym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glwiczanin Re: Bardzo dobry pomysł. Czas na wielkich ludzi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 02:45 Liste powinien otwierac i konczyc Frankiewicz! Byle tylko wyniosl sie z Gliwic! Wystarczy tylko spojrzec na to miasto do jakiej totalnej ruiny je doprowadzil. Odpowiedz Link Zgłoś
bytomianin431 Re: gliwiczanin, bytomianin 07.09.07, 09:53 To dobry pomysł z takim układem listy. Mam nadzieję że panowie Frankiewicz i Brzezinka porozumieją się co do wspólnego startu. Nasze miasto powinno współpracować z Gliwicami i stawiać je za wzór. Mamy wiceprezydenta z Gliwic co udowodniło że z prezydentem Frankiewiczem związani są fachowcy. Tylko tak dalej. p.s. przed zamieszczeniem opluwających komentarzy zastanówcie się czy warto kogoś obrażać tylko dlatego że się go podziwia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były_student_POLSL układ gliwicki IP: 149.254.200.* 06.09.07, 19:37 Mimo że nienawidzę PIS-u zmuszony jestem użyć słowa układ. A mianowicie pan Frankiewicz to dobry kolega pana Kaźmierczaka - obaj z politechniki śląskiej. Oczywiscie ręka rękę myje i po paru latach Pan Kaźmierczak bum wskoczył do zarządu miasta. Pan Kaźmierczak ma syna Marka który skończył Politrchnikę Śląską - zgadnijcie jaki wydział - oczywiście ten na którym uczył tata Kaxmierczak czyli Wydział Org i Zarządzania. Tutaj syn Mareczek miał kolegę Krystaina Tomalę, który po zakończeniu studiów (chyba nawet mu sie doktorat udało zrobić - pewno też w katedrze Kaźmiercaka) dostał posadę szefa domu wspólpracy polsk-niemieckiej (ciekawe że Tomala gościu któr nawet nie zna gliwic dobrze bo pochodzi z Opolskiego dostał tą pracę a nie żaden Gliwiczanin). Otóż pan Tomala nie podołał funkcji prezesa tego DOMU i został delekiatnie ,mówiąc zepchnięty na boczny tor zostawiając po sobie tragiczną sytuację finansową! Czyli się nie sprawdził. I tutaj oto zaczyna się kuriozum! Otóż pewnego dnia okazało się, że w Gliwicach trzeba powołac szefa instutucji odpowiedzialenj za oczyszczanie miasta (już nie pamietam jakiej) i zgadnijcie kto został jej szefem - Pan TOMALA, który 1. Niepodołał rządzeniu domem współpracy pol-niem 2. Nie jest Gliwiczninem 3. Skończył wydział OiZ politechniki 4. Jest bliskim kolegą syna Pana Kaźmierczaka - Marka I ja mam pytanie co wy na to , za takich fachoofffcufff to ja dziękuję, za kolegów synów wkręcanych ne szefów firm. Pech chiał że studiowałem z Panek Kaxmierczakiem i obserwowałem to z pierwszego planu. Odpowiedz Link Zgłoś
marta502 Re: układ gliwicki 06.09.07, 20:18 Jeśli to wszystko jest prawdą, no to zatrudnienie Nowaka w SM, w porównaniu z tym to mały pikuś No i niema się co dziwić, że ludzi na obrady nie chcą wpuścić, ani że nikt w RM nie ośmiela się mieć własnego zdania. Podziwiać należy jedynie tego jednego jedynego radnego, którego chcieli na początku skruszyć i zmiękczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gliwiczanka Re: układ gliwicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 08:42 Takie przykłady można by mniożyć! Niedawno, na prośbę zabrzańskiego radnego z PO i kumpla Frania, Mariana Czochary, w gliwickim magistracie posadkę szefa WYDZIAŁU INWESTYCJI dostał... świeżo po studiach, niewydarzony synalek tego pierwszego. Tak zawalił robotę, że został szeregowum pracownikiem UM, bo jego dalsze szefowanie groziło katastrofą. A poza tym, Kaźmierczak jest na Polibudzie szefem Frania i nawet kilka lat temu forsował przedłuzenie mu "profesora Politechniki". Na szczęście, niemal cały senat głosował przeciw. Franio przestał być profesorem, ale Kaziu pensyji mu nie obniżył. Układzik, jak ta lala. Przykłady można by mnożyć. A Gliwce jakie sa, kazdy widzi. Centrum brudne i za przeproszeniem... zasikane. Wieczorami po ulicach strach chodzić, bo na ul. Zwyciestwa bezkarnie urządzają sobie rajdy pijani motocyklisci i kierowcy, ich koledzy tłuką wystawy, przechodniów i wywracają kosze na śmieci, a monitoring zrobiony za naszą kasę (też pomysł Frania) nie działa. Szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: układ gliwicki IP: *.adsl.alicedsl.de 08.09.07, 12:28 Jak nie trudno zauwazyc, powoli ale z konsekwencja sa rozbijane kolejne uklady w Polsce. Ten obiecujacy trend zbliza sie rowniez do Gliwic. Mysle, ze "popularny kameleon" wie o tym b. dobrze, i wykalkulowal sobie ze sejm to jedyne miejsce, gdzie ten trend mozna jeszcze powtrzymac. Pozostaje nadzieja, ze sie wkrotce rozczaruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawka Brawo!. Wreszcie Gliwice sie go pozbeda!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 02:10 Krzyz na droge chlopie. Juz dosyc zniszczyles Gliwice. Idz tam do swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
krk125 Ktokolwiek przejmie tę schedę, dokona odkryć! 07.09.07, 08:10 Ktokolwiek przejmie tę schedę po "Franiu"- spoza obecnego układu, dokona odkryć na miarę "puszki pandory" dla odchodzącego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha-gliwiczanka Prezydent Gliwic chce zostać posłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 08:19 ZF to świetny kandydat do sejmu. Mam nadzieje, że z Warszawy będzie dalej dobrze słuzył naszemu miastu. TIR-y w centrum nie on "zorganizował" - za to krzykacze z PIS uzywaja tego jako koronnego argumentu, że ZF jest złym prezydentem ( zauważcie, że to jedyny argument:) Kto także tak twierdzi - niech porozmawia z mieszkańcami innych śląskich miast - zadzroszczą nam Naszego Prezydenta! Powodzenia Panie Zygmuncie, chociaz dla miasta to będzie strata. Odpowiedz Link Zgłoś
weun2 Re: Prezydent Gliwic chce zostać posłem 07.09.07, 09:54 Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, to po pierwsze. Na potwierdzenie tego co piszę, proszę poczytać, i rozszerzyć nieco horyzonty myślowe, stając po stronie tych co płacą wysoką cenę zdrowiem. Wszak wszyscy żyjemy jeden tylko raz, Ty w luksusie moim kosztem, ja płacąc cenę zdrowiem Twego (i Tobie podobnych) luksusu. I nie wmawiaj mi (ani opinii publicznej)że jest inaczej, bo skoro tak oceniasz, to musisz mieć powody "na bank" Odpowiedz Link Zgłoś
weun2 Re: Prezydent Gliwic chce zostać posłem 07.09.07, 09:58 weun2 napisał: > Na potwierdzenie tego co piszę, proszę poczytać, i rozszerzyć nieco horyzonty myślowe, www.gliwice.naszemiasto.pl/wydarzenia/766910.html ps. sądziłem że wkleiłem tego linka, przepraszam za pomyłke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzona Re: Prezydent Gliwic chce zostać posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 11:40 Nie, tiry w centrum Gliwic spadly z nieba! Oczywiscie, ze Frankiewicz wprowadzil to stado tirow do centrum Gliwic. Bowiem on i tylko on, jako prezydent, rzadzi miastem. Teraz broni sie rekami i nogami zeby tiry pozostawic w centrum. Stosuje w tym celu prymitywne klamstwa np. ze nie ma mozliwosci objazdu centrum. Nagle jakos objazd sie znalazl, co panie Frankiewicz. Jak juz sie objazd znalazl, to lze ze musi miec zgode wszystkich (nawet Zabrza!) na realizacje projektu drogowego! A moze jeszcze zgode kurii biskupiej?! A teraz poza tirami. Wystarczy spojrzec na Gliwice: smrod, brod i ubostwo. Nawet wc nie ma w tym miescie. Jest tylko smierdzaca Klodnica, powyrywane chodniki, dziury w jezdniach, brudne o oblupane budynki. Nagminnie wycinane sa drzewa. Sklepy z centrum miasta poznikaly. Zniknely wszystkie kawiarnie! Pozostala tylo pustynia bankow. Gliwice to ruina. Nawet sciezek rowerowych nie ma. W samym centrum buduje kilka hipermarketow! Taki jest efekt az kilkunastoletnich rzadow Frankiewicza. Ten czlowiek nie ma pojecia jak wyglada prawdziwe miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqur-żona Re: Prezydent Gliwic chce zostać posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 14:13 Podzielam w zupełności tę opinię. Prezydent który zezwala na rozbudowę zaplecza sklepu kosztem terenu (czegoś co przypomina podwórko) znajdującego się między przylegającymi do siebie budynkami mieszkalnymi, jest kimś z wyobraźnią przedszkolnego dzieciaka. Zapraszam do siedziby PO w Gliwicach i proszę spojrzeć na podwórko. To jest właśnie to miejsce, i mistrzowska decyzja decydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABAKUS Niech wraca na uczelnię, skoro go kształcono! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 22:01 Powtarzam to co wiem. Wylansował go (człowieka znikąd) Grabowiecki,ale wiele szkody przyniósł Grabowiecki, tym rozwiązaniem miastu- jakim, są Gliwice. Frankiewicz sam sobą (bez "sznurków") nie znaczy po prostu nic! Kompletne ZERO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynk No to jest szansa, ze sie go pozbedziemy z Gliwic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 01:37 Niech idzie do sejmu. Cale Gliwice glosuja na Frankiewicza! W ten sposob sie go pozbedziemy z miasta. Odpowiedz Link Zgłoś