Gość: builder IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 25.07.03, 00:31 -myslisz co jestes cwany? - jestes podmiotem! -spruboj wymyslec cos samodzielnie! - -builder1=X do potegi ntej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: builder Re: builderze jeden IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 25.07.03, 01:28 -zrob to jeszczce, paralizujesz mnie, ehehheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: builderze jeden IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 02.08.03, 22:53 poruhej mnie w dupka Autor: builder1@NOSPAM.gazeta.pl Data: 02-08-2003 19:53 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując ------------------------------------------------------------------------------- - -michalku koj jistis ? -- mrW naturolny gej - -a co to jest gej? Gość portalu: builder napisał(a): > -zrob to jeszczce, paralizujesz mnie, ehehheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: builderze jeden IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 02.08.03, 23:12 -kretynow ni brack, ehhheehheeeeeeeee! Gość portalu: builder napisał(a): > poruhej mnie w dupka > Autor: builder1@NOSPAM.gazeta.pl > Data: 02-08-2003 19:53 + odpowiedz na list > > + odpowiedz cytując > > > ----------------------------------------------------------------------------- -- > - > -michalku koj jistis ? > > -- > mrW naturolny gej > - > -a co to jest gej? > > Gość portalu: builder napisał(a): > > > -zrob to jeszczce, paralizujesz mnie, ehehheee Odpowiedz Link Zgłoś