Dodaj do ulubionych

Remis Górnika Zabrze z Widzewem

IP: *.c201.msk.pl 24.11.07, 05:51
jarka fujarka skończyło sie babci sranie
Obserwuj wątek
    • Gość: KIBIC Remis Górnika Zabrze z Widzewem IP: *.opawska.osi.pl 24.11.07, 08:39
      .. ŻABOLI ICH CAŁA POLSKA PIE.. !!!
      • Gość: colin Re: Remis Górnika Zabrze z Widzewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 10:03
        Nareszcie ktoś im utarł nosa
        • gornik.wstydslaska gornik zabrze to wstyd Górnego Śląska 24.11.07, 10:24
          a kibice największa wiocha i chamstwo w Polsce.Liczba widzów tam przekłada się
          proporcjonalnie do liczby chamstwa i prowincjonalnej wiochy w zabrzu.
          Oglądałem mecz w tv.parę osób było na meczu,też opowiadali o chamstwie
          kibiców(heh kibiców?).Takiej prowokacyjnej i chamskiej publiczności nie ma w
          całym kraju. Bardzo się cieszę ,że te żrące krupnioki zadufane w sobie prostaki
          ,którym słoma z butów wystaje dostały nauczkę .Jak tam krupnioki za
          złotówę,smakują? Zapomniały buraki jak bieda u nich piszczała a teraz
          nowobogaccy mają za nic rywali. Poza tym ten handlarz fajkami jest w jakiś
          sposób wizytówką tego klubu.Wieczny pokrzywdzony brutalnie grający piłkarzyk
          ,który przyszedł odwalić emeryturę piłkarską na żabi stadion.
          jak tam żabole wasze ruskie barwy na stadionie przy RUS-welta.jak tam krupnioki
          za żłotówę?Pokrzyczeliście sobie na rywali,pobluzgali?i jeszcze jeden delikatny
          motyw waszej nowobogackiej tożsamości:
          Temat delikatny i trzeba go na Forum poruszyć bo jest dla wielu kibiców ważny.
          Przez ostatnie lata szydzili i obrażali kibiców Ruchu i Widzewa a szczególnie
          Widzewa wytykając im tzw."żydowskie korzenie" .I tu na necie i na stadionach
          piłkarskich krzycząc ubliżali tej zgodzie.Nie wiem jak jest na prawdę z Widzewem
          ale wiem jedno na pewno.Obecny sponsor górnika,firma Allianz jest firmą z
          tradycją Żydowską>Piszę z dużej litery bo szanuję wszystkich Żydów.Firma została
          założona przez Żydów i żydowski kapitał w Niemczech i większość zarządu tej
          firmy to ludzie pochodzenia Żydowskiego.Czemu więc kibice górnika nie protestują
          teraz przeciw temu sponsorowi??? Czemu nie przeszkadza im ,że sponsoruje ich
          kapitał z Izraela???Czemu nie obrażają swojego sponsora za pochodzenie?Każdy
          forumowicz odpowie sobie na te pytania sam. Bo każdy forumowicz wie co to za
          klub i jakich ma kibiców.Inne tradycje górnika zna cała Polska. Prawda
          "sprzęciarze"?
          • Gość: KSG Władcy Ślonska Boli co? I o to chodzi. Jak nas to cieszy. IP: 89.174.33.* 25.11.07, 01:13
            Boli co? To bardzo dobrze. O to właśnie chodzi.
    • Gość: normalny kibic Remis Górnika Zabrze z Widzewem IP: *.telpol.net.pl 24.11.07, 10:26
      Hajto, ty masz zawsze jakiś problem, gamoniu!
      Widać, że do 'wielkiego Górnika' to wam jeszcze sporo brakuje, więc troche
      pokory zabrzanie. Narazie punktujecie słabszych chociaż i tak nie zawsze.
      Pozdro dla kumatych
      • Gość: darek Re: Remis Górnika Zabrze z Widzewem IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.07, 10:53
        Jak to jest: temat o meczu Górnik-Widzew,a najwięcej do powiedzenia
        mają kibice Ruchu(cześć colin),Piasta(słynny pogromca żaboli z forum
        onetu),co wy byście bez nas robili?
        • Gość: kibic Dareczku tylko tyle masz do powiedzenia? IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.07, 11:11
          a może powtórzysz coś o pedałach co krzyczałeś wczoraj ,na meczu?Tęsknicie za
          kochającymi inaczej to ich wołacie na meczu? a może sobie jeszcze pobluzgasz
          troszkę to co ulży z tej żabolskie zepsutej krupniokami wątroby?No poprzeklinaj
          sobie na Ruch i Widzewa. No dawaj żabolku ,ulży ci. A jakie to charakterystyczne
          było wczoraj jak nie mogli pokonać Widzewa sportowo to znów zaczęło się
          kombinować symulowanie fauli. To publiczka nie mogąc sobie dać rady z
          komplekasmi i brakiem umiejętności swoich grajków jechała co rusz .Sdzia ch....
          i jeb...., PZPN. Nie ma tak dobrze. Nie każdy sędzia da czerwoną kartkę rywalowi
          ,nie każdy pozwoli strzlić bramkę kiedy rywal leży a drużyna rywala stoi bo
          faul,nie każdy da się sterroryzować Hajcie i Brzęczkowi. Trafiliście na zespół
          ,który nie bał się koneksji waszego sponsora i sędziego ,który też ma gdzieś
          wasze pieniądze. Brawo Widzew ,BRAWO SĘDZIA!!!!!A bandytom z zabrza cały Śląsk
          mówi RAUS!Macie krew na rękach.Jesteście wyrzutkami wśród kibiców.
          Żabolom na Śląsku już dziękujemy.
          p.s.
          I napisz mi skąd jestem bo nie wiem. Ty ku....a chyba Darek wróżka jesteś.
          • Gość: darek Re: Dareczku tylko tyle masz do powiedzenia? IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.07, 11:25
            Wiesz,ja w przeciwieństwie do ciebie jestem człowiekiem kulturalnym
            i na nikogo nie bluzgam,poprostu śmieszą mnie ludzie którzy leczą
            swoje kompleksy pisząc jakieś bzdury o krupniokach,biletach za
            5zl ,przekupionych sędziach itp.A to skąd jesteś zwyczajnie mi
            lata,ale sądząc po prymitywnym stylu twoich wypowiedzi jesteś jakimś
            małolatem z Gliwic.
            • Gość: kibic Pudło IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.07, 11:32
              Pudło.nie jestem z Gliwic.Próbuj dalej .
              Oj przeklinałeś wczoraj .przeklinałeś. Będziesz się spowiadał z kłamstw .A co do
              krupnioków? Cały Śląsk mówi na was "krupnioki" "sprzęciarze", "mordercy kibiców"
              i "żabole".Więc nie wyciągaj pochopnych wniosków. No ale wy jesteście już tacy
              malutcy więc się nie gniewam ,żeś jełop.
              • Gość: darek Re: Pudło IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.07, 11:56
                No widzisz wróżką nie jestem,ty natomiast jak najbardziej skoro
                wiesz że wczoraj na meczu przeklinałem.A co do naszej małości,to
                wybacz ale wasze zainteresowanie nami świadczy o czymś zupełnie
                innym,wystarczy wejść na jakiekolwiek forum związane z ligą gdzie aż
                roi się od idiotyzmów pisanych przez takich ludzi jak ty.Widzę że
                obrażanie innych jest twoim sposobem na leczenie swoich
                kompleksów,zapewniam cię że jest wiele innych metod aby się ich
                (kompleksów) pozbyć.
              • Gość: GS Re: Pudło IP: *.c201.msk.pl 24.11.07, 12:05
                ....i szczewa i kijanki!!!
        • Gość: GS Re: Remis Górnika Zabrze z Widzewem IP: *.c201.msk.pl 24.11.07, 12:04
          bez wos życie było by piynkne a tak sie muszymy użerać z wami "POTRIOTAMI"
          hehehehe. pożol się pon bucku.
          • Gość: darek Re: Remis Górnika Zabrze z Widzewem IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.07, 12:18
            A jo napisza że bez wos(Ruchu),sam na Ślonsku było by nudno(derby
            Ruchym to richtig derby).A co do goroli to jo znom przinajmij 5
            kibiców Ruchu co som ,,jankesami''.
            • Gość: GS Re: Remis Górnika Zabrze z Widzewem IP: *.c201.msk.pl 24.11.07, 12:51
              Ja, ale nigdy niy powiydzom się polska je wazniyjszo niż g.slunsk i bez tusz sie
              roznuymy.pyRsk
    • Gość: zabol Ficef stłamszony na trybunach..dno kibicowskie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 13:20
      a do was chorzoskie jak sami mówicie ze wam do braci z ficefa duzo
      brakuje w dopingu? to gdzie wy jesteści w 5 lidze za
      Clirexsem.Pejsiaże zostali stłamszeni i dali se spoko z dopingiem
      wywiesli dwie szmaty jedna 19zł10gr i a druga Ludzie Humoru.
      • Gość: kibic Re: Ficef stłamszony na trybunach..dno kibicowski IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.07, 13:37
        coś ci wkleję co napisał ktoś wyżej ale ty widzę nie czytasz wszystkiego tylko
        wpisujesz się matole z roosvelta bez czytania . Tak żeby tylko dowalić.więc
        przeczytaj sobie co napisałjuż ktoś o was a ja się podpisuję obiema rękami pod tym.
        cytuję:
        "Temat delikatny i trzeba go na Forum poruszyć bo jest dla wielu kibiców ważny.
        Przez ostatnie lata szydzili i obrażali kibiców Ruchu i Widzewa a szczególnie
        Widzewa wytykając im tzw."żydowskie korzenie" .I tu na necie i na stadionach
        piłkarskich krzycząc ubliżali tej zgodzie.Nie wiem jak jest na prawdę z Widzewem
        ale wiem jedno na pewno.Obecny sponsor górnika,firma Allianz jest firmą z
        tradycją Żydowską>Piszę z dużej litery bo szanuję wszystkich Żydów.Firma została
        założona przez Żydów i żydowski kapitał w Niemczech i większość zarządu tej
        firmy to ludzie pochodzenia Żydowskiego.Czemu więc kibice górnika nie protestują
        teraz przeciw temu sponsorowi??? Czemu nie przeszkadza im ,że sponsoruje ich
        kapitał z Izraela???Czemu nie obrażają swojego sponsora za pochodzenie?Każdy
        forumowicz odpowie sobie na te pytania sam. Bo każdy forumowicz wie co to za
        klub i jakich ma kibiców.Inne tradycje górnika zna cała Polska. Prawda
        "sprzęciarze"?"
        a więc nie obrażaj Widzewa od Żydów bo wasz sponsor jest milion razy bardziej
        żydowski niz Widzew.
        poza tym antysemityzm macie zaszczepiony we krwi i uważaj bo już niedługo
        będziecie płacić drańskie kary za antysemityzm. Nie dość że nie jesteście
        Ślązakami (bo na Śląsku szanuje się wszystkich) to jeszcze wybitnymi jełopami.
        rycząc na Widzewa jeszcze bardziej krzyczycie na siebie.I plujecie w swoje gniazdo.
        • Gość: darek Re: Ficef stłamszony na trybunach..dno kibicowski IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.07, 14:01
          Chłopcze skąd tyle agresji w tobie,będziesz się tak pieklił to może
          serduszko nie wytrzymać.A co do ślonskości kibiców Górnika,to myśla
          że niy ty bydziesz łocynioł fto je Ślonzok a fto niy.
      • Gość: GS Re: Ficef stłamszony na trybunach..dno kibicowski IP: *.c201.msk.pl 24.11.07, 14:03
        naucz sie pisac analfabeto a pozni sie wypowiadej kijanko.
        • Gość: darek Re: Ficef stłamszony na trybunach..dno kibicowski IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.07, 14:20
          No,widza inteligyntno odpowiedż gratuluja,poziom tego posta jest
          bliski inteligyncji kijanki ło kieryj piszesz.
          • Gość: GS Re: Ficef stłamszony na trybunach..dno kibicowski IP: *.c201.msk.pl 24.11.07, 14:31
            idż sie przeluftować
            • Gość: darek Re: Ficef stłamszony na trybunach..dno kibicowski IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.07, 14:44
              Mi luftu niy brakuje,czuja sie dobrze gorzij jest chyba z tobą.
              • Gość: GS Re: Ficef stłamszony na trybunach..dno kibicowski IP: *.c201.msk.pl 24.11.07, 14:49
                jak chcesz podyskutowac to dom ci gg kijanko
                • Gość: darek Re: Ficef stłamszony na trybunach..dno kibicowski IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.07, 14:56
                  Synek dyskutować to jo moga z ludżmi intyligyntnymi,a ty raczyj tym
                  niy grzyszysz.Poradzisz ino łobrażać kogoś kogo nawet niy znosz.
                  • Gość: GS Re: Ficef stłamszony na trybunach..dno kibicowski IP: *.c201.msk.pl 24.11.07, 15:02
                    Widza ze samotność doskwiyro i jak bydziesz chcioł znojda ci kogoś odpowiedniygo
                    żeby odbieroł na tych samch falach...bez obbioru kijanko.Do zoboczynio na wiosna
                    cycu.
                • Gość: kibic pajacujcie dalej żabole IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.07, 15:04
                  Dareńku kochanie ,we mnie agresja? To wy ryceliście wczoraj od
                  ped...,kur...,chu.. i innych przekleństw na Ruch,Widzew,PZPn i sędziego więc z
                  twoim kojarzeniem faktów jest coś nie tak .Byłem na meczu ,siedziałem z
                  Widzewiakami a głuchy jeszcze nie jestem.A co do Śląskości kibiców to odsetek
                  Ślązaków macie maleńki. Coraz mniejszy. A tacy z was Ślązacy że wieszacie hasła
                  i flagi które kompromitują was w oczach prawdziwych Hanysów.Doganiacie powoli
                  Gliwice,choć to akurat dla mnie jest smucące. Bo gdyby Ślązacy byli wczoraj na
                  waszym stadionie w większości nie było by tyle chamstwa. A co do meczu w
                  Chorzowie na wiosnę to sami będziecie sobie winni stylu w jakim zostaniecie
                  ugoszczeni.A nie będzie już to takie Śląskie przyjęcie jakie zdarzyło wam się
                  kiedy to na trybunę główną przyjęliśmy was wtedy kiedy sektor gości zamknęla nam
                  policja. W czasie ostatniego meczu Ruchu w zabrzu kiedy nas tam nie było nawet w
                  Canal + mówili o chamstwie waszych kibiców w stosunku do Ruchu.Przybij piątkę
                  swoim dupoliozom z gejksy i czekaj na wiosnę. Niezależnie od wyniku powinno być
                  ciekawie.
                  • Gość: darek Re: pajacujcie dalej żabole IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.07, 15:28
                    Jeżeli siedziałeś z kibicami Widzewa to chyba śpiewałeś piosenki
                    obrażające Górnika,wyzywałeś od h..,p....ów,k...,bo chyba nie
                    zaprzeczysz że cos takiego miało miejsce,czy to nie hipokryzja?
                    Sprawa druga,przecież was w Zabrzu nie było(do morderców nie
                    jezdzicie),jesteście dziwnie niekonsekwentni.Sprawa trzecia,wyżej
                    pisałeś ze nie jesteś z Gliwic,teraz piszesz że mały odsetek
                    ślązaków w tym mieście cię bardzo smuci,trochę to dla mnie dziwne.I
                    jeszcze jedno,ja na przeciwnika nigdy nie bluzgam,na wyjazdy już nie
                    jeżdżę(może z racji wieku?),a ludzi dla ktorych mecz jest tylko
                    okazją do wszczynania awantur na stadionie są dla mnie idiotami(jak
                    chcą się bić niech się umówią w ustronnym miejscu)

• Gość: zabol z pejsami wchodziscie sami się boicie !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 15:28
                    ta oglądajcie canal+ słuchajcie Srutwy to bedziw was coraz
                    wiecej.WieRni tRadycji donoszenia na Policji...tak macie honor a
                    wasi kibice strasza 9-letnią dziewczynkę córkę polcjanta który się
                    za was wzioł.
                  • Gość: ktos Re: pajacujcie dalej żabole IP: 89.174.219.* 24.11.07, 21:56
                    To ciekawe kto ciepal kameniami i zgnitymi jabłakami :P
      • Gość: pp (widz C+) Ta przez tego gościa co walił w bęben :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 15:09
        Ale on zagłuszył wszystkich. C+ pokazywało i pokazywało. "Świetny" słuch i
        wyczucie rytmu. A bębenek to młodszemu podj.bał. Ale za to jak zapodawał
        :)))))))))))))))))))) Czegoś dolał do krupnika. Kibicowsko Górnik - zmierzch PRL
        chociaż liczebność bardzo przyzwoita. Fajni goście z trąbkami i dzwonkami
        :))))))))))Nawet w Groclinie pogonili orkiestrę. No ale karnet tylko 100 PLN. I
        jeszce zagadka: jak 500 ludzi ma zagłuszyć 12 000??? na leju po bombie.
        Przynajmniej przyjechali i próbowali bo wyjazdy Górników to......... wiecie co.
        • Gość: kibic bębniarz i ten z megafonem IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.07, 15:27
          nie chcieli grać na flecie to musieli walić w beben.A już to wrzeszczenie w ten
          mikrofon tego wodzireja Gorola to jest śmieszniejsze niż ten pajac na legii się
          drze.Doping nie polega na wspomaganiu przez megafony i elektronicznej wspomagance.
          Za liczbę jednak żabole u mnie mają poważanie.No ale zawsze łatwiej zmobilizować
          gawiedż jak są pieniądze i sukcesy.To nie sztuka zabić kruka ale gołą życią
          jeża.Poza tym słabiutcy na wyjazdach. Tu na razie Lech wyrażnie prowadzi i
          potem Ruch w czołówce.
          • Gość: darek Re: bębniarz i ten z megafonem IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.07, 15:38
            Kibicu mój kochany przecież nawet wasz przywódca jest
            jankesem,widzisz u kogoś zdżbło w oku a u siebie belki nie widzisz?
            Co liczb wyjazdowych Górnikato chyba nie jest tak żle:Kielce
            800,Łódż1200,Poznań600,Grodzisk220,Lubin remont stadionu.
            • Gość: lolo Re: bębniarz i ten z megafonem IP: *.c201.msk.pl 24.11.07, 16:56
              derek tyś je richtig w ciemie bity tak jak ftos napisoł szukosz kogoś tukej?
              • Gość: darek Re: bębniarz i ten z megafonem IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.07, 17:05
                Napewno niy ciebie
                • Gość: Krzys Re: bębniarz i ten z megafonem IP: *.chello.pl 24.11.07, 20:59
                  Darek, nie gadaj z nimi, to brakujace ogniwo w teorii Darwina, wiec
                  to olej.
                  • Gość: ! Re: bębniarz i ten z megafonem IP: 89.174.219.* 24.11.07, 21:58
                    ciekawe czy w sklepiku rucha jest juz mydełko w kolorze niebieskim :P
    • Gość: Olo Re: Remis Górnika Zabrze z Widzewem IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.07, 22:15
      mocie wszyskie nasr...e a nie pomieszane.Co sie porobiolo we waszych
      lbach,slepcie tak dalyj
    • Gość: wiktor Górnik to zdecydowanie numer 1 IP: *.anonymouse.org 25.11.07, 01:25
      Oj chorzowscy żal mi was. Naprawde. Coraz mniej kibiców, w klubie bieda aż
      piszczy, jedna noga w 2 lidze. Zamiast wylewać na forum swoje żale zacznijcie
      może liczniej uczęszczać na swój stadion. Może sie wtedy znajdzie jakiś sponsor.
      Ostatnio was było całe 300. To jest po prostu wstyd dla 14 krotnego mistrza
      Polski. Tak was to boli że Górnik to zdecydowanie numer 1 na ślonsku pod każdym
      pozytywnym względem?

• Gość: colin Re: Górnik to zdecydowanie numer 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 09:55
        mażyciele !!!!!!!
        • Gość: ksg Re: Górnik to zdecydowanie numer 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.07, 13:25
          kup se słownik chłopcze
      • Gość: Ziher Re: Górnik to zdecydowanie numer 1 IP: *.c201.msk.pl 25.11.07, 10:23
        Na tyn znak zapytania odpowiadom: złodzieje i bandyty nigdy niy bydom
        jedyn.Piyrwsze miejsce mocie.....w zabijaniu!
        • Gość: colin Re: Górnik to zdecydowanie numer 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 10:26
          Nie pisz po naszymu bo gorole hotelowi z zabRza nie zrozumieją
          • Gość: ksg Re: Górnik to zdecydowanie numer 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.07, 13:22
            no ja za to żydzew je święty ale zaj**anie kibica Śląska to nie morderstwo to
            pewno przypadek wiync zamknijcie te śmierdzące japy bo sami sie kumacie z
            mordercami. bez odbioru
    • martinez1979 Cały Górny Ślonsk kibicuje Górnikowi 25.11.07, 13:23
      Cały Górny Ślonsk kibicuje Górnikowi z wyjątkiem małych enklaw. Ale tam żyją w
      gettach zbieracze złomu, węgla i inni hołdziorze. Tacy ludzie zawsze narzekają
      na tych co im się dużo lepiej powodzi. Nic tego chyba już nie zmieni. Niestety
      • Gość: colin Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje Górnikowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 15:21
        Zle napisałeś wszystkie hotele robotnicze (wólce)kibicują
        kurnikowi , i do tego krupnioki za 1zł .
        • Gość: Krzyś Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje Górnikowi IP: *.chello.pl 25.11.07, 15:48
          albo ja spałem, albo ...

sa jeszcze jakieś haus wulce?!

fajną mocie godke, i to obydwie strony;/
          • Gość: w sympatycy ruchu skończyli co najwyżej podstawówkę IP: 89.174.33.* 25.11.07, 16:00
            Nie ma ale sympatycy ruchu tylko potwierdzają opinię kibiców którzy skończyli co
            najwyżej podstawówkę a ich kulinarnym szczytem marzeń są krupnioki :)
        • Gość: stuttgarter Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje Górnikowi IP: *.pools.arcor-ip.net 25.11.07, 20:23
          Ty zymloku chorzowski starej sie o twoj
          smierdzielski klub a niy O NASZ GORNIK
          JO JUZ TELA TU RAZY PISOL ZE
          GOROLE TO SOM SMIERDZIELE
          • Gość: Pyjter Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.07, 20:29
            ja,ja hilfkorzu pamientomy ta gupota cos naszkryflol,dali sie nie
            bydziesz uczol,hadziaju?
            • Gość: colin Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 21:37
              Szkoda godać z krupniolami ale wiosna bydzie naszo .
              Najważniejsza jest Tradycja.
              • Gość: darek Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.stk.vectranet.pl 25.11.07, 21:49
                Colin,w tymacie o waszym szpilu z Jagiellonią ani jednego wpisu,tu
                wos pełno i jak tu niy godać o kompleksach?
                • Gość: Krzys Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.chello.pl 25.11.07, 22:16
                  Darek, dobrze że GieKSa zakończyła sezon, bo było by to samo:)

Ale i tak pisze, że dyskusja w tym temacie to żenua (jak to mówią
                  młodzi:) ).

Pozdro
                  • Gość: colin Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 08:52
                    Kogo interesuje geJksa przecież to klubik bez tradycji i koło Ruchu
                    i Górnika to se nawet stanąć nie może .
                    • Gość: Krzyś Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.pke.pl 26.11.07, 09:40
                      no mam nadzieje, ze to potwierdzisz przy okazji następnych tematów.

Przy okazywaniu braku szacunku, nie oczekuj tego od innych.

• Gość: Wersal Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.proxy.aol.com 25.11.07, 21:52
                Ale wielgachny poziom. Chyba wody w zabrzanskiej kanalizacji.
                Ludzie z Chorzowa dajcie sie z nimi spokoj. Po co co ta debilno
                dyskusyjo. Zabrzanie juz pokozali jacy sa. W poprzednim sezonie byli
                blisko 2-giej ligi a dzisiej szumia jakby byli mistrzami Polski.
                Tak brak u Was Zabole samokrytyki. To jest Wasza wielka wada.
                • Gość: darek Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.stk.vectranet.pl 25.11.07, 22:54
                  Jak my prezentujemy poziom kanalzacji,to wybacz ale twoi koledzy nie
                  prezentują żadnego poziomu(poczytaj sobie ich wpisy).A co
                  do ,,szumienia'' to najwięcej do gadania w tym wątku mają właśnie
                  kibice Ruchu i to właśnie oni rozpoczęli swoimi debilnymi wpisami
                  tą ,,dyskusję''.
                  • Gość: WQersal Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.proxy.aol.com 26.11.07, 14:02
                    A tak po prawdzie chcialbym zaznaczyc ze wlasnie ta cala zawieruche
                    rozpoczeli Zabole. Czyli kibice Gornika Zabrze. Tego nie widzisz ile
                    jest wpisow zacietego pewnego kibica z Zabrza na kazdym temacie z
                    Ruchem.
                    Mam prosbe do kibicow Wlasnie z Chorzowa i okolic Dajcie sie spokoj
                    z z Zabolami. Ktos musi byc madrzejszy i dac ignora tym prowokacjam.
                    • Gość: SIC! Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.c201.msk.pl 26.11.07, 14:31
                      żabole to ścierwa jakich mało.Patrioci łehehehe Górny Sląsk bez tych ciuli
                    • Gość: darek Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.stk.vectranet.pl 26.11.07, 15:57
                      Narazie to widzę że w temacie dotyczącym Ruchu nie ma zadnego
                      wpisu,za tu 80procent wpisów to ,,inteligentne'' posty kibiców Ruchu
                      (przeczytaj wpis niżej niejakiego SIC).
                      • Gość: Krzyś Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.chello.pl 26.11.07, 16:19
                        Darek, daj już spokój, ich nie przekonasz, nawet jak im pokażesz
                        białe, to dla nich to jest czarne.
                        A najlepsze jest to, że paru gości wystepuje pos paroma nickami:)))
                      • Gość: colin Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 16:20
                        Darku dobrze wiesz że Widzew to nasze ziomale z Łodzi więc może
                        dlatego interesuje to kiboli Niebieskich bo Górnik akurat grał z
                        Widzewem-pozdrawiam
                        Najważniejsza jest Tradycja .
                        • Gość: Krzyś Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.chello.pl 26.11.07, 16:32
                          oj, bardzo szybko zmieniasz poglady colin, bardzo (to odnośnie
                          stosunku do Widzewa).

No, mówi sie, ze tylko krowa ich nie zmienia.

pozdro
                          • Gość: darek Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.stk.vectranet.pl 26.11.07, 17:41
                            Masz racje,dyskusja z nimi mija się z celem.A co do ciebie colin,to
                            nikt nikomu nie zabrania się tu wpisywać,chodzi tylko o to żeby te
                            wpisy nie prezentowały poziomu który jest(delikatnie mowiąc)
                            żenujący,i to tyle.

• Gość: colin Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 08:30
                            Zmieniłem poglądy po wyjezdzie do Łodzi ,zajebista ekipa i
                            przynajmniej mówią po polsku a nie feflają po czesku jak te wasze
                            ziomalki z ostrRavy.
                            • Gość: Krzyś Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.pke.pl 27.11.07, 11:38
                              po czesku? Troche sie mylisz, ale cóż:)

i piszesz, że w łodzi mówią po polsku. To cały ruch juz też zmienił
                              poglądy? Ponoc se fane szyjecie pro polska ...
                              fajnie

ROFTL
                              • Gość: colin Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 15:06
                                Może się myle może w Ostravie mówią po Serbsku albo po Węgiersku
                                • Gość: Krzyś Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.chello.pl 27.11.07, 19:13
                                  akurat tych co znam, to mówią bardzo dobrze po polsku.

i Ci powiem, że nawet lepiej niż niejeden Polak.

Zdziwiony?:)

Dobra, z mojej strony koniec tematu.
                                  • Gość: colin Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 20:44
                                    Może to są doliniarze (dresy)z Katowic ukrywający się przed pałami i
                                    dlatego mówią po polsku.
                                    • Gość: Krzyś Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.chello.pl 27.11.07, 21:22
                                      LOL!

Tyle w temacie.

Szkoda, że tylko na tyle Ciebie stać.

Żyj dalej tradycją. Powodzenia.
                                      • Gość: colin Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 09:14
                                        Widać że nawet na żartach się nie znasz .
                                        Tyle w temacie .
                                        Nie każdy jest doskonały.
                                        Żyj dalej marzeniami.Powodzenia.
                                        • Gość: Krzys Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.chello.pl 28.11.07, 14:32
                                          dziwne poczucie humoru, jechać po innych ...

skad Ty wieszjaki ja mam marzenia?:)
            • Gość: stuttgarter Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.pools.arcor-ip.net 26.11.07, 18:06
              DO Pyjtra
              DU BIST EIN GROße ARSCHLOCH UND
              KLUGSCHEIßER
              DO HILFKI TO ZES TY LAZIOL
              SZKRYFLAC TO SIE MOZESZ NA DRODZE
              A CO DO HADZIAJA TO ZES TY JEST TYM HADZIAJEM
              POSRANCU JEDYN UND SCHLUß NACH DEM THEMA
              • Gość: tonio Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.c201.msk.pl 27.11.07, 08:45
                Ja pie.. niemiecki gorol.Okaz jak h..!
                • Gość: colin Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 08:48
                  A czemu niemiecki debilku ?
              • Gość: Pyjter Re: Cały Górny Ślonsk kibicuje niebieskim IP: *.dip.t-dialin.net 27.11.07, 18:53
                nie pozostaje mi nic inkszego jak cie pozegnac,hadziaju
                muzzik.ntg.bocznica.org/
    • Gość: zabol Całe 300 kibiców na G.Śląsku kobicuje niebieskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 09:27
      to ostatnia liczba frekfencyjna na cichej dodajmy do tego wyjazd na
      jagę 120 i oklep od EKIPY z woj.Mazowieckiego to mamy aktalny obraz
      legendy.
      • Gość: tylko RUCH Re: Całe 300 kibiców na G.Śląsku kobicuje niebies IP: *.chello.pl 27.11.07, 11:35
        zauważ że to był puchar ekstraklasy a jeśli chodzi o wyjazd to
        zobacz na mapie gdzie jest Białystok i zerknij na wcześniejsze
        liczby kibiców Ruchu na wyjazdach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka