Gość: gucio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 20:57 no fajnie to każdy moze przychodzić do pracy pijany i bedzie popełniał tylko wykroczenie ale super... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cypisek Re: Okulistka nie narażała chorych IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.07, 23:10 No to nie ma sprawy. Kamień z serca. Wszystko jest w najlepszym porządku. Ja mam tylko pytanie o to w jaki sposób P.Prof. dostaje się do pracy i jak ją opuszcza? Prowadzi samochód??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Okulistka nie narażała chorych IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.12.07, 00:13 ja, ja, ......... wywalic na - rzygajacy - pysk ! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.walesa1 Czy wolno dziecko Gierka wylewać z kąpielą? 14.12.07, 05:43 Stan wojenny. - To największa zbrodnia, zabrała nam czas, rozbiła i skłóciła Naród, na długo zabito w nas nadzieję, właściwie ziszczono wtedy ostatecznie Solidarność Narodu, złamano wielu najaktywniejszych, spowodowano naciskami emigrację tysięcy obywateli. Ta rana długo będzie krwawić i właściwie nie można tej krzywdy odrobić. Wiele z tego, co dziś się dzieje jest pokłosiem zbrodni stanu wojennego. Postkomuniści niszczyli i niszczą nadal nasz kraj , by udowodnić, że nie warto było być wolnymi, by udowodnić, że Polak nie potrafi być wolnym i sam się rządzić. -Okrągły stół. - To jeden z elementów łańcucha zdarzeń, jedno z ogniw. Ze strategicznego punktu widzenia podobne do obalenia muru Berlińskiego. Były bardziej decydujące punkty o znaczeniu historycznym niż ten, ale wielu akurat do niego się będzie odnosić. Tylko etapami, krok po kroku, można było podejść komunistów i z nimi zwyciężyć. Każde z ogniw ma znaczenie dla całego łańcucha, więc gdyby nie „okrągły stół” nie byłoby wolności wypowiedzi, a komunizm mógł jeszcze trwać, co pokazuje Kuba czy Korea Północna. -Bez okrągłego stołu nie było by dzisiejszej Wolnej Polski . Wolność , demokracja przekazana została Narodowi częściowo a potem w całości . To że była i jest żle zagospodarowywana , to już inny tamtych . Żadnej zdrady w Magdalence ,i nigdzie ,gdzie ja byłem na Boga nie było. Tylko tyle i aż tyle można było osiągnąć w tamtym czasie w kondycji jaką mieliśmy , Jeśli ktoś mówi że można było ,no to dlaczego nie osiągnął , trzeba go oskarżyć o stracona szansę o uchylenie się kosztem Polski .Ja gdybym mógł , gdybym potrafił więcej , mądrzej i sprawiedliwiej , to na pewno bym zrobił , a gdybym znał kogokolwiek , kto by to potrafił przekazałbym mu swoje możliwości L.Wałesa Odpowiedz Link Zgłoś
lech.walesa1 Re: Czy wolno dziecko Gierka wylewać z kąpielą? 14.12.07, 05:48 Tylko etapami, krok po kroku, można było podejść komunistów exclusiv.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Okulistka nie narażała chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 07:23 Ale jaja ,wyglada na to ze akademia medyczna to twierdza nie do zdobycia ,w Ochojcu okopani na szancu ciezko hm chorzy dyrektorzy na ceglanej tarcza antyrakietowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Okulistka nie narażała chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 07:55 Fajna instytucja nawalonym można przyjsć do pracy czy sa tam jakies wolne etaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Okulistka nie narażała chorych IP: 195.94.209.* 14.12.07, 09:39 Nie zamierzam bronić p. profesor, niemniej chciałbym zwrócić uwage na fakt, że w podobnej sytuacji często znajdują się dyrektorzy (prezesi) wielu firm. Mają oni często spotkania biznesowe (kontrakty, rozmowy handlowe itp) podczas których raczą gości (i siebie)koniaczkiem, winkiem, wódeczką. Wystarczy parę toastów i 0,8 promila jak w banku. A po takim spotkaniu często nie można iść do domu, bo w firmie czekają inne sprawy. PS Niekoniecznie przyszła do pracy w stanie wskazującym, mogła wypić w swoim gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re maro Re: Okulistka nie narażała chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 10:00 Tak racja tylko pani profesor ma te spotkania jak piszesz, juz od 8 co najmniej lat i to w dzien w dzien ma zdrowie kobieta mnie juz by watroba siadla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachwycony Re: Okulistka nie narażała chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 17:16 super instytucja ten Slaski Uniwersytet Medyczny ,mozna wypic w robocie cos na boku przyrobic,pojechac na wycieczke sponsorowana a przy tym wszystkim nie pozwola ci wladze tego uniwersytetu zrobic krzywdy zawsze znajda jakies wytlumaczenie ,gdy trzeba poloza do lozeczka pani rektor kocham pania jest pani genialna i taka dobroduszna ze matka Teresa przy pani wysiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <34> Re: Okulistka nie narażała chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 20:44 Niezle to wszystko maja zorganizowane prawdziwa cosa nostra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romeo Re: Okulistka nie narażała chorych IP: *.eranet.pl 14.12.07, 21:26 To tak teraz sie prawo zmienilo ze to tylko wykroczenie wiec moge prowadzic na podwojnym gazie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny jest ten sw Re: Okulistka nie narażała chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 23:13 Z tymi dyrektorami z Ochojca i Z Francuzkiej tez sie okaze ze wszystko ok wprawdzie wzieli w lape ale nie w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
mr.superlatywny Re: Okulistka nie narażała chorych 15.12.07, 00:05 Organizujemy akcje "wysylka bozonarodzeniowych paczek do wiezienia" dla p.Gierkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J 23 Re: Okulistka nie narażała chorych IP: *.eranet.pl 15.12.07, 08:53 Tylko bez dziadostwa w paczkach Johny Walker, Camus,itp a nie jakies brandy w stylu Napoleon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.K Re: Okulistka nie narażała chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 22:52 Państwo prawa nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelniczka Re: Okulistka nie narażała chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 08:50 To takie niemoralne i gorszące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gossc Re: Okulistka nie narażała chorych IP: *.eranet.pl 16.12.07, 22:06 Niestety, prawo nie dla wszystkich jednakie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Okulistka nie narażała chorych IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.12.07, 23:28 Wywalic! Nie dyskutowac, nie rozczulac sie. 1) sprawa 2) baba Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Okulistka nie narażała chorych 22.12.07, 15:03 Okulistka pila (musiala), zeby jej sie rece nie czesly, zeby nie narazac pacjentow. :) Odpowiedz Link Zgłoś