drexler82 20.12.07, 23:52 Yyy to jak widać nasz Śląski Wojewoda to normalny facet! Mam nadzieję że będzie pracował na rozwój naszego regionu i lobbował za inwestycjami w PAIZ!!! Bo wszystko teraz leci do Wrocławia i Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Wojewoda śląski przemycał lentilki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 23:52 Czy on ma rozgarniata corke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brynio5 Wojewoda śląski przemycał lentilki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 23:54 jestem pod wrażeniem! Faktycznie cuda wianki. Ja w Czechoslowacji kupowalem polską wodę kolońską Wars!Bo u nas nie bylo.Do dzisiaj nie wiem dlaczego Nota bene bardzo dobrą wodę .Teraz jej nie uświadczysz ale lentylki sa tu i tam. I komu to przeszkadzalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeje Wojewoda śląski przemycał lentilki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 00:03 To nie jest odPOwiednie miejsce na fanzolenie o lentilkach!!! Tutaj musi się wypowiedzieć w imieniu 80 % Ślązaków nasz wieszcz - Erotoman Kutz! Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Wojewoda śląski przemycał lentilki 21.12.07, 00:34 I ani slowem nie wspomnial nic w kontekscie slaskim, marnie! Generalnie o Gornym Slasku w Unii - w koncu Unia, to Zwiazek regionow, a nie panstw (co najwyzej tylko reprezentujacych regiony). Abo o koncu podzialu na linii cieszynskiej. Nareszcie zjednoczenie z moimi krewnymi w czeskiej czesci !!! (blisko Ostrawy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Wojewoda śląski przemycał lentilki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 06:47 teraz też panie wojewodo nie wszyscy jeżdżą na zagraniczne wakacje a i z pełnych półek nie korzystają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzi poziom nauczania IP: 213.17.143.* 21.12.07, 09:38 !7 letnia córeczka powinna cokolwiek wynieść z lekcji historii w szkole. Tatuś opowiada jej jak 2 letniemu dziecku a ona się dziwi...jak by słyszała pierwszy raz bajeczkę o czerwonyk kapturku i powiedziała " przecież to nienormalne aby wilk zjadł kapturka". Jak tak dalej pójdzie to wyrównamy poziom ze szkołami w Zjednoczonej Europie czyli będziemy kształcić debili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: poziom nauczania IP: *.versanet.de 21.12.07, 10:10 ...ale polscy debile beda znali na pamiec kawauki "Pana Tadeusza". Co prawda nic im to nie da w zjednoczonej Europie - ale zawsze. No i wtedy beda mieli jeszcze jeden powod by sie dziwic (to nienormalne nie wiedziec, kto to ten pan Tadeusz). Pyrsk! Wasz Marjanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny Wojewoda śląski przemycał lentilki IP: 202.38.124.* 21.12.07, 11:49 Zaraz... przemyt to przestępstwo. Rozumiem, że to tylko lentilki ale czy to usprawiedliwienie? Czy ten przemyt służył jakimś szczytnym celom? Czy pan wojewoda przemycał książki Orwella aby rozpropagować myśl wolności i postępu wśród uciśnionych przez reżim? Chyba nie. Człowiek na takim stanowisku powinien być krystaliczny a nie chwalić się przestępczą przeszłością - i obojętnie czy przemycał lentilki, czy alkohol, broń lub narkotyki! To ta sama kategoria przestępstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
mantern Re: Wojewoda śląski przemycał lentilki 21.12.07, 12:07 Chciałbym Ci jakoś pomóc, ale nie wiem, jak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Wojewoda śląski przemycał lentilki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 12:31 Opowiadałem dziecku o prawie pustych sklepach i jedynie occie na półkach. Zaśmiała się " Tata, nie żartuj! W całym Geancie tylko ocet?" Odpowiedz Link Zgłoś
tabaka1 Wojewoda śląski przemycał lentilki 21.12.07, 15:10 Ależ on jest płytki. Zdobył sie na ujawnienie tych rewelacji jako..wojewoda czy Zyga Łukaszczyk? Upadł komunizm bo on go osłabiał poprzez przemyt lentilkow i nie płacenie cła. Rewelacja. Gehenną tez była podróz maluchem do Francji. Szkoda ze mu nie dali za ten wyczyn Legii Honorowej?! Czy takich wypowiedzi wojewoda nie powinien uzgadniac ze swym rzecznikiem prasowym? To żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śłązak Re: Wojewoda śląski przemycał lentilki IP: *.chello.pl 21.12.07, 18:15 Brawa dla "tabaki"! Bardzo słuszna i rzeczowa opinia przedmiotowego artykułu! Miernota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re:do tabaki: Wojewoda śląski przemycał lentilki IP: *.versanet.de 21.12.07, 20:35 Idz ty tabaka lepiej do rogu - bo tam twoje miejsce! Proponuje zaluz nowa partie wtwej nadwislanskiej ojczyznie - Polska Partie Malkontentow. Znajdziesz wielu takich samych jak ty! Z Dzieciontkowym Pyrsk! Wasz Marjanek Odpowiedz Link Zgłoś