Gość: adrian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 12:27 czy w okolicy centrum jest jakas nie droga pizzeria gdzie dostane rowniez piwo? pozdrawiam Adrian Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pola Re: centrum pizzeria,knajpka IP: *.silesialan.pl 02.01.08, 20:11 pewnie że jest!!! pizzeria "pod paragrafem" na ulicy Andrzeja 21. piwko tez dostaniesz. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzepson Re: centrum pizzeria,knajpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 19:30 na stawowej jest taka tawerna chyba neptun tez daja pizze i browca;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: centrum pizzeria,knajpka IP: *.tys21.1000lecie.pl 06.01.08, 09:48 Witam ja polecam (bylem wczoraj) "jazzclub" na pl. sejmu slaskiego jest nie tylko pizza ale i rożnej maści zapiekanki/bagietki ceny raczej niskie a porcje solidne :) :) co mnie pasibrzucha cieszy (wczoraj brałem zapiekanke z makaronem papryką (2 rodzaje) filecik z kurczaka ser groszek i jakies zieleninki za 22-24 zl nie dlaismy rady w 3 osoby :) )piwko w standardowej cenie 5 zl Odpowiedz Link Zgłoś