Gość: Kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 23:44 To świetna wiadomość bo jeśli dołożymy do tego około 8 mln z telewizji i z parę milionów z innych źródeł to budżet będzie na mistrza Polski! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro IP: *.waldex.net 25.01.08, 23:55 JAsne, yno że niy 20 ale milion milionów, i mocie milion miszczów i milion bramek szczelonych, milion kibiców i cali żeście som milion i milion czerwonych torebek tinki łinki z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rombud Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 00:08 kogoś tu bardzo zazdrość zżera - jak brakuje argumentów to opowiada się pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.08, 01:08 No,ale z tymi torebkami:Dobre Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Podobno górnicy mało zarabiają... 27.01.08, 21:33 a tu się okazuje, że byłoby na czym oszczędzić. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro KSG Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro IP: *.3s.pl 26.01.08, 10:41 Co KOMPLEKSY buraku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.08, 22:00 cala polska dupe chowa tinki winki jest z chorzowa:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue zabrze nadal politycznym klubem IP: *.eranet.pl 26.01.08, 08:17 nie dosyc ze tylko w komunie mieli sukcesy do tego teraz PIS im zalatwil sponsora ksg zawsze na zawsze zwiazani z polityka zenada oczywiscie alianz ubezpiecza cala kompanie weglowa jedaen wielki uklad za nasze pieniade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a7 Re: zabrze nadal politycznym klubem IP: *.eranet.pl 26.01.08, 08:56 Coś mi tu zaśmierdziało...Porządny sponsor dla porządnego klubu a nie do klubu niedługo ukaranego za korupcję... Odpowiedz Link Zgłoś
sport.fan [...] 26.01.08, 09:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro KSG Re: zabrze nadal politycznym klubem IP: *.3s.pl 26.01.08, 10:44 SPRZEDAWCZYKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr x ksg Re: zabrze nadal politycznym klubem IP: 83.238.82.* 26.01.08, 11:16 i co żal ci smierdzielu ze zawsze ochłapy dostajecie, dziadowski klub , kibice wyksztalcenie max srednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi-niebieski Re: zabrze nadal politycznym klubem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 12:44 " nie dosyc ze tylko w komunie mieli sukcesy " A my to kiedy mieliśmy sukcesy? Nie w komunie? Jak próbujesz argumentowac, to przemyśl co piszesz bo się ośmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bayerniok Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co rok .. IP: *.cust.tele2.pl 26.01.08, 09:24 NASZ GÓRNIK ZNÓW BĘDZIE WIELKI, ale wam szczęki opadły podli zazdrośnicy!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaus [...] IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.08, 10:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro 26.01.08, 10:03 Ale 20mln budżetu czy od Allianz. Tytuł sugeruje że ustalono budżet na 4lata czyli 20mln zł. Za to później pytanie o "wkładzie" Allianz i nieoficjalne 20mln czyli sugerują że tyle włoży firma. Trochę niejasny ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi-niebieski Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 12:49 " Z dobrych źródeł udało nam się nieoficjalnie dowiedzieć, że rocznie Allianz będzie przelewał na konto klubu 20 mln zł!" Dla mnie nie ma w tym nic niejasnego. Pytanie tylko czy te źródła są rzeczywiście takie dobre. Mam nadzieję, że tak i w końcu na Śląsku będzie klub, który bedzie się liczył w walce o najwyzsze lokaty. Szkoda, że to nie Ruch, ale i dla nas przyjda lepsze czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro 26.01.08, 15:50 Głowy nie dam, ale palec daje sobie uciąć że jak czytałem artykuł to było to inaczej napisane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 17:03 Szacuneczek dla CIEBIE. Jestem tego samego zdania i życzę Ruchowi w tym sezonie utrzymania a za rok walki o puchary oczywiście z Górnikiem. I obym mógł kupić koszulkę Górnika i przejść przez Chorzów bez strachu to wtedy nasze kluby zarobią krocie na gadżetach. Ale dzięki takim kibicom mam nadzieję że to nastąpi. I fajnie byłoby gdyby na derbach nie było wyzwisk tylko doping dla swojej drużyny wtedy cała Polska by nas chwaliła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowol Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.08, 14:52 Jako Żabol, wierzę, że to tylko początek i pociągniemy za sobą inne śląskie kluby. A co za tym idzie poprawi się u nas cała baza sportowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubin Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co rok .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.08, 10:31 i dobrze-czym więcej bogatych klubów,tym wieksze szanse na sukcesy w pucharach oraz na lepszy poziom ligi.Nie jestem fanem Górnika ale jestem za.A zawistni zawsze sie znajdą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdańsk ciekawe do Lubina IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.08, 10:43 zdaje się że podszywasz się pod jakiegoś kibica z Lubina. Nagle w Lubinie weszłeś na stronkę katowicką. No popatrzcie jakiego mamy w tym zabrzu obierzyświata. Nie dość że HIPOKRYCI to jeszcze lubią się podszywać. Jest tu taki jeden co się wszędzie podszywa i ma bana na prawie wszystkich forach klubowych . To chyba ty pajacu co szkalujesz wszystkich na forach onetu,wp i interii.z LUBINA.BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAH chyba z LUBLIŃCA z Domu dla Fiksniętych żaboli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 10:43 Ciekawe roawiązania,ale przecież za to zapłacą ubezpieczyciele. Odpowiedz Link Zgłoś
sport.fan [...] 26.01.08, 10:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzywy Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co rok .. IP: *.ists.pl 26.01.08, 10:47 za 4 lata 20 mln to będzie najniższy budżet w ekstraklasie (jeżeli się utrzymają) Odpowiedz Link Zgłoś
zezryj.krupnioka czy teraz żabole będą mieli koszerne krupniole? 26.01.08, 10:56 Czy teraz na meczach w zabrzu będą rozdawać tym pokurczom z gurnika koszerne krupnioki?I czy sztama z Makabi Tel a Wiw o której w zabrzu mówi się głośno będzie faktem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede do skrytozercy kruoniokow i innych przygnebionych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 11:07 Jak czytam jak was wszystkich boli to ze najlepszy Polski klub wraca na tron to az mijest milo , bo to nasza Victoria jeszcze lepiej smakuje . Tak wiec piszcie sobie wszyscy co chcecie nawet najwieksze bzdury pomowienia , wypociny i co tam tylko chcecie a my i tak wiemy swoje ,ZE NAJLEPSZY W POLSCE JEST GORNIK ZABRZE NASZ K.S. Pozdrawiam was Ruchole Bytomskie gorolskie i jakie tam jeszcze inne ipocalujcie nas w dupe to Wam zostalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy102 Re: Sponsor kibiców którzy mordują innych? IP: *.3s.pl 26.01.08, 10:51 A skad pajacu wiesz co my krzyczymy na meczach a jak nie to przyjedz uslyszysz sam CWOKU!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eheon Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co rok .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.08, 11:21 Proszę administrację portalu gazeta.pl o reakcję, "sport.fan" dopuścił się do pomówienia, stosuje czarny PR, za takie postępowanie grozi odpowiedzialność karna. Ja jestem kibicem Górnika Zabrze, nigdy nikogo nie zabiłem i nigdy nie odczuwałem radości z powodu czyjejś śmierci. Nie jestem też antysemitą i naprawdę wszystko mi jedno czy sponsor jest Żydem, Polakiem, muzułmaninem, katolikiem, rasy czarnej czy innej. Proszę nie utożsamiać kibiców Górnika Zabrze, jego zarządu czy firmy Allianz, z bandytami stadionowymi zwanymi czasem "pseudokibicami". Za takie pomówienia grozi odpowiedzialność karna, plus proces cywilny za straty moralne i szkodzenie marki. Jak jeden z drugim będzie musiał sprzedać dom czy mieszkanie, ze względu na odszkodowanie to następnym razem się zastanowi czy to się opłaca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miro1973 Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro 26.01.08, 13:08 Podpisuję się pod powyższym wpisem gościa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik zawiadomienie o przestępstwie IP: *.de 26.01.08, 14:37 Zostało skierowane do prokuratury wojewódzkiej w Katowicach zawiadomienie o przestępstwie polegające na pomówieniu klubu Górnik i jego kibiców przez osobę ukrywającą się pod nickiem "sport.fan". Jednocześnie prosi się gazete.pl o nie kasowanie aktywności na portalu użytkownika "sport.fan" po to by szybko można było ustalić jego personalia oraz adres zamieszkania. Miejmy nadzieję że zatrzymanie tego człowieka i podanie do publicznej wiedomośći jego imienia i nazwiska oraz adresu zamieszkania to kwestia najbliższych godzin. Niechaj to będzie przestrogą dla pozostałych ludzie przed pomówieniami i oszczerstwami za które zgodnie z prawem grozi 2 lata więzienia. Jednoczesnie informuję że każda osoba która poczuła się pomówiona i obrażona przez osobę ukrywającą się pod nickiem "sport.fan" może wystąpić z pozwem cywilnym przeciwko niemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue my was przywitamy 2 marca sprzetem IP: *.eranet.pl 26.01.08, 11:24 i juz nie bedziecie sie szczycic ze jest 2-0 moze bedzie 2-2 naRa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede do blue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 11:39 Ty musisz jaknajszybciej udac sie do psychiatryka ale nie wiem czy to Ci cos pomoze w twoim stanie Mam pytanie Czy znajdzie sie ktos normalny z Rucholi inapisze cos normalnego? Ps. A ze sprzetu jaki tobie by sie prztdal to polecam maly kaftanik lub elektrowstrzasy ,a jesli to nie pomaga to przykro mi ale Twoj debilizm jest dziedziczny Odpowiedz Link Zgłoś
miro1973 Re: my was przywitamy 2 marca sprzetem 26.01.08, 13:11 Gość portalu: blue napisał(a): > i juz nie bedziecie sie szczycic ze jest 2-0 moze bedzie 2-2 naRa Kochany, ta głupia ustawka w Parku Chorzowskim jest już żadną tajemnicą. Policja o tym doskonale wie i mam nadzieję,że wszyscy (niezależnie czy z KSG lub HKS) dostaniecie porządnie po dupie. Jesteście zakałą sportu, skretyniałymi bezmózgowcami (nawet nie wiem czy taka konstrukcja słowna jest prawidłowa, ale co mi tam), powinno się was wyplenić, zesłać na roboty - może przy autostradach... Odpowiedz Link Zgłoś
walhala Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro 26.01.08, 11:37 czytajac te wypociny pelne nienawisci i zazdrosci do naszego Gornika,nasowa sie jeden wniosek,ze padlo niektorym na mozg tak mocno ze zatracili zdolnosc racjonalnego myslenia,zaslepieni w tym amoku nie dostrzegaja co naprawde sie u nas dzieje,a w Gorniku powstaje klub i druzyna na miare Europejska,wszystko jest w kompletnej przebudowie,od podstaw,polmetek ligi a juz mamy kilku chlopakow w narodowej 11-tce,3/4 druzyny zostalo zmienione,nowy trener i inni dzialacze-menagerowie raczej bo to ludzie kompetentni,Gornik bedzie jednym z najlepiej zarzadzanych i prowadzonych klubow w Polsce,to ma byc przedsiebiorstwo ktore ma przynosic zyski i ponizej pewnego poziomu nigdy nie spadnie,cala polska liga odniesie pozytywny wplyw tego klubu,a przedwszystkim,podniesiemy gre na wysoki poziom,taki aby byc rownym przeciwnikiem dla innych uznanych druzyn w Europie,wypominanie zze cos tam mialo miejsce kiedys na trybunach robi sie dzis malo znaczace,szczegolnie dla sympatykow Gornika,bo kibic musi tak jak klub patrzec w przyszlosc a nie zamykac sie w czasie przeszlym,wszystkim kibicom zycze w nadchodzacej wiosnie lepszej gry i duzo pieknych bramek,pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martinez uwaga jedrych to zlodziej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.08, 11:38 najpierw upadly huty ktore kupil a teraz czeka to samo naszego górnika!!! przecz ze klubu zlodzieju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: uwaga jedrych to zlodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 11:43 OODUPCYLY CI SIE NAZWISKA TAMTAN TO BYL JEDRUCH A NIE JEDYCH PACANIE NAUCZ SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: et Re: czuję smród IP: *.chello.pl 26.01.08, 12:06 smrody mają najwięcej do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS LECH Kompleks Górnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 12:20 Tak was to smierziele boli że jestescie gorsi od Żaboli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal fan Tylko Polonia , Piast i ewentualnie Ruch ... IP: *.streamnet.pl 26.01.08, 13:18 A ZABOLE TO KOMUNISTCZNY KLUB !!!! NIE NIE NIE DLA GORNIKA I ALIANSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixxerrr Re: Tylko Polonia , Piast i ewentualnie Ruch ... IP: *.chorzow.n4a.pl 26.01.08, 15:18 sorki ale wkurzasz mnie analfabeto pisze ś\sie Allianz i szaczun dla Górnika!!! Gdzie macie stadion wy ku..y, gdzie macie stadion biedaki 3 liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi-niebieski Re: uwaga jedrych to zlodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 12:51 Mylisz ludzi, człowieku. To nie tem sam. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
partyboi Fajnie, że klub dostanie spory zastrzy kasy, ale.. 26.01.08, 12:19 1. Po co sprowadzać podrzędnych graczy, nawet z Bundesligi? 2. Polityk z PiS na fotelu prezesa - to nie brzmi dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: Fajnie, że klub dostanie spory zastrzy kasy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 13:16 1.fakt 2.partyboi nie jestemn fanem pisu ale ten czlowiek sprowadzil allianza do gornika w sytuacji kiedy klub byl blisko katastrfoy i upadku za co temu panu juz dziekowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onet.pl $korumpowany klub chorzoski ruch.!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 12:32 Degradacja Zagłębia Lubin, Widzewa i Zagłębia Sosnowiec to dopiero początek lawiny, która kluby może zepchnąć na dno - informuje "Przegląd Sportowy". Z wyjaśnień wielu zatrzymanych za korupcję wynika bowiem, że mecze kupowały też Jagiellonia Białystok, Cracovia Kraków, Korona Kielce, GKS Bełchatów, Ruch Chorzów, ŁKS Łódź, Lech Poznań i Odra Wodzisław.Ta wyliczanka jest porażająca. Jest bardzo prawdopodobne, że część klubów z tej wymienionej wyżej grupy może podzielić los trzech już zdegradowanych klubów. W najlepszym wypadku - dostaną minusowe punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bert Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 12:53 Po przeczytaniu dobrych nowin zawsze warto wejść na forum by jeszcze bardziej poprawić sobie humor. Czytanie waszych postów z których wylewają się kompleksy potęgują mój dobry nastrój. Kto by pomyślał, że smrodki będą mi humor poprawiać. CHWAŁA WIELKIEMU GÓRNIKOWI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co rok .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 13:18 Gornik na zawsze :D a ze ktos nas chce oczernic trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy102 Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro IP: *.3s.pl 26.01.08, 13:24 2liga 2liga hks moze 3!!!ha ha ha ha ha ha ha ha ha !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro IP: *.wro.vectranet.pl 26.01.08, 13:36 Z doświadczonych defensorem z IV ligi? Eh... www.netmagazine.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górnika fan Liga Mistrzów będzie nasza,półfinał co najmniej IP: *.chello.pl 26.01.08, 16:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek21 Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co rok .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 16:16 No człowieku, troche obiektywizmu gdzie tam półfinał LM.Na waszym miejscu cieszył bym się z mistrza Polski. 20 mln zł to około 5,61 mln euro, ci którzy dochodzą do półfinału LM za tyle kupują JEDNEGO rezerwowego, a dla Górnika to 3/4 budżetu (chyba, nie jestem kibicem Górnika). To tylko marzenia. Życzę więcej obiektywizmu, dużo, dużo więcej kasy każdemu klubowi polskiemu i żadnej koprupcji w polskim sporcie (każdym) Pozdrowienia dla normalnych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys z rudy Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co rok .. IP: *.du.xdsl.is 26.01.08, 17:10 narescie bedzie wielki GORNIK nie to co nibieskie PSY .ZAWSZE I WSZEDZIE NIEBIESKI PIES J>>>Y BEDZIE,szczegolnie psy z BYKOWINY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allianz Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro IP: *.pools.arcor-ip.net 27.01.08, 13:48 Kocham noze ... KSG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górny Slonsk z R Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co rok .. IP: *.c201.msk.pl 27.01.08, 16:30 Wy ku.. zabrzanskie nos nie nawidzicie wiyncyj niz kochocie własny klub hehehhe do zobaczenio 2 maRca)) sie dowiycie co to je piekło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stuttgarter Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro IP: *.pools.arcor-ip.net 27.01.08, 20:13 Jo nie wiym jake pieklo mit 3 Tausend Zuschaer To unos na jak sie obejrzij berichti to na Regionaliga ist über 10.000.Zuschauer Prosza nie szczekac Chorzowskie PSY Do BUDY na keta i bydzie cicho UND UNSER GORNIK IST GROß Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro KSG Re: Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co ro IP: *.3s.pl 27.01.08, 21:52 spadaj smieRdzielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kac_123 ALeWAS To boli hipokryci ! IP: *.gprs.plus.pl 27.01.08, 21:01 Zapraszam na mecz Górnika !!! Zobaczysz dlaczego to ten klub ma sponsora. 15 tys ludzi jeśli myślisz że to mordercy to mi Cię szkoda. Pseudo kibice znajdują się niestety!!! w każdym klubie nie tylko w Polsce . Ciekawe czy jak byś przeszedł w koszulce i szaliku Górnika po Chorzowie to nie znalazł by się jakiś kibol który.......... i podobnie w Zabrzu jak i Barcelonie idąc w w barwach Realu . Niestety ale tak jest. Ja chodź od lat jestem kibicem Górnika chciałbym aby wszystkie Śląskie Kluby były w pierwszej lidze i walczyły tylko na boisku. Pozdrawiam Wszystkich Kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zelazny Budżet Górnika ustalony na cztery lata: co rok .. IP: 78.151.138.* 27.01.08, 22:56 A kibice ruchu totalny rynsztok.juz zapomnieliscie co spiewaliscie na kibicow lecha w poznaniu@wasze matki to sa k....A o do zekomej smierci kibica Ruchu to kazdy wie jak bylo.Kazdy wie kto przyjechal do Zabrza ze sprzetem po to by kibicowac druzyne zaglbia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue co rok po 5 mil przez 4 lata=20 mil tyle IP: *.eranet.pl 28.01.08, 08:41 na onecie pisze a nie co roku 20 mil co do wszych matek to zawsze to spiewamy i napweno zasiewamy to 2maRca w wasza strone i nie wybilajcie smierci kibicow bo bylo ich 3 i to nie przypadek a jak na zaglebie nasi bez sprzetu jechali i obijali wasze dzieczyny to wasi przy wysiadce na przystanku wbili 3 race i jedna trafila - do teraz nie ocieliscie szie od tego wiec zamilcz i nie komentuj -a fane ludzie honoru zmiencie sie na ludzie humoru bez pozdrowien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabol r Zawsze w Naszym Cieniu Bedzie!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 09:48 to tyle.ale 2-03-2008 to was zjebiemy uwos w domu. Odpowiedz Link Zgłoś