Dodaj do ulubionych

Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo

05.02.08, 22:44
Czemu służą te marsze ?

Czy na pewno jest to najlepszy, najskuteczniejszy sposób walki o prawa
homoseksualistów ? I co mają do tego żony górników z Budryka ? Czy tego typu
pomysły najzwyczajniej nie ośmieszają Waszego środowiska ?

Czy nie lepiej organizować spokojne, otwarte imprezy, gdzie każdy spokojnie
mógłby was poznać, zbliżyć się pokonać obawy ? Czy homoseksualiści nie mogliby
zorganizować jakiejś głośnej akcji MA RZECZ innych, ale W SWOIM IMIENIU ? Tak
aby zdobyć poważanie i szacunek dla całego środowiska ?

Obserwuj wątek
    • Gość: jurd Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 22:50
      nie, nie tylko nie to, leczcie sie a nie wpajajcie ze to dobre, zaniedługo protestować bedą maniakalni mordercy, pedofile itp. ze oni sa dyskryminowani. Nie mam nic do was, żyjcie se jak chcecie, ale nie propagujcie tego że to jest dobre i tak ma być, bo tak nie ma być, wiadomo jest mężczyzna i kobieta i tylko w połączeniu tych dwojga powstaje nowe życie, ja wiem że wy tak czujecie ale to nie znaczy że to jest dobre, maniakalny morderca, czy pedofil tez nie jest świadom że robi źle po prostu jest chory, wiem ze te porównanie jest za ostre, bo wy teoretycznie nie robicie nikomu krzywdy jak przedstawione w moim porównaniu te dwa przykłady, mówie teoretycznie, bo krzywdą jest wmawianie dziecią że tak jest dobrze.
      • Gość: łowca_analfabetów Re: Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.chello.pl 06.02.08, 10:15
        pisze "jurd": "krzywdą jest wmawianie dziecią że tak jest dobrze". a ja sobie
        myślę, że półanalfabeta ["dziecią", :)] nie powinien się raczej publicznie
        wychylac i probowac pouczac mądrzejszych od siebie, co dobra, a co zle. no bo
        jak "dziecią", to znaczy, że chlopak rzadko obcuje z ksiązką itp. a jak rzadko
        obcuje, to głupi. co Ty na to "jurd"??
        • Gość: jurd Re: Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 10:28
          a ja na to co ma błąd ortograficzny, do tego tematu, fakt walnołem byka, czasem sie zdarza nik nie jest bez błedny, tylko nie rozumie czemu zaraz musze być głupi i moje myślenie przez ten błąd zarazem też jest głupie, coś mi sie wydaje a raczej jestem pewien że głupi jest ten kto nazwał mnie głupiekiem ze względu na błąd ortograficzny. To takie odwracanie kota ogonem, albo pisz na temat albo milcz
          • Gość: łowca_analfabetow Re: Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.chello.pl 06.02.08, 10:52
            no przeciez Ci napisalam, chłopaku, czarno na białym. (to się nazywa umiejętnosc
            czytania ze zrozumieniem, :)). jak ktoś wali ortografy, znaczy, malo czyta
            (pewnie woli gry komputerowe, piwo i futbol, :)). a jak mało czyta, to ma
            horyzont umysłowy jak pudel (randka w ciemno nie wystarczy, trzeba postudiowac
            milla). a potem takie cos z tupetem poucza innych, co dobre, co zle. ciągle nie
            rozumiesz, chlopaku?
            • Gość: jurd Re: Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 11:23
              głupi jesteś człowieku, jak uważasz że jak ktoś wali błedy to jest głupi i książek nie czyta, ortografia nigdy nie szła mi za dobrze, ale to nie znaczy że głupi jestem, moim atutem zawsze była matematyka i co jeśli ty nie bedziesz umiał dodać dwóch macierzy, to bedzie znaczyło ze jesteś debilem, bo pewnie zamiast liczyć w pamieci zawsze używasz kalkulatora i nie umiesz nawet tabliczki mnożenia, to odrazu skreśla twoją mądrość. Dziwne rzeczy piszesz bo skoro czepiasz sie błedu a nie treści to znaczy ze jesteś tu po to by sie tylko czepiać, moze umiesz lepiej ortografie ale to nie znaczy że jesteś mądrzejszy, wiesz wiedze nie wystarczy mieć ale trzeba potrafić ją też użyć (czyt. inteligencja)dalsze konwersacja nie ma sensu, a wiec ja będe mądrzejszy i kończe ten głupi dialog, możesz dalej pisać co chcesz i tak nie odpisze bo widze że głupota cię ogranicza KROPKA
              • Gość: krowie_na_rowie... a giertychowaty swoje... IP: *.chello.pl 06.02.08, 11:36
                żeby się wypowiadac o sprawach społecznych trzeba po prostu dużo czytac:
                socjologów, filozofów spolecznych, politologów i po prostu dobrych autorów. a po
                Twoim języku widac, ze Ty ani be ani me. efekt jest taki, jak napisalam: masz
                horyzont umyslowy pudla. a teraz niech pudel odwroci sobie jakas macierz na
                pociechę, :).
                • Gość: kasik Re: a giertychowaty swoje... IP: *.chello.pl 06.02.08, 11:39
                  u giertycha on i tak pewnie latałby za kaprala, bo jednak jakos sklada litery...
                  hahaha.
                • evin03 Re: a giertychowaty swoje... 06.02.08, 15:39
                  Nie bądźcie małostkowi, nie warto spierać się o literówki, ważne jest sedno sprawy!
                  Budzą one duże emocje, ponieważ społeczeństwo jest niedoinformowane.
                  Nieprzygotowane do funkcjonowania w społeczeństwie, gdzie ścierają się m.in.
                  różne typy zachowań seksualnych. Seks, seksualność i związana z nią nieodłącznie
                  osobowość ludzka w szerokim tego słowa znaczeniu, są tematem "TABU". Polskie
                  państwo tego nie uczy, zazwyczaj niewiele rodzina, rzadko lub nigdy szkoła...
                  Kościół, delikatnie mówiąc, nie jest najświatlejszą instytucją doradzającą!
                  Dlatego na pewne formy pokazujące wołania grup; "Halo, jesteśmy! Żyjemy! Chcemy
                  być traktowani godnie!" - powinno dać się przyzwolenie i ułatwić im pokojowe
                  manifestacje.
                  • Gość: henio Re: a giertychowaty swoje... IP: *.chello.pl 06.02.08, 16:15
                    > ponieważ społeczeństwo jest niedoinformowane.
                    > Nieprzygotowane do funkcjonowania w społeczeństwie

rozumiem że społeczeństwo normalnych ludzi nie jest przygotowane do życia w
                    społeczeństwie p*dałów... ale to właśnie homo, powinni się przystosować do życia
                    w normalnym społeczeństwie. Jeśli polskie społeczeństwo komuś nie odpowiada, nie
                    ważne czy jest nim sprzedawca, homo, czy inny malkontent, to droga wolna, są
                    inne bardziej i mniej liberalne kraje, proszę się przeprowadzić.
                    • Gość: heniu_z_wólki Re: a giertychowaty swoje... IP: *.chello.pl 06.02.08, 23:10
                      heniu, to tacy jak Ty powinni stad zmykac. bo - na razie tylko geograficznie -
                      tu jest jednak europa. to jest tylko kwestia czasu. (pigmeje i zulusi nie
                      wytrzymali tej rywalizacji kultur, teraz kolej na Ciebie i Tobie podobnych). nie
                      wiem, czy zauwazyleś, co jest norma w europie? na pewno nie ta Wasza ciemnota,
                      zabobony i katolickie fobie. >
                • Gość: henio smutny lewak ;| IP: *.chello.pl 06.02.08, 16:09
                  zero merytorycznych argumentów, jakie to u was normalne...

> socjologów, filozofów spolecznych, politologów i po prostu dobrych autorów.

taki człowiek jak ty to nadczłowiek, "tyś sam jest ze spiżu..." chylę czoła...

ps: czyżby poprawiacz nie nauczył się robić polskich literek w przeglądarce?
                  Smutne...

• Gość: feurig59 Re: Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.08, 12:30
                Nie gniewaj się, ale Twój adwersarz ma trochę racji, tylko formuuje
                ją może zbyt dobitnie i nie fair. Nie jesteś głupi, ale Twój post o
                homoseksualiźmie i późniejsza obrona wskazują na to że sobie jako
                ścisły umysł dodałeś dwa, plus dwa i wyszła...kicha. Sprawy
                społeczne, edukacja dzieci itd, to trochę bardziej skomplikowane i
                często nie tak jednoznaczne, jak byśmy sobie tego życzyli. Nie ma co
                upraszczać, bo krzywdzi się ludzi, tylko trzeba ze sobą rozmawiać.
                Jeżeli jakaś mniejszość uważa, że jest dyskryminowana z powodów
                takich czy innych, ma prawo demonstrować. Takie są zasady o które
                walczyliśmy przez dziesięciolecia, siedząc w internatach i
                więzieniach. Homoseksualizm to nie czyn karalny jak pedofilia, czy
                morderstwo i porównywanie go z takimi świadczy o głębokim
                nieporozumieniu mogącym wynikać właśnie z Twojego braku edukacji
                humanistycznej. I jeszcze jedno: uczenie dzieci, że są ludzie którzy
                są trochę od nas inni, ale tak samo zasługują na respekt jak reszta
                społeczeństwa nie jest "promocją nienormalności", którą tu
                zarzucasz, tylko wychowaniem do tolerancji i wzajemnego szacunku.
            • Gość: henio Re: Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.chello.pl 06.02.08, 16:05
              proszę, niby łowca a sam analfabeta... swój do swojego ciągnie... nie zmienia to
              faktu, że twój skrót myślowy jest nad wyraz płytki :|
            • heterofob2 o błędach 06.02.08, 16:30
              witaj, łowco analfabetów!
              pozwolę sobie sprostować: to, że ktoś wali ortografy, nie znaczy, że nie jest
              oczytany. może mieć dysleksję, a w takim przypadku nawet słowniczek nie pomoże.
              jurd napisał swoje zdanie w przekonaniu, że jego wypowiedź przeczyta osoba
              zainteresowana tym, co ma do powiedzenia. z tego punktu widzenia twoja odpowiedź
              jest... nie na temat.
              --
              a tak po prawdzie nie chodzi mi o strofowanie ciebie, lecz o to, że jeśli się
              czepiamy błędów, to gubimy sedno. jurd pisze głupotki, a twoje poprawianie
              utwierdza go w przekonaniach, ponieważ skoro czepiają się drobnego błędu, to
              pewnie dlatego, że treść jest w porządku.
              • Gość: henio tiaaa deraz ta dysleksja... IP: *.chello.pl 06.02.08, 16:35
                ekooszołomy, dyslektycy, dyskografowie, rowerzyści, homoseksualiści, trans*,
                socjaliści, komuniści, feministki, wegetarianie i reszta tego barachła weźcie
                wszyscy się zastanówcie, jaki świat chcecie nam tu zbudować
          • Gość: łowca nieuków Re: Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.wootarger.com 06.02.08, 11:13
            "a ja na to co ma błąd ortograficzny, do tego tematu, fakt walnołem byka, czasem
            sie zdarza nik nie jest bez błedny,"

walnołem - źle, bo pisze się walnąłem
            nik - też źle, bo pisze się nikt
            bez błędny - jeszcze gorzej, bo słówko "bezbłędny" pisze się razem

Szanowny kolego, jeżeli nabywałeś edukacji pod budką z piwem to nie ośmieszaj
            się i nie wymądrzaj na publicznym forum a jeżeli już chcesz koniecznie coś
            wtrącić to sprawdź sobie tekst za pomocą dostępnych internetowych słowników lub
            napisz sobie "na brudno" w wordzie i sprawdź pisownię :)
        • Gość: psiogon Re: Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: 217.153.80.* 06.02.08, 10:30
          jestem hetero, ale jesli jakies fajne żonki gornikow przyjadą, to
          może i przyjdę; może sie z nimi zbratam i bedzie z tego jakiś
          urobek:PPP
      • heterofob2 temat 06.02.08, 13:41

"jest mężczyzna i kobieta i tylko w połączeniu tych dwojga powstaje nowe życie"
        istnieje coś takiego, jak samotna matka.
        • Gość: henio Re: temat IP: *.chello.pl 06.02.08, 16:22
          a co pajacu, ta matka zrobiła sobie to dziecko palcem?
      • heterofob2 dzieciom nie trzeba niczego wmawiać 06.02.08, 16:21
        wystarczy je chronić przed religijnym praniem mózgu i nie ma problemu.
        nie muszę dzieciom niczego "wmawiać". to homofobia jest wmówiona. dzieci widzą
        świat takim, jakim jest.
        • Gość: henio dzieci widzą świat w tv IP: *.chello.pl 06.02.08, 16:24
          a nie taki jakim jest naprawdę. TV przesiąknięta jest na wskroś lewactwem,
          zwłaszcza te kanały które najczęściej ogląda młodzież, vide mtv, tak więc jedyne
          co dzieci może uchronić przed lewackim praniem mózgu, jest rodzina i tradycyjne
          wartości, między innymi kościół katolicki.
          • heterofob2 rozrywka to nie pogląd polityczny 06.02.08, 16:55
            jeśli już przypisujesz mtv jakąś opcję polityczną, to zauważ, że konserwatywni
            prawicowcy (jak choćby busz) wyznają hedonistyczną, moralnie relatywistyczną
            zasadę: "seks, narkotyki i alkohol, póki organizm pozwoli, a na starość zakazuję
            tego samego młodszym".
            • Gość: henio odpowiedź kompletnie nie na temat IP: *.chello.pl 06.02.08, 18:47
              -żałosna próba podkreślenia swojej niskiej erudycji
          • Gość: anty Re: dzieci widzą świat w tv u grubego pana mana IP: *.pools.arcor-ip.net 06.02.08, 18:46
            Dokladnie, ten multi gruby gostek chyba mann, robi sobie widownie z
            dzieciakow i robi ich w bambuko i durnych opiekunow tych bidakow.
            Zygam jak ten program przypadkowo mi sie wlaczy.
          • Gość: k. amulet dla henia! IP: *.chello.pl 06.02.08, 23:17
            henio, mam amulet, mocny, jak szyty dla katola. tanio spuszcze. nie wziałbys?
            chroni przed demonami, pomaga radzic sobie z ortografia, zapobiega uwiedzeniu
            przez pedala, dobry na mature z fizyki. atest kul-u i akademii papieskiej. Ty mi
            wygladasz na takiego z pokolenia jp2, to pytam... jakby trzeba ilości hurtowe to
            też są. to co?
            • Gość: pplar Re: amulet dla henia! IP: *.nsn.uu3.net 07.02.08, 17:23
              hm....jaka gleboka wypowiedz...godna lewackiego scierwa
      • katon22 Re: Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo 06.02.08, 17:19
        W kolejce ustawiaja sie zoofile, nekrofile. Przeciez oni tez sa
        dyskryminowani! Co za czasy! Co jeszcze ludzie wymysla w imie
        chorobliwie pojmowanej tolerancji?
        • Gość: szlakiem_tolerancj jedwabne, kraków, radziwiłłów, kielce... IP: *.chello.pl 06.02.08, 23:20
          u Was w jedwabnem to nie do pomyslenia. nie?
    • Gość: Taki sobie Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.sukcesnet.pl 05.02.08, 22:59
      Zgadzam sie z poprzednikiem, zachowujecie się jakby Wam głownie chodziło o
      starcia z debilami i uzyskanie statusu męczenników. Chcecie zyskać poparcie
      blokując ludziom drogę? jeśli twierdzicie że homo to normalność to czy wszystkie
      "normalności" muszą blokować drogi? Myślę , że chcecie propagować swoje poglądy
      i styl życia za wszelką cenę. Dla mnie możecie możecie dzielić sie swoimi
      przeżyciami , ale w miejscu gdzie inni mogą mieć wybór by pójść i Was słuchać.
      Mojej zgody na rondo nie macie!!!
      • heterofob2 zauważ, że 06.02.08, 15:50
        gdyby nie było homofobii, to by nie było blokowania dróg.
        nie chcesz blokad, zwalczaj homofobię!
        • Gość: henio to jakiś sznataż? IP: *.chello.pl 06.02.08, 16:21
          uważaj bo ty i twoi koledzy mogą dopiero odkryć prawdziwe znaczenie słowa
          dyskryminacja i nietolerancja!
          • Gość: też_heniu 7. o2. toaleta na centralnym, trzeci... IP: *.chello.pl 06.02.08, 23:27
            pisuar po prawej. no bo podobasz mi sie, chłopaku... taki jestes, hm, męski...
            • Gość: sado_macho Re: 7. o2. toaleta na centralnym, trzeci... IP: *.chello.pl 06.02.08, 23:40
              15,30.
              • Gość: henio posiłki z warszawy? IP: *.chello.pl 07.02.08, 06:51
                w katowicach nie ma centralnego pedale ;]
        • Gość: pplar Re: zauważ, że IP: *.nsn.uu3.net 07.02.08, 17:28
          bzdura...nie ma czegos takiego jak homofobia. To termin wymyslony przez same
          srodowiska homo, poto zeby udawac ze sie jest niby uciemiezonym. o ze ktos mowi
          na pedala pedal czy zboczeniec jest chyba objawem zdroworozsadkowego myslenia a
          nie przejawem dyskrymnacji
          • feurig59 Re: zauważ, że 07.02.08, 18:55
            Gość portalu: pplar napisał(a):

> bzdura...nie ma czegos takiego jak homofobia. To termin wymyslony
            przez same
            > srodowiska homo, poto zeby udawac ze sie jest niby uciemiezonym. o
            ze ktos mowi
            > na pedala pedal czy zboczeniec jest chyba objawem
            zdroworozsadkowego myslenia a
            > nie przejawem dyskrymnacji

Jest obraźliwe, więc jest przejawem nietolerancji i dyskryminacji.
            Od słów "odczłowieczających" się zaczyna: /to nie człowiek
            to "pedał"/, /to nie człowiek to "lewackie ścierwo"/ - kończy się na
            czynach, biciu, morderstwie.
            Nie po to siedzieliśmy w więzieniach i internatach, szykanowani
            przez aparat, żeby ograniczać komukolwiek wolność do demonstracji.
    • Gość: Taki sobie Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.sukcesnet.pl 05.02.08, 23:10
      PS. Odradzam zapraszanie górników z Budryka. Nie sądzę żeby podzielali Wasze
      frustracje. To twarde chłopy.
      • Gość: Gej Re: Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: 91.104.215.* 05.02.08, 23:24
        Jak z nich twarde chlopy, to pewnie jest na co popatrzec! :)
      • Gość: Tom Re: Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.babilon.ds.polsl.pl 05.02.08, 23:56
        czytając artykuł nie zauważyłem słowa blokada domyślam się ze chodzi o jakieś 1
        godzinne postanie przy fontannie pokazanie ilu nas jest i rozejściu sie . Jak by
        to było normalne społeczeństwo to by olało takie zbiegowisko i żyło swoim życiem .

co do postu że górnicy z Budryka to twarde chłopy ...hmm ...wątpię . Nie ma to
        jak wysyłać żony na rozmowy w sprawie zarobków .

P.S
    • bahn Niech na bany uważają! ;) 05.02.08, 23:49
      Jak już sam będą szli przez rondo, to niech uważają na bany, co by ich nie
      dupnęły ;) Motorowi też twarde chłopy ;)
    • Gość: aga Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 23:53
      Niech was wykurzą, zboczki jedne.
      • Gość: roro68 Re: Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 00:46
        Tzw. aktywiści gej-les oraz Tkacz-Janik nie mają nic więcej do zaoferowania jak
        trochę pisku i krzyku. Do zyskania wiele: status działacza NGO, łatawa kasa i
        wyrzutnia do władzy. Jeżeli GW jeszcze dba o bezstronność pani Goślińska
        absolutnie nie powinna poruszać tematów związanych z ONR, bo ma z nimi na pieńku
        i gołym okiem widać, że ich "zwalcza". Źle się czyta takie teksty z tezą, jak
        propagandę.
      • Gość: chwdp Dogadajcie się z wam podobnymi IP: 213.199.26.* 06.02.08, 13:09
        I połączcie "marsz równości" z "marszem żywych" a będziemy mieć powód by wam
        wspólnie wp...
        • Gość: kas pozdrawiam proboszcza z jedwabnego... IP: *.chello.pl 06.02.08, 23:24
          nie będa nam tu pedały, rzydzi i inna komuna po katolickich nogach szczały!
    • Gość: Angel Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.08, 00:59
      Inicjatorzy chcą się upomnieć o równe prawa dla dyskryminowanych ze
      względu na płeć, narodowość, zdrowie, religię, światopogląd.
      Nie zabardzo rozumiem co to ma wspólnego z równouprawenieniem
      homaseksualistów

Strajkowali górnicy, lekarze, pielęgniarki, to i na nas czas.
      Może zaczną strajkować normalni. Jak narazie próbujecie udowodnić,
      przekonać, że to wy jesteście normalni. A wszyscy normalni sa nie
      normalnii.

Organizatorzy mają nadzieję, że przyjdą m.in. żony górników z
      Budryka, które protestowały w Warszawie, gdy ich mężowie strajkowali
      w kopalni.
      Śmiech na sali
    • Gość: paranojq A ja nie chce wiedzieć kto kogo w w rzić posuwa IP: *.chello.pl 06.02.08, 01:39
      nie chce jechać baną i żeby mi jeden z drugim transparentem machał za oknem, że
      oni to pod prysznicem robią. Brzydzi mnie to. Tak samo jak nie chciałbym
      słyszeć, np. gdyby jedna oma opowiadała w banie drugiej jak to ze swoim robiła.
      Jak ja bym wyszedł z transparentem, że marszczę freda to by mnie zgarnęli za
      obrazę moralności.
      • Gość: kate democracy for dummies IP: *.chello.pl 06.02.08, 09:10
        Ty, intelgentny inaczej! jak Ci sie wolnosc zgromadzen nie podoba to pomysl o
        emigracji poza europe... afganistan?
    • Gość: do policji Czy mogę zamanifestować, że "marszcze freda" i czy IP: *.chello.pl 06.02.08, 01:41
      nie zostanę zgarnięty za obrazę moralności. Mnie brzydzi to co oni chcą
      manifestować! Zoofile, pedofile i inne file też chcą manifestować.
      • Gość: mierny_lecz_wierny no ale mnie z kolei... IP: *.chello.pl 06.02.08, 10:19
        mnie z kolei brzydzą tacy jak Ty. i - to prawda - z najwyższym wysiłkiem nie
        odmawiam Ci np. prawa do glosowania, :).
        • Gość: pplar Re: no ale mnie z kolei... IP: *.nsn.uu3.net 07.02.08, 17:40
          no to normalne ze nienormalnych takich jak ty obrzydzaja normalni tacy jak ja na
          przyklad
      • natjusia Re: Czy mogę zamanifestować, że "marszcze freda" 10.02.08, 10:41
        Chloro*file* szczególnie ;>
    • Gość: normal Może zoofile przyjdą, żamiast żon górników? IP: *.chello.pl 06.02.08, 01:42
      Na nich na pewno mogą liczyć geje!
      • Gość: ja_z_londynu Ty to pewnie z parafii w jedwabnem... IP: *.chello.pl 06.02.08, 11:51
        Ty to pewnie z parafii w jedwabnem klikasz? poznaję...
        • Gość: anty Re: Ty to pewnie z centrum von erika co sika IP: *.pools.arcor-ip.net 06.02.08, 18:56
    • Gość: kolo Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 03:27
      Możecie tutaj pisać,pisać i jeszcze raz pisać bez końca a ja wiem na
      100% że prezydent Katowic i tak nie wyda na to zgody.Ze względów
      bezpieczeństwa.
    • Gość: fghfgh Re: Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 04:09
      pedalstwo nigdy nie bedzie uznawane za norme.

Pedal zostanie pedalem.
    • Gość: Inny? Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.gprs.plus.pl 06.02.08, 07:38
      Żądam praw dla osób którzy uprawiaja miłość z Kozami Zwierzątka tez
      ludzie,
    • Gość: jurd no to zróbmy też marsz, ale przeciwko takim marszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 08:09
      wyjdźmy na miasto, bo czujemy sie dykryminowanii obrażani przez homoseksualistów, "co nas obchodzi kto z kim do łóżka chodzi"
      • Gość: łowca nieuków "jurd" pisz poprawnie albo sp... z tego forum IP: *.csd.auth.gr 06.02.08, 11:53
        "no to zróbmy też marsz, ale przeciwko takim marszą"

Nie marszą tylko marszom!

jeszcze raz to samo:
        Szanowny kolego, jeżeli nabywałeś edukacji pod budką z piwem to nie ośmieszaj
        się i nie wymądrzaj na publicznym forum a jeżeli już chcesz koniecznie coś
        wtrącić to sprawdź sobie tekst za pomocą dostępnych internetowych słowników lub
        napisz sobie "na brudno" w wordzie i sprawdź pisownię :)
        • Gość: anty Re: "jurd" pisz poprawnie albo sp... z tego forum IP: *.pools.arcor-ip.net 06.02.08, 18:58
          Nie pouczaj smutasku, bo to na forum zla maniera.
          • Gość: brasil zrzuta na słownik dla ambitnego ... IP: *.chello.pl 06.02.08, 23:30
            ...analfabety!
    • Gość: ij Re: Co mają wspólnego pedał z kanarkiem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 08:41
      Znowu ta Janik niezamęzna lesba... nieeee
      • Gość: normalny Zakaz pedałowania!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 09:01
        Zakaz pedałowania!!!
        • Gość: Nny Re: Zakaz pedałowania!!! IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 06.02.08, 09:23
          Gość portalu: normalny napisał(a):

> Zakaz pedałowania!!!

Wypraszam sobie, zaraz wsiadam na rower i pedałuje do pracy ;)

W kazdym razie nie ma co sie pieklic, niech homosie ida na rondo protestowac czy co tam chca robic, kibice ze skinheadami zaprowadza porzadek.
    • Gość: Dantes Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 08:50
      Walka z homofobią jest przeciwskuteczna, nie tylko nie likwiduje
      homofobii, ale nawet ją nasila. Jestem tego żywym dowodem, jeszcze
      parę lat temu, kiedy nie słychać było słowa "homofobia" miałem do
      homoseksualistów stosunek zupełnie obojętny - neutralny. Ale odkąd
      zaczęła się namolna kampania zwalczania homofobii, te wszystkie
      akcje "niech nas zobaczą" itd. zacząłem szczerze homoseksualistów
      nie znosić. Co to kogo obchodzi kogo ja lubię lub nie? To moja
      prywatna sprawa, i żadni działacze nie będą mi narzucać że mam kogoś
      lubieć ze względu na jego orientację.

A wy, czy słyszeliście kiedyś żeby ktoś pod wpływem kampanii
      zwalczania homofobii zmienił swój stosunek do homoseksualistów z
      negatywnego na pozytywny? Bo o takim przypadku nie słyszałem.
      • heterofob2 Re: Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo 06.02.08, 16:40
        pod wpływem kampanii antyhomofobixznych , a przede wszystkim parad, stosunek do
        gejów z negatywnego na pozytywny zmieniła mniej więcej połowa społeczeństw
        zachodniej europy, czyli z grubsza koło stu milionów osób.
    • Gość: HH A niech sobie łażą! IP: *.comarch.com 06.02.08, 08:52
      Księża też paradują w biały dzień w kieckach - i jak tu wytłumaczyć dziecku, że
      to taki facet, który nie lubi seksu... :-P
      • Gość: kad uwaga na dzieci IP: *.chello.pl 06.02.08, 08:59
        dzieci trzymaj od takich z daleka. gazet nie czytsz?
      • Gość: homo sapiens To dlaczego u kleru hemoroidy są chorobą zawodową? IP: *.dsl.speedlinq.nl 06.02.08, 12:04
        Gdy swędzi cię d.. i plącze się kieca
        pociechy doznasz od Biskupa Paetza
        • Gość: pablo Re: To dlaczego u kleru hemoroidy są chorobą zawo IP: *.chello.pl 06.02.08, 23:31
          buahahahaha. aaaa....
    • Gość: lex Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 08:58
      leczyc sie prosze,a nie paradowac po miescie,
      nic nie mam przeciwko nim,niech sie organizuja,maja swoje knajpy
      itd,ale niech nie manifestuja i udowadniaja ,ze sa OK
      • Gość: @ Zapewne nie są OK skoro muszą to publicznie udowad IP: *.9.354a.static.theplanet.com 06.02.08, 11:41
        jw.
    • Gość: głupi_lecz_wierny Tu też kiedyś będzie Europa! IP: *.chello.pl 06.02.08, 09:07
      smrod niemytych zębów, religijny fanatyzm a la iran, brud na ulicach, w glowach
      średniowiecze... to wszystko się ze sobą wiąże, pasuje do siebie. także te byki
      ortograficzne i niezdarnosc wypowiedzi (funkcjonalny analfabetyzm)łysych
      byczków, tych sierot po giertychu. nie łudźcie się chłopaki - tu też kiedyś
      będzie europa!
      • Gość: Dantes Re: Tu też kiedyś będzie Europa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 13:46
        Zdania zaczyna się z dużej litery, nazwy państw i nazwiska osób
        również pisze się z dużej litery osiołku jeden. Przyganiał kocioł
        garnkowi...
      • Gość: henio Europa już zawraca IP: *.chello.pl 06.02.08, 16:30
        po kilkunastu latach lewactwa, wygląda na to że Europa powoli się budzi, ale nie
        we władzach, a oddolnie, zwykli obywatele coraz bardziej mają dość tej
        poprawności politycznej, wystarczy zainteresować się sytuacją w Holandii czy
        Hiszpanii...
        • Gość: paradoks_rusella parobki z wszechpolski... IP: *.chello.pl 06.02.08, 23:37
          ...będą ewangelizowac swoich dobroczyncow z holandii? tak to sobie wyobrażasz,
          giertychowaty? a co wtedy, jak Państwo Holendrzy nie dadzą pracy na polu?
          myślales o tym?
    • kat.2 Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo 06.02.08, 09:20
      czemu służą takie "manifesty" tego za kija wafla nie potrafię
      zrozumieć! Jakby ktoś cały czas bombardował mnie nachalną reklamą, w
      ramach bunty nie kupował bym tego towaru. Co do rzeczy mają żony
      górników? Może chcą je ośmieszyć? Pracuję i jakoś nie wiem czy mój
      sąsiad jest gejem, jak się i z kim się kocha, czy w ogóle. Nikogo to
      nie obchodzi.
      • Gość: kasia_bląd kurs demokracji dla niedorozwojow... IP: *.chello.pl 06.02.08, 10:58
        Ty, giertychowaty! jak Ci sie wolnośc zgromadzen nie podoba to masz wybor...
        może iran?
        • Gość: henio to jak ja się zgromadze z moim ziomalami dresami IP: *.chello.pl 06.02.08, 16:31
          to mam nadzieje że tak samo będziesz babo szczekać!
          • Gość: sado_macho 7.02 br., dworzec centralny... IP: *.chello.pl 06.02.08, 23:43
            ...trzecia toaleta na prawo, 15.00. możesz przyprowadzic tych "ziomali". aha,
            wymyjcie się wszyscy!
      • Gość: głupi_lecz_wierny a kto powiedzial, że masz rozumiec? IP: *.chello.pl 06.02.08, 11:00
        tacy jak Ty mają przestrzegac regul. nie musza ich rozumiec. a wsobote pojdziesz
        sobie na jakis mecz i spotkasz sie z chłopakami.
        • Gość: henio Re: a kto powiedzial, że masz rozumiec? IP: *.chello.pl 06.02.08, 16:36
          a Ty pewno skoczysz do sauny z przyjacielem i będziesz się oburzał jak ktoś
          wywali Cię na zbity pysk.
    • Gość: Albin Siwak Ale o co wam chodzi IP: 62.29.174.* 06.02.08, 11:29
      Taki marsz to świetna reklama dla miasta, powinien być jak najgłośniejszy i jak
      największy, żeby wszyscy mogli zobaczyć Katowice w TV, najlepiej też za granicą.
      A co do samej istoty sprawy, no cóż, jedni się publicznie obnoszą ze sprawą tak
      intymną jak wiara organizując pielgrzymki, inni się obnoszą ze sprawą tak
      intymną jak własne preferencje seksualne. Nie ma tu wielkiej różnicy.
      • Gość: różnica Re: Ale o co wam chodzi IP: *.chello.pl 06.02.08, 11:46
        różnica jest taka, że w polsce w zabobonnych katoli tępe kibolskie bydło nie
        rzuca kamieniami... i wlasnie dlatego każdy heteryk powinien bronic
        demokratycznych swobod gejow. proste jak konstrukcja cepa.
        • Gość: Dantes Re: Ale o co wam chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 13:57
          "zabobonne katole" "tępe kibolskie bydło" - jest tzw. "mowa
          nienawiści" będąca zaprzeczeniem postawy tolerancyjnej. Ale to na
          marginesie, bo ja chciałby się dowiedzieć jakież to "demokratyczne
          swobody gejów" są tak zagrożone, że powinniśmy ich bronić? Nie mogą
          geje głosować, albo kandydować w wyborach? Nie mogą zakładać gazet,
          czy serwisów internetowych? Ktoś im zamyka usta? Wyrzucają ich z
          pracy za to że są gejami? Jaka im się krzywda dzieje? Jaki
          ich "prawa" są gwałcone?
          Całe to chrzanienie o bronieniu "praw" gejów to pusty slogan, za
          którym skrywa się zwykła chęć medialnego zaistnienia, wyrobienia
          sobie nazwiska i otwarcia sobie kariery.
          • Gość: doprawdy? kamieniem w "lesbę"! IP: *.chello.pl 06.02.08, 23:49
            głupis, czy udajesz?
      • Gość: egzekutor Ja bym im tam ten jeden raz pozwolił IP: *.de 06.02.08, 12:43
        niech sobie manifestują ale policja niech wtedy zostanie w "koszarach".
        A potem gdy na placu boju pozostanie kilkanaście trupów zboczonych roznosicieli
        AIDSa to na przyszłość będą to miasto omijać z daleka.
    • Gość: prawdziwy.antonina Homoseksualiści wyjdą na katowickie rondo IP: 78.8.104.* 06.02.08, 11:54
      jeśli coś robię nienormalnego to to ukrywam.A oni nie dość,że źle
      postępują to jeszcze się tym chwalą i szukają tych którzy pochwalają
      zło.
      • heterofob2 masz na myśli homofobów? popieram 06.02.08, 16:17
    • Gość: Falka Osobne imprezy IP: *.telpol.net.pl 06.02.08, 13:33
      Pani Goślińska piszę o dwóch przemarszach - profeministycznej Manifie z okazji
      Dnia Kobiet i Marszu Równości w ramach Śląskich Dni Równych Szans dla
      Wszystkich. Rzecz łatwa do sprawdzenia, również u osób z którymi rozmawiała :/
    • heterofob2 geje są wszędzie 06.02.08, 13:53
      sugerujesz, aby geje zrobili coś na rzecz innych. przecież to ma miejsce od
      dawien dawna! aby się o tym przekonać, zadzwoń na dowolny telefon zaufania,
      poinformuj się, kto oferuje darmową pomoc psychologiczną dla bitych dzieci itp.,
      zajrzyj na strony typu stop przemocy czy sos rasizm, przekonasz się, że tam
      zagejenie znacznie przewyższa charakterystyczne dla całego społeczeństwa pięć
      procent.
      co do spokojnych otwartych imprez, to przecież masz kilka festiwali w roku: w
      warszawie, poznaniu, krakowie itd. w ramach festiwalu możesz sobie obejrzeć
      najnowszy film almodowara, pogadać o homofobii, zabrać ulotki o bezpiecznym
      seksie dla swojego dziecka itp. ale pewnie ciebie interesują tylko nagie tyłki
      tańczące na przyczepie...
      • Gość: henio 0.75%-1.75% tylu jest gejów w Europie IP: *.chello.pl 06.02.08, 16:45
        dane z niezależnego opracowania...
        • heterofob2 Re: 0.75%-1.75% tylu jest gejów w Europie 06.02.08, 16:49
          dziwne... wśród moich uczniów jakby więcej. czy mam zmienić metody? na wszelki
          wypadek wykreślę lekcję o NATURA 2000.
          • Gość: henio Re: 0.75%-1.75% tylu jest gejów w Europie IP: *.chello.pl 06.02.08, 18:48
            heh ciekawe jak to sprawdziłeś ;) zapraszałeś na kawę do swojego mieszkania :>
            • heterofob2 czy zapraszam? 27.02.08, 16:34
              nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale na wszelki wypadek odpowiem: tak, zapraszam
              do mieszkania na kawę, na piwo, czasem do kina na film z wątkami (jeśli nie mam
              czasu, to po prostu daję uczniowi bilet darmowy, ponieważ jako gej mam prawo do
              darmowej wejściówki w zaprzyjaźnionym kinie).
        • heterofob2 skoro jest ich tak niewielu, to w czym problem? 06.02.08, 16:56
          • Gość: henio właśnie w niczym, nikt nie rozumie o co się rzucaj IP: *.chello.pl 06.02.08, 18:49
            ą... jakie nowe prawa chcą? po co im one?
    • Gość: normalny [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 13:54
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka