Gość: omar1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 09:14 a własciwie dałem skosić. Teraz już nie musicie sie nartwić co bedziecie jesc w zimie i niech mi ktoś powie ,ze Warszawiacy nie maja serca dla górników! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omar1 Re: Skosiłem trawę... 15.09.03, 14:31 Gość portalu: omar1 napisał(a): > a własciwie dałem skosić. > Teraz już nie musicie sie nartwić co bedziecie jesc w zimie > i niech mi ktoś powie ,ze Warszawiacy nie maja serca dla górników! No,nie....... Nie ma chętnych ? A może to nieśmiałośc? Proszę sie nie wstydzic i smiało prosić! Ten gnojek z belska jako pierwszy,no juz! Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Jest pierwszy- settembrini ! 15.09.03, 20:45 No oooooooooo,kolega parobas z Bielska sie zgłosił jako pierwszy.Brawo! Nie rozumiem tylko dlaczego na skrzynke.Wstydzisz sie settembrini ? Ok ,niech cham sląski pozna dobre serce Warszawiaka.Dostał przepis na bigos z trawy! Masz settembrini ,smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Jest pierwszy- settembrini ! 15.09.03, 21:07 Nieśmiali są, wiedzą że naszambili i ta trawa w nagrodę to trochę na wyrost... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Jest pierwszy- settembrini ! IP: *.pke.pl 16.09.03, 08:11 apel zadziałał. Bravo!!!! Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś