Dodaj do ulubionych

osiedle kukuczki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 15:21
Czy ktos moze mnie pokierowac tzn jak mozna z ulicy jagiellonskiej dostac sie na kukuczki ul.kujawska?bede na ul.jagiellonska podwieziony a potem nie mam zielonego pojecia jak sie tam dostac,jestem przyjezdny wiec prosze o zrozumienie:))
pozdrawiam
Bartosz
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: osiedle kukuczki IP: *.fenix.katowice.pl 27.05.08, 16:46
      najlepiej w autobus 600 sie wsadz z najblizszego przystanku tkz.PLAC ODZIAŁÓW
      MŁODZIEŻY POWSTANCZEJ , z Jagiellonskiej jedzie 600 ale w odwrotnym kierunku niz
      Kukuczki wiec uwazaj, ten plac jest z tyłu dworca PKP

www.kzkgop.pl/rozklady/frame.php?kat=600_20070301&nr=3&kier=1
    • Gość: bartosz Re: osiedle kukuczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 18:42
      a dlugo sie tam jedzie?
      dzieki za pomoc
      • Gość: . Re: osiedle kukuczki IP: *.fenix.katowice.pl 27.05.08, 20:43
        około 20 minut
        • Gość: qqleczka Re: osiedle kukuczki IP: *.ih.com.pl 27.05.08, 21:08
          w szczycie nastaw się nawet na 40 minut.
    • Gość: bartosz Re: osiedle kukuczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 22:56
      kurcze,a piechota to daleko??
      dziex
      • Gość: . Re: osiedle kukuczki IP: *.fenix.katowice.pl 28.05.08, 07:09
        zależy jak kto szybko chodzi ale za 40 minut to sie na pewno zajdzie, nawet za
        30 jak sie wie którędy isć

jak Ci na czasie zalezy mozesz zrobić tak z przystanku w rynku,albo obok
        kościoła Mariackiego(na ten masz bliżej z Jagielońskiej)
        Wsiadasz do bylejakiego tramwaju w kierunku Zawodzia, Mysłowic,Sosnowca (z
        rynku ,i dalszych -kazdy tramwaj jedzie w kierunku Zawodzia wiec wsiadasz do
        bylejakiego)
        jedziesz od Mariackiego (Mariackiego nie licząc) 4 przystanki - na 4 wysiadasz,
        wracasz sie na świateł ,przechodzisz na druga stronę ulicy i idziesz cały czas
        prosto, za mostem tez prosto i wyjdziesz na Kukuczki(idziesz z 10 minut)
        • Gość: . Re: osiedle kukuczki IP: *.fenix.katowice.pl 28.05.08, 07:12
          ewentualnie, tam jak przejdziesz na tych swiatłach bedzie przystanek -
          autobusem 70 jeden jedziesz i jestes na KUKUCZKI ,tyle ze jezdzi nie za czesto.
        • Gość: Bartosz Re: osiedle kukuczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 11:29
          dzieki wielkie za pomoc!!!jeszcze mam pytanie a ta ulica,to latwo ja mozna znalesc na tym osiedlu?
          • Gość: gośc Re: osiedle kukuczki IP: 81.219.121.* 28.05.08, 17:38
            Chłopie wsiąc na sokolskiej w 70 lub 600 i zapytaj kierowcy.a z
            jagielońskiej na sokolską nie jest daleko .szerokiej drogi.
    • Gość: Anka masz dokladnie opisane jak trafic :) IP: *.siec2000.pl 31.05.08, 11:29
      Witaj, słuchaj, najprościej bedzie jak wsiądziesz na przystanku na ulicy
      jagiellonskiej w autobus nr 600, co prawda troche okrążysz ale za to bez
      problemu trafisz na osiedle kukuczki. podaje link do rozkladu jazdy autobusu:
      www.kzkgop.com.pl/rozklady/frame.php?kat=600_20070301&nr=9&kier=2
      Bedziesz przejeżdżał kolejno przystanki: ul. francuska, komenda policji, ul.
      ceglana, Klinika okulistyczna (tutaj mozesz sie spodziewac przerwy dla kierowcy
      gdyz jest to ostatni i zarazem pierwszy przystanek dla tej lini ale czasem nie
      ma przerwy, autobus od razu jedzie w strone osiedla). I tu przejedziesz kolejno
      przystanki (link:
      www.kzkgop.com.pl/rozklady/frame.php?kat=600_20070301&nr=9&kier=2 ): plac
      oddzialu mlodziezy powstanczej, dworzec pkp, ul sokolska, ul. katowicka,
      bogucice kosciól, bogucice markiefki i wreszcie wysiadasz na przystanku
      "kukuczki wrocławska" :-) następnie przechodzisz na druga strone ulicy gdzie na
      przeciwko jest tez przystanek autobusowy, idziesz pare kroków w prawo i masz
      ulice prowadząca "w dół" ze tak powiem, mijasz pko i po prawej stronie masz
      czesc budynków mieszczacych sie na kujawskiej a po lewej stronie masz 2 czesc
      budynkow na ul. kujawskiej tylko do tych wejscie do klatek znajduje sie od
      strony podwórza wiec idac ulica w dol nalezy skrecic w lewo za dlugim ciagiem
      bloku. Zalezy pod jaki numer chcesz sie dostac. Wiem na pewno gdyz mieszkam na
      ulicy kujawskiej i nieraz jezdze z jagiellonskiej :) gdyby byly jakies pytania
      moje gg. 590345
      Pozdrawiam i mam nadzieje ze trafisz bez problemu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka