Gość: ech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 22:06 artykul wyjatkowo debilny. komentarz rowniez. ale wierszowki gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike-great Lukas Podolski wziął koszulkę i uciekł 15.07.08, 22:06 Zapyziałe zaściankowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin maciek juz nie masz o czym pisac!! IP: *.mts.modulonet.fr 15.07.08, 22:29 i na dodatek bzdury. naprawde wierzycie, ze CNN cos mogloby wspomniec o wizycie Podolskiego w Zabrzu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys aus Rosvelta Lukas Podolski wziął koszulkę i uciekł IP: 213.227.74.* 15.07.08, 22:54 Bo u nos to som ciule. A moza sie myla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwiczanka co sie dzwic.......... IP: *.fbx.proxad.net 15.07.08, 22:58 z Sosnicy byl i z Sosnicy pozostanie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marm Re: co sie dzwic.......... IP: *.eranet.pl 16.07.08, 00:42 moze sie wstydzil tej koszulki...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro68 Nic nie rozumiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 01:38 Tak, tak, myślenie marketingowe... Świetnie by się to miało do urlopu Poldiego. Zachował się tak prosto i szczerze jak chłopak, który poprosił prezesa o koszulkę i przyjechał po odbiór. Nic mniej i nic więcej. A pióra w dupie, plastikowe uśmiechy i postawa "wszystko na sprzedaż" (nawet mój wypoczynek i moja prywatność) to już jest tak mało śląskie, że ludziom spoza chyba aż trudno zrozumieć. Jakby Poldi chciał zrobić show, to by ustalił z prezesem scenariusz. A jeśli nie chciał, to prezes byłby ostatnim chamem wykorzystując jego prywatna wizytę w klubie do reklamy. Wygląda, że wszystko i wszyscy byli na miejscu. Oprócz paparazzich. Odpowiedz Link Zgłoś
rodowiczmaryla Re: Lukas Podolski wziął koszulkę i uciekł 16.07.08, 02:04 Luke: pozdrow swoja Panienke i Bobasa a przy okazji tez Radzine Klose. :) Jestescie dla mnie nastepcami Willimowskiego. Slonsk je z Wos pjeronym stolz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (P)olonus Dzwne, że takie akcje nagle jak wszedł Alianz IP: *.domainunused.net 16.07.08, 05:36 Jakoś tak jak pisze Podolski co rok spełniał jakiś czas wakacji w Gliwicach, już spokojnie ze dwa trzy lata jest gwiazdą dużego formatu. Więc czemu wcześniej nie odwiedzał podobno tak ukochanego klubu jakim jest Górnik. A dopiero teraz gdy Górnika i Bayern w którym występują łączy tensam sponsor Alianz. Czy nikt w tym nie widzi powązania. Przecież to chodzi o zwykły pieniądz a nie tam o jakąś miłość. Szczególnie że pamiętam jego wywiad, jeszcze gdy nie był taką gwiazdą, ale już rozpoznawanym piłkarzem, gdzie o wiele cieplej wypowiadał się o Piaście Gliwice, mówił, że to lub z jego miasta, że gra tam jego kilku znajomych. A teraz nagle jest wielkim kibicem Górnika. No powiem szczerze dziwna sprawa. A z ta koszulką to też podobno on wcale nie wystąpił z taką prośbą tylko mu zaproponowali, więc się zgodził stąd przyjął, ale bez jakiejś konerencji czy sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dzwne, że takie akcje nagle jak wszedł Alianz IP: *.cnb.com.pl 16.07.08, 09:04 Na stronie Górnika napisano, że rok temu też był w klubie, więc teoria spiskowa słabnie ;) BTW nie rozumiem tego rozczarowania artykułu w Wyborczej - chłopak ma urlop, przyjechał odpocząć, a nie robić za gwiazdę mediów. Wykorzystywanie go w takim momencie do promocji klubu byłoby nieco niestosowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciś heh no a alianz wszedł kiedy czyżby nie rok temu IP: *.domainunused.net 16.07.08, 10:48 Też uważam, że to sponsor załatwił takie coś. I również pamiętam wywiad, gdzie mówił coś, że jego matka grała w Piaście w szczypiorniaka i dlatego On czuje sentyment do tego klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re: heh no a alianz wszedł kiedy czyżby nie rok t IP: 91.197.155.* 16.07.08, 11:46 Tak, sponsor załatwił "przebiegnięcie Podolskiego z parkingu do budynku". Zastanów się. Gdyby to załatwiał sponsor, to wtedy ta wizyta wyglądałaby zupełnie inaczej. Koleś był na urlopie, sam chciał przyjechać i nikomu nic do tego jak ta wizyta wyglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szakal co rok był na urlopie w Gl i jakoś nie miał chęci IP: 82.177.206.* 17.07.08, 07:56 Więc każdy widzi, ze ma to związek z grupą Alianz tylko nie wy, żabki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Lukas Podolski wziął koszulkę i uciekł IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.07.08, 07:49 A co mial niby zrobic ?! Odpowiadac reporterom Gazety dlaczego niegra dla Polski - bo o nic innego sie go niepytacie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hemut Kto krupniokiem sie urodził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 09:11 szczewem zdechnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Lukas Podolski wziął koszulkę i uciekł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 09:19 ani klub ani Podolski nie pokazali klasy Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087 Nagrody za darmo: www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=fredator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabol artykół pisany na zamówienie pani Drabik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 10:11 zawsze w naszym cieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re: artykół pisany na zamówienie pani Drabik IP: 91.197.155.* 16.07.08, 11:49 "artykół" To chyba Słońce Cię oślepiło podczas rzucania tego cienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rg Lukas Podolski wziął koszulkę i uciekł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 11:34 Podolski robi kase u Niemca i ma w głębokim poważaniu cały nasz kraj i Śląsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzegow bidny zabski dresik IP: *.b-ras1.bbh.dublin.eircom.net 16.07.08, 12:31 Ich liebe Jurgen, bez ciebie jo żyć nie moga Jak ty mie ciepniesz, to jo ciepna się w woda Chca z tobom do raichu jo tyż chca pożyć A nie w tym syfie penzyi dożyć Przyjyżdżej jutro jużech spakowano Czekom na winklu od czwartyj rano Jesteś słoneczko Jurgenku mój miły Spóźniyłeś się yno cztyry godziny Pakowałach graty widziałach w koferaumie Niymiecke specjały to wszystko dla mnie Dej mi waissewuszta i sznapsa spróbować Jurgen patrz się jo umia jodłować Coś ciepie tym audikiem to te polske drogi Bo przeciyż twój audik blank z salonu nowy Nie moga już patrzeć na te familoki Oni sam żyją choby w hasiokach Żrom oszkrabiny same krupnioki Rzygom jak patrza na te śląskie widoki A my jadymy pijymy piwo z puszek Jak chcesz to ci pokoża opalony brzuszek Robi mi się mokro, twardnieją mi sutki Już niedugo ptoszku, widza cwergi - krasnoludki A tukej patrz Jurgen mój ty kochany Rottwailery z gipsu, krowy z porcelany Lokaj z ceramiki weźmy go ze sobą I choby za to prześpia się z tobą MMM, czuja zapach faterlandem wonieje Posłuchaj jak Wanda za tobą szaleje Jo już dochodza a my dojeżdżomy Nie moga się doczekać jak się pokochomy I ślub weznymy w kościele niemieckim Na zakupy w Aldiku z naszym pójda dzieckiym już somy w Gerlitz boski Reich widza w stosunku do ciebie coraz mnij sie wstydza Wyciągom paszport, podnoszom sie szlabany Niemiecki celnik otwiero nieba bramy Tak cie kochom Jurgi że czasu mi szkoda Zjedżej na tanksztela zrobia ci loda zrobia ci to lepij niż Teresa Orlowski Z wdziynczności żeś mie wywióz z tyj ciulatyj Polski Somy w Hamburgu coś mi nie pasuje Take nowe Audi to czymu się zepsuło? Co niy mosz roboty i miyszkosz w tym chlywiku? Kajne szprechen dojcz parszywy ciuliku! Co z ciebie za Jurgen ino zwykły Jurek Te twoje kolegi Rus, Jugol, Turek A obiecywołeś Niemców z S klasą Prawdziwych nordyków nie mieszanych z brudną rasą Gunterów, Reinerów Ewaldów, Matthiausa A tu Abdul, Mirko, Siergiej und Wasyl Same alfonsy, złodzieje, brudasy Gold kety, giwery, dresy, adidasy Za coś mi ciulnął i paszport zabrołeś Od kogo zwei tausen euro dostołeś Miałach być hostessą w hamburskim Ritzu A jakiś Rumun maco mie po cycu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabol Re: bidny zabski dresik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 12:43 albo cie mama dupcy albo cie tata w kaka rżnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: bidny zabski dresik IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.08, 15:16 Dlaczego pisza tu tylko CHAMY ?????? - ten styl jezykowy OBRZYDLIWY . Same ku.. , h..e itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Lukas Podolski wziął koszulkę i uciekł IP: 80.51.185.* 16.07.08, 15:02 wziął koszulkę i uciekł, na pewno nie zapłacił nawet, a teraz będą się naśmiewać z górnika za granicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johannes Re: Lukas Podolski wziął koszulkę i uciekł IP: *.pools.arcor-ip.net 16.07.08, 16:32 Jak czytom te bazgroly to ino plakac nad wami bo bozia niedala wom rozumu ino kupa zazdrosci. Glück auf! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Lukas Podolski wziął koszulkę i uciekł, tłum włazi 16.07.08, 17:23 dupców zawiedziony :) ludzie, a czegoście się spodziewali? że wyjdzie i powie: "kocham śląsk, jestem za autonomią"? przyjechał, dostał czego chciał, odjechał. i przyznam się szczerze, że wolę taką postawę od postawy rodzimych gwiazdeczek piłkarskich. p.s. z innych kretynizmów dziennikarskich - nie wiem który to dziennikarzyna na polsacie po meczu polska-niemcy powiedział, że z tego meczu zapmaięta brak radości podolskiego po strzeleniu bramek... matko, czy do tego zawodu biorą najgłupszych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Lukas Podolski wziął koszulkę i uciekł, tłum IP: *.cnb.com.pl 16.07.08, 17:32 > p.s. z innych kretynizmów dziennikarskich - nie wiem który to > dziennikarzyna na polsacie po meczu polska-niemcy powiedział, że z > tego meczu zapmaięta brak radości podolskiego po strzeleniu > bramek... matko, czy do tego zawodu biorą najgłupszych? A co w tym głupiego? Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: Lukas Podolski wziął koszulkę i uciekł, tłum 16.07.08, 17:51 równie dobrze taki "ekspert" mógłby powiedzieć, że do końca życia zapamięta jaka była temperatura i wilgotność powietrza w czasie tego meczu... a jaki wtedy wiał zefirek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Lukas Podolski wziął koszulkę i uciekł, tłum IP: *.cnb.com.pl 16.07.08, 21:32 Wiesz, zachowanie Podolskiego w tym meczu było na tyle nietypowe, że dziennikarz miał pełne prawo tak powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro Temat faktycznie na pierwszą stronę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 18:36 Idiotyczny artykuł z pretensjami do gościa, który przyjechał odwiedzić babcię i kumpi z dzieciństwa. Ktoś tu chyba pomylił redakcje przy zatrudnieniu. Od takich "sensacji" jest Super Ekspres i Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwer Re: Temat faktycznie na pierwszą stronę. IP: *.zabrze.net.pl 16.07.08, 18:48 oj musioł,siusioł! Odpowiedz Link Zgłoś
sieminius Komentarz do "komentarza" 16.07.08, 18:46 ...Czego mu brakuje? Wizerunku, jaki otacza profesjonalny klub z ambicjami. Niestety profesjonalizmu zabrakło moim zdaniem autorowi artykułu. Jak można wysnuwać tak głupie wnioski? Podolski jest profesjonalistą, ma podpisany kontrakt (nie tylko na "usługi sportowe" ale i marketingowe) z klubem z najwyższej półki, nie może ot tak sobie zakładać koszulki innego klubu i pozować do zdjęć. Działacze Górnika zachowali się w tej sytuacji ZAWODOWO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud moze za mało górnik płacił ;) IP: *.devs.futuro.pl 17.07.08, 08:44 może za mało górnik płacił za pokazanie się w koszulce i reklamówki w TV nie będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwet21 A tu już siedzisz!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 22:01 I swoje Dud znowu głosi ..kasiora.Człowieku czemu nie idziesz na stronkę,gdzie o Garguli ..ja mu tam na imię piszą ..tylko o Poldim piszesz i o kasie.Powaliło was z tej wściekłej zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian to poldi kombiakiem jezdzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 09:49 ale lipa :) ale koszulka prima, mam taka "i love munich" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Claudia Lukas Podolski wziął koszulkę i uciekł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 19:48 I bardzo dobrze. Sukinkot. Nie rozumiem tylko co tam robili ci ludzie? I dlaczego nikt nie podrapał mu tej głupiej, niemieckiej buzi? Bleeee..... Aha, jeszcze jedno. Nikt nie ukradł mu samochodu?? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Claudia!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 21:59 Szkoda,że Ciebie w duę nie wy..i!!!!.Stary widać matke wali i stąd ta agresja o drapaniu.Sama se podrap a od Poldiego suko wara!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Claudia Re: Claudia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 21:24 "Sama se podrap a od Poldiego suko wara!!!!" bardzo mądre słowa. Tylko pogratulować. Hm, czyżby rosyjskie klimaty? Napisałam tylko co myśle o jego zachowaniu. Tak całkowicie olewać ludzi to chyba nie najgrzeczniej. Może ty tak lubisz ale ja jestem za "polskimi kibicami" (którzy może błądzą jeśli jemu w czymkolwiek kibicują, ale to już inna historia)i nie podoba mi się co wyprawia ten cholerny szwab. JA nie zabraniam ci wielbić "wspaniałego Poldiego", a ty nie masz prawa oceniać tego co robię. Mogę być po..ą rasistką, suką czy kimkolwiek innym, ale ci nic do tego. "Stary widać matke wali i stąd ta agresja o drapaniu" Tego zdania już nie będę analizowała. "Szkoda,że Ciebie w duę nie wy..i!!!!." No tak... Rzeczywiście widać kto tu jest agresywny. Chętnie bym ci więcej namazała, ale szkoda czasu. Życzę powodzenia w życiu. Napewno się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś