Gość: miki IP: 212.160.172.* 24.07.08, 17:48 szukam dobrej szkoły językowej z terenu katowic wybór jest duży wiec trudno sie zdecydowac a ja szukam takiej gdzie kładzie sie nacisk na komunikacje moze ma ktos jakies doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiki Re: szkoły językowe IP: *.net26.pl 26.07.08, 09:34 zalezy jaki jezyk, ja chodze na niemiecki do PROFI juz 3 lata i sobie chwale. wlasnie zajecia, moze mniej sama organizacje szkoly.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: szkoły językowe IP: 81.219.121.* 26.07.08, 11:35 interesuje mnie j . angileski co do profi to słyszałam dużo niepochlebnych opinii wiec sama niewiem oprócz lepszej znajomosci jezyka chciałabym zminimalizowac poczuce straty czasu i pieniedzy po skonczonym kursie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 19:59 Uczyłam się w paru szkołach, w tym w Profi Lingua - stanowczo odradzam. I najlepiej chwalę sobie Empik - nie nalezy do najdroższcyh szkół w K-ce, a języka sie nauczysz spokojnie ;) Z kolei, jeśli Ciebie stać do mozesz pójść do British Council - sama nie byłam, ale słyszałąm b.pochlebne opinie - tylko jest jeden minus, są najdroższą szkołą. Nie wiem czy już od poziomu podstawowego jest native - ale ja miałam zajecia w systemie 1 - Polak, 1 - native. I nie przypominam sobie, żebyśmy nawet z polskim nauczycielem rozmawiali po polsku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: szkoły językowe IP: *.net26.pl 26.07.08, 22:20 wiadomo - ile przypadkow, tyle opinii.. moi znajomi po pol semestru ang w empiku zrezygnowali - lektor usypial ich na zajeciach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benny Re: szkoły językowe IP: *.katowice.n4a.pl 26.07.08, 23:35 Ja chodzilem na zajecia z angielskiego i wloskiego do Europy2000 przez wiele lat i jestem super zadowolony z tej szkoly! Poziom nauczania jest super, lektorzy sa przemili, przygotowani na zajecia i nie ma mowy o tym zeby zasypiac na zajeciach. Zawsze tam byla fajna atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś