Gość: xma IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.08, 20:10 Czy zostawial ktos samochod na tym prakingu? Prosze o opinie. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matger Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice 03.09.08, 21:51 ja też byłbym zainteresowany opinią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice IP: *.chello.pl 08.09.08, 22:02 witam, zostawiałam auto na tym parkingu dwa razy i nie było zadnego problemu, najlepiej sobie wczesniej zadzwonić i zarezerwować miejsce, my podróżujemy z dzieckeim i robimy to tak, że mąż podjeżdża na parking- zostawia nas i bagaże i odwozi auto. Udanej podróży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIZ-PARK Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 22:29 Całodobowy parking "WIZ-PARK" przy lotnisku "KATOWICE" w Pyrzowicach Tylko u nas! - BEZPŁATNY TRANSFER PARKING-LOTNISKO oraz LOTNISKO-PARKING (w ciągu 2-3 min.) - ATRAKCYJNE I NISKIE CENY - VIDEOMONITORING PARKINGU PRZEZ 24h/dobę - DOSKONAŁA LOKALIZACJA - CAŁODOBOWY DOZÓR PARKINGU - PARKING CZYNNY 24h/dobę PRZEZ 7 DNI W TYGODNIU Parking znajduje się przy PRYWATNEJ posesji w bezpośrednim sąsiedztwie Międzynarodowego Portu Lotniczego Katowice w Przowicach. Jest ogrodzony, oświetlony, strzeżony i monitorowany przez 24h/dobę. Rezerwacja: Tel: 691-905-191 Tel: 785-635-671 Adres e-mail: parking_wiz_pyrzowice@vp.pl Do rezerwacji należy podać: Imię i Nazwisko Telefon kontaktowy Nr rejestracyjny samochodu Data i godzina przyjazdu Data i godzina odjazdu Zapraszamy także na naszą stronę internetową: www.pyrzowice-parking.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolowanie frajerów Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice IP: *.c201.msk.pl 08.10.09, 16:57 Jak ja nie lubię luji, którzy podają ATRAKCYJNE I NISKIE CENY. Gdy przychodzi do płacenia to trzeba korzystać z 2 żyrantów. Skoro uprawiasz kryptoreklamę to miej odwagę cywilną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice IP: 81.210.117.* 09.09.08, 10:03 Tak, polecam - miła obsługa, tanio i bez problemów, zostawiłem tam auto już drugi raz na dwa tygodnie, miejsca szerokie - nie trzeba się przeciskać, wystawiają faktury, co najważniejsze 3 min piechotą od terminalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice IP: *.cust.tele2.pl 14.03.09, 08:39 Zostawiałem tam samochód w lipcu, na tydzień. Wszystko było Ok. Blisko do lotniska, a gość wozi po parkingu maluchem jak auto stoi daleko - to naprawdę spory parking. Wracałem w nocy nad ranem, około 3.00, obudziliśmy Pana stróża wydał auto, skasował kasę, wszystko OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice IP: 94.254.211.* 13.04.09, 20:17 Polecam parking. Zostawiałem prawie fabrycznie nowy samochód (miał 3 miesiące) i żadnej rysy po powrocie. Wszystko ok. Bardzo blisko do terminalu, nawet z bagażami można się przejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoya Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice IP: *.chello.pl 14.04.09, 18:31 Ja zostawiłem jeszcze nowszy - miał 4 dni i też żadnej rysy - nawet pies się na alumy nie odlał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice IP: *.c201.msk.pl 08.10.09, 17:00 A ja zostawiłem jeszcze młodszy: za cztery dni miał zejść z taśmy fabrycznej. I też nic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice IP: *.xdsl.centertel.pl 02.07.09, 14:11 Polecam inny parking. zobaczcie parkingplace.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zachary Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice IP: *.chello.pl 02.07.09, 23:09 Alda jest lepsza, bo piechotą można przejść do terminala - jest bliżej niż na Okęciu do P4. Do tego miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam-łódz Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.09, 07:40 Ja osobiście polecam parking Odlot-sprawdziłem go i naprawde jestem zadowolony:) www.pyrzowiceparking.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 10:14 Polecam Parking Globtroter www.parking-pyrzowice.com.pl , ceny niższe niz u konkurencji, na odbiór po powrocie czekałem dosłownie 2 minuty! nie trzeba targac bagazów z lotniska na parking. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice IP: 194.150.167.* 09.10.09, 12:37 Ja polecam odloty.pl - byłem wczoraj i dalej jestem bardzo zadowolony - obsługa pierwsza klasa, polecam - ceny konkurencyjne w stosunku do innych miejsc, do tego darmowe mycie przed i po. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merc Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice IP: *.3s.pl 13.08.09, 16:57 Mam pytanie ,ile zapłacę za parking od 18.08 do 22.08 przy lotnisku w Pyrzowicach.proszę o ofert cenowe.z góry dziękuję.wybiorę najtańszy proszę o podanie nr.tel pod którym mogę zrobić rezerwację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 23:10 Serdecznie polecam parking "WIZ-PARK" przede wszystkim mają dowóz do i z lotniska czeka sie zaledwie 3min. Obsługa bardzo miła. Jeśli będę wylatywać z lotniska w katowicach to napewno jeszcze raz skorzystam z tego parkingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasownik"Wiz-parK" Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice IP: *.c201.msk.pl 08.10.09, 17:05 No to masz odpowiedź na "temat" z pominięciem tematu. Oczywiście cena objęta jest tajemnicą bo po co straszyć potencjalnego klienta. Niech się pofatyguje a jak będzie na miejscu to się go skasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka197533 Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice 09.08.17, 18:31 poczytaj w necie i spr..rany tak trudno??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Polecam WIZ-PARK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.09, 10:15 Ja byłam na parkingu "WIZ-PARK" i jestem bardzo zadowolona za tydzień zapłaciłam 50zł i dla mnie to jest naprawdę atrakcyjna i niska cena tak ja było w reklamie, 50zł to mało za tydzień a w cenie jest jeszcze dowóz pod terminal i spowrotem (dużym samochodem). Naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: Polecam WIZ-PARK IP: 194.150.167.* 14.10.09, 12:59 A ja byłem na ALDZIE i jestem super zadowolony, wózek stał tak jak go zostawiłem, nawet jednej ryski nie przybyło jak byliśmy na Egipcie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka197533 Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice 09.08.17, 18:27 tak ja,,jest ok....tanio i samochod stal jakwrocilam;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka197533 Re: Parking "ALDA" Lotnisko Pyrzowice 09.08.17, 18:29 ja i jest ok;))) Odpowiedz Link Zgłoś