Gość: wujek IP: *.forcenet.3s.pl 20.03.09, 21:36 na grubie uszok komputera nie mioł to po co w urzędzie, jeszcze jakiegoś wirusa by borocek załapał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: petent Urzędnicy boją się internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 22:23 Panie Godlewski wkrótce tzn kiedy? Widzę,że szczytem zinfomatyzowania urzędu jest sprzężenie z systemem do wydawania numerków w kolejce tylko PO CO? Mam sobie przez internet wygenerować numerek a potem? Kurier dostarcza mi go na drugi dzień, wsiadam w samochód, przez 30 min szukam miejsca do parkowania i dowiaduje się, że moja kolejka minęła. Chyba nie o coś takiego chodzi. A można inaczej. Zawsze mogę numerek wygenerować na miejscu lub podczas poszukiwania miejsca parkingowego poprzez hotspot "zaloguj się w katowicach", który jest ale nie działa. A teraz pójdę do media lub saturna, kupię wypasionego kompa i napiszę pismo do Uszoka, aby swojego zastępcę zwolnił. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.superlatywny Urzędnicy boją się internetu 21.03.09, 01:58 No, ale najwazniejsze, ze na stronie Urzedu Marszalkowskiego jest "prawda" o Korfantym, no i o Kurzydle(ps."Grazynski"). :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linka Urzędnicy boją się internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 14:33 Nie tylko urzędnicy się boją:)))Chociaż oni szczególnie:))) Chociażby z tego powodu, żeby nie odkryto,że dzięki Internetowi jest ich o 50% za dużo:))A jak się boją placówki kulturalne dotowane przez państwo. Te instytucje jak ognia unikają umieszczenia księgi gości na swoich stronach:))Po co narażać się na fatalną opinię internautów na temat okropnego spektaklu, mniej udanego koncertu czy fatalnej wystawy czy nawet samej strony źle zrobionej! W necie jest nawet strona recenzji książek, na której to stronie tylko i wyłącznie wtajemniczeni mogą zamieścić parę słów o przeczytanej książce:)) Sposoby na ograniczenie ilości negatywnych opinii na dany temat są duże:)))GW też to robi. Przy kontrowersyjnych tematach nagle ogranicza dostęp przez przymus logowania się :))) Taaaak, nie lubimy się dowiadywać prawdy o sobie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seti Internet to nie bóg jakiś do cholery IP: *.tktelekom.pl 22.03.09, 14:39 niedługo to niektórzy będą gacie ściągać przez internet. Co to powietrze do oddychania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaman49 Urzędnicy boją się internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 19:06 I na dodatek ,mimo iż podpisuję się znanym w urzędzie imieniem i nazwiskiem, nigdy nie otrzymałem odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś