ona.83 02.04.09, 09:43 Wpisujcie fajne szmateksy, lumpeksy, second handy w Katowicach warte odwiedzenia ja szukam jakiegoś dużego żeby można było pobuszować :)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LumpeksLady Re: szmateksy, lumpeksy, second handy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:44 - w pawilonie UrzeduStanuCywilnego na piętrze - przed dworcem w bramie na pietrze - na Stawowej w bramie koło McD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LumpeksLady Re: szmateksy, lumpeksy, second handy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:45 - no i świetny na Warszawskiej kawałek za bankami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: szmateksy, lumpeksy, second handy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 16:37 w pawilonie Urzedu Stanu Cywilnego na piętrze tez polecam, zagladam do mniejszych(np na przeciwko jest przed wyjsciem, ale ceny czesto sa az przesadnie zawyzszone...(a tak to np. okolice francuskiej jest kilka małych), a dzis np w pawilonie ktory wymienilam, byly adidasy dolce gabbana za 30zl...:) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka85 Re: szmateksy, lumpeksy, second handy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:47 Allegro o też dobry lumpeks:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka grzebania Re: szmateksy, lumpeksy, second handy IP: *.chello.pl 02.04.09, 20:14 Duże to dwa w Ligocie(koło dworca PKP, wejście do Biedronki) i obok na Zielonogórskiej, ten na Francuskiej i na Gliwickiej 20 - na każdy potrzeba min. ponad godzinę czasu, :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: szmateksy, lumpeksy, second handy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 20:54 a gdzie na francuskiej jest ciucho-land?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka grzebania Re: szmateksy, lumpeksy, second handy IP: *.chello.pl 02.04.09, 21:01 W podwórku, po lewej, za światłami - zjazdem na Paderewskiego, między tym nowym, zielonym koszmarkiem a sądem, czy co tam się jeszcze buduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: szmateksy, lumpeksy, second handy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 21:14 tam jest na wage czy wycenione??i nie wiesz od ktorej otwarte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka grzebania Re: szmateksy, lumpeksy, second handy IP: *.chello.pl 02.04.09, 23:29 Jedno i drugie, we wszystkich, które podałam, godzin nie kojarzę, owocnych poszukiwań, :) Odpowiedz Link Zgłoś
ona.83 Re: szmateksy, lumpeksy, second handy 09.04.09, 08:45 A może wie ktoś coś na temat szmateksu na tysiącleciu na zawiszy czarnego to jest chyba ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka grzebania Re: szmateksy, lumpeksy, second handy IP: *.chello.pl 09.04.09, 10:58 Jest, a przynajmniej był, koło Biedronki, ale tam ciężko trafić, no i ma jeden minus - w dużej hali jest mocno ciemnawo, stąd trudno dostrzec felery. Właśnie odkryłam w centrum mały, niepozorny, ale z niezłą zawartością - podwórko w głębi Kochanowskiego, ciut poniżej pl. Miarki, tam gdzie Koralikowo - jedno i drugie warte chwilki czasu - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: szmateksy, lumpeksy, second handy IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.09, 23:29 koło Superjednostki, na I pietrze wieeeeeelki sklep i na ul.Warszawskiej- w bramie -to dwa super lumeksy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psajdak Re: szmateksy, lumpeksy, second handy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 20:08 mam pytanie daleko od centrum jest ten szmateks na warszawskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: szmateksy, lumpeksy, second handy IP: *.mobistar.be 15.02.10, 19:18 autlet,kotlet na Slowackiego w Domusie,na 3 pietrze,cale 20 m kw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkans Re: szmateksy, lumpeksy, second handy IP: *.ryb.abpl.pl 20.02.10, 22:55 wypasiony second na moim osiedlu (osiedle Odrodzenia Katowice Piotrowice) ul. Radockiego 152 "Fashion!" się nazywa ubrania trochę droższe, ale tam każdy ciuch jest rewelacyjny! a marki?? zapomnijcie o markach typu dorothy perkins i h&m! Dolce&Gabbana, Hilfiger, Boss, Valentino, Armani. Cud miód. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka grzebania Re: szmateksy, lumpeksy, second handy IP: *.chello.pl 24.02.10, 03:08 Tego miodo-cudu jakoś nie zauważyłam, bo nic sensownego nie znalazłam. Większość rzeczy zupełnie pozbawiona metek, a mnie nie o firmę chodzi (lub jej brak), ale o skład materiału, więc chyba nie będę tam stałą klientką. Odpowiedz Link Zgłoś
niemogewtouwierzyc Re: szmateksy, lumpeksy, second handy 24.02.10, 23:13 przy Pl. Miarki obok Rossmanna, na wage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teczka Re: szmateksy, lumpeksy, second handy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 21:03 Największa masakra na rogu francuskiej i wojewódzkiej. Ceny KOSMOS, a większość szmat. Stare sprane i zcicikowane czarne pumpy za 24 zł. No SZOK! Z pozoru nie wyglada to jak lumpeks, ale jak sie chwile rozejrzec to nic szczegolnego a ceny serio... szokujące! Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kaarton Re: szmateksy, lumpeksy, second handy 23.04.14, 01:10 naprzeciwko żabki na Plebiscytowej jest fajny sklep, tu jest ich stronka: www.facebook.com/MAKoutlet Odpowiedz Link Zgłoś