Dodaj do ulubionych

Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili

24.05.09, 14:15
panie Profiler? A nie lepiej zamiast grzebać się bez końca w cudzej
psychice wyrwać paznokieć podejrzanemu? Jak zaczniemy dobierac się
do drugiego paznokcia to i tak się przyzna i to bez tej pańskiej
psychoanalizy.... :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: (--wiadomo--) Re: Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili IP: 188.33.48.* 24.05.09, 18:34

ty bedziesz pierwszym podejrzanym ciekawe przy którym wyrwanym paznokciu się
      przyznasz :)
    • Gość: jbk Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili IP: *.range81-151.btcentralplus.com 24.05.09, 19:51
      - Gdyby pan zapytał chirurga, czy lubi swoją pracę, pewnie by panu potwierdził.
      Niektórzy jednak żartują, że chirurdzy noszą maseczki na twarzy, żeby nie
      oblizywać krwi ze skalpela.

duzo dobre :)
    • czwarty.wymiar swan_ganz 29.05.09, 08:05
      swan_ganz napisał:
      panie Profiler? A nie lepiej zamiast grzebać się bez końca w cudzej psychice wyrwać paznokieć podejrzanemu? Jak zaczniemy dobierac się do drugiego paznokcia to i tak się przyzna i to bez tej pańskiej psychoanalizy.... :-)

Panie swan_ganz, a nie lepiej zamiast pisać bzdury odpuścić sobie? To silniejsze do pana?
    • akodz Re: Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili 29.05.09, 09:13
      swan_ganz napisał:

> panie Profiler? A nie lepiej zamiast grzebać się bez końca w
      cudzej
      > psychice wyrwać paznokieć podejrzanemu?

I co ci to da? Usłyszysz wtedy od delikwenta tylko tyle, ile chcesz
      usłyszeć, a tu chodzi o ustalenie faktycznego sprawcy.
    • Gość: matka Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili IP: *.wifi-networks.pl 29.05.09, 10:42
      Pan profiler robi się powoli gwiazdą mediów, dwa obszerne artykuły w ślaskiej
      prasie, audycja w polskim radiu euro....
      • olocik Re: Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili 29.05.09, 15:44
        Daj Boze zebysmy mieli takie utalentowane gwiazdy bo jak jest teraz to kazdy wie
    • Gość: Macko z Bogdanca Re: Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili IP: 83.101.72.* 29.05.09, 10:50
      eee tam... 90% zbrodni uchodzi sprawcom na sucho. Wpadaja przez przypadek, bo
      organom scigania sie nie chce. Policjanci spia w radiowozach, poszukuja piratow,
      ale mordercow lapac im sie nie chce. Za duzo roboty. Wiec sokojnie czekaja az
      sie przedawni.
      • Gość: vvv Re: Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili IP: *.subscribers.sferia.net 29.05.09, 16:44
        Morderstwa nie przedawniają się
    • Gość: wal.do Re: Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili IP: 195.42.249.* 29.05.09, 12:15
      swan_ganz napisał:

> Jak zaczniemy dobierac się
      > do drugiego paznokcia to i tak się przyzna i to bez tej pańskiej
      > psychoanalizy.... :-)

Mhm, nawet do tego czego nie zrobił. A tu chyba nie o to chodzi, żeby mieć sukces tylko winnego. Myśleć, myśleć...
      • Gość: bre Re: Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili IP: *.ocean.univ.gda.pl 29.05.09, 13:58
        swan_ganz, dobry byłby z ciebie czekista... Rodzinne tradycje?
    • Gość: haha Żeby nie podpadnięci kablujący przestępcy-to nie IP: 213.76.165.* 29.05.09, 14:55
      złapiecie nawet KATARU, inteligentni inaczej!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka