swan_ganz 24.05.09, 14:15 panie Profiler? A nie lepiej zamiast grzebać się bez końca w cudzej psychice wyrwać paznokieć podejrzanemu? Jak zaczniemy dobierac się do drugiego paznokcia to i tak się przyzna i to bez tej pańskiej psychoanalizy.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: (--wiadomo--) Re: Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili IP: 188.33.48.* 24.05.09, 18:34 ty bedziesz pierwszym podejrzanym ciekawe przy którym wyrwanym paznokciu się przyznasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jbk Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili IP: *.range81-151.btcentralplus.com 24.05.09, 19:51 - Gdyby pan zapytał chirurga, czy lubi swoją pracę, pewnie by panu potwierdził. Niektórzy jednak żartują, że chirurdzy noszą maseczki na twarzy, żeby nie oblizywać krwi ze skalpela. duzo dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar swan_ganz 29.05.09, 08:05 swan_ganz napisał: panie Profiler? A nie lepiej zamiast grzebać się bez końca w cudzej psychice wyrwać paznokieć podejrzanemu? Jak zaczniemy dobierac się do drugiego paznokcia to i tak się przyzna i to bez tej pańskiej psychoanalizy.... :-) Panie swan_ganz, a nie lepiej zamiast pisać bzdury odpuścić sobie? To silniejsze do pana? Odpowiedz Link Zgłoś
akodz Re: Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili 29.05.09, 09:13 swan_ganz napisał: > panie Profiler? A nie lepiej zamiast grzebać się bez końca w cudzej > psychice wyrwać paznokieć podejrzanemu? I co ci to da? Usłyszysz wtedy od delikwenta tylko tyle, ile chcesz usłyszeć, a tu chodzi o ustalenie faktycznego sprawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili IP: *.wifi-networks.pl 29.05.09, 10:42 Pan profiler robi się powoli gwiazdą mediów, dwa obszerne artykuły w ślaskiej prasie, audycja w polskim radiu euro.... Odpowiedz Link Zgłoś
olocik Re: Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili 29.05.09, 15:44 Daj Boze zebysmy mieli takie utalentowane gwiazdy bo jak jest teraz to kazdy wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macko z Bogdanca Re: Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili IP: 83.101.72.* 29.05.09, 10:50 eee tam... 90% zbrodni uchodzi sprawcom na sucho. Wpadaja przez przypadek, bo organom scigania sie nie chce. Policjanci spia w radiowozach, poszukuja piratow, ale mordercow lapac im sie nie chce. Za duzo roboty. Wiec sokojnie czekaja az sie przedawni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili IP: *.subscribers.sferia.net 29.05.09, 16:44 Morderstwa nie przedawniają się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal.do Re: Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili IP: 195.42.249.* 29.05.09, 12:15 swan_ganz napisał: > Jak zaczniemy dobierac się > do drugiego paznokcia to i tak się przyzna i to bez tej pańskiej > psychoanalizy.... :-) Mhm, nawet do tego czego nie zrobił. A tu chyba nie o to chodzi, żeby mieć sukces tylko winnego. Myśleć, myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bre Re: Płacą mi za to, żeby policjanci nie błądzili IP: *.ocean.univ.gda.pl 29.05.09, 13:58 swan_ganz, dobry byłby z ciebie czekista... Rodzinne tradycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Żeby nie podpadnięci kablujący przestępcy-to nie IP: 213.76.165.* 29.05.09, 14:55 złapiecie nawet KATARU, inteligentni inaczej!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś